- Ποδοσφαιρική επικαιρότητα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Δεν παρομοιάζω τους καπιτάλες με την Ελλάδα. Απλά εγώ πιστεύω οτι στην Ελλάδα και τον Ελληνισμό έχουν δικαίωνμα όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως αν είναι βιομήχανοι ή εργάτες.
ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΕΠΑΝΗΛΗΜΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΖΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
quote:
Και απο που συμπέρανες οτι εγώ εγκρίνω τις άνανδρες επιθέσεις των Αμερικανών? Η μήπως πιστεύεις οτι μόνο άτομα της δικής σου ιδεολογίας είναι δυνατόν να τις καταδικάζουν?
ΚΑΙΖΕΡ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ!!!!
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ???????
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ!!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!!
ΟΤΑΝ Ο ΜΠΙΛ ΚΕΪΤΖ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!
ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!
quote:
Εθνικισμός και τομαρισμός δεν συμβιβάζονται. Αν τουλάχιστον ο εθνικιστής είναι συνεπής στην ιδεολογία του. Εμείς δεν αναλονόμαστε μόνο στα λόγια,είμαστε έτοιμοι αν χρειαστεί να πολεμήσουμε και να πεθάνουμε για την πατρίδα και τα ιδανικά μας.
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩΣΟΥ????
ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???
quote:
Αντίθετα, κομμουνισμός και φιλοτομαρισμός συνδιάζονται κάλλιστα, όπως έχει αποδείξει η Ιστορία. Εσύ είσαι αυτός που τρώει στο πιάτο ότι του σερβίρουν, τις αηδίες δηλαδή του κόμματος σουπερί κατάργησης των πατρίδων και των εθνών.
ΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!!! ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ!!!!
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!!!
ΚΟΙΤΑ ΑΡΧΟΝΤΑ ΑΜΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!!!!
ΚΑΤΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!!
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΜΗΣΟΥ!!!!
ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΕΠΑΝΗΛΗΜΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΖΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
Όχι απαραίτητα όλοι οι βιομήχανοι, όπως εσύ και οι ομοιδεάτες σου πιστευετε.
quote:
ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!
Είμαι ο τελευταίος για τον οποίο μπορεί να υπωθεί πως τρ'ωει ότι του λένε οι Αμερικάνοι και πολύ περισσότερο οι δολοφόνοι Εβραίοι.
quote:
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩΣΟΥ????
ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ
Όχι
quote:
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???
Ναι.
quote:
ΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!!! ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ!!!!
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!!!
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά μόνο οι κομμουνιστές λένε ποιά αυτά που λες. Κατα τα φαινόμενα, δεν ξέρεις ούτε σε ποιά ιδεολογική παράταξη ανήκεις.
quote:
ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!
Ειλικρινά με διασκεδάζεις! Δηλαδή με θεωρείς οπαδό της... Νέας Δημοκρατίας? Ο Εθνικισμός και ο πατριωτισμός που εγώ πρεσβεύω δεν εκπροσωπούνατι απο κανένα κόμα και λιγότερο απο όλους ( απο τους υποκριτές της Ν.Δ.
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
quote:
Όχι απαραίτητα όλοι οι βιομήχανοι, όπως εσύ και οι ομοιδεάτες σου πιστευετε.
ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΔΙΚΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΙΓΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ!!!!!!
quote:
Είμαι ο τελευταίος για τον οποίο μπορεί να υπωθεί πως τρ'ωει ότι του λένε οι Αμερικάνοι και πολύ περισσότερο οι δολοφόνοι Εβραίοι.
ΦΙΛΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ "ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΜΑΣ" ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!
ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ!!!!!
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???
--------------------------------------------------------------------------------
Ναι.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΥΣΧΙΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ!!!!!!!
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΑΜΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ Ε ΘΥΜΑΤΑ!!!!!
quote:
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά μόνο οι κομμουνιστές λένε ποιά αυτά που λες. Κατα τα φαινόμενα, δεν ξέρεις ούτε σε ποιά ιδεολογική παράταξη ανήκεις
ΚΑΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!!!!! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ!!!!
quote:
Ο Εθνικισμός και ο πατριωτισμός που εγώ πρεσβεύω
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ!!!!!!
quote:
υποκριτές της Ν.Δ
ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΟΤΕ!!!!
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!
------------------------
quote:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΥΣΧΙΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ!!!!!!!
Οι εθνικοσοσιαλιστές μίλησαν για τη δήθεν ανωτερώτητα της Γερμανικής φυλής βασιζόμενοι σε ψευδοεπιστημονικές θεωρίες περι υπεροχής των ξανθών, ψηλών και γαλανομάτηδων Άριων Γερμανών.
Δεν βασίστηκαν ούτε στη Γερμανική ιστορία, ούτε στο γερμανικό αρχαίο πολιτισμό, ο οποίος εξάλου είναι ανύπαρκτος.
Έγώ λέω πως οι Έλληνες είναι ανώτεροι απο τους Αλβανούς απο άποψη
α)πολιτισμού
β)ιστορίας
γ) πολεμικής ικανότητας
Αυτά είναι αυτονόητα, πιστεύω.
quote:ΚΑΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ!!!!
Συμφωνώ απόλυτα.
quote:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!!!!! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ!!!!
Ποιά άτομα δηλαδή? Ο Παπανδρέου που έχει ξεπουλήσει την χώρα μας στους Αμερικάνους? Γιατι αυτός είναι ο αρχηγός των σοσιαλιστών στην Ελλάδα!
quote:
quote:
Ο Εθνικισμός και ο πατριωτισμός που εγώ πρεσβεύω
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ!!!!!!
Ακριβώς, σε αντίθεση με εσένα.
quote:
ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΟΤΕ!!!!
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!
Χαίρομαι
ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΣΥΝΦΟΝΟ ΜΑΣΙ ΣΟΥ!!!!
Α ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΛΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!!
ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΠΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΠΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΘΕΣΠΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΤΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙΖΕΡ ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ????
ΟΧΙ!!!!
ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ/ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΤΟΗΝ ΙΣΤΟΡΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΠΤ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
quote:
Ποιά άτομα δηλαδή? Ο Παπανδρέου που έχει ξεπουλήσει την χώρα μας στους Αμερικάνους? Γιατι αυτός είναι ο αρχηγός των σοσιαλιστών στην Ελλάδα!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ!!!!
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!!
Α ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!!!!
quote:
Ακριβώς, σε αντίθεση με εσένα.
ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΣ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ???
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ???
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ????
ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΜΠΡΑΧΤΑ ΑΥΤΟ!!!!!
ΧΜ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!
quote:
Οι εθνικοσοσιαλιστές μίλησαν για τη δήθεν ανωτερώτητα της Γερμανικής φυλής βασιζόμενοι σε ψευδοεπιστημονικές θεωρίες περι υπεροχής των ξανθών, ψηλών και γαλανομάτηδων Άριων Γερμανών.
ΩΡΑΙΑ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!
ΝΑΖΙ-> ΝΑ.ΖΙ.-> ΝΑΤΙΟNALER SOZIALISMUS!!!!
XE MONO ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!!!!!
------------------------
quote:
Α ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΛΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!!
ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΠΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΠΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΘΕΣΠΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΤΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙΖΕΡ ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ????
ΟΧΙ!!!!
ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ/ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΤΟΗΝ ΙΣΤΟΡΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΠΤ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
Εγώ είμαι ο πρώτος που λέει πως είμαστε ανάξιοι απόγονοι ένδοξων προγόνων, και πιθανότατα το μεγαλείο τους δεν θα το φτάσουμε ποτέ.
Εγώ, όμως, και οι ομοιδεάτες μου, το αναγνωρίζουμε αυτό, σε αντίθεση με τους δικούς σου που προσπαθούν να μας πείσουν πως η τωρινή κατάσταση είναι ότι πρέπει για την Ελλάδα και πως είναι αντάξια του μεγαλείου των προγόνων μας.
Πρέπει να φανούμε αντάξιοι της μεγάλης μας ιστορίας, κάτι που συστηχώς δεν συμβαίνει σήμερα.
Εγώ, όμως, έχω ένα άλλο όραμα για αυτή την πατρίδα. Θεωρώ αδιανόητο, πχ., να επιτρέπουμε στους Αλβανούς να κατέχουν τη Βόρεια Ήπειρο, να κακομεταχειρίζονται τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες και να καίνε τη σημαία μας. Αυτές οι προσβολές, κατα τη γνώμη μου, μόνο με ένοπλη δράση μπορούν να ξεπλυθούν. Και είναι στα μέτρα μας και στο χέρι μας να τους δώσουμε ένα μάθημα, να τους δώσουμε να καταλάβουν δηλαδή οτι κανείς δεν μπορεί να προσβάλει ατιμώρητα τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Τα ίδια ισχύουν και για τους Τούρκους και για τους Γυφτοσκοπιανούς, που προσπαθούν να καπηλευτούν την ιστορία του έθνους μας και της Μακεδονίας μας.
quote:
ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΣ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ???
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ???
Δεν έχεις αυτογνωσία γιατί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, παίζεις το παιχνίδι των Αμερικάνων. Ψηφίζεις, πχ., ΠΑΣΟΚ, που έχει σαν αρχηγό έναν άνθρωπο που έχει ξεπουλήσει αυτή τη χώρα στους Αμερικάνους και πιθανότατα είναι και ο ίδιος πράκτορας τους.
quote:
ΩΡΑΙΑ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!
XE MONO ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!!!!!
Δεν πήγα να παίξω τίποτα. Ο ελληνικός όρος για το ναζισμό είναι εθνικοσοσιαλισμός, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέω ανιστορητο?
quote:
... ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
Nationalsozialismus, για να ακριβολογούμε. Εθνικοσοσιαλισμός.
Επειδή το t στο National προφέρεται ¨τσ¨, επικράτησαν να λέγονται Nazi (Νάτσι) και όχι (Νάτι)... και χωρίς τελεία ανάμεσα στα γράμματα !
Στα ελληνικά το z προφέρεται συνήθως σαν "ζ", για αυτό και λέγονται εδώ Ναζί. Άν πείτε αυτή τη λέξη σε γερμανό έτσι, θα ψάχνει πολύ να καταλάβει ΤΙ ακριβώς του λέτε...
Παραλλαγή και παρακλάδι των αριστερών θεωριών του Marx και Engels, μόνο που αυτοί ηταν γερμανοί, ενώ ο Hitler όχι - το πραγματικό του όνομα ήταν Schinkelhuber και από την περιοχή της Βοημίας, Αυστρία, και ανακατεμμένο με διάφορες απόψεις περί ανωτερότητας της Αρίας φυλής.
Τεσπά. Δεν θα αναλύσω εδώ την πορεία από τον κομμουνισμό στον φασισμό.
Αξίζει όμως να αναφερθεί, οτι το πρωτοπαλήκαρο του, ο Dr. Göbbels, ήταν βαμμένος κομμουνιστής και μετέπειτα υπουργός προπαγάνδας στο ΙΙΙ. Reich, είχε κάνει στροφή 180 μοιρών ...
Συνήθες φαινόμενο λοιπόν !
Σημ.
Άν κάποιος θέλει μετάφραση, άς το πεί. Πιστεύω οτι τα ονόματα λίγο πολύ όλοι τα ξέρετε...
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
ΧΜ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ!!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΛΩΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ!!!!
ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΤΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ?????
quote:
σε αντίθεση με τους δικούς σου που προσπαθούν να μας πείσουν πως η τωρινή κατάσταση είναι ότι πρέπει για την Ελλάδα και πως είναι αντάξια του μεγαλείου των προγόνων μας.
ΕΕΕΕΕ????
ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!!!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ!!!!!
Ε ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ????
quote:
Εγώ, όμως, έχω ένα άλλο όραμα για αυτή την πατρίδα. Θεωρώ αδιανόητο, πχ., να επιτρέπουμε στους Αλβανούς να κατέχουν τη Βόρεια Ήπειρο, να κακομεταχειρίζονται τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες και να καίνε τη σημαία μας. Αυτές οι προσβολές, κατα τη γνώμη μου, μόνο με ένοπλη δράση μπορούν να ξεπλυθούν. Και είναι στα μέτρα μας και στο χέρι μας να τους δώσουμε ένα μάθημα, να τους δώσουμε να καταλάβουν δηλαδή οτι κανείς δεν μπορεί να προσβάλει ατιμώρητα τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Τα ίδια ισχύουν και για τους Τούρκους και για τους Γυφτοσκοπιανούς, που προσπαθούν να καπηλευτούν την ιστορία του έθνους μας και της Μακεδονίας μας.
ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ... ΤΟΤΕ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.....
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ!!!!!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΔΛΔ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ??????
ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΘΩΟΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ????
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ!!!!!!
ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!
ΞΥΠΝΑ ΛΙΓΟ!!!!!
quote:
Δεν έχεις αυτογνωσία γιατί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, παίζεις το παιχνίδι των Αμερικάνων. Ψηφίζεις, πχ., ΠΑΣΟΚ, που έχει σαν αρχηγό έναν άνθρωπο που έχει ξεπουλήσει αυτή τη χώρα στους Αμερικάνους και πιθανότατα είναι και ο ίδιος πράκτορας τους.
ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ????
ΧΑ!!!!
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ??????
ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΕΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ????
ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΙΔΔΕΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!!!!
quote:
Δεν πήγα να παίξω τίποτα. Ο ελληνικός όρος για το ναζισμό είναι εθνικοσοσιαλισμός, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέω ανιστορητο?
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ????
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΙΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ??????
ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.........(ΑΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!)
------------------------
quote:
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ!!!!!
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΣΟΡΡΥ!!!!
ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ EDIT???
------------------------
quote:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΩΡΕ VRIL!!!!!!!!!!!!
ΧΜ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ!!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΛΩΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ!!!!
ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΤΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ?????
Μήν είσαι ανόητος. Και μόνο λόγω της Ιστορίας μας, είμαστε μπορούμε ήδη να νιώθουμε ανώτεροι απο τους Αλβανούς και πολ΄λά άλλα <<έθνη>>. Η νεότερη Ελληνική ιστορία είναι και αυτή ένδοξη. Τι να προτωθυμυθεί κανείς? Το Μακεδονικό Αγώνα? Τους Βαλκανικούς πολέμους? Τον πρώτο παγκόσμιο? Τον ένδοξο Μικρασιατικό αγώνα, που τόσο άδοξα και τραγικά τελείωσε εξαιτίας κάποιων <<διεθνιστών>> που τον υπονόμευσαν? Το ΟΧΙ του 40?
Τα τελευταία 30 χρόνια, ωστόσο, δεν μπορώ να πω πως είμαστε άξιοι της Ιστορίας μας. Έχουμε γίνει σαν κράτος υποχείριο των ισχυρών.
Αυτό όμως μπορεί να αλάξει! Μέσα μας καίει η φλόγα της ελληνικής ψυχής, που πάντα τα έβαζε με ισχυρότερους και θριάμβευε!
quote:
ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ... ΤΟΤΕ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.....
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ!!!!!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΔΛΔ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ??????
ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΘΩΟΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ????
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ!!!!!!
ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!
ΞΥΠΝΑ ΛΙΓΟ!!!!!
Κανείς δεν αγαπά τον πόλεμο. Φέρνει καταστροφές και φρίκη, και η ειρήνη είναι πάντα προτιμότερη. Στο λέω γιατί και λόγο επαγγέλματος ξέρω κάπως τι σημαίνει πόλεμος.
Όταν όμως βλέπω τους αλβανούς να κρατούν παράνομα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Βόρεια Ήπειρο και να κακομεταχειρίζονται τους δύστυχους συμπατριώτες μας που ζούν εκεί, όταν βλέπω τους γυφτοσκοπιανούς να προσπαθούν να καπηλευτούν την ιστορία μας, όταν βλέπω τους Τούρκους να παραβιάζουν 20 φορές κάθε μέρα ατιμωρητί τον εναέριο χώρο μας, τότε ναι, θα πολεμήσω, αν οι ειρηνικές μέθοδοι δεν φέρνουν αποτέλεσμα (και έχει αποδειχτεί οτι δεν φέρνουν όλα αυτά τα χρόνια)! Και ο Σκοπός του πολέμου θα είναι δίκαιος! Καμία σχέση με τους πολέμους του Χίτλερ, που πήγε να κατακτήσει εδάφη στα οποία δεν είχε κανένα δικαίωμα...
Δεν είναι λοιπόν θέμα εκδίκησης, αλλά Δικαιoσύνης, όπως θα έβλεπες αν έβγαζες τις διεθνιστικές σου παρωπίδες.
quote:
ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ????
ΧΑ!!!!
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ??????
ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΕΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ????
ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΙΔΔΕΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!!!!
Μην είσαι αφελής. Σήμερα στην Ελλάδα δεν υπάρχει πιο φιλοαμερικάνικο κόμα απο το ΠΑΣΟΚ Ο Παπανδρέου, αν ήταν στο χέρι του, θα μας είχε μετατρέψει αυτή τη στιγμή σε αμερικάνικη επαρχία.. Επίσης, αν το έχεις παρατηρήσει όλοι σχεδόν οι βιομήχανοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές, αλλά και στις προηγούμενες!
Αν θέλεις πράγματι να εναντιωθείς στους Αμερικάνους, ακολουθείς ακριβώς το αντίθετο μονοπάτι απο αυτό που θαπρεπε! Απορώ με την αφέλεια σου!
Μπορεί το ΠΑΣΟΚ κάποτε να ήταν <<αντιαμερικανικό>> αλλά τώρα έχει αλάξει τελείως. Μιλάμε για στροφή 180 μοιρών! Και μπορεί ο Ανδρέας Παπανδρέου να φώναζε <<η Ελλάδα για τους Έλληνες>>, αλλά όλοι ξέρουμε απο που έπαιρνε τα κονδύλια του, μεγάλο μέρος των οποίων καταχράζονταν για δικούς του σκοπούς. (υπόθεση Κοσκωτά αν έχεις ακουστά...)
Και σταμάτα να αυτοεξευτελίζεσαι προσπαθώντας να μαντέψεις τι κόμμα ψηφίζω, γιατί απλόυστατα δεν ψηφίζω τίποτα! Κανένα πολιτικό κόμα δεν με εκφράζει. Το δικό μου ίνδαλμα είναι πολιτικοί σαν τον Πλαστήρα, που πρόσφερε στην Πατρίδα και σαν στρατιώτης και σαν πολιτικός και τελικά πέθανε σε τόση φτώχεια, που δεν δεν είχαν λεφτά ούτε για να τον θάψουν! Και αυτό γιατί ποτέ του δεν καταχράστηκε ούτε δεκάρα απο την Ελλάδα. Αυτοί ήταν αληθινοί πολιτικοί, άνθρωποι που σαν αυτούς δεν υπάρχουν πια, και όχι τα καλοζωισμένα ανθρωπάκια και οι αξιοθρήνιτοι ηγετίσκοι, που έχουν κάνει την Ελλάδα μας ξέφραγκο αμπέλι...
quote:
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ????
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΙΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ??????
Τελικά σε αδίκησα. Είσαι ανιστόρητος στο τετράγωνο! Ξέρεις τι σημαίνει εθνικοσοσιαλισμός? Μέιγμα εθνικισμού και σοσιαλισμού. Για να στο κάνω πιο λιανά, εθνικισμός στην εξωτερική πολιτική, σοσιαλισμός στο εσωτερικό!
Ξέρεις πιο ήταν το σύνθημα του Χίτλερ για το εσωτερικό της Γερμανίας? <<κανένας γερμανός δεν πρέπει να πεινάει ή να κρυώνει>>.
Και πράγματι, σε αυτό πέτυχε. Μέσα σε δύο χρόνια απο την άνοδο του στην εξουσία, η ανεργία είχε εξαλειφθεί, οι αυτοκτονίες είχαν μειωθεί κατα 80%, οι γενήσεις είχαν αυξυθεί κατά 32% ,είχαν κατασκευαστεί υπέροχοι δρόμοι, οι δημόσιες υπηρεσίες δούλευαν άψογα κτλ. Πριν βιαστείς να απορίψεις ότι σου λέω, σου συστήνω να διαβάσεις το βιβλίο (αλήθεια ξέρεις τι είναι αυτό?) του αντιναζί ιστορικού Τζώρτζ Λούκατς. Στο εσωτερικό της Γερμανίας επικρατούσε πράγματι σοσιαλισμός (αν και κάπως ιδιόμορφος), είτε σου αρέσει είτε όχι. Δυστυχώς, όμως, ήταν ένας σοσιαλισμός μόνο για τους Γερμανούς.
quote:
ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.........(ΑΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!)
Μη μου πουλάς τρέλα εμένα, γιατί μπορώ να γίνω και εγώ να γίνω αγενής αν θέλω! Τελευταία προειδοποίηση...
ΠΑΛΙ ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΩΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!
quote:
Μήν είσαι ανόητος. Και μόνο λόγω της Ιστορίας μας, είμαστε μπορούμε ήδη να νιώθουμε ανώτεροι απο τους Αλβανούς και πολ΄λά άλλα <<έθνη>>. Η νεότερη Ελληνική ιστορία είναι και αυτή ένδοξη. Τι να προτωθυμυθεί κανείς? Το Μακεδονικό Αγώνα? Τους Βαλκανικούς πολέμους? Τον πρώτο παγκόσμιο? Τον ένδοξο Μικρασιατικό αγώνα, που τόσο άδοξα και τραγικά τελείωσε εξαιτίας κάποιων <<διεθνιστών>> που τον υπονόμευσαν? Το ΟΧΙ του 40?
Τα τελευταία 30 χρόνια, ωστόσο, δεν μπορώ να πω πως είμαστε άξιοι της Ιστορίας μας. Έχουμε γίνει σαν κράτος υποχείριο των ισχυρών.
Αυτό όμως μπορεί να αλάξει! Μέσα μας καίει η φλόγα της ελληνικής ψυχής, που πάντα τα έβαζε με ισχυρότερους και θριάμβευε
ΤΙ ΛΕΣ ΩΡΕ??????
ΤΙ ΣΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ????
ΔΛΔ ΑΜΑ ΓΕΝΝΙΟΣΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ????
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΤΛΑΒΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!
quote:
Κανείς δεν αγαπά τον πόλεμο. Φέρνει καταστροφές και φρίκη, και η ειρήνη είναι πάντα προτιμότερη. Στο λέω γιατί και λόγο επαγγέλματος ξέρω κάπως τι σημαίνει πόλεμος.
Όταν όμως βλέπω τους αλβανούς να κρατούν παράνομα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Βόρεια Ήπειρο και να κακομεταχειρίζονται τους δύστυχους συμπατριώτες μας που ζούν εκεί, όταν βλέπω τους γυφτοσκοπιανούς να προσπαθούν να καπηλευτούν την ιστορία μας, όταν βλέπω τους Τούρκους να παραβιάζουν 20 φορές κάθε μέρα ατιμωρητί τον εναέριο χώρο μας, τότε ναι, θα πολεμήσω, αν οι ειρηνικές μέθοδοι δεν φέρνουν αποτέλεσμα (και έχει αποδειχτεί οτι δεν φέρνουν όλα αυτά τα χρόνια)! Και ο Σκοπός του πολέμου θα είναι δίκαιος! Καμία σχέση με τους πολέμους του Χίτλερ, που πήγε να κατακτήσει εδάφη στα οποία δεν είχε κανένα δικαίωμα...
Δεν είναι λοιπόν θέμα εκδίκησης, αλλά Δικαιoσύνης, όπως θα έβλεπες αν έβγαζες τις διεθνιστικές σου παρωπίδες.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ????
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΕΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ!!!
quote:
Και σταμάτα να αυτοεξευτελίζεσαι προσπαθώντας να μαντέψεις τι κόμμα ψηφίζω, γιατί απλόυστατα δεν ψηφίζω τίποτα! Κανένα πολιτικό κόμα δεν με εκφράζει. Το δικό μου ίνδαλμα είναι πολιτικοί σαν τον Πλαστήρα, που πρόσφερε στην Πατρίδα και σαν στρατιώτης και σαν πολιτικός και τελικά πέθανε σε τόση φτώχεια, που δεν δεν είχαν λεφτά ούτε για να τον θάψουν! Και αυτό γιατί ποτέ του δεν καταχράστηκε ούτε δεκάρα απο την Ελλάδα. Αυτοί ήταν αληθινοί πολιτικοί, άνθρωποι που σαν αυτούς δεν υπάρχουν πια, και όχι τα καλοζωισμένα ανθρωπάκια και οι αξιοθρήνιτοι ηγετίσκοι, που έχουν κάνει την Ελλάδα μας ξέφραγκο αμπέλι...
ΧΜ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!
ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!
quote:
Μην είσαι αφελής. Σήμερα στην Ελλάδα δεν υπάρχει πιο φιλοαμερικάνικο κόμα απο το ΠΑΣΟΚ Ο Παπανδρέου, αν ήταν στο χέρι του, θα μας είχε μετατρέψει αυτή τη στιγμή σε αμερικάνικη επαρχία.. Επίσης, αν το έχεις παρατηρήσει όλοι σχεδόν οι βιομήχανοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές, αλλά και στις προηγούμενες!Αν θέλεις πράγματι να εναντιωθείς στους Αμερικάνους, ακολουθείς ακριβώς το αντίθετο μονοπάτι απο αυτό που θαπρεπε! Απορώ με την αφέλεια σου!
Μπορεί το ΠΑΣΟΚ κάποτε να ήταν <<αντιαμερικανικό>> αλλά τώρα έχει αλάξει τελείως. Μιλάμε για στροφή 180 μοιρών! Και μπορεί ο Ανδρέας Παπανδρέου να φώναζε <<η Ελλάδα για τους Έλληνες>>, αλλά όλοι ξέρουμε απο που έπαιρνε τα κονδύλια του, μεγάλο μέρος των οποίων καταχράζονταν για δικούς του σκοπούς. (υπόθεση Κοσκωτά αν έχεις ακουστά...)
Ε ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΣΤΟ!!!!
quote:
Τελικά σε αδίκησα. Είσαι ανιστόρητος στο τετράγωνο! Ξέρεις τι σημαίνει εθνικοσοσιαλισμός? Μέιγμα εθνικισμού και σοσιαλισμού. Για να στο κάνω πιο λιανά, εθνικισμός στην εξωτερική πολιτική, σοσιαλισμός στο εσωτερικό!
Ξέρεις πιο ήταν το σύνθημα του Χίτλερ για το εσωτερικό της Γερμανίας? <<κανένας γερμανός δεν πρέπει να πεινάει ή να κρυώνει>>.
Και πράγματι, σε αυτό πέτυχε. Μέσα σε δύο χρόνια απο την άνοδο του στην εξουσία, η ανεργία είχε εξαλειφθεί, οι αυτοκτονίες είχαν μειωθεί κατα 80%, οι γενήσεις είχαν αυξυθεί κατά 32% ,είχαν κατασκευαστεί υπέροχοι δρόμοι, οι δημόσιες υπηρεσίες δούλευαν άψογα κτλ. Πριν βιαστείς να απορίψεις ότι σου λέω, σου συστήνω να διαβάσεις το βιβλίο (αλήθεια ξέρεις τι είναι αυτό?) του αντιναζί ιστορικού Τζώρτζ Λούκατς. Στο εσωτερικό της Γερμανίας επικρατούσε πράγματι σοσιαλισμός (αν και κάπως ιδιόμορφος), είτε σου αρέσει είτε όχι. Δυστυχώς, όμως, ήταν ένας σοσιαλισμός μόνο για τους Γερμανούς
Ε ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Ε?????
ΓΙΑ ΘΗΜΥΣΟΥ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!
ΠΟΣΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΕΚΑΨΕ????
ΠΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ???
ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ????
ΤΙ ΣΟΙ ΑΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΚΑΝΕ????
ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ!!!!
quote:
Μη μου πουλάς τρέλα εμένα, γιατί μπορώ να γίνω και εγώ να γίνω αγενής αν θέλω! Τελευταία προειδοποίηση...
Α ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ????
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΕ!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ....
------------------------
quote:
ΑΧ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!!
ΠΑΛΙ ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΩΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!
Τι να πει κανείς? Μιλάς εσύ, που είσαι κατά τον βιομηχάνων και ψηφίζεις...ΠΑΣΟΚ, που δηλώνεις αντιαμερικάνος και εκτιμάς τον... Παπανδρέου! Και τι ενοείς δεν καταλαβαίνω τι λέω? Νομίζω οτι ήμουν ξεκάθαρος!
quote:
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ????
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΕΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ!!!
Αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ έλεγαν και μερικοί << διεθνιστές>> φιλειρηνικοί στον Μεταξά το 1940, προτρέποντας τον να αφήσει τους Ιταλούς να περάσουν, για να αποφευχθεί το <<φρικτό ενδεχόμενο του πολέμου>>. Ευτυχώς, ο μεγάλος αυτός Έλλην δεν τους άκουσε, και έτσι εμείς είμαστε τώρα ελεύθεροι! Τα ίδια άκουγε και ο Λεωνίδας, τα ίδια και ο Μέγας Αλέξανδρος. Ο Κολοκοτρώνης λέει στα απομνημονεύματα του <<ο κόσμος μας έλεγε τρελούς>>.
Πάρε χαμπάρι ένα πράγμα. Η Ελλάδα πάντα τα έβαζε με ισχυρότερους και νικούσε, πόσο μάλλον αν τα βάλει με τους θρασύδειλους Αλβανούς ή τους... γυφτοσκοπιανούς!
quote:
ΧΜ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!
ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!
Ο Πλαστήρας αγαπητέ μου, ήταν ο επικεφαλής του αήτητου 5/42 συντάγματος Ευζώνων στη Μικρά Ασία, ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκων, που τον αποκαλούσαν <<Μαύρο Καβαλάρη>> και έτρεμαν ακόμα και στη σκέψη οτι μπορεί να έρχονταν αντιμέτωποι του! Πολέμησε επικεφαλής των στρατιωτών του για μια ελεύθερη Μικρά Ασία και μια μεγάλη Ελλάδα! Είπες τίποτα?
quote:
ΠΟΣΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΕΚΑΨΕ????
Πολλές, αλλά ότι έκαψε το έκαψε με την έγκριση του γερμανικού λαού, ο οποίος εξάλου τον είχε εκλέξει. Στις τελετές καψίματος των βιβλίων συμετείχαν δεκάδες χιλιάδες ενθουσιασμένοι γερμανοί πολίτες, οι οποίοι δεν ήταν μέλη του΄Εθνικοσοσιαλιστικού Κόματος.
quote:
ΠΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ???
Ελάχιστους, και σίγουρα όχι περισσότερους απο όσους η Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Αμερικανοί ή οι Ρώσοι. Οι μαζικές εκτελέσεις άρχισαν το Νοέμβριο του 1939, με το πρόγραμα Τ4 περι ευθανασίας. Οι δε εκτελέσεις των Εβραίων άρχισαν στα μέσα του 1941.( βλέπε Τζώτρτζ Λούκατς, <<ο Χίτλερ της Ιστορίας >>)
quote:
ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ????
Ο Χίτλερ φίλε μου, ήταν Δ-Η-Μ-Κ-Ρ-Α-Τ-Ι-Κ-Α εκλεγμένος, με ποσοστά τα οποία κανένα σημερινό κόμμα δεν θα τολμούσε να φανταστεί. Και με εξαίρεση ελάχιστα φωτισμένα μυαλά και μερικές εκατοντάδες προδότες κομμουνιστάκους , ο γερμανικός λαός τον λάτρευε και του πρόσφερε την άνευ όρων υποστήριξη του μέχρι το τέλος του πολέμου, ακόμα και μπροστά στην άβυσο της τελικής ήτας( βλέπε David Irving, <<ο πόλεμος του Χίτλερ>>).
quote:
ΤΙ ΣΟΙ ΑΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΚΑΝΕ????
ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!!
Δηλαδή, στις δήθεν ελεύθερες και δημοκρατικές κοινωνίες που ζούμε σήμερα δεν δεχόμαστε προπαγάνδα? Μα δες τον εαυτό σου! Σε έχουν κάνει να πιστεύεις οτι η ιδεολογική παράταξη που πρεσβεύεις είναι <<σοσιαλιστική>> και <<αντιαμερικανική>>! Απλά η προπαγάνδα σήμερα είναι πιο ύπουλη και είναι ενδεδυμένη με το μανδύα του φιλελευθερισμού, ώστε να γίνεται πιο δύσκολα αντιληπτή.
Πάντως, για να μην με παρεξηγήσεις, έχω απορρίψει σαν ιδεολογία τον εθνικοσοσιαλισμό. Σε αντίθεση όμως με σένα, δεν τον έχω απορίψει γιατί μου μάθανε απο μικρό πως <<οι Ναζί ήτανε τέρατα που δοκίμασαν να καταστρέψουν τον κόσμο, αλλά μας έσωσαν οι δημοκράτες Αμερικάνοι και Σοβιετικοί>>. Τον απέριψα συνειδητά, αφού πρώτα διάβασα πολλά βιβλία και άκουσα απόψεις τόσο της μίας πλευράς όσο και της άλλης.
Σου συστήνω να κάνεις το ίδιο( αφού τελειώσεις πρώτα με τις άτιμες τις παννελήνιες!) και μετά να έρθεις να μου μιλήσεις για ιστορία.
quote:
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ....
Τι ακριβώς φανερώνει και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?
Ακουσαμε εδς στο Ισπανια να λενε κατι για την Ελλαδα οτι το πασοκ πριν απο λιγα χρονια εκανε μια τεραστια λαδια, φαλσοποιησε τους λογαριασμους τραπεζης ολων των Ελληνων, για να μπορεσουμε να μπουμε στο Ευρω. Και τωρα μολις, το ανακαλυψαν οι Βρυξελες, και θα γινει χαμος, λεει. Θα βαλουν τετοιο προστιμο που θα το φυσαει ο Ελληνικος λαος και δεν θα κρυωνει.... Πω πω, αν ειναι ετσι, τι ντροπη!!!!!!!!!!!!!!
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
Σου το είπα και πριν ότι θεώρώ τον κομουνισμό το ίδιο άχρηστο και ακραίο με τον ρατσισμό/εθνικισμό.
Σύνεπώς αν συνεχίσεις να με θεώρείς κομμουνιστή είσαι για μένα τόσο στενόμυαλος που δεν έχει νόημα η συζήτηση μαζί σου.
Είπες:
quote:
Η σημαία... ΈΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΠΑΝΙ? Μα πόσο επιπόλαιος μπορεί να είσαι??? Η σημαία συμβολίζει όλους αυτούς που πολέμησαν για να είναι ελεύθερη αυτή η χώρα και να μπορούν τώρα κάφροι σαν εσένα να τους περιφρονούν τώρα και να μιλούν για <<ανυπαρξία των εθνών>>.
Αυτοί οι κάποιοι πολέμησαν για την ελευθερία τους.
Όχι για το έθνος τους...
Ακούς???? ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ
Όχι για σφάξουν άλλοι μετά από αυτούς στο όνομα τους...
Όχι για να γίνουν σημαία...
Καταλαβαίνεις???????
Με λες κάφρο.Αν θέλεις μπορώ και εγώ να αρχίσω τους χαρακτηρισμούς...
ΥΓ:1)Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι πρεσβέυεις με το ψευδώνυμο σου???
2)Ποιά είναι πάνω κάτω η ηλικία σου?
3)Έλειψα αρκετό καιρό,λόγω προβλήματος στην σύνδεση μου με το Ιnternet,γιάυτό καθηστέρησε η απάντηση μου.
quote:
Ο Χίτλερ φίλε μου, ήταν Δ-Η-Μ-Κ-Ρ-Α-Τ-Ι-Κ-Α εκλεγμένος, με ποσοστά τα οποία κανένα σημερινό κόμμα δεν θα τολμούσε να φανταστεί.
18% το 1930 στις βουλευτικές, 33% στις τελευταίες ελεύθερες εκλογές του
1932, 35% ο Χίτλερ στο δεύτερο γύρο των προεδρικών την επόμενη χρονιά,
44% στις ψευδοεκλογές που έκανε ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι!
44% ενώ έπαιζε χωρίς αντιπάλους.
'nough said.
quote:
CYBERMASTER, αν ήμουν στη θέση σου θα σταματούσα εδώ την κουβέντα. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να επιδυκνείεις το πόσο ανιστόρητος είσαι ( κάτι που κατανοώ εφ''οσον το 95% των ατόμων της ηλικίας σου δεν έχουν καλές σχέσεις με την ιστορία) καθώς και το πόσο μπερδεμένος είσαι όσον αφορά τα πολιτικά σου πιστεύω. Αλλά αφού επιμένεις...
ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΕΣΤΡΑΒΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ!!!!!
quote:
Τι να πει κανείς? Μιλάς εσύ, που είσαι κατά τον βιομηχάνων και ψηφίζεις...ΠΑΣΟΚ, που δηλώνεις αντιαμερικάνος και εκτιμάς τον... Παπανδρέου! Και τι ενοείς δεν καταλαβαίνω τι λέω? Νομίζω οτι ήμουν ξεκάθαρος!
ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣΤΗ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!!!!
quote:
Αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ έλεγαν και μερικοί << διεθνιστές>> φιλειρηνικοί στον Μεταξά το 1940, προτρέποντας τον να αφήσει τους Ιταλούς να περάσουν, για να αποφευχθεί το <<φρικτό ενδεχόμενο του πολέμου>>. Ευτυχώς, ο μεγάλος αυτός Έλλην δεν τους άκουσε, και έτσι εμείς είμαστε τώρα ελεύθεροι!
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ????????????????? ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΓΗΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ???????????????
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ!!!! ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ!!!!
quote:
Ο Πλαστήρας αγαπητέ μου, ήταν ο επικεφαλής του αήτητου 5/42 συντάγματος Ευζώνων στη Μικρά Ασία, ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκων, που τον αποκαλούσαν <<Μαύρο Καβαλάρη>> και έτρεμαν ακόμα και στη σκέψη οτι μπορεί να έρχονταν αντιμέτωποι του! Πολέμησε επικεφαλής των στρατιωτών του για μια ελεύθερη Μικρά Ασία και μια μεγάλη Ελλάδα! Είπες τίποτα?
ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΙ?????
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ????
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!
ΜΟΛΙΣ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΟΛΑ!!!!!!
ΜΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ!!!!!!
quote:
Πολλές, αλλά ότι έκαψε το έκαψε με την έγκριση του γερμανικού λαού, ο οποίος εξάλου τον είχε εκλέξει. Στις τελετές καψίματος των βιβλίων συμετείχαν δεκάδες χιλιάδες ενθουσιασμένοι γερμανοί πολίτες, οι οποίοι δεν ήταν μέλη του΄Εθνικοσοσιαλιστικού Κόματος. Χίτλερ φίλε μου, ήταν Δ-Η-Μ-Κ-Ρ-Α-Τ-Ι-Κ-Α εκλεγμένος, με ποσοστά τα οποία κανένα σημερινό κόμμα δεν θα τολμούσε να φανταστεί. Και με εξαίρεση ελάχιστα φωτισμένα μυαλά και μερικές εκατοντάδες προδότες κομμουνιστάκους , ο γερμανικός λαός τον λάτρευε και του πρόσφερε την άνευ όρων υποστήριξη του μέχρι το τέλος του πολέμου, ακόμα και μπροστά στην άβυσο της τελικής ήτας( βλέπε David Irving, <<ο πόλεμος του Χίτλερ>>).
ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ.........
quote:
Σε έχουν κάνει να πιστεύεις οτι η ιδεολογική παράταξη που πρεσβεύεις είναι <<σοσιαλιστική>> και <<αντιαμερικανική>>! Απλά η προπαγάνδα σήμερα είναι πιο ύπουλη και είναι ενδεδυμένη με το μανδύα του φιλελευθερισμού, ώστε να γίνεται πιο δύσκολα αντιληπτή.
ΕΜΕΝΑ ΔΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΠΤ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΠΟΙΟΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΜΟΥ!!!!!
quote:
Σε αντίθεση όμως με σένα, δεν τον έχω απορίψει γιατί μου μάθανε απο μικρό πως <<οι Ναζί ήτανε τέρατα που δοκίμασαν να καταστρέψουν τον κόσμο, αλλά μας έσωσαν οι δημοκράτες Αμερικάνοι και Σοβιετικοί>>. Τον απέριψα συνειδητά, αφού πρώτα διάβασα πολλά βιβλία και άκουσα απόψεις τόσο της μίας πλευράς όσο και της άλλης.
Σου συστήνω να κάνεις το ίδιο( αφού τελειώσεις πρώτα με τις άτιμες τις παννελήνιες!) και μετά να έρθεις να μου μιλήσεις για ιστορία.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΞΟΡΓΗΣΕ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ????????
Ε??????
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥ ΠΑΩ ΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!!!!!!
quote:
Τι ακριβώς φανερώνει και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?
ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!! ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΕΣΥ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΑ!!!!!
------------------------
quote:
Αγαπητέ Kaizer
Σου το είπα και πριν ότι θεώρώ τον κομουνισμό το ίδιο άχρηστο και ακραίο με τον ρατσισμό/εθνικισμό.
Σύνεπώς αν συνεχίσεις να με θεώρείς κομμουνιστή είσαι για μένα τόσο στενόμυαλος που δεν έχει νόημα η συζήτηση μαζί σου.
To τι είσαι το ξέρεις εσύ καλύτερα απο κάθε άλλο. Εγώ κρίνω απο αυτά που βλέπω και ξέρω πως θεωρίες για την κατάργηση των εθνών τις πρεσβέυουν οι κομμουνιστές και μόνο, ούτε καν οι σοσιαλιστές.
Τώρα αν εσύ δεν είσαι πράγματι κομμουνιστής, με υγειά σου με χαρά σου, ας μην επεκταθούμε.
quote:
Αυτοί οι κάποιοι πολέμησαν για την ελευθερία τους.
Όχι για το έθνος τους...
Ακούς???? ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ
Όχι για σφάξουν άλλοι μετά από αυτούς στο όνομα τους...
Όχι για να γίνουν σημαία...
Καταλαβαίνεις???????
Απόσπασμα απο την εισαγωγή του πρώτου ελληνικού συντάγματος-<< Το Ελληνικόν ΕΘΝΟΣ υπο την φρικώδη Οθωμανικήν δυναστείαν, μη δυνάμενων να φέρει τον απαραδειγμάτιστον ζυγόν της τυρρανίας, και αποσείσαν αυτό με μεγάλας θυσίας, κηρύτει σήμερον δια των νομίμων Παραστατών του, εις ΕΘΝΙΚΗΝ συνηγμένων Συνέλευσιν, ενώπιον Θεού και ανθρώπων, την Πολιτικήν αυτού ύπαρξιν και ανεξαρτησίαν.>>
Με λίγα λόγια, οι ίδιοι αυτοί που πολέμησαν σε αποστωμώνουν. Μιλούν για Ελληνικό ΕΘΝΟΣ και για Ελληνικό ΚΡΑΤΟΣ. Οι ιδέες της κατάργησης των εθνών θα έρθουν 90 χρόνια μετά. Την εποχή εκείνη, οι Έλληνες πολεμούσαν <<για της Ελλάδος την Ελευθερίαν και για του Χριστού την πίστη την Αγίαν>>. Με αυτά τα συνθήματα αντιστάθηκαν στους κατακτητές επι 400 χρόνια, και όχι με μ...ιες του τύπου << Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι>> και << οι φυλακές δεν σώζουν τα αφεντικά>>.
Γιατί οι Έλληνες του 1830 ήταν αληθινοί άντρες, και όχι καλοζωισμένα ανθρωπάρια όπως οι σημερινοί Νεοέλληνες.
quote:
ΥΓ:1)Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι πρεσβέυεις με το ψευδώνυμο σου???
Τι να πρεσβέυω δηλαδή? Είναι μια γερμανική λέξη που μου αρέσει, για αυτό και τη διάλεξα σαν nick.
quote:
2)Ποιά είναι πάνω κάτω η ηλικία σου?
Τι σε ενδιαφέρει αυτό? Σε ρώτησα εγώ για τη δική σου ηλικία?
quote:
3)Έλειψα αρκετό καιρό,λόγω προβλήματος στην σύνδεση μου με το Ιnternet,γιάυτό καθηστέρησε η απάντηση μου.
Και?
Περνάω τώρα στον junk.
quote:18% το 1930 στις βουλευτικές, 33% στις τελευταίες ελεύθερες εκλογές του
1932, 35% ο Χίτλερ στο δεύτερο γύρο των προεδρικών την επόμενη χρονιά,
44% στις ψευδοεκλογές που έκανε ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι!44% ενώ έπαιζε χωρίς αντιπάλους.
Επιμένεις να αυτοεξευτεξευτελίζεσαι φανερώνοντας την πλήρη αδυναμία σου να κατανοήσεις σκέψεις πολιτικού περιεχομένου (και όχι μόνο). Αφού πήρε 44% όπως λες και μόνος σου, πως έπαιζε χωρίς αντιπάλους? Δηλαδή το υπόλοιπο 56%( μεταξύ και των οποίων συμπεριλαμβάνονταν και 6.000.000. κομμουνιστές) τι ήταν? Αν έπαιζε πράγματι χωρίς αντίπαλο, τότε θα είχαμε εκλογές τύπου Σαντάμ, που ο εν λόγω δικτάτορας κέρδισε με ποσοστό...100%. Κοινή λογική junk, κοινή λογική. Capito?
Δεν δικαιώνεις τα θύματα του Εθνικοσοσιαλισμού με το να παραχαράκτεις την ιστορία. Ο Χίτλερ παρέσυρε τους γερμανούς με τις ρητορικές του ικανότητες και κέρδισε τις εκλογές εξίσου καθαρά με τον Τσώρτσιλ πχ. Και σε κάθε περίπτωση, κατέβηκε σε εκλογές, σε αντίθεση με τον δήθεν <<πατερούλη>> των απανταχού δημοκρατιών Στάλιν.
Αυτό δεν το αρνούνται πλέον ούτε οι αντιχιτλερικοί ιστορικοί και οι μόνοι που πλέον επιμένουν στην ιδέα οτι ο Χίτλερ επιβλήθηκε με φασιστικό τρόπο είναι φανατικόί ανιστόρητοι προπαγανδιστές τύπου <<Ριζοσπάστη>>.
quote:
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ????????????????? ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΓΗΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ???????????????
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ!!!! ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ!!!!
Αν αυτό το <<φασιστόμουτρο>> έλεγε ναι το 1940, τότε και την εξουσία του θα διατηρούσε και τα ιταλάκια θα καταλάμβαναν τη χώρα. Αλλά αυτός επέλεξε το δρόμο του αγώνα! Και πως ανταμείφθηκε? Τον δολοφόνησαν επειδή δεν ήθελε να γίνει το τσουτσέκι των αγαπημένων σου Άγγλων και ήθελε να κρατήσει την Ελλάδα μακρυά απο ένα καταστροφικό πόλεμο με τη Γερμανία. Και αλήθεια, cybermaster, έχεις ιδέα πως ήταν η Ελλάδα πριν το Μεταξά? Απο πότε η δημοκρατία είναι το μοναδικό πολιτικό σύστημα με το οποίο μπορεί να ευδοκιμήσει μια χώρα? Το 1940 δεν υπήρχαν εθνικιστές και αντιφασίστες. Υπήρχαν μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ που δούλευαν όλοι μαζί για τον Εθνικό σκοπό( με εξαίρεση κάτι κομμουνιστάκια που κατήγγγειλαν τον πόλεμο στην Αλβανία σαν ιμπεριαλιστικό).
Πρόσεχε λοιπόν πως μιλάς για τόσο μεγάλες εθνικές προσωπικότητες!
quote:
ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΙ?????
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ????
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!
ΜΟΛΙΣ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΟΛΑ!!!!!!
ΜΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ!!!!!!
Δεν θέλανε να πάρουνε την Άγκυρα. Ήθελαν να συντρίψουν το ανθελληνικό κεμαλικό καθεστώς. Με την πτώση της Άγκυρας, αυτό θα επιτυγχάνονταν και μετά η Ελλάδα θα μπορούσε να αρκεστεί στην ελληνική Μικρά Ασία και ίσως την Κωσταντινούπολη, ενώ η Τουρκία θα κυβερνιόταν απο ένα δημοκρατικο καθεστώς και θα αποφεύγαμε τα σημερινά χάλια.
quote:
ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ.........
Δεν το πιστεύω εγώ. Οι ιστορικοί το πιστεύουν, ΟΛΟΙ, είτε σου αρέσει είτε όχι. Κάνε το απλούστερο που μπορώ να σκεφτώ αν θέλεις να πειστείς για το οτι έχω δίκιο. Άνοιξε την εγκυκλοπαίδια στο λίμα Γερμανία και ξεστραβώσου. Όπως θα διαπιστώσεις, είτε σου αρέσει είτε όχι, ο Χίτλερ ήταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ εκλεγμένος.
quote:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΞΟΡΓΗΣΕ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ????????
Ε??????
Έβρισα εγώ τους Ρώσους? Αμφισβήτησα τη συνεισφορά τους στον αγώνα? Με τους κομμουνιστές τα χω, όχι με τον ηρωικό ρωσικό λαό...
quote:
ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!! ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΕΣΥ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΑ!!!!!
Για τελευταία, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά. Το nick μου ούτε υπονοεί, ούτε υποδηλώνει τίποτα! Είναι απλά μια γερμανική λέξη που μου αρέσει!!! Α και cybermaster Kaiser= καίσαρας, αυτκράτορας στα γεμανικά, όχι άρχοντας.
ΑΜΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΆΙΔΗΣ
JUNK95, μην κάνεις το δικηγόρο του cybermaster. Αρκετά topics έχουν καταστραφεί απο τις μεταξύ μας διαφωνίες. Ας τον να απαντήσει μόνος του!
quote:
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Πάντως, ο δημοκρατικος (χα χα χα χα) Στάλιν (=παρατσούκλι, ο σιδερένιος, ο αλύγιστος και κρύος σαν ατσάλι)
ξεπάστρεψε πιο πολλόυς Εβραίους και Ρώσους από τον Χίτλερ.
Γύρω στα 20 εκατομμύρια αντιφρονούντες "εξαφανίστηκαν", επειδή διαφωνούσαν με τη "δημοκρατία" (χα χα χα χα)
Το πολιτικό καθεστώς που εφάρμοσε ο Ιωσήφ Στάλιν λέγεται επίσημα "Δικτακτορία του Προλεταριάτου".
Η έννοια της Δημοκρατίας δεν έχει καμμία θέση σε τέτοιου είδους καθεστώτα.
Τις αποφάσεις τις παίρνει ένας, ο γενικός γραμματέας - εκτώς αν θέλουμε να συμπεριλάβουμε στη λίστα των δημοκρατικών στοιχείων τη μυστική αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες.
Πάντως δημοκρατία δεν είχε δεί μήτε η ΕΣΣΔ, μήτε η Κίνα αλλά και ούτε κανένας "δημοκρατικός" ηγέτης τύπου Χότζα, Τσαουσέσκου, Γιαρουσέλσκι και λοιποί.
Γιαυτό λοιπόν το αντιστρέφω, να ανλογιστείς ππόσοι Έλληνες σκοτώθηκαν πάνω στα βουνά, για να ζείς εσύ σήμερα ελεύθερος και να μην βρίσκεσαι σε τίποτα φανάρια να καθαρίζεις τζάμια με χαρτονάκι και καμια εικονίτσα και κείμενα τύπου "ο πατέρας στη φυλακή, η αδερφή μου στο πορνείο" κ.α. που βλέπω κάθε μέρα από τους κατα τα άλλα πρώην σοσιαλιστικούς παραδείσους.
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *