ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Crime as Art - Art as Crime (με λένε Μιχάλη και είμαι καλά) - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Crime as Art - Art as Crime (με λένε Μιχάλη και είμαι καλά) - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Τυραννόσαυρος7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
17/10/2006, 01:07:25
!
.
.
http://www.conceptlab.com/frog/
17/10/2006, 01:12:52

17/10/2006, 07:38:21
Αγαπητέ Τυραννόσαυρε, όπως θα βλέπεις κι εσύ τροποποίησα το μέγεθος της φωτογραφίας γιατί είχε χαλάσει το format της σελίδας.
Καλό θα ήταν προτού ανεβάσουμε μια εικόνα σε κάποιο θέμα να την έχουμε ανεβάσει προηγουμένως σε κάποιο site που φιλοξενεί εικόνες ώστε να πάρουμε ένα νέο link.
Αυτό μπορεί να μας αποτρέψει από το να έχουμε μετέπειτα "εκπλήξεις"...
Το www.imageshack.us είναι μια καλή λύση.

Σχετικά με το θέμα, αν και πιστεύω πως μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, θα ήθελες να μας πεις την άποψη σου ή να δώσεις μερικές "κατευθυντήριες γραμμές" για τα πλαίσια της συζήτησης?

In anticipation of my resurrection...

17/10/2006, 17:56:52

Καλησπέρα κύριε Συντονιστά.
Και πολύ καλός πράξατε δια της επεμβάσεως διότι το έκανα σενδόνιον, κοινός το ξεχείλωσα!

Την σχετικά με το θέμα άποψη μου την κατέθεσα ήδη, αλλά με τρόπο μάλλον λιτό και μινιμαλιστικό, δια μέσω των smiles ανωτέρω.
Πλαίσια και κατευθυντήριες ας μου επιτραπεί να μη θέσω στη νόηση / άποψη των μελών που τυχόν θελήσουν να καταθέσουν το κατιτίς τους.
Εξάλλου κάποιες γραμμές νομίζω έχουν σχεδιαστεί ήδη από τον τίτλο ακόμη που επελέγη: Crime as Art - Art as Crime. -Το (με λένε Μιχάλη και είμαι καλά), αν και ποιητική αδεία κολλάει, εξαιρείται, μια που πρόκειται για εμπνευσμένο αστείο προς κάποιον φίλο εκ του οποίου και εδόθη η αφορμή για την αλιεία και παράθεση του παρόντος.

Και δεν πιστεύω τα καθόλα αγαπητά μέλη να βαριούνται να κάνουν κλίκ εδώ: http://www.conceptlab.com/frog/ >>> ώστε να δουν περί του τίνος πρόκειται...

18/10/2006, 02:33:18
Να σχολιάσω και εγώ με φατσούλες λοιπόν.....

Αντίδραση 1η:

Αντίδραση 2η:

Αντίδραση 3η και τελική:

Infinitum Finitum Producit

hierophantisΝέο Μέλος
26/10/2006, 02:37:31
ελεος
26/10/2006, 17:43:52
Δηλαδη τωρα αυτο αποκαλειται Τεχνη????? Μπρρρρ...ανατριχιασα....

...and the Predators will prevail...