ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

mario25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
marioΝέο Μέλος
15/10/2003, 04:43:35
Επειδη εχω καταλαβει οτι εισαστε αρκετα ψαγμενα ατομα,θα ηθελα να σας θεσω ενα ερωτημα.Αγαπω την μουσικη,ασχολουμαι με αυτη μια εικοσαετια τουλαχιστον.Πως βλεπετε παιδια αραγε,τα χιτ του νεοελληνα.Πως σας φαινονται ολα αυτα τα νεα φυντανια που αυτοαποκαλουνται-ΕΛΕΟΣ-καλλιτεχνες,και μας βομβαρδιζουν ειτε μεσω ραδιοφωνου ειτε μεσω τηλεορασης με ξερασματα του στιλ΄΄μωρο μου χαι,θα παω τωρα στους μασαι'' και ωομιζουν κιολας οτι ειναι καποιοι.Τι μπορει να γινει αραγε για να μην βλεπω την Στεφα Αδεξιαδου να μαγειρευει μπακαλιαρο υπο τη μουσικη υποκρουση του Ελλους Πρασινου.....
Ως και το λεγομενο εντεχνο ελληνικο,τωρα τελευταια αρχιζει και κανει νερα στο βωμο της εμπορικοτητας.
Οχι αλλοι κακιτεχνες απο τα φτηνα ριαλιτυ.Οχι αλλο τετοια υποκολτουρα.Ελπιζω να σας βρω συμφωνους,και να γινει αυτη η σελιδα οικος διαμαρτυριας προς τον Ψωμελλα και τον Στοιβο......

mariokoko

LogicalΜέλος
15/10/2003, 04:57:11
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τη μια γινόμαστε αμερικάνοι και την άλλη άραβες! Ε! τώρα με τους μασάι θα γίνουμε και αφρικάνοι! Μασάι η κατσίκα ταραμά;

marioΝέο Μέλος
15/10/2003, 05:05:27
Θα σας δωσω ενα παραδειγμα της ποιοτητας των στιχων της ελληνικης υποτιθεμενης ποπ.Ελπιζω η κυρια Νανα Κρισση να τους ερμηνευσει καποτε σε μουσικη του Οικου Ψωμελλα.Η στην χειροτερη να το πει ο Μακης Κουβας.
ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ,ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.
ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΟΡΦΑΝΑ,ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
Και επειδη ελληνικη ποπ χωρις αλκοολ δε γινεται εγραψα κι ενα βαρυ,κομενο και ραμενο στον Πορφυρη Μπελα
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ,ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ CUTTY SARK ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Εμπρος λοιπον.Γραψτε και εσεις.Οχι μονο την αποψη σας,αλλα και στιχακια.Ισως καποια μερα γινετε διασημοι

mariokoko

marioΝέο Μέλος
15/10/2003, 05:16:17
Τι θελει αραγε να πει ο ποιητης αραγε με το στιχο''ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ''Ενας αλλος θελει να κανει ερωτα με τα Θεια,και τραγουδα''ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ,ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΤΗΝ ΑΜΟΥΔΙΑ'' Η το ''ΑΡΑΠΙΝΕΣ Μ Α Υ Ρ Ε Σ ΕΡΩΤΙΑΡΕΣ''(οποιος ξερει καποια λευκη αραπινα,ας μου στειλει μηνυμα παρακαλω) Η το περιβοητο πια ''ΔΕΝ Γ........ΕΤΑΙ,ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ''του Οικου Ψωμελλα.Υπαρχει και συνεχεια ομως.

mariokoko

LogicalΜέλος
15/10/2003, 05:45:46
Σωστός ο mario!
Θυμάμαι τώρα κάτι άλλα αριστουργήματα αντιπροσωπευτικά του ελληνικού πολιτισμού όπως:
Θέλω να σε δω να σέρνεσαι!
Τι είχαμε τι χάσαμε ..λέω σε ξεχάσαμε!
Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι!
Θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας!
Πάλι ξενυχτάω τις νύχτες! (Σιγά μη ξενυχτάς τις ημέρες!)
Έρωτά μου! (Ο ύμνος της απιστίας)
Ακόμα δίνουμε τα φώτα στον πολιτισμό!
Μέχρι και σε τηλεοπτικό στούντιο στην Γερμανία φέρανε Greek gyros και αρχαία αγάλματα για να μας τιμήσουνε! (Ή να μας ξεφτιλήσουνε;)

MaRaNΝέο Μέλος
15/10/2003, 08:30:41
Καλημέρα σε όλους,

και ας ξεκινήσουμε με το "Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας..." και συνεχίζω "είμαι καλά..."
... αγαπητοί φίλοι το 8εμα είναι ένα ...φταίμε εμείς και μόνο εμείς και ο καθε νεοέλληνας που καθεται και τους ακούει και τους αποθεώνει...ζω στο Λονδίνο και έχω να πω ότι καλλιτέχνες με μεγαλύτερο κύρος και παγκόσμια καριέρα στο ενεργητικό τους και με oscar "άμα λάχει" και είναι πιο προσγειωμένοι από τα δικά μας τα "φτέλια" που κάνουν ένα σουξέ και νομίζουν ότι κάτι είναι - η8οποιοι συμπεριλαμβανόμενοι...και τους βλέπεις στο θέατρο και μετά κάθονται μιλάνε στο κοινό και είναι πιο ντροπαλοί από σένα που πας να τους μιλήσεις...στο σύνολο αυτό που μας λείπει είναι η ποιότητα...ίσως γιατί δεν είμαστε σαν λαός αρκετά "ψαχμένοι" δεν ξέρουμε τι μας αρέσει και τι όχι, κρίση μηδέν...
και έλα πάμε..."ο σκύλος μου είναι gey" και " μείνε μαζί μου έγκυος είμαι πολύ φερεγκιος..."

MaRaN

marioΝέο Μέλος
15/10/2003, 14:12:50
Συμφωνω φιλε MARAN με την αποψη σου.Τωρα οτι υπαρχουν σκυλοι γκει,ειναι και αυτο μια αποψη......Ο ιδιος καλλιτεχνης ο οποιος διαπιστωσε αυτο το θλιβερο γεγονος στο κατοικιδιο του,σε αλλο μεγα ασμα του μας αποκαλυπτει οτι καποιοι Αρχαιοι Ελληνες μεγαλοι ρητορες και φιλοσοφοι κανανε...διαφορα σε ανηλικα παιδια.Μα επιτελους δεν υπαρχει μια μουσικη αστυνομια.Το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι πουλανε,οικονομανε,γινονται προτυπα για ενα μεγαλο ποσοστο της νεολαιας μας,και εχουν αποψη για τα παντα,αφου οι δημοσιογραφοι φροντιζουν και τους εχουν καθε μερα στην επικαιροτητα.Αν ζουσε ο μεγιστος Χατζιδακις,ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαζε χωρα.

mariokoko

MasvidalΜέλος
15/10/2003, 14:42:04
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΚΥΡΙΩΣ METAL,ROCK,CLASSIC) ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΤΑ.
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ("ΛΑΙΚΑ" ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ.ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ...ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ).
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ R'N Β ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔ....ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΕΝΝΟΩ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ πχ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΠΟ R'N B ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΠΟ ΟΘΩΜΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΟΪ "ΛΑΙΚΟΙ" ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ/ΡΙΑ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ? ΛΑΙΚΟΙ=ΛΑΟΣ.
ΜΑΛΛΟΝ "ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ" ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.
ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΦΩΝΕΣ !!
ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Η ΜΑΡΑΪΑ ΚΑΡΕΪ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ).
ΕΥΗ (ή ΕΦΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ΣΑΡΡΗ (ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ).
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ (ΧΟΥΛΙΟ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ ΔΑΓΚΩΤΟ).
ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ..........
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ?
ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ/ΩΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ (ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΤΙ ΑΛΛΟ ? ) ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ).
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ "ΣΥΓΧΡΟΝΑ" ΕΛΛΗΝΙΚ....ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ.....ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΙΟΥΣ.ΑΠΛΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ? ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ? ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΤΑ "ΣΥΓΧΡΟΝΑ" "ΛΑΙΚΑ".
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.Ή ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ? ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΡΟΚ ΛΟΙΠΟΝ.
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΥΓΧΡΟΝΑ" "ΝΕΟΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ" ΠΡΟΤΙΜΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ "ΙΤΙΑ"
ΚΑΙ ΤΟ "ΜΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ ΑΓΑΠΗΣΑ". (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ).
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ) ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΠΕΠΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ "ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΙ" (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ/ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧ-ΑΓΩΓΗ-Α.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΕΝΑΣ "ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ".......

Edited by - Masvidal on 15/10/2003 14:45:23

marioΝέο Μέλος
15/10/2003, 14:56:35
Συμφωνω απολυτα με το φιλο.Μα και το R&B δεν ειναι rhythm and blues.Rhythm and blues ειναι αλλο τελειως διαφορετικο ειδος μουσικης,το οποιο εχει να παρουσιασει αξιολογοτατα πραγματα και καλλιτεχνες.Η μουσικη εκτος απο ψυχαγωγια ειναι και πολιτισμος.Και μια που ο φιλος αναφερθηκε σε δημοτικα και νησιωτικα,ξερετε οτι κυκλοφορησε cd με ολα αυτα διασκευασμενα σε....rap.Να ακουσετε το ιτια σε yo μορφη.Ειπαμε,τα σκουπιδια πουλανε.Kαι σε λιγα χρονια,θα εχουν οι νεοι ξεχασει τα ιερα τερατα της μουσικης οπως τον Peter Gabriel,Paul Simon,Al Stewart τα μεγαλα rock groups.Αληθεια τι μεγαλες αλλαγες εγιναν στην κοινωνια και ενω στα 16 μας μεγαλωναμε με τους Zeppelin και τους Floyd τωρα μεγαλωνουν με την Ελλη Πρασινου και την Τετη Αγαρμπη.......

mariokoko

MasvidalΜέλος
15/10/2003, 15:14:27
quote:

Συμφωνω απολυτα με το φιλο.Μα και το R&B δεν ειναι rhythm and blues.Rhythm and blues ειναι αλλο τελειως διαφορετικο ειδος μουσικης,το οποιο εχει να παρουσιασει αξιολογοτατα πραγματα και καλλιτεχνες.Η μουσικη εκτος απο ψυχαγωγια ειναι και πολιτισμος.Και μια που ο φιλος αναφερθηκε σε δημοτικα και νησιωτικα,ξερετε οτι κυκλοφορησε cd με ολα αυτα διασκευασμενα σε....rap.Να ακουσετε το ιτια σε yo μορφη.Ειπαμε,τα σκουπιδια πουλανε.Kαι σε λιγα χρονια,θα εχουν οι νεοι ξεχασει τα ιερα τερατα της μουσικης οπως τον Peter Gabriel,Paul Simon,Al Stewart τα μεγαλα rock groups.Αληθεια τι μεγαλες αλλαγες εγιναν στην κοινωνια και ενω στα 16 μας μεγαλωναμε με τους Zeppelin και τους Floyd τωρα μεγαλωνουν με την Ελλη Πρασινου και την Τετη Αγαρμπη.......

mariokoko

ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ R'n B.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΖΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

terpandrosΜέλος
15/10/2003, 16:43:00
TI doulia exei auto to topic sto paraxeno?

LogicalΜέλος
16/10/2003, 07:36:45
Το ότι πάει ο κόσμος και πετάει τα λεφτά του στις λουλουδούδες (μιλάμε για απίστευτο κοροιδιλίκι) και σπάει τα ψεύτικα πιάτα και ανοίγει τις σαμπάνιες χωρίς να τις πίνει δεν είναι παράξενο φαινόμενο;

_Μέλος
16/10/2003, 22:54:13
Όταν λες κόσμο τι εννοείς? Τους ελληνάρες η τους γερμανούς?

OannesΜέλος
18/10/2003, 18:41:02
Οταν ανοίγω το ραδιόφωνο και παίζει τις εισαγωγές κάποιων τραγουδιών αναρωτιέμαι αν ζω στην Αθήνα ή στην Τρίπολη της Λιβύης

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
marioΝέο Μέλος
21/10/2003, 05:16:15
ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΤΕΣ.
ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΑ,ΕΠΙΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ,ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΛΛΑ ΕΣΥ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΛΛΑ ΕΣΥ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΛΛΑ ΕΣΥ....ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ.
Παιδια,επειδη σπαω χρονια το κεφαλι μου να δω τι θελει να εκφρασει ο ποιητης σας παρακαλω βοηθηστε με,πριν τα χασω τελειως.Σχολιαστε μου σας παρακαλω την κολτουρα του ανωθεν ασματος.Ευχαριστω.

mariokoko

MasvidalΜέλος
05/11/2003, 19:50:39
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ.

06/11/2003, 22:10:08
quote:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧ-ΑΓΩΓΗ-Α.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ MASVIDAL,
Ε,ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ/ΝΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝΕ...
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ,ΣΕ ΟΛΑ,(ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ) ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ
ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ...ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ...
ΜΗΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ;
ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ...
ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ;ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ;
ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ(ΓΚΑΡΤΣΟΥΦ...),ΤΗΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ;
ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ;!!!

ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ(ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΙ ΨΕΥΔΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!)!!!

Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΑΞΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΒΙΩΣΗΣ...
ΑΧ!!! ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!!!ΑΛΛΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ...ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...
.......................................

ΨΥΧ-ΑΓΩΓΟΣ= ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ...
ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΨΥΧΑΓΩΓΟΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΨΥΧΕΣ;.......................................

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Astral_Μέλος
07/11/2003, 13:11:42
Καλημέρα...

Καλά είναι αυτά που λέτε, αλλά γιατί τέτοιος διαχωρισμός...
Η μουσική δεν διαχωρίζει αλλά εννώνει, αν είναι οθωμανική, απο την Λυβίη απο Αφρική ή Ρωσσία είναι το θέμα;

Όταν κάτι γύνετε με αγάπη και πάθος κάνει μπαμ, και ότι γύνετε κυριολεκτικά ρουτίνα μπίζνες δεν μπορεί να κρυφτή αλλά και εδώ είναι
ένα είδος έκφρασεις...

Καλό είναι να υπάρχουν όλα και τίποτα, στην μουσική δεν έχει σύνορα;
ακόμα και ένας ρυθμικός κτύπος σε ένα άδειο ποτήρη είναι ένα είδος έκφρασεις... Το θέμα είναι όταν γύνετε πολύ βαβούρα περρίσια γύρο απ'αυτον τον κτύπο. Η μουσική δεν έχει εθνικότητες!!!

MasvidalΜέλος
07/11/2003, 15:13:22
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ "ΑΧΛΑΔΙ" ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΗΛΟ".ΤΟ ΑΧΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΛΟ.
ΑΡΑ ΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣΚΥΛΟΛΑΪΚΟΤΡΑΓΟΥΔΑ (ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙ ΛΕΩ.
ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ή ΤΗΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ...!!!!!!!!!

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ,MASVIDAL.

MasvidalΜέλος
07/11/2003, 15:17:31
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΝ.
ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΑΚΟΥΝΕ.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΧΟΙ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.