- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Έχεις απίθανη πλάκα φιλάρα!!!Θα έλεγα ότι δεν ξέρεις τι σού γίνεται αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να εκλειφθεί ως προσωπική αιχμή.
Είναι όμως η πάσα αλήθεια!
Χαίρομαι που με αποκαλείς "φιλάρα"! Δείχνει ότι νοιώθεις πολύ κοντά μου και ότι ασχολείσαι αρκετά μαζί μου. Μήπως σου έχω μπεί λίγο στο μάτι? Μήπως παίζει τίποτε άλλο?
Να εκλειφθεί ώς προσωπική αιχμή? Μα τι λές τώρα! Εδώ έχεις πει άλλες χαριτωμενιές και δεν ενοχληθηκε κανείς, τώρα θα ενοχληθούν?
Λές να μην ξέρω τι μου γίνεται? Μα, για να το λές εσύ, κάτι θα ξέρεις. Ο καθένας εξ ιδίων, δε λένε? Αλλά γιατί να σε σταναχωρήσω? Αν εσύ πιστεύεις κάτι, δικαίωμά σου να το πιστεύεις. Εμένα, γιατί λές να μου καίγεται? Βλέπεις να έχω εγώ κάτι εναντίων σου? Το αντίστροφο?
Αχ, ξέρεις, το να λές "η πάσα αλήθεια" είναι μια τοποθέτηση που γεννά όλες αυτές τια ατελείωτες αμπελοφιλοσοφικές συζητήσεις, ποιά είναι η αλήθεια, τι είναι η αλήθεια, μπορούμε να γνωρίζουμε την αλήθεια...
Βλέπεις, αυτά κάνει και αποσυντονίζεις το θέμα. Το θέμα ήταν τα σύμβολα στα καπάκια, ανέφερες τον Γ. Μπαλάνο ότι τα πρωτο-ανέφερε, εγώ σε ρώτησα άν ξέρεις αν ο Γ. Μπαλάνος είναι όντως μέλος της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας και εσύ πάς και γυρνάς πάλι το θέμα σε κροκόδειλους και τσαντάκια. Μήπως τελικά φοβάσαι τις ερωτήσεις "εκτώς ύλης"? ![]()
Εγω μιλουσα σε καποιον αλλον, εσυ ειδες το ονομα Μπαλανος και πεταχτηκες απροσκλητος, μου ειπες να τον ρωτησω για κατι που ακουσες και εγω σε παρεπεμψα στον ιδιο καθοτι δεν ειμαι γραμματεας του!
Τα υπολοιπα ανηκουν στην γνωστη παρελκυστικη τακτικη σου που τοσο με διασκεδαζει ιδιως οταν τροφοδοτειται με παραισθησεις!!
...![]()
Έπειτα, λές "μου ειπες να τον ρωτησω για κατι που ακουσες και εγω σε παρεπεμψα στον ιδιο καθοτι δεν ειμαι γραμματεας του!". Έχεις δίκιο. Δεν είπα πουθενά ότι είσαι η γραμματέας του. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι είσαι η γραμματέας του. Μήπως έπρεπε να το πω ? Το ότι δεν είσαι η γραμματέας του, δεν καλύπτει βέβαια μαθηματικά και τις υπόλοιπες περιπτώσεις.
Λές επίσεις "τα υπολοιπα ανηκουν στην γνωστη παρελκυστικη τακτικη σου που τοσο με διασκεδαζει ιδιως οταν τροφοδοτειται με παραισθησεις!!"
Σου το ξαναείπα. Χαίρομαι που διασκεδάζεις. Μια που διασκεδάζεις, να σου πώ και το ανέκδοτο με τις καμήλες, που η καθεμιά κοίταζε μόνο την καμπούρα της άλλης, γιατί δεν μπορούσε να δεί τη δικιά της. ![]()
Βλεπω ομως οτι μπηκες στη θεση σου! ![]()
Μπραβο! εκει να μεινεις!! ![]()
Παίζω και εγώ βασικά γι'αυτό σε ρώτησα(μπάσο αλλά οκ)
Που λες για το θέμα αυτό δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι και τα άλλα σύμβολα επίτηδες μπήκανε.Δεν ξέρω αλλά έχω αυτην την διαίσθηση και ας μην μπορώ να το αποδείξω.Πάντως με τις πεντάλφες όντως γίνεται χαμός
Οποιος άλλος ξέρει κάτι για το θέμα ας πει κάτι ότι και να ναι αυτό
Cya guys

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
μημπως μεσα στις τοσες σκεψεις περι μαγικων,αποκρυφυστικων,συνομοσιολογικων
ετυχε να σκεφτητε οτι ειναι απλα καλητεχνηματα;;
οπως ηταν τα καγκελα που ειχαν στις παλιες μαντρες;;;;
λεω μημπως;;;;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
η σβαστικα ας πουμε η το σφυροδρεπανο ειναι απλο διακοσμητικο συμβολο για σενα?
αν βαλω στην μαντρα μου καγκελα με σβαστικες ελα σε παρακαλω να τους εξηγησεις οτι προκειται περι απλου διακοσμητικου συμβολου το οποιο αντεγραψα απο το ιλιου μελαθρον
![]()