- ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ , ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ??? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Φιλε Elo... 24 κερακια!
Kαι μιας και μιλαμε για Βορειο Πολο:

Δωστε εμφαση στο Feels Like!!!

Edited by - PREDATOR on 18/02/2008 10:52:17
Μισό μετρο χιόνι άνθρωποι με φωτογραφικές μηχανές βγάζουν φωτογραφίες με
Φόντο το χιονισμένο τοπίο ενώ για να μπω στο μαγαζί μου έσκαβα μισή ώρα
Για να φτάσω στην πόρτα .
Predator χρονια πολλά να τα εκατοστίσεις .
Τα 24 κλείνεις ε ? νεότατος
quote:
Καλημέρα και το νέο χιονοδρομικό θέρετρο του Πειραιά Αράχοβα έχουμε γίνει
Μισό μετρο χιόνι άνθρωποι με φωτογραφικές μηχανές βγάζουν φωτογραφίες με
Φόντο το χιονισμένο τοπίο ενώ για να μπω στο μαγαζί μου έσκαβα μισή ώρα
Για να φτάσω στην πόρτα .
Predator χρονια πολλά να τα εκατοστίσεις .
Τα 24 κλείνεις ε ? νεότατος
Eυχαριστω...να σαι καλα!
κεραστηκες σοκολατακι?

Θα σου στείλω την διεύθυνση μου με mail να μου στείλεις με το ταχυδρομείο
Κανονικό γλυκό
Κι εδώ το βράδυ έριξε παραπάνω χιόνι και το πρωί ήταν γύρω στους 10 - 15 πόντους τουλάχιστον.
Βέβαια ο ήλιος το λιώνει τώρα αλλά το θέμα είναι ότι δημιουργείται πάγος στον δρόμο οπότε προσοχή στους οδηγούς κατά τις μετακινήσεις τους αλλά και σε όσους είναι πεζοί.
Να απολαύσουμε το χιόνι αλλά αγόγγυστα, ε; ![]()
Δεν ξέρω αν τα μέτρα πρόληψης για την Αθήνα ήταν τα καλύτερα, ξέρω όμως ότι από τα δελτία ειδήσεων συνέχεια προειδοποιούνται οι τηλεθεατές να μη μετακινούνται χωρίς σοβαρό λόγο κι υπήρχε προειδοποίηση για το χιόνι που θα ερχόταν.
Μπορούσε να γίνει κάτι άλλο όταν το όλο θέμα που αφορά την Φύση είναι πέραν των δυνάμεων μας;
Φίλε PREDATOR, πολύχρονος!
Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ζωή σου και να τα εκατοστήσεις! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Φίλε predator χιλιόχρονος

Αυτό ήταν και του χρόνου τώρα θα ξαναπαίξουμε έτσι με το χιόνι ... ή καλύτερα να πώ σε 4 χρόνια που θα έχουμε δίσεκτη χρονιά.
Χρόνια Πολλά και απο μένα φίλε PREDATOR.
quote:
Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα από το κατάλευκο Παγκράτι, η κατηφόρα μου είναι ιδανική για σκι όσοι πιστοί προσέλθετεφίλε elo και seirios12a σχεδόν γείτονες είμαστε εμείς οι τρεις
. elo πριν λίγες μέρες είχα πάει στον "τσομπανάκο" για φαγητό που είναι κοντά στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ, απίθανο κουτούκι, το προτείνω ανεπιφύλακτα για όσους δεν το ξέρουν
Φίλε predator χιλιόχρονος
Wolf
Φτιάξαμε τριεθνές, Βύρωνας, Παγκράτι, Καισαριανή. Γουστάρω.
Φίλη keraynos, κι εγώ Παγκρατιώτης είμαι. Μετακόμισα Βύρωνα τα τελευταία 4 χρόνια.
Πλατεία Δεληολάνη έμενα όλα τα χρόνια και πήγα σχολείο στο 7ο, και δημοτικό και λύκειο.
Μμμμ, και στο Καλπάκα πήγα τα 2 τελευταία χρόνια, εεε με διώξανε απ' το 7ο, γιατί ήμουνα καλό παιδί.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει
Και γω στα "φρόνιμα" υπαγόμουν αλλά δεν άλλαξα σχολείο, έτσι φαντάζεσαι κάποιοι πως αισθάνθηκαν όταν με είδαν και συνάδελφό τους...Η εκδίκηση του μαθητή

φιλε snoopy ευχαριστω για τα χρονια πολλα!

Τι έγινε φιλαράκια, τέρμα το καθισιό λόγο χιονιού ή ακόμα κάνουμε τις πάπιες και δεν πάμε στις δουλειές μας, με το πρόσχημα γλιστράει ..![]()
Όπου και να βρίσκεστε ας κεράσω τα πρωινά μας καφεδάκια για να έρθουμε στα ίσια μας .

εσεις με τα χιονια πως πατε?

Το πατινάζ έχει γίνει το αγαπημένο μου σπορ, ειδικά στα στενά που δεν έχει πατηθεί το χιόνι (πάγος) ρίχνω κάτι ζεμπεκιές που δεν παίζονται…![]()
.
Πάντως η θερμοκρασία έχει ανέβει κάπως, οπότε η παγωνιά είναι πιο υποφερτή .

Edited by - elo on 19/02/2008 10:02:46
Σεισμός 4 Ρίχτερ το πρωί της Τρίτης στην Πάρνηθα
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7.05 το πρωί της Τρίτης με επίκεντρο το χώρο της Πάρνηθας και συγκεκριμένα νότια της Φυλής. Την περασμένη Κυριακή είχε σημειωθεί στον ίδιο χώρο ασθενής δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Newsroom ΔΟΛ
τον καταλαβατε? ειχε γινει και την Κυριακη 4,4...

quote:
Kαλημερα καλημερα! σημερα η μερα ειναι καλυτερη... πιο υποφερτη!εσεις με τα χιονια πως πατε?
Η μέρα είναι καλύτερη αλλα το πρόβλημα είναι ο πάγος ιδιαίτερα στα στενά
Είναι χαλια κανεις πατινάζ .
quote:
Νέα δόνηση
Σεισμός 4 Ρίχτερ το πρωί της Τρίτης στην Πάρνηθα
Όλα τα είχαμε οι σεισμοί μας έλειπαν .
To 72 είμαι γεννημένος.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει
α δηλαδη δεν καταλαβατε τον σεισμο ε?
Πολυ ησυχια εχει εδω! τι εγινε?