ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- [ΛΕΜΟΥΡΙΑ Η ΧΑΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ.] - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- [ΛΕΜΟΥΡΙΑ Η ΧΑΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ.] - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΝέο Μέλος
20/11/2003, 18:16:21
Καλησπέρα σε όλους,
[Είμαι η Ανδρομέδα και θέλω να σχολιάσω ένα θέμα].

Υπήρξε κάποτε στον ειρηνικό ωκεανό μιά μεγάλη ήπειρος. Σήμερα εκεί υπάρχει μόνο νερό και άπειρα συμπλέγματα μικρών νήσων.
Αυτή η χώρα είχε στους αρχαίους χρόνους δύο ονόματα, ένα γεωγραφικό και ένα ιερό. Το ιερό της όνομα ήταν ΜΟΥ. Το γεωγραφικό ήταν [χώρες της δύσης].
Σε τούτη τη χώρα εμφανίστηκε ο πρώτος άνθρωπος στη γη.
΄Ετσι λένε κάποιες μνήμες. Ο άνθρωπος άλλωστε ήταν είναι και θα είναι ένα ξεχωριστό δημιούργημα και όχι απλό φευγαλέο δημιούργημα της φύσης. ΄Ηταν τέλεια ανεπτυγμένος όταν εμφανίστηκε μόνο που χρειαζόταν καλλιέργεια και πνευματική ανάπτυξη.
Ο άνθρωπος δεν είναι δημιούργημα της φύσης. Αποτελεί ξεχωριστή πράξη του ΑΠΕΙΡΟΥ ΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ.
Να βρισκόταν άραγε εκεί, ο φίλτατος ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ? Κάποια γραπτά μνημεία σε ξεχασμένες πλάκες στην ΙΝΔΙΑ, και ίσως [γραπτά μνημεία και άλλων χωρών], μιλούν γιά μιά παράξενα χώρα, με 64.000.000 κατοίκους που προ, 50.000 ετών έπλασε ανέπτυξε λάτρεψε έναν πολιτισμό ανώτερο τέλειο μοναδικό. Μπορεί οι πλάκες ΝΑΑΚΑΛ, να έριξαν λίγο φως στο απέραντο σκότος μπορεί και όχι.
Υπήρξε άραγε τούτη η ήπειρος, η αχανής έκταση κυματιστής γης, που εκτείνονταν όπως λένε καμαρωτά από τα βόρεια μέχρι τα νότια της ΧΑΒΑΗΣ?
Κι εκείνες οι ψυχές των 64.000.000 ανθρώπων χωρίζονταν σε δέκα φυλές σε 10 λαούς διαφορετικούς με τον ίδιο ίσως αρχηγό.
Τι απέγινε η αυτοκρατορία του ΗΛΙΟΥ?
Μιά χώρα που βρισκόταν στο ζενίθ της κέντρο στη γη του πολιτισμού των γραμμάτων της τέχνης του εμπορίου, χώρα των εκατοντάδων πελώριων αγαλμάτων και μονόλιθων... Υπήρξε? Κι αν ναι γιατί δέχθηκε μιά τέτοια καταστροφική τιμωρία?

ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

Α.ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.Α.

GhostΜέλος
20/11/2003, 18:51:09
ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΗΡΞΕ Η ΛΕΜΟΥΡΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ "ΔΕΧΘΗΚΕ" ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ"! ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ, ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ... ΕΜΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ???

20/11/2003, 19:18:12
Kαλησπέρα Aνδρομέδα.

Δεν ξέρω αν σου είναι ήδη γνωστή αυτή η διεύθυνση
http://www.atlantida.gr/katastrofi.htm

Aν όχι, μπορεί να σε ενδιαφέρει...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΝέο Μέλος
20/11/2003, 19:45:20
quote:

Kαλησπέρα Aνδρομέδα.

Δεν ξέρω αν σου είναι ήδη γνωστή αυτή η διεύθυνση
http://www.atlantida.gr/katastrofi.htm

Aν όχι, μπορεί να σε ενδιαφέρει...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

Eυχαριστώ γιά την διεύθυνση που μου έστειλες.
Ταξίδεψα εκεί ήδη. Να είσαι καλά
Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.

Α.ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.Α.

13/04/2005, 15:29:10
Θα μπορούσε φαντάζομαι το φόρουμ μας να έχει την δυνατότητα να βλέπει κανείς πια μέλη είναι on line...

Γιατί δε το μεθοδεύετε λιγάκι το θέμα?

Νομίζω ότι έτσι θα ξεκαθαρίσει πολύ το τοπίο... από τους διπλούς κωδικούς εκτός και αν αυτό είναι κάτι το οποίο δεν επιθυμείτε...

Το esoterica έχει κάνει τεράστια βήματα βελτίωσης αλλά όχι αυτό το τόσο σημαντικό και αναρωτιέμαι γιατί...

Δε νομίζεται ότι πρέπει να εκλείψει επιτέλους η "μάστιγα" των διπλών κωδικών ?

Δε νομίζεται ότι ήρθε η ώρα για "διαφάνοια"?

Η μήπως προτιμάμε να υπάρχει αυτό το πρόβλημα για να έχουμε να παινευόμαστε ότι υπάρχουν (χ) χιλιάδες μέλη??

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
13/04/2005, 16:26:55
Αγαπητή Avallon, έγραψες:
quote:

Θα μπορούσε φαντάζομαι το φόρουμ μας να έχει την δυνατότητα να βλέπει κανείς πια μέλη είναι on line...
Νομίζω ότι έτσι θα ξεκαθαρίσει πολύ το τοπίο... από τους διπλούς κωδικούς εκτός και αν αυτό είναι κάτι το οποίο δεν επιθυμείτε...
Το esoterica έχει κάνει τεράστια βήματα βελτίωσης αλλά όχι αυτό το τόσο σημαντικό και αναρωτιέμαι γιατί...
Η μήπως προτιμάμε να υπάρχει αυτό το πρόβλημα για να έχουμε να παινευόμαστε ότι υπάρχουν (χ) χιλιάδες μέλη??

Είναι γεγονός ότι με την εγκατάσταση του σχετικού modification μπορεί να δοθεί η δυνατότητα της εμφάνισης των online μελών στο forum. Επί ευκαιρίας να σε ενημερώσω ότι αυτή είναι μία ενέργεια η οποία δρομολογείται στη νέα δομή του forum.
Πάντως αν θέλεις τη γνώμη μου, το τοπίο (σε ότι αφορά στους πολλαπλούς κωδικούς) δεν πρόκειται να ξεκαθαριστεί με αυτόν τον τρόπο. Σχετικές συζητήσεις έχουν γίνει στη θεματική ενότητα «Τεχνικά», αφού μόνο «τεχνικά» μπορεί να εξασφαλιστεί η μονοσήμαντη ταυτοποίηση ενός μέλους. Δεν νομίζω πάντως να έχει «περάσει» η άποψη ότι οι διαχειριστές του χώρου αυτού επιθυμούν τους πολλαπλούς κωδικούς. Αντίθετα μάλιστα. Πάντως θα ήθελα να αναφέρεις βάσει ποιων κριτηρίων πιστεύεις (αν πιστεύεις) ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι πρέπει να εκλείψει η «μάστιγα» των πολλαπλών κωδικών αλλά μέσω τρόπων οι οποίοι να διασφαλίζουν και εξασφαλίζουν την ορθότητα των αποφάσεων σε σχέση με τη διαγραφή.
Αν μου επιτρέπεις να σου κάνω και μία άλλη ερώτηση. Γιατί στην τελευταία πρόταση του μηνύματός σου χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, σε αντίθεση με την πλειοψηφία του υπόλοιπου κειμένου σου (που χρησιμοποιείς δεύτερο πληθυντικό);
Με εκτίμηση

13/04/2005, 17:23:54
OXI ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
ΟΥΤΕ ΕΝΤΙΜΟ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΚΑΚΙΑ ΕΒΓΑΛΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

13/04/2005, 20:28:41
quote:
Επί ευκαιρίας να σε ενημερώσω ότι αυτή είναι μία ενέργεια η οποία δρομολογείται στη νέα δομή του forum.

Tα καλύτερα νέα που άκουσα εδώ μέσα εδώ και αρκετό καιρό!

quote:
Πάντως αν θέλεις τη γνώμη μου, το τοπίο (σε ότι αφορά στους πολλαπλούς κωδικούς) δεν πρόκειται να ξεκαθαριστεί με αυτόν τον τρόπο.

Θα ξεκαθαριστεί, αν όχι 100% σίγουρα κατά πολύ μεγάλο ποσοστό...

quote:
Eγώ πάντως να έχει «περάσει» η άποψη ότι οι διαχειριστές του χώρου αυτού επιθυμούν τους πολλαπλούς κωδικούς. Αντίθετα μάλιστα. Πάντως θα ήθελα να αναφέρεις βάσει ποιων κριτηρίων πιστεύεις (αν πιστεύεις) ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Eγώ πάντως δεν έχω πιστεί και για το αντίθετο...
quote:
Γιατί στην τελευταία πρόταση του μηνύματός σου χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, σε αντίθεση με την πλειοψηφία του υπόλοιπου κειμένου σου (που χρησιμοποιείς δεύτερο πληθυντικό);

Γιατί θέλω να είμαι δίκαιη απέναντί σας...και βάζω και γω τον εαυτό μου στο σύνολο αυτό που λέγεται esoterica.

Βλέπετε υποσυνείδητα ίσως και γω να ανήκω σε αυτούς που θέλουν να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση... Πως να το κάνουμε αλλιώς να λες ότι ανήκεις σε μια διαδικτυακή κοινότητα που έχει 2.000 μέλη και αλλιώς σε μια που έχει μόνο 50

Πολλές φορές αν και ξέρουμε την αλήθεια μας αρέσει να εθελοτυφλούμε... Εμένα προσωπικά πάντα μου έκανε εντύπωση γιατί με τόσο μεγάλο αριθμό φανατικών μελών στις συναντήσεις των μελών του esoterica δεν παραβρίσκονται πάνω από 30-40 άτομα...

Και μη μου πείτε ότι είναι από άλλες πόλεις και δεν μπορούν να παρεβρεθούν γιατί είναι τραβηγμένο...
Στο κάτω κάτω μέλη με μεγάλο αριθμό μηνυμάτων που βρίσκονται στην Αθήνα και τείνουν να γίνουν η "ψυχή" του φόρουμ θα έπρεπε να παρεβρίσκονται.

je je je και γω σε εκτιμώ και ξέρω ότι θα κάνεις το καλύτερο για την εξυγνίαση του χώρου...

13/04/2005, 23:48:47
Aγαπητή φίλη Avallon, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για τα καλά σου λόγια.

16/04/2005, 01:16:44
quote:

Εμένα προσωπικά πάντα μου έκανε εντύπωση γιατί με τόσο μεγάλο αριθμό φανατικών μελών στις συναντήσεις των μελών του esoterica δεν παραβρίσκονται πάνω από 30-40 άτομα...

Μιας και το ανέφερες. Εσύ που ήσουν στην συνάντηση; ... και ήθελα να σε γνωρίσω!

Όσον αφορά τους διπλούς και ΤΡΙΠΛΟΥΣ λογαριασμούς, η γνώμη μου είναι οτι τέτοια άτομα δεν αξίζουν να αποκαλούνται εσωτεριστές. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

Και γω παλιότερα είχα φτιάξει δεύτερο λογαριασμό. ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ. Ας το παραδεχτεί όμως και κανένας άλλος...

Μία άλλη πρόταση που ήθελα να κάνω, αφορα στον αριθμό των μηνυμάτων.
Προσωπικά δεν θέλω να φαίνεται στα posts. Προτιμώ να φαίνεται μόνο στο profil του κάθε μέλους.

Παρακαλώ ενημερώστε με κάποιος/α αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα (αριθμός μηνυμάτων) για να καταθέσω τις απόψεις μου. Δεν βρίσκω κάτι στην αναζήτηση. Τι λέγαμε Jejeje;

Ydroxoos25Μέλος
16/04/2005, 03:23:32
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Πάντως αν θέλεις τη γνώμη μου, το τοπίο (σε ότι αφορά στους πολλαπλούς κωδικούς) δεν πρόκειται να ξεκαθαριστεί με αυτόν τον τρόπο.
--------------------------------------------------------------------------------

Θα ξεκαθαριστεί, αν όχι 100% σίγουρα κατά πολύ μεγάλο ποσοστό...

Δε θα ξεκαθαριστεί ρε παιδιά! Απλά ο καθένας θα κάνει login με τον ένα ή τον άλλο κωδικό κάθε φορά και αυτό είναι όλο. Άσε που υπάρχει η δυνατότητα από το ίδιο PC να μπαίνει και με τους 2 ταυτόχρονα αν ξέρει τον τρόπο.

Αλλά δεν έχω καταλάβει.. γιατί σας ενοχλούν τόσο;; Γενικά συμβαίνει στο internet.

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"

16/04/2005, 10:32:42
quote:
Μιας και το ανέφερες. Εσύ που ήσουν στην συνάντηση; ... και ήθελα να σε γνωρίσω!

Στην πρώτη συνάντηση συμμετείχα και το αποτέλεσμα από αυτά που ειπώθηκαν ήταν κάποιοι να ζητάνε να ανεβάσω φωτογραφία μου (δε θυμάσαι?)

Ηθελα να αποφύγω τα όποια σχόλια και νομίζω με την απουσία μου το κατάφερα!

quote:
Όσον αφορά τους διπλούς και ΤΡΙΠΛΟΥΣ λογαριασμούς, η γνώμη μου είναι οτι τέτοια άτομα δεν αξίζουν να αποκαλούνται εσωτεριστές. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

Θα συμφωνήσω μαζί σου... και δε μιλάμε για 1 δεύτερο κωδικό... μιλάμε για άτομα που έχουν μέχρι και 8 κωδικούς ο καθένας...

quote:
Μία άλλη πρόταση που ήθελα να κάνω, αφορα στον αριθμό των μηνυμάτων.
Προσωπικά δεν θέλω να φαίνεται στα posts. Προτιμώ να φαίνεται μόνο στο profil του κάθε μέλους.Παρακαλώ ενημερώστε με κάποιος/α αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα (αριθμός μηνυμάτων) για να καταθέσω τις απόψεις μου. Δεν βρίσκω κάτι στην αναζήτηση.

Nα μια ακόμη καλή πρόταση... κάπου είχε ξαναναφερθεί... νομίζω στο θέμα "Προτάσεις για καλύτερο esoterica" - αν δεν κάνω λάθος - όπου είχαμε γράψει πολύ αστείες απόψεις τόσο εγώ όσο και ο ΤΗΟΤΗ...
Για ρίξε μια ματιά εκεί...

quote:
Αλλά δεν έχω καταλάβει.. γιατί σας ενοχλούν τόσο;; Γενικά συμβαίνει στο internet

Το ότι συμβαίνει γενικώς δεν σημαίνει και ότι είναι σωστό...
Το ότι "στήνονται" συζητήσεις με συμμετοχές 10 μελών από τα οποία τα 8 ανήκουν σε ένα μόνο άτομο με σκοπό να καθοδηγήσουν την συζήτηση και να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη και αυτό νομίζω ότι δεν είναι σωστό.

και εντάξει... δε μπορούν να ξέρουν όλοι τα κολπάκια που είπες...
Ωστόσο μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε αρκετά το τοπίο

18/04/2005, 11:39:54
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ Avallon ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..

quote:
Το ότι "στήνονται" συζητήσεις με συμμετοχές 10 μελών από τα οποία τα 8 ανήκουν σε ένα μόνο άτομο με σκοπό να καθοδηγήσουν την συζήτηση και να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη και αυτό νομίζω ότι δεν είναι σωστό.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΑ (ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ) ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

quote:

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ON LINE ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ??????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

18/04/2005, 12:14:17
quote:
ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ON LINE ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ

Aγαπητέ φίλε AVATARGR θα σου φέρω ένα παράδειγμα:

Πες (ύποθετικά πάντα)ότι εγώ έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα ότι ο ΑVATARGr,η Ζadok, ο Πέτρος, η Ατμα και ο cybermaster είναι το ίδιο πρόσωπο...
Δουλεύοντας λοιπόν με την εις άτοπον απαγωγή...αν μπω και δω ότι είναι online όλοι αυτοί οι κωδικοί ταυτόχρονα αυτό μου λέει ότι κάπου έχω πέσει έξω στους "υπολογισμούς" μου...

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι πιο σίγουροι και πιο "τεχνικοί" τρόποι για να βγάλει κανείς τις τσίμπλες από τα μάτια του αλλά δεν τις γνωρίζουν όλοι...και βέβαια η απομυθοποίηση έρχεται όταν γνωρίζεις τον τρόπο και βλέπεις ότι πίσω από τον τάδε κωδικό κρύβονται άλλοι δέκα λογαριασμοί!!!

Εκεί να δεις γέλιο!... Να βλέπεις για παράδειγμα την Αvallon να βάλεται εναντίον της Ατμας για τα μάτια του κόσμου... ενώ εσύ γνωρίζεις ότι είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο με 2 διαφορετικά nicknames... Πως σου φαίνεται αυτό?

18/04/2005, 12:33:37
Νομίζω ότι δεν έχει σημασία εάν κάποιος μπαίνει με 1 ή με 10 διαφορετικούς κωδικούς, ότι και να κάνει κάποιος δεν μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που γράφει άρα όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι είναι ο ίδιος είτε συμφωνούν τα "δύο άτομα" είτε διαφωνούν.
Πιστεύω ότι κανένα σκεπτόμενο άτομο δεν μπορεί να χειραγωγηθεί.

Κατά την γνώμη μου δεν έχει ουσία μία απαγόρευση ή κάποιος τρόπος ελέγχου για το συγκεκριμένο θέμα, σημασία έχει ο κάθε ένας από τα άτομα που μπαίνουν να βάζει τα όρια μόνος του.

18/04/2005, 13:23:00
quote:
Νομίζω ότι δεν έχει σημασία εάν κάποιος μπαίνει με 1 ή με 10 διαφορετικούς κωδικούς, ότι και να κάνει κάποιος δεν μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που γράφει άρα όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι είναι ο ίδιος είτε συμφωνούν τα "δύο άτομα" είτε διαφωνούν.

Συμφωνώ ότι κάποιος όσο και να ελέγξει την ανορθογραφία του ή το ύφος που γράφει δεν μπορεί να κοροϊδέψει εύκολα τους άλλους...
quote:
Πιστεύω ότι κανένα σκεπτόμενο άτομο δεν μπορεί να χειραγωγηθεί.

Oμως εδώ θα διαφωνήσω...

quote:
Κατά την γνώμη μου δεν έχει ουσία μία απαγόρευση ή κάποιος τρόπος ελέγχου για το συγκεκριμένο θέμα, σημασία έχει ο κάθε ένας από τα άτομα που μπαίνουν να βάζει τα όρια μόνος του.

Eίναι μεγάλη κουβέντα αυτό και νομίζω ότι είναι θέμα καθαρά ωριμότητας να ξέρεις να θέτεις κάποια όρια στον εαυτό σου...

lorenzoΜέλος
18/04/2005, 13:37:14
Αγαπητή Avallon,
κατ' αρχήν θα ήθελα να δηλώσω προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων ότι γενικώς σε όλα τα όποια Φορουμ, στα οποία συμμετέχω στο ίντερνετ χρησιμοποιώ μόνον ένα και μάλιστα το ίδιο ψευδώνυμο.
Ο προβληματισμός μου είναι γιατί θεωρείς "κακό" το να χρησιμοποιεί κάποιος πολλούς κωδικούς?!

Γράφεις παραδείγματος χάριν:

quote:
Εκεί να δεις γέλιο!... Να βλέπεις για παράδειγμα την Αvallon να βάλεται εναντίον της Ατμας για τα μάτια του κόσμου... ενώ εσύ γνωρίζεις ότι είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο με 2 διαφορετικά nicknames... Πως σου φαίνεται αυτό?

Εμένα προσωπικά μου φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον ...πνευματικά. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα πνευματική άσκηση που βοηθά να "βλέπεις" πιο σφαιρικά τους όποιους προβληματισμούς, θέσεις, απόψεις, διάφορες οπτικές γωνίες , έστω και "παράλογες" μιας συζήτησης! Άλλωστε γιαυτό δεν συμμετέχουμε?

Συνήθως όταν αγοράζω ένα βιβλίο κάποιου συγγραφέα κάνω κάτι που μου είχε προτείνει κάποιος πολύ αξιόλογος καθηγητής μου στα εφηβικά μου χρόνια. Παίρνω κι ενα άλλο του ίδιου συγγραφέα κι ένα κάποιου εκ διαμέτρου αντίθετου ως προς τις απόψεις του και τα διαβάζω ταυτόχρονα. Δηλαδή λίγες σελίδες απ' το καθένα κάθε φορά. Είναι τρομερά ενδιαφέρον και βοηθά στην κριτική σκέψη! Τουλάχιστον εμένα με βοήθησε πάρα πολύ ειδικά στην αρχή που λόγω ηλικίας είχα μια τάση ταύτησης με τον Ηράκλειτο για παράδειγμα σε σημείο να απορρίπτω φανατικά οτιδήποτε Αριστοτελικό!!!

Πιστεύω λοιπόν ότι σ' έναν τέτοιο χώρο όπου ο σκοπός συμμετοχής είναι η αναζήτηση της εσωτερικής μας επαφής, της αλήθειας όπως ο καθένας μας την προσδιορίζει, τέτοιες ενέργειες μάλλον βοηθούν, παρά βλάπτουν. Άλλωστε και η πιο ακραία "φτιαχτή" άποψη - συμπεριφορά, ωχριά μπρός στην πραγματικότητα!

Θα συμφωνήσω μαζύ σου, και μ' όλους όσους έχουν την ίδια άποψη, μόνο
για κάποιες περιπτώσεις, προσπαθειών προσυλητισμού
διαφόρων .."ειδικών",εκ μέρους συνήθως θρησκευτικών ή πολιτικών ομάδων.. Αλλά και τότε είναι εύκολο απλώς να τους αποκαλύψεις, οπότε επανέρχεται η "τάξις" κι ο καθένας "παίρνει" ότι αυτός νομίζει ότι χρειάζεται..

Τέλος για το φαινόμενο άγρας "οπαδών" και την δημιουργία ομάδων μεταξύ των μελλών, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό να γίνεται.. Άλλωστε έτσι δεν γίνεται παντού.. Αυτές οι συμμαχίες συνήθως είναι βραχύβιες κι ο έστω πολωτικός τους ρόλος είναι μάθημα ζωής κυρίως για τα νεώτερα μέλη!

Δεν διεκδικώ το αλάθητο, απλώς ανέπτυξα την δική μου οπτική στον προβληματισμό σου με κάθε σεβασμό στις δικές σου απόψεις ευελπιστώντας σ' έναν γόνιμο διάλογο που θα βοηθούσε τον χώρο που μας φιλοξενεί να γίνει καλύτερος.

Φιλία κι εκτίμηση
lorenzo

http://www.dpgr.gr/forum/attachments/boca_1.jpgΤο λευκό αναζήτησα ως την ύστατη ένταση του μαύρου.
Την ελπίδα ως τα δάκρυα.
Τη χαρά ως την άκρα απόγνωση.

18/04/2005, 17:47:05
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΑΓΑΠΗΤΗ Avallon ΑΡΚΕΤΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 2 ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ....

ΠΩΣ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ?????

ΕΑΝ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ IP.

OYTE TA IP ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ..

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΡ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 30 ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΔΥΚΤΙΟ) ΜΕ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡ ΤΟΥ SERVER)....

ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ...

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΩΔΙΚΟ..

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ...

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ
ΤΟΝ ADMIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ PHANDOM IP.

EYXAΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

HermesΜέλος
18/04/2005, 18:29:15
quote:

Φοβαμαι πως αν και εχεις δικιο για τους διπλους κωδικους, δεν θα ειναι κ τοσο ασφαλες το γεγονος του οτι καποιος ξερει και εχει προσβαση στο IP σου...υπαρχουν πολλοι καλοι τροποι να καταστρεψεις καποιον μονο κ μονο απο το ΙP του...ασε που περα απο τα κρυφα ΙΡ υπαρχουν και τα IP switcher η ακομα k τα mirror...τα οποια καποιο "ξυπνιο παιδακι" του Esoterica μπορει να παιζει στο PC σου και να κλεβει οτι θελει και εσυ να βλεπεις τα mail σου.

Στην τελικη δεν ειναι αναγκη να ξερουμε τα ΙΡ αυτων που κρυβονται πισω απο διπλους κωδικους, ειναι οι γνωστοι αγνωστοι ηλιθιοι που τους προδιδει η γραφη τους η ακομα και τα πιστευω τους.

"Anno IIIxiii Sol 19° Libra, Luna 12° Capricorn Dies Mercurii"
19/04/2005, 00:18:10
quote:
Εμένα προσωπικά μου φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον ...πνευματικά. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα πνευματική άσκηση που βοηθά να "βλέπεις" πιο σφαιρικά τους όποιους προβληματισμούς, θέσεις, απόψεις, διάφορες οπτικές γωνίες , έστω και "παράλογες" μιας συζήτησης! Άλλωστε γιαυτό δεν συμμετέχουμε?

Συνήθως όταν αγοράζω ένα βιβλίο κάποιου συγγραφέα κάνω κάτι που μου είχε προτείνει κάποιος πολύ αξιόλογος καθηγητής μου στα εφηβικά μου χρόνια. Παίρνω κι ενα άλλο του ίδιου συγγραφέα κι ένα κάποιου εκ διαμέτρου αντίθετου ως προς τις απόψεις του και τα διαβάζω ταυτόχρονα. Δηλαδή λίγες σελίδες απ' το καθένα κάθε φορά. Είναι τρομερά ενδιαφέρον και βοηθά στην κριτική σκέψη! Τουλάχιστον εμένα με βοήθησε πάρα πολύ ειδικά στην αρχή που λόγω ηλικίας είχα μια τάση ταύτησης με τον Ηράκλειτο για παράδειγμα σε σημείο να απορρίπτω φανατικά οτιδήποτε Αριστοτελικό!!!

Αγαπητέ lorenzo μάλλον παρανόησες!

Δεν εννοώ ότι δε μ'αρέσει να βλέπω τα πράγματα από διάφορες σκοπιές ή ότι δε μ'αρέσει να ακούω διαφορετικές απόψεις αυτό που απλά είπα είναι ότι δε μου αρέσουν οι δήθεν καταστάσεις (πράγματι απορώ από που έβγαλες το συμπέρασμα αυτό)...

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος δεν μπορεί/τολμά να πει αυτό που θέλει και χρησιμοποιεί έναν άλλο κωδικό ιδιαίτερα αν αυτό που θέλει να πει δεν είναι κάτι το σοβαρό ή δογματικό αλλά απλώς κάποιος αστεϊσμός...
Το να βλέπεις να γίνονται διάλογοι περί ανέμων και υδάτων ανάμεσα σε κωδικούς που ανήκουν στο ίδιο άτομο για να ανεβάσει τον αριθμό μηνυμάτων σε αυτούς του τους κωδικούς μόνο Αριστοτελικό δεν είναι!

Να'σαι καλά και σε ευχαριστώ για την απάντησή σου