ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΞΟΤΑΚΙΑ; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΞΟΤΑΚΙΑ; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/05/2005, 15:00:19
Α! εκεί τό έθετες το μ....ς, τότε συμφωνώ δεν χρειάζεται να έχεις γνωρίσει πολλούς τοξότες, νομίζω όλοι ίδιοι είμαστε.
Αυτό που μας σώζει είναι ότι ευτυχώς καταλαβαίνουμε σχετικά γρήγορα τι είναι ο άλλος.
undeafetedΜέλος
12/05/2005, 17:05:43
ναι πραγματι σε αυτο ειστε πολυ καλοι.καταλαβαινεται με την μια τι ειναι ο αλλος.μονο που εδω μεσα δυστυχως δεν μπορουμε να ξερουμε τιποτα ο ενας για τον αλλον

dark banishing

12/05/2005, 17:47:24
Το "δυστυχώς" για τι ήταν?
Δεν παρακολουθώ όλα τα θέματα και δεν κατάλαβα τι εννοείς εκτός αν αναφερόσουν σε κάτι προσωπικό σου.
undeafetedΜέλος
13/05/2005, 17:41:45
οχι απλως θα ηθελα μια μερα να βγουν ολες οι μασκες και να σουμε πραγματικα με ποιον μιλαμε.για παραδειχμα εμαθα οτι εδω ειναι μελος ενας φιλος του γιου του αδερφου μου.μιλαμε για 13 χρονων παιδι.δεν λεω ας μπει αλλα το esoterica εχει 3000 μελη.ποτε δεν ξερεις πιοος ειναι ο αλλος.εσυ δεν εχεις απορια να μαθεις για τους αλλους?

dark banishing

13/05/2005, 19:01:52
Δεν έχω ούτε απορία ούτε περιέργεια και θα σου εξηγήσω γιατί.

Δεν κρίνω τον άλλον από την ηλικία του αλλά από αυτά που λέει, απλώς όταν κάποιος είναι μικρός σε ηλικία έχει περισσότερες δικαιολογίες για αυτά που εκφράζει από τους μεγαλύτερους.

Και ξέρεις "τα μικρά είναι απλώς μικρά δεν είναι χαζά", έχουν μεγάλη διαίσθηση, είναι αθώα, δεν ξεφεύγεις ποτέ γιατί θυμούνται τα πάντα και την κατάλληλη στιγμή σου το λένε και εσύ(δεν είναι προσωπικό,αναφέρομαι γενικά) μένεις να τα κοιτάς σαν χάνος.
Απλώς οι απόψεις τους και οι ερωτήσεις τους για εμάς τους μεγάλους είναι αυτονόητες ή και κάποιες φορές "ενοχλητικές".

Καταλαβαίνω βέβαια ότι πιθανόν να αποσυντονίζουν μιά συζήτηση και ίσως σε αυτό να αναφέρεται η παρατήρησή σου, αλλά όπως εμείς θέλουμε να μάθουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις έτσι και οι μικροί σε ηλικία θέλουν να κάνουν το ίδιο.

Για μένα είναι ευχαρίστηση να μιλάω μαζί τους, μου θυμίζουν πράγματα και συμπεριφορές που έχω ξεχάσει
και κάποιες φορές κάνω και εξάσκηση στην υπομονή μου!!!χιχιχι

(κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθώ πως να εισάγω φατσούλες, ας όψεται η τεμπελιά μου)

Και να ζητήσω συγγνώμη από την Αφροδίτη για την κατάχρηση του topic της, γιατί η συζήτηση αυτή είναι εκτός θέματος.

15/05/2005, 14:08:32
ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ, ΕΝΙΟΤΕ.
ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙ, Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ, Η ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ;
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.
ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΓΑ ΓΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΛΕΩ, ΠΟΝΑΕΙ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

IsidoraΜέλος
16/05/2005, 04:11:59
Είναι αλήθεια πως οι Τοξότες είναι από τα ποιο χαρισματικά πλάσματα!!!

Αυτό βέβαια δεν θα πει σε καμία περίπτωση πως δεν υπάρχουν και κάποιοι..., που ενώ έχουν γενηθεί την εποχή που είναι ο Ήλιος στον Τοξότη και κατά συνέπεια λέγονται Τοξότες, δεν έχουν και πολλά τοξοτήσια... χαρακτηριστικά, πράγμα που σημαίνει πως επιρρεάζονται περισσότερο από άλλες ζωδιακές ιδιότητες... και κατά συνέπεια πως ουσιαστικά δεν είναι και πολύ Τοξότες!!!!!

Και σε ένα πάλι ποσοστό υπάρχουν και κάποιοι από κάθε ζωδιακή ομάδα..., που είναι μάλλον αχαρακτήριστοι [σε ότι αφορά τα προσόντα του κάθε ζωδίου, αν πάρουμε όμως τα ελαττώματα, τότε μπορεί και να βρούμε κοινά τους ζωδιακά χαρακτηριστικά...]

Σε ότι αφορά τώρα την "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" από το πολύ λίγο που έχω διαβάσει τα γραπτά της, ανήκει σίγουρα στους χαρισματικούς Τοξότες...

IsidoraΜέλος
16/05/2005, 04:19:57
quote:

Είναι αλήθεια πως οι Τοξότες είναι από τα πιο χαρισματικά πλάσματα!!!

Αυτό βέβαια δεν θα πει, σε καμία περίπτωση, πως δεν υπάρχουν και κάποιοι..., που ενώ έχουν γεννηθεί την εποχή που είναι ο Ήλιος στον Τοξότη και, κατά συνέπεια, λέγονται Τοξότες, δεν έχουν και πολλά τοξοτήσια... χαρακτηριστικά, πράγμα που σημαίνει πως επιρρεάζονται περισσότερο από άλλες ζωδιακές ιδιότητες... και, κατά συνέπεια θα πει, πως ουσιαστικά δεν είναι και πολύ Τοξότες!!!!!

Και σε ένα πάλι ποσοστό υπάρχουν και κάποιοι από κάθε ζωδιακή ομάδα..., που είναι μάλλον αχαρακτήριστοι [σε ότι αφορά τα προσόντα του κάθε ζωδίου, αν πάρουμε όμως τα ελαττώματα, τότε μπορεί και να βρούμε κοινά τους ζωδιακά χαρακτηριστικά...]

Σε ότι αφορά τώρα την "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" από το πολύ λίγο που έχω διαβάσει τα γραπτά της, βλέπω πως, ανήκει σίγουρα στους χαρισματικούς... Τοξότες!!!

17/05/2005, 18:03:45
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΙΣΙΔΩΡΑ ΜΟΥ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

17/05/2005, 20:16:31
ειναι στιγμες που δικαιολογημενα ειναι αναποφασιστοι,που ενω γνωριζουν και αισθανονται ποιοι ειναι πραγματικα διπλα τους ,προτιμουν την μοναξια τους.το γνωριζω και αφηνω χωρο και χρονο μεχρι να καταληξουν ,να συνηδητοποιησουν τα θελω τους,εστω και αν δεν συμβαδιζουν/(ανα)γνωριζουν την επιγνωση των οσων αισθανονται οι αλλοι γι'αυτους.θα ειμαι διπλα στην τοξοτη ,οταν και οποτε αποφασισει οτι με χρειαζεται ή όχι

πολλες φορες η αρτεμις ,σκοτωνε τους εραστες της.....ειμαι ετοιμος,το γνωριζω παιρνω το ρισκο...γιατι αξιζει ενας γλυκος συντομος θανατος,παρα μια μοναχικη ζωη....

με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

iisiusΝέο Μέλος
17/05/2005, 20:41:39
αμαν βρε Αφροδιτη μου...

στο θεμα ΑΣΤΡΑ, αυτο σου ηρθε να ρωτησεις?

τι γνωμη εχουμε για τα "ΤΟΞΟΤΑΚΙΑ"??

εσυ τι γνωμη εχεις για τον εαυτο σου? ΑΥΤΟ νομιζω πως ειναι πιο ενδιαφερον!

μου φαινεται περιεργο, ενα ατομο που στο "προφιλ" του εμφανιζει ως αγαπημενο αποφθεγμα αυτο: "Το νόημα της ζωής πλησίασε το νόημα της δημιουργίας" μετα να ανοιγει θεματα σαν κι αυτο: "ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΞΟΤΑΚΙΑ??"!

και μη βιαστεις να μου πεις "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ..." γιατι θα αποκαλυψεις τη φοβια που ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ απεναντι στα σοβαρα ατομα και την ωριμη κριτικη αξιολογηση.

ευχαριστω

Υ.Γ. το τευχος της Μανινας με δωρο το σερβιετακι, μπορεις να μου το γυρισεις? αρκετα το κρατησες...
Υ.Γ.2 "ΟΙ ΤΟΞΟΤΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ" ... πώς ειπατε??
Υ.Γ.3 "ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΩΝ, ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ" ... κι εσυ βαλθηκες να τα ισοπεδωσεις...

tomorrow is not what it used to be