ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Που πήγαν όλα τα θέματα; - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Που πήγαν όλα τα θέματα; - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

ANDROMEDA_7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ANDROMEDA_Νέο Μέλος
21/02/2014, 15:57:34
Έχω αρκετό καιρό που μπαίνω στο φόρουμ...Αλλά τελευταία δεν μπορώ να βρώ όλα τα θέματα.
Ενω υπάρχουν χιλιάδες μέσα εγώ δεν μπορώ να τα δώ.
Που έχουν πάει;

Φιλικά
Ανδρομέδα

21/02/2014, 16:03:36
quote:

Έχω αρκετό καιρό που μπαίνω στο φόρουμ...Αλλά τελευταία δεν μπορώ να βρώ όλα τα θέματα.
Ενω υπάρχουν χιλιάδες μέσα εγώ δεν μπορώ να τα δώ.
Που έχουν πάει;

Φιλικά
Ανδρομέδα

Μάλλον έχασες τον τελευταίο... ψεκασμό.... σύμφωνα με "εντολές" κάτωθεν και άνωθεν, από ιλλουμινάτι και βάλε για να εξοικονομηθεί χώρος στο σερβερ (μιλάμε για ΤΗ δικαιολογία...) τα παλαιότερα ψεκάζονται, σκουπίζονται και τελειώνουν...

ANDROMEDA_Νέο Μέλος
21/02/2014, 16:08:11
Κάτσε, μισό...Δηλαδή δεν μπορούμε να δούμε κανένα θέμα απο εκείνα τα παλιά;;;;
Αν είχαν διαγραφεί, γιατί πχ στην ενότητα παράξενο λέει πως υπάρχουν 2812 θέματα; λογικά δεν θα τα 'εγραφε εκεί..Μπαίνεις μέσα και βρίσκεις καμιά 10αριά θέματα μόνο :/

Φιλικά
Ανδρομέδα

21/02/2014, 17:00:27
ANDROMEDA_
Κανένα θέμα δεν διαγράφετε!
Υπάρχουν όλα, απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο.

Αρκεί να προσέξεις, στη δεξιά πλευρά της σελίδας των forums να εχεις επιλέξει "εμφάνιση όλων των θεμάτων"

Σε αντίθετη περίπτωση που ξέρεις τι ψάχνεις,
θα σε βοηθήσει η "Αναζήτηση" στην αριστερή πλευρά της σελίδας

ANDROMEDA_Νέο Μέλος
21/02/2014, 17:10:14
Αιθεροβάμων σε ευχαριστώ πολύ..Μόλις πρίν λίγο το βρήκα...Έχεις δίκιο.Και να φανταστείς πως μπήκα αρκετές φορές και ποτέ δεν μου έκοψε να το κοιτάξω.
Σ' ευχαριστώ και πάλι :)

Φιλικά
Ανδρομέδα

21/02/2014, 18:06:50
Welcome back

22/02/2014, 01:24:50
quote:
Μάλλον έχασες τον τελευταίο... ψεκασμό.... σύμφωνα με "εντολές" κάτωθεν και άνωθεν, από ιλλουμινάτι και βάλε για να εξοικονομηθεί χώρος στο σερβερ (μιλάμε για ΤΗ δικαιολογία...) τα παλαιότερα ψεκάζονται, σκουπίζονται και τελειώνουν...

Συνωμοσία είναι, για να ξεχνάνε οι παλιοί και να μη μαθαίνουν οι νεώτεροι...