ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- [ΛΕΜΟΥΡΙΑ Η ΧΑΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ.] - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- [ΛΕΜΟΥΡΙΑ Η ΧΑΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ.] - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PHILOSOFOS-1Μέλος
19/04/2005, 00:27:58
φίλε ΕΡΜΗΣ το να κρύβεις το ip είναι σαν να κρύβεις το

πρόσωπο σου...ΣΥΝΉΘΩΣ οι μεγάλες αποφάσεις πέρνονται μετά

απο ώριμη σκέψη και όχι βιαστικά...

αυτό δεν το θέλουμε...

εξάλλου υπάρχει και χρόνος αλλά και χρήμα ...

βέβαια έτσι όπως είμαι κλεισμένος απο εδώ μέσα δεν το βλέπω...

...το χρήμα...και τον χρόνο...?

gh

19/04/2005, 01:28:19
χμ...

τώρα τι να πω?

ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί?

ειδικά ο ίδιος ο κρεμασμένος?????????

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

19/04/2005, 08:20:41

quote:
Να βλέπεις για παράδειγμα την Αvallon να βάλεται εναντίον της Ατμας για τα μάτια του κόσμου... ενώ εσύ γνωρίζεις ότι είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο με 2 διαφορετικά nicknames... Πως σου φαίνεται αυτό?

Επιστημονική ΦΑΝΤΑΣΙΑ, κάτι σε «Το σχιζοφρενές Alien με το πριόνι» !!!
Ή κάτι σε «Παρασκευή και 13 έλα να γίνουμε τρεις» !!!

quote:
ΕΑΝ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ IP.

Νάτα !!!!

Εδώ ένα κρασί δε καταφέρνουμε να πιούμε εσύ ταυτοποίηση μου θέλεις, βρε μπας και πας να μου το γυρίσεις στο να πιω το κρασί μόνος μου γιατί και καλά είμαστε το ίδιο πρόσωπο ;;;;;

quote:
Στην τελικη δεν ειναι αναγκη να ξερουμε τα ΙΡ αυτων που κρυβονται πισω απο διπλους κωδικους, ειναι οι γνωστοι αγνωστοι ηλιθιοι που τους προδιδει η γραφη τους η ακομα και τα πιστευω τους.

Σωστόόόόόόόός !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

quote:
τώρα τι να πω?

Και για σαπούνι δε μιλάνε και για σαπούνι. Κατά το «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς».

Και ένα Tip …..

Μπορεί κάποιος να είναι μέσα στο Internet από το ίδιο PC με πολλές διαφορετικές IP και βέβαια με το απλό άνοιγμα δύο ή περισσοτέρων «παραθύρων» μπορεί να φαίνεται on-line σε ένα forum με όσους λογαριασμούς θέλει.

Η καλύτερη λύση είναι να πρέπει να έχει μια κάμερα και όταν είναι on-line να φαίνετε το κεφάλι του ( μη πάει ο νους σας στο πονηρό πρωί πρωί ).

TERRIBILIS EST LOCUS ISTE

19/04/2005, 09:13:43
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ramoglou ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ (ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ....

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

19/04/2005, 09:48:58
quote:
quote:
Να βλέπεις για παράδειγμα την Αvallon να βάλεται εναντίον της Ατμας για τα μάτια του κόσμου... ενώ εσύ γνωρίζεις ότι είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο με 2 διαφορετικά nicknames... Πως σου φαίνεται αυτό?

Επιστημονική ΦΑΝΤΑΣΙΑ, κάτι σε «Το σχιζοφρενές Alien με το πριόνι» !!!
Ή κάτι σε «Παρασκευή και 13 έλα να γίνουμε τρεις» !!!

Oχι μη το λες... και τα γένια του σπανού γίνονται εδώ μέσα...

quote:
Εδώ ένα κρασί δε καταφέρνουμε να πιούμε εσύ ταυτοποίηση μου θέλεις, βρε μπας και πας να μου το γυρίσεις στο να πιω το κρασί μόνος μου γιατί και καλά είμαστε το ίδιο πρόσωπο ;;;;;

Oποιος εμποδίζει τον Ράμογλου να πιεί το κρασάκι του να το πει τώρα!!
Τι στη ευχή... στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης ζούμε?

quote:
τώρα τι να πω?

Νάτα μας! Εσύ κάτι ξέρεις... για λέγε λέγε...

quote:
Μπορεί κάποιος να είναι μέσα στο Internet από το ίδιο PC με πολλές διαφορετικές IP και βέβαια με το απλό άνοιγμα δύο ή περισσοτέρων «παραθύρων» μπορεί να φαίνεται on-line σε ένα forum με όσους λογαριασμούς θέλει.

Tουλάχιστον με αυτό το τόπικ μάθαμε ποιοί είναι σχετικοί με το τεχνικό μέρος του θέματος και ποιοί εντελώς άσχετοι...

quote:
Η καλύτερη λύση είναι να πρέπει να έχει μια κάμερα και όταν είναι on-line να φαίνετε το κεφάλι του ( μη πάει ο νους σας στο πονηρό πρωί πρωί ).

Tώρα πως μας την λες δηλαδή... Σου έχουμε δώσει το δικαίωμα ότι ήμαστε πονηροί???
Αλλά είπαμε...τον αράπη κι αν τον πλένεις...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
19/04/2005, 10:59:48

quote:
Tώρα πως μας την λες δηλαδή... Σου έχουμε δώσει το δικαίωμα ότι ήμαστε πονηροί???

Σιγά μην πω και προσωπικά δεδομένα και μπω στο στόχαστρο του Δαφέρμου !!!
Πρίτς δε σφάξανε !

quote:
Oποιος εμποδίζει τον Ράμογλου να πιεί το κρασάκι του να το πει τώρα!!
Τι στη ευχή... στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης ζούμε?

Δεν μας εμποδίζει κάποιος άνθρωπος αγαπητή μου, απλά είμαστε πολυάσχολοι εγώ και ο «εαυτός» μου ( ο Avatar δηλαδή ) και δε προκάνουμε.

quote:
Tουλάχιστον με αυτό το τόπικ μάθαμε ποιοί είναι σχετικοί με το τεχνικό μέρος του θέματος και ποιοί εντελώς άσχετοι...

Ε σε λίγο με τόσα προγράμματα που έχουν βγει όλοι θα είναι WebMaster.
Σιγά το δύσκολο. Λες και ανακαλύψαμε τη Σελήνη.

lorenzoΜέλος
19/04/2005, 15:42:51

Αγαπητή Avallon,
εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι την σκοπιμότητα που θέτεις. Ότι δηλ. κάποιος προσπαθεί

quote:
να ανεβάσει τον αριθμό μηνυμάτων σε αυτούς του τους κωδικούς
?! Ε, και? Ποιό το όφελος? Αφού όπως επισημαίνεις:

quote:
Το να βλέπεις να γίνονται διάλογοι περί ανέμων και υδάτων ανάμεσα σε κωδικούς που ανήκουν στο ίδιο άτομο για να ανεβάσει τον αριθμό μηνυμάτων σε αυτούς του τους κωδικούς μόνο Αριστοτελικό δεν είναι!

O αριθμός των μηνυμάτων ουσιαστικά δεν προσφέρει απο μόνος του τίποτα. Όταν αερολογεί μάλιστα ο χρήστης τότε μάλλον ζημιώνεται παρά κερδίζει... Άλλωστε είναι τόση η πληθώρα των θεμάτων που θα μπορούσε να το κάνει ούτως ή άλλως.

Εκείνο που σ' εμένα δημιουργεί αλγηνή εντύπωση είναι η ευκολία που ο καθένας ανοίγει ένα θέμα που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι χιλιοειπvμένο, ή παρεμφερές με 100 άλλα, ή γελοίου περιεχομένου τύποις chat.

Νομίζω ότι καλό θα ήταν όταν κάποιος θα ήθελε ν' ανοίξει ένα καινούργιο θέμα, να το πρότεινε σε μια συντονιστική επιτροπή του foroum και μετά από έγκριση να γινόταν αυτό δυνατό.. Τουλάχιστον χωρίς ορθογραφικά λάθη ειδικά στην επικεφαλίδα, όχι γιατί είναι το σημαίνον, αλλά πολλές φορές η εντύπωσης αδικεί κάποια θέματα λόγω και μόνον αυτού του στοιχείου.

Φιλία κι εκτίμηση
lorenzo

Το λευκό αναζήτησα ως την ύστατη ένταση του μαύρου.
Την ελπίδα ως τα δάκρυα.
Τη χαρά ως την άκρα απόγνωση.

19/04/2005, 16:15:34

quote:
O αριθμός των μηνυμάτων ουσιαστικά δεν προσφέρει απο μόνος του τίποτα. Όταν αερολογεί μάλιστα ο χρήστης τότε μάλλον ζημιώνεται παρά κερδίζει... Άλλωστε είναι τόση η πληθώρα των θεμάτων που θα μπορούσε να το κάνει ούτως ή άλλως.

Το να πω ότι συμφωνώ με τον φίλτατο lorenzo ίσως να είναι περιττό.

Απλά ήθελα να υπερτονίσω την πολύ σωστή του άποψη περί του αριθμού των μηνυμάτων.
Αυτό το θέμα είναι κάτι το οποίο απασχολεί άτομα τα οποία το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν ένα μεγάλο αριθμό κάτω από το nickname τους.

Το τι προσδίδει αυτός ο αριθμός ;
Πάντως σίγουρα όχι γνώσεις, σίγουρα όχι αποδοχή από τα άλλα μέλη, σίγουρα όχι κάποιον άλλο κοινωνικά καταξιωμένο τίτλο.

Απλά είναι ένας αριθμός καταγραφής μηνυμάτων και τίποτα παραπάνω.

Τουλάχιστον όταν καταγράφει αριθμούς η ταρίφα πληρώνουμε, εδώ είναι τσάμπα.
Άμα πληρώναμε, 0,30 ευρώ το μήνυμα και 30 ευρώ την εγγραφή μέλους, να δούμε πόσοι/ες θα γράφανε έτσι για να ικανοποιήσουν τα όποια ένστικτα τους.

praying__fairyΜέλος
19/04/2005, 19:21:54
Εγώ νομίζω Avallon, ότι θα πρέπει να κάνεις αίτηση για administrator.

Έτσι μόνο θα μπει μία τάξη (αν τελικά μπορεί να γίνει κάτι)...

Edited by - praying__fairy on 19/04/2005 19:26:00

19/04/2005, 19:28:31
χε χε... βρε μανία αυτό το κορίτσι!

quote:
Νάτα μας! Εσύ κάτι ξέρεις... για λέγε λέγε...

μην τολμήσω να κάνω μια ερώτηση η πτωχή πλην τιμία παιδίσκη και θέλετε ονόματα και διευθύνσεις ....!

τώρα να βάλω ένα λινκ? θα βοηθούσε?

άντε ας το βάλω...

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5777

Galadriel

silverwhisperΜέλος
19/04/2005, 21:11:55
quote:
Σιγά μην πω και προσωπικά δεδομένα και μπω στο στόχαστρο του Δαφέρμου !!!

λιγο ασχετο
σε ποιον δαφερμο αναφερεσαι?

Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.

19/04/2005, 22:32:49
quote:
Αγαπητή Avallon,
εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι την σκοπιμότητα που θέτεις. Ότι δηλ. κάποιος προσπαθεί
quote:
να ανεβάσει τον αριθμό μηνυμάτων σε αυτούς του τους κωδικούς
?! Ε, και? Ποιό το όφελος? Αφού όπως επισημαίνεις:

quote:
Το να βλέπεις να γίνονται διάλογοι περί ανέμων και υδάτων ανάμεσα σε κωδικούς που ανήκουν στο ίδιο άτομο για να ανεβάσει τον αριθμό μηνυμάτων σε αυτούς του τους κωδικούς μόνο Αριστοτελικό δεν είναι!

Προφανώς αγαπητέ lorenzo τα πράγματα δεν τα βλέπουν όλοι όπως εσύ και γω... για κάποιους άλλους αυτό έχει σημασία και είναι αυτό που επιδιώκουν...
quote:
quote:

quote:
Το να πω ότι συμφωνώ με τον φίλτατο lorenzo ίσως να είναι περιττό.

Απλά ήθελα να υπερτονίσω την πολύ σωστή του άποψη περί του αριθμού των μηνυμάτων.
Αυτό το θέμα είναι κάτι το οποίο απασχολεί άτομα τα οποία το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν ένα μεγάλο αριθμό κάτω από το nickname τους.

Το τι προσδίδει αυτός ο αριθμός ;
Πάντως σίγουρα όχι γνώσεις, σίγουρα όχι αποδοχή από τα άλλα μέλη, σίγουρα όχι κάποιον άλλο κοινωνικά καταξιωμένο τίτλο.

Απλά είναι ένας αριθμός καταγραφής μηνυμάτων και τίποτα παραπάνω.

Aγαπητοί Ramoglou ,lorenzo νομίζω ότι υπάρχει σύμπνοια απόψεων...

Mόνο που ... εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι το μέτρο αυτό θα βοηθούσε στην εξυγνίανση του χώρου από τέτοιες καταστάσεις γιατί κακά τα ψέμματα νομίζω ότι τουλάχιστον 80% των χρηστών με διπλούς κωδικούς δεν έχουν την τεχνική κατάρτιση που ειπώθηκε από κάποιους από δω μέσα για να κάνουν τα "κολπάκια" αυτά...

Galadriel καλή μου ήταν ανάγκη να μας βάλεις το λίνκ για να καταλάβουμε ότι είσαι το ίδιο πρόσωπο με τη Mantis?

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει!

Kαι έλεγα τι μου θυμίζεις...

quote:
Εγώ νομίζω Avallon, ότι θα πρέπει να κάνεις αίτηση για administrator.

Έτσι μόνο θα μπει μία τάξη (αν τελικά μπορεί να γίνει κάτι)...

Φτου φτου φτού... μακριά από μένα τέτοια πράγματα...

Βέβαια το πρώτο που θα έκανα θα ήταν ένα τόπικ με συνταγές μαγειρικής...

19/04/2005, 22:49:08
quote:
Galadriel καλή μου ήταν ανάγκη να μας βάλεις το λίνκ για να καταλάβουμε ότι είσαι το ίδιο πρόσωπο με τη Mantis?

είδες βρε?

quote:
Βέβαια το πρώτο που θα έκανα θα ήταν ένα τόπικ με συνταγές μαγειρικής...

τώρα πολύ μπήκα στον πειρασμό να βάλω άλλο ένα λινκ, αλλά είπα άσε...
υπάρχουν και κάποιοι εδώ μέσα που δεν τα αντέχουν αυτά...

τους πέφτει φαίνεται βαρύ στο muladhara τους...

Galadriel

19/04/2005, 23:47:54
quote:
Mόνο που ... εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι το μέτρο αυτό θα βοηθούσε στην εξυγνίανση του χώρου από τέτοιες καταστάσεις γιατί κακά τα ψέμματα νομίζω ότι τουλάχιστον 80% των χρηστών με διπλούς κωδικούς δεν έχουν την τεχνική κατάρτιση που ειπώθηκε από κάποιους από δω μέσα για να κάνουν τα "κολπάκια" αυτά...
Μ'αρέσουν τα ποσοστά που βάζεις Avallon. Εγω πιστεύω οτι ακομα κι αν δεν έχουν τεχνική κατάρτιση, θα ψαξουν, θα ρωτήσουν και θα βρουν τον τροπο να μάθουν τουλάχιστον γι αυτο μονο που τους εξυπηρετεί.

Σκέψου το εξής: Μιλάμε για άτομα τα οποία δεν έχουν να κάνουν τίποτα καλύτερο στη ζωή τους απ' το να φτιάχνουν λογαριασμούς e-mail, να φτιάχνουν κωδικούς, να βρίσκουν ψευδώνυμα, να σκαρφίζονται διαφορετικές περσόνες, να μπαίνουν στα φορουμς και να μιλάνε με τον εαυτό τους για ν'ανεβάσουν τον αριθμο των μυνημάτων τους γιατι τους δίνει μια ψευδαίσθηση κύρους ή δε ξερω κι εγω τι άλλη ικανοποίηση
ή να κοροϊδεύουν και ν' ασχολούνται με άτομα τα οποία στην πραγματικότητα δεν παίζουν καποιον ουσιαστικό ρόλο στη ζωή τους εκτος απ' το να σκοτώνουν το χρόνο τους, δημιουργώντας online καταστάσεις.
Δηλαδή μιλάμε για άτομα με online "ζωή" πολλών ωρών άρα λογικό είναι και τεχνάσματα να βρουν, αν δε τα ξερουν ήδη και να συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο μεχρι να τους καεί η οθόνη ή όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα που τους έχουν απομείνει.

Εγώ λεω οτι η καλύτερη λύση είναι να πατήσουμε το "τερματισμός" υπολογιστή και να βγούμε να μας χτυπήσει λίγο καθαρό αεράκι.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

20/04/2005, 09:55:55
quote:
Δηλαδή μιλάμε για άτομα με online "ζωή" πολλών ωρών άρα λογικό είναι και τεχνάσματα να βρουν, αν δε τα ξερουν ήδη και να συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο μεχρι να τους καεί η οθόνη ή όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα που τους έχουν απομείνει.

Εγώ λεω οτι η καλύτερη λύση είναι να πατήσουμε το "τερματισμός" υπολογιστή και να βγούμε να μας χτυπήσει λίγο καθαρό αεράκι.

Εχεις απόλυτο δίκιο!
Τώρα για τα ποσοστά ... μια προσωπική εκτίμηση/εικασία έκανα