- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ?
Πως? Πρασινοι με 3 αυτια?
Every now and then i fall apart...Bright eyes...Every now and then i fall apart,and i need you now tonight...And i need you more than ever...
Every now and then i fall apart...Bright eyes...Every now and then i fall apart,and i need you now tonight...And i need you more than ever...
quote:
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ?
Καλά είσαι?
quote:
για ψαρεμα ειμαι
Αλήθεια???
quote:
Τι εγινε συγχρονισμενοι εισαστε;Ρε κομπλεξικα μαλακισμενα, πλακα κανω και πιει και κατι ουζα.
Εσεις τι σκατα κανετε να πουμε;
Για την πουτσα καβαλα εισαι γελοιε predopapara και λιγα σου ειπε ο Geo και θα σου το λεω μεχρι να πας για υπνο.
Καθιστε εδω περα να μου κανετε παρεα(αυτο ειναι για τους συντονιστες).
Ε,κι αλλος κομπλεξικος!!!!! Παιδια μην ειστε αγενεις...Χαιρετηστε το καινουργιο μελος της παρεας μας!!!!
quote:
Γιατί έκανες άλλο λογαριασμό ρε?
ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ..
quote:
Τι εγινε συγχρονισμενοι εισαστε;Ρε κομπλεξικα μαλακισμενα, πλακα κανω και πιει και κατι ουζα.
Εσεις τι σκατα κανετε να πουμε;
Για την πουτσα καβαλα εισαι γελοιε predopapara και λιγα σου ειπε ο Geo και θα σου το λεω μεχρι να πας για υπνο.
Καθιστε εδω περα να μου κανετε παρεα(αυτο ειναι για τους συντονιστες).
ντρεπομαι για την οικογενεια που μεγαλωνεις, ΣΟΒΑΡΕ (κουραφεξαλα)....
ωραιος τροπος... να σε χαιρονται

quote:
Χαλαρωσε ανδρεικελο. Παρε και κανενα χαπακι να ηρεμισεις. Θα σου κανει παρε το αλλο ανδρεικελο ο predopaparas. lol
Καλά τι σε πιάνει?
quote:
Ποιος είναι αυτός τώρα?Μπερδεύτηκα..
ο βλουπους... ποιος αλλος ![]()