ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/04/2015, 17:43:54
Φιλος μπάτσος μου έλεγε οτι δίνουν τα μισά εκεί και τα άλλα μισά το κύκλωμα εδω. Δουλεύουν φανάρια μέχρι να ξεπληρώσουν. Σε Μπαγκλαντές αναφέρομαι. Σε κάτι Ιρακινούς & Αφγανούς, πιθανόν να είναι τίποτα χασάπηδες, σαν τον Εγγλέζο της ISIS.

16/04/2015, 18:11:01
quote:
Φιλος μπάτσος μου έλεγε οτι δίνουν τα μισά εκεί και τα άλλα μισά το κύκλωμα εδω. Δουλεύουν φανάρια μέχρι να ξεπληρώσουν. Σε Μπαγκλαντές αναφέρομαι. Σε κάτι Ιρακινούς & Αφγανούς, πιθανόν να είναι τίποτα χασάπηδες, σαν τον Εγγλέζο της ISIS.
Δέν γνωρίζω από που βρήκε ο μπάτσος τα στοιχεία του, αλλά προσωπικά έχω διαβάσει εκατοντάδες εντάλματα προσωρινής κράτησης των μεταφορέων εδώ και 15 χρόνια...

Edited by - Αίολος on 16/04/2015 18:12:44

16/04/2015, 19:33:28
ξυπνάτε ρε!!!

Ο Αίολος έχει απόλυτο δίκιο.
Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο, εναντίον της Ευρώπης.Χιλιάδες όπλα είναι θαμμένα στην ύπαιθρο της Ελλάδας και της Ιταλίας.Και αναμένονται πολλές χιλιάδες ακόμη.Ο Ρωσικός στρατός αλλάζει τα παλαιά Καλάσνικωφ, με τα καινούργια.Που νομίζετε θα καταλήξουν?

Δείτε και το άλλο:
Η Ελλάδα και η Ιταλία, μαστίζονται από αθρόες εισαγωγές λαθρομεταναστών.Απαντες ισλαμιστές-μουσουλμάνοι.ρακένδυτοι, πεινασμένοι, χωρίς στον ήλιο μοίρα.Αρκεί ένας απλός Ιμάμης, να τους ξεσηκώσει στο όνομα του Αλλάχ.Οσους άπιστους φάνε, τόσα ουρί θα γαμήσουν στον Παράδεισο.

Ομως υπάρχει ένα ερώτημα, η απάντηση του οποίου, δίνει ταυτόχρονα και την λύση στο δικό μας πρόβλημα.

Γιατί οι μάγκες έρχονται μέσω Ελλάδας και Ιταλίας και όχι μέσω Γαλλίας και Ισπανίας-Γιβραλτάρ?

η απάντηση δεν έχει να κάνει με την γεωγραφική θέση.Σκεφθείτε το και θα δείτε τι παίζει...!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

16/04/2015, 21:56:16
quote:

Δέν γνωρίζω από που βρήκε ο μπάτσος τα στοιχεία του, αλλά προσωπικά έχω διαβάσει εκατοντάδες εντάλματα προσωρινής κράτησης των μεταφορέων εδώ και 15 χρόνια...

Τι στοιχεία να βρήκε; Οτι άκουσε μέσα στην υπηρεσία μου μετέφερε. Λες να είχε δει και στατιστικά; Για ενα συγκεκριμένο γεγονός μιλάμε. Γενικά δεν ξέρω τι γίνεται. Μπορεί να είναι και εικασίες όλα αυτά που αναφέρονται. Σαν το μουσουλμανικό τόξο που έβγαινε και έλεγε η Κανέλλη πριν μια 15ετία. Που θα κατέβαιναν να μας φανε ζωντανούς απο τα βόρεια σύνορα.

Edited by - Heretic on 16/04/2015 21:57:25

16/04/2015, 23:35:24
Αχώνευτε.

Οι παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα, τόσο τα δικά σου, όσο και των υπολοίπων παιδιών, είναι λίγο-πολύ σωστά. Κατά τη γνώμη μου. Ωστόσο, θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον, αν γίνονταν και κάποιες ουσιαστικές προτάσεις. Κατά πάσα πιθανότητα θα σκοτωθούμε πάλι, αλλά ελπίζω πως αυτή τη φορά θα το κάνουμε με περισσότερο χιούμορ.

Υ.Γ.1. Το Αχώνευτος είναι ευθέως ανάλογο του Δοξάστε με.

Υ.Γ.2. Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ τη γραφή 'καλλίτερα', ως αισθητικά προτιμότερη.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

17/04/2015, 01:33:33
Επειδή όμως αναγνωρίζω τους κανόνες ενός υγιούς καβγά, θα βάλω μια πρώτη τοποθέτηση.

Ενόσον οι πολεμικοί πρόσφυγες με φέρνουν σε απόλυτη αμηχανία, ως Έλληνα άνθρωπο και ιστορικώς ταλαιπωρημένο αυτόχθονα, δεν βλέπω με ποιόν τρόπο μπορώ να βοηθήσω στη δικαίωση του αγώνα τους.

Γνωρίζω που ισορροπώ επικινδύνως μεταξύ μιας κομμουνιστικά διεθνοποιημένης χειραφέτησης και μιας εθνικά οριοθετημένης εσωστρέφειας, αλλά ας πούμε που το Κούγκι είναι εις την τελικήν μια καλή καβάντζα, έστω ως ιδεολογική ρετροσπεκτίβα.

Μιλάω λοιπόν σε ελεύθερο συνειρμό, ίσως δηλαδή, στη μόνη προσωπική διεργασία που παραμένει ανεξέλεγκτη κι αφορολόγητη.

Υπό αυτό το πρίσματο, αλήθεια δεν μπορώ να δικαιώσω τον αγώνα που ποτέ δεν έγινε. Γιατί η μάχη ενός ανθρώπου δεν μπορεί να είναι άλλη, από την υπεράσπιση των πραγμάτων που περιέχονται στον χώρο του.

Στο playstation και σε άλλα του τύπου σύμπαντα, αλλάζεις πίστες και περιβάλλοντα. Αλλά εκεί είσαι Παίκτης. Δεν είσαι Πολίτης. Κι αν είμαι εντελώς διστακτικός να αναγνωρίσω στη προσωπικότητά μου τον χαρακτήρα του Πολίτη, αν δεν κάνω σκόντο στον δίπλα κι αγαπημένο μου, πόσο μπορώ να βρω άκρη σε αυτό το χάος?

Γιατί, την ώρα που αυτομαστιγώνομαι ποικιλοτρόπως περί της κατάντιας μου, να μπορώ και να αναγνωρίζω τη φυγή ως λύση?

Γνωρίζω ιστορία, τολάστιχο σε βαθμό που να μπορώ να συζητώ με αυτούς που γνωρίζουν ιστορία. Κι από εδώ φύγαν άνθρωποι κατά καιρούς. Για πολλούς λόγους, με πολλούς τρόπους.

Ωστόσο, όσοι υποδεχόμαστε αυτούς που έρχονται, είμαστε αυτοί που μείνανε. Κι αυτή η αλήθεια θα πρέπει να έχει βάρος σοβαρό, αντάξιο των θεμελίων που το σηκώνουν.

Αναγνωρίζω που αυτή μου η τοποθέτηση δεν προσφέρει κάτι ως είδους πρόταση, νομίζω όμως, πως έχει μιαν αξία ως πρώτης δόσης προβληματική.

17/04/2015, 10:58:04
quote:

Αχώνευτε.

Οι παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα, τόσο τα δικά σου, όσο και των υπολοίπων παιδιών, είναι λίγο-πολύ σωστά. Κατά τη γνώμη μου. Ωστόσο, θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον, αν γίνονταν και κάποιες ουσιαστικές προτάσεις. Κατά πάσα πιθανότητα θα σκοτωθούμε πάλι, αλλά ελπίζω πως αυτή τη φορά θα το κάνουμε με περισσότερο χιούμορ.

Υ.Γ.1. Το Αχώνευτος είναι ευθέως ανάλογο του Δοξάστε με.

Υ.Γ.2. Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ τη γραφή 'καλλίτερα', ως αισθητικά προτιμότερη.

Οντως Δοξάστεμε, χρειάζονται και κάποιες προτάσεις.
Για να προτείνουμε όμως κάτι τις, πρέπει να έχουμε κάποια δεδομένα κοινά αποδεκτά, δηλαδή ν' αναγνωρίσουμε την φύση του "εχθρού" ή εχθρού.
!. Δεν πρόκειται να σταματήσουν να εισβάλλουν. Εισβάλλουν για πάνω από 20 χρόνια, άσχετα αν αυτό δεν πολυδιαφημίζεται. Αδιαφορούν για τις επιπτώσεις στους ιθαγενείς από τους οποίους ΑΠΑΙΤΟΥΝ "φιλοξενία".
2. Η λέξη "πατρίδα" τούς είναι άγνωστη καθώς και κάθε έννοια της δημοκρατίας και ελευθερίας. Είναι κατά κανόνα αγράμματοι και θρησκόληπτοι. Στα δόγματα της θρησκείας τους περιλαμβάνεται και η επιβολλή της με κάθε μέσον.
3. Στις πατρίδες τους η νομοθεσία υπαγορεύεται απο την θρησκεία. Απ' τους ιμάμηδες, όπως σωστά λέει και ο Αστράκιας.
4. Γεννοβολάνε ασύστολα για να τους συντηρούν τα παιδιά τους. Ουδείς σεβασμός γι' αυτά. Γι' αυτό δεν χωράνε στις χώρες τους...
5. Γκετοποιούνται.

Ισως να υπάρχουν και άλλα δεδομένα που δεν μπορώ να σκεφτώ.
Φανταζόσαστε τις επιπτώσεις σε μερικά χρόνια;

Προτεινόμενες κι εφικτές λύσεις θα ήταν εκείνες που θα απέτρεπαν την εισβολλή τους.
Μια λύση θα ήταν η πιο, ας την πούμε έτσι, ήπια, αν με το που εισβάλλουν να συλλαμβάνονται, να κλείνονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και επιβολλή καταναγκαστικών δημοσίων έργων με μόνη αμοιβή την στέγαση και τροφή τους. Χωρίς γυναικόπαιδα. Εννοείται ότι σε όποιους δεν αρέσει, δωρεάν επιστροφή στην χώρα τους.
Η άλλη λύση είναι και η πιο απάνθρωπη για εκείνους.
Η αντιμετώπησή τους ως αυτό που είναι: ΕΙΣΒΟΛΛΕΙΣ. Αναχαίτηση. βύθιση των σκαφών μεταφοράς.

Αυτά για αρχή. Μπορείτε να με χαρακτηρίσετε όπως θέλετε, αλλά οι χαρακτηρισμοί να συνοδεύονται από ΕΦΙΚΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
Ισως να υπάρχουν και λύσεις που δεν μπορώ να σκεφτώ.
Αν ισχύουν τα 5 δεδομένα, δεν βλέπω κάτι άλλο...

Edited by - Αίολος on 17/04/2015 11:10:20

19/04/2015, 14:10:57
;;;

19/04/2015, 21:11:57
Όποιος ελέγχει το χρήμα, ελεγχει σε ένα ποσοστό και τη μεταναστευτική ροή.
Αν οι μετανάστες είναι ανίκανοι να στείλουν λεφτά στη χώρα τους, περιορίζεται και η ροή τους και η ζημιά που προκαλούν στην οικονομία.

20/04/2015, 12:39:28
Μήπως είσαι φασίστας ρε δοκτωρ;
Διότι όσοι διαφωνούν με τις "πολυπολιτισμικές" απόψεις των κομμουνιστών, ή ρατσιστές είναι, ή φασίστες...