- Ντοκιμαντέρ για την αθέατη πλευρά της Σελήνης... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
πριν απο λίγο ένας φίλος μου μετέφερε μια καταπληκτική πληροφορία. Εχθές το πρωί κατά τις 12.00 με 13.00 στην ΕΤ-1 παίχτηκε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο περιείχε πλάνα απο τις απόρρητες λήψεις που έκαναν οι αστροναύτες στην αθέατη πλευρά της Σελήνης και συγκεκριμένα στον κρατήρα της Γάλήνης αν μου το είπε σωστά. Το σημαντικό είναι ότι περιείχε και όλους τους διαλόγους των αστροναυτών (δεν μου είπε σε πια αποστολή ήταν εκείνης της εποχής) με το Χιούστον και λέγονταν απίστευτα πράγματα, για πλάσματα που τους περίμεναν. Έδειξαν κτίσματα μεσα στα οποία μπήκαν και έδειχναν σκηνές απο το εσωτερικό τους!!! Δυστυχώς η ώρα που προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ ήταν τέτοια που για τον περισσότερο κόσμο που ενδιαφέρεται, θα ήταν πολύ δύσκολο να το παρακολουθήσει. Ήδη εκδηλώθηκε επιθυμία απο πάρα πολλούς τηλεθεατές για επανάληψη της προβολής σε ώρα πιο προσιτή για τον πολύ κόσμο και αν είναι δυνατόν μέσα σε κάποιο Σαββατοκύριακο.
Υπάρχει κάποιος που το είδε να μας μεταφέρει περισσότερες πληροφορίες; Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν αυτό μπορούμε να το προμηθευτούμε απο κάποια εταιρία που να το πουλάει;
Περιμένω εξελίξεις... Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)
Και αυτοι οι Χριστιανοι, χαθηκαν να το βαλουν βραδυνες ωρες, που υπαρχει κοσμος στα σπιτια του?

ΣΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ Η ΕΡΤ
ΓΡΑΨΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ για τον φίλο με τον οποίο μιλήσαμε σήμερα, δεν ήταν κάτι καινούριο γιατί όπως μου θύμισε, απο χρόνια μας έλεγε για αυτά που έχουν βρει στην Σελήνη. Το θέμα είναι όμως ότι (όπως του επισήμανα) άλλο να ακούς τις ράδιο αρβύλες δεξιά - αριστερά και άλλο να σου παρουσιάζουν φάτσα - κάρτα ντοκουμέντα. Απλά για κάποιο λόγο επέλεξαν σιγά σιγά να τα βγάλουν στην φόρα. Παρότι δεν θεωρώ και πολύ σοβαρό το άτομο που θα αναφέρω τώρα, μου κάνει όμως εντύπωση ότι τις τελευταίες μέρες και στις εκπομπές που κάνει ο Λιακόπουλος, έχει βγάλει πάρα πολλά ντοκουμέντα με τον πλανήτη Άρη και με τις κατασκευές που υπάρχουν εκεί. Όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο αληθινά είναι αυτά και άλλωστε το να βάζει ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ το κρατικό κανάλι σίγουρα έχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα απο τον Λιακόπουλο. Και πάλι όμως διατηρώ τις επιφυλάξεις μου...
Τώρα λοιπόν θα θέσω ένα ερώτημα. Μήπως πρέπει να ξαναδιαβάσουμε με άλλο μάτι το παλιό εκείνο βιβλίο που λεγόταν: "Εναλλακτική λύση Νο 3";
Για όσους θυμούνται στο βιβλίο αυτό, το οποίο είχαν βγάλει κάτι δημοσιογράφοι, αναφερόταν η αλήθεια για το πραγματικό διαστημικό πρόγραμμα και ότι ενω εμείς βλέπαμε την προσελήνωση στην πραγματικότητα οι κυβερνήσεις της Αμερικής και της Ρωσίας αλλά και της Κίνας, (αν θυμάμαι καλά) κάτω απο μια μυστική συνεργασία είχαν ήδη στείλει διαστημόπλοιο στον πλανήτη Άρη. Θυμίζω ότι το βιβλίο αυτό είχε κυκλοφορήσει την δεκαετία του 1970. Όσοι δεν το έχουν διαβάσει θα τους πρότεινα να πάνε να το πάρουν... Πιστεύω ότι αξίζει να το δούν έστω και τώρα.
Αν όλα αυτά είναι αλήθεια και αυτό που ανέφερα για το ντοκιμαντέρ αλλά και αυτό που έγραφε το προαναφερθέν βιβλίο, δίνουν και μια άλλη διάσταση στην θεωρία κάποιων οι οποίοι λένε ότι η προσελήνωση που μας έδειξαν εκείνο το καλοκαίρι του 1969 ήταν σκηνοθετημένη. Πρέπει να είναι αλήθεια αυτό γιατί αν έδειχναν τα πραγματικά πλάνα τότε θα έβλεπε όλη η ανθρωπότητα ότι στην Σελήνη υπήρχαν πράγματα και θαύματα.
Ένας φίλος πολύ γνωστός ερευνητής του οποίου δεν θέλω να αναφέρω το όνομα γιατί δεν έχω την άδειά του, απο το 1995 σε ομιλίες τις οποίες έκανε στο βιβλιοπωλείο ΑΛΔΕΒΑΡΑΝ στην Χαριλάου Τρικούπη (όσοι ερχόντουσαν τότε εκεί θα το θυμούνται), μας έλεγε ότι αν παρατηρήσουμε ένα διάγραμμα για την εξέλιξη της τεχνολογίας τον 20ο αιώνα, βλέπαμε ότι μέχρι την εποχή που οι Αμερικάνοι πάτησαν στην Σελήνη, η τεχνολογία ακολουθούσε μια κανονική πορεία. Απο εκεί και μετά η ανάπτυξη που γνώρισε η τεχνολογία έκανε άλματα που δεν δικαιολογούνταν. Ισχυριζόταν λοιπόν ότι επάνω στην Σελήνη βρήκαν πανάρχαιη τεχνολογία και μάλιστα ο λόγος που χρησιμοποιούσαν αρχαία ελληνικά ονόματα στις αποστολές, ήταν γιατί αυτή η τεχνολογία μπορούσε να προσεγγιστεί μόνο απο κάποιον που χρησιμοποιούσε τον ίδιο κώδικα. Δεν λέω ότι υιοθετώ αυτήν την άποψη, απλά το αναφέρω...
Αυτά προς το παρόν και αναμένω τις τοποθετήσεις σας...
Φιλικά...
Πάντως δεν είναι περίεργο ότι μέχρι τώρα όλα αυτά τα χρόνια δεν μας έδειχναν ποτέ τι υπήρχε στην αθέατη πλευρά; Τόσες αποστολές γίνανε τόσα ακόμα και μη επανδρωμένα σκάφη στάλθηκαν, δεν θα μπορούσαν να μας δώσουν κάποιες πληροφορίες; Τι να πώ...
Περιμένω με μεγάλη αγωνία και ενδιαφέρον όλα αυτά που πιστεύω ότι θα φανερωθούν τα επόμενα χρόνια...
Να είμαστε καλά...
Edited by - Απέριττος on 02/03/2007 01:31:19
http://www.thelastoutpost.com/site/1362/default.aspx
το είδα το ντοκιμαντέρ!
προβαλαν και ενα 14λεπτο ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΗΤΟ βίντεο που δεν εχει παιχτει ποτε και το εχει η ΝΑΣΑ.νομιζω ηταν Ισπανικό ντοκιμαντερ!
το βίντεο έδειχνε αυτην την κατασκευη που με απλη φυσική αν το δεις ΗΤΑΝ στην σελήνη και ηταν ΣΑΝ γήινη κατασκεύη αλλα αρχιτεκτονικά πολυ διαφορετική...
Το 72 νομίζω ειπε οτι με πυρηνικά κατάστρεψαν αυτο το κτίριο που ήταν ΜΑΛΛΟΝ βάση ΑΤΙΑ(πχ σαν στέγη αεροδρόμιου)και απο το 72 κ μετά η ΝΑΣΑ προσπαθεί να μην βγάζει στοιχεία για σελήνη η να μην στέλνει αποστολές..
Επίσης λένε οτι στο ίδιο σημειο αφησαν και μια ΠΛΑΚΑ που έλεγε οτι πήγαμε ειρηνικά...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ σαν σαιτ να ζητήσουμε να ξαναδείξει το ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ η μπορουμε να το βρουμε σε τορεντ??ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ πανω στο θέμα του αν πήγαμε σελήνη κ τι έγινε εκει....
Το έδειξαν όλες οι τηλεοράσεις που αγόρασαν την εν λόγω σειρά...
Και καμία μυστική υπηρεσία δεν παρενέβη...
Μία σειρά που ασχολείται με τα μυστήρια και ο τυπάς δεν γνωρίζει ΧΡΙΣΤΟ από θετικές επιστήμες - την βλέπω την σειρά σχεδόν κάθε πρωί στις 6:30 περίπου...
Έριξαν ατομική βόμβα στο ΚΕΝΟ!!! για να καταστρέψουν κτίρια...
Εκτός βέβαια εάν ήταν "ειδική" για υπόγειες καταστροφές... (το 1972 ε)...
Πως την πήγαν εκεί πάνω;
Χρειαζόντουσαν ένα σκάφος τύπου Κρόνου 5 - μην το ξεχνάμε...
Παραμύθια ψυχοπαθών και εκμεταλευτών και τα πιστεύεται χωρίς να τα ελέγξετε καθόλου... Καλά δεν πειράζει, ο τυπάς έβγαλε τα λεφτά του, εμείς θα χτυπηθούμε πάλι να αποδείξουμε ότι ο ελέφαντας δεν έχει κέρατα...
Φίλε Oannhsea... συμφωνώ απόλυτά μαζί σου...
χμμ... θυμάσαι τί είχε γίνει σε εκείνο το θέμα "ως πότε παλικαρόπουλα και παλικαροπούλες"? Γιατί μου μυρίζει ίδια υπόθεση και εδώ? Δεν μοιάζουν πολύ οι δύο ιστορίες?
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
ρε παιδιά οι άνθρωποι είναι απο απίστευτοι έως απίθανοι. Ξαναέβαλαν το ντοκιμαντέρ σήμερα 2.3.2007 στις 7.30 το πρωί!!! Μάλιστα η φίλη που το είδε με έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να το δω. Κάποιες λεπτομέρειες θα σας αναφέρω απο αυτά που μου είπε η φίλη μου, αλλά πριν απο αυτό θέλω να απαντήσω στα παιδιά που έγραψαν τελευταία. Δεν διαφωνώ μαζί σας ότι μπορεί να είναι φούμαρο η όλη ιστορία. Έχω όμως μια απορία. Γιατί το προβάλλει το κρατικό κανάλι το οποίο θέλει να λέει ότι είναι και σοβαρό; Αν το έβαζε το EXTRA πχ δεν θα με παραξένευε και τόσο πολύ. Πάντως προσωπικά δεν θεωρώ απίθανό να υπάρχουν κατασκευάσματα πάνω στην Σελήνη και τον Άρη, αλλά δεν μπορώ σίγουρα να ξέρω κατά πόσο το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ είναι αληθινό...
Λοιπόν... στο δεκατετράλεπτο απόρρητο βίντεο απο την αθέατη πλευρά αναφέρεται ότι υπήρχαν και ΑΤΙΑ την ώρα που έφτασαν οι αστροναύτες αλλά και κάποιοι εξωγήϊνοι, τα οποία όμως δεν έμειναν λέει εκεί αλλά έφυγαν μόλις προσεδαφίστηκαν. Υπήρχε μια διάταξη απο οβελίσκους επάνω στην επιφάνεια της Σελήνης και γύρω τους ίπταντο κυκλικά φώτα. Ο αστροναύτης ο οποίος έκανε την περιγράφή ήταν τόσο ταραγμένος (και λογικό είναι αν είναι αληθινά αυτά), που οι παλμοί του είχαν φτάσει τους 160!
Το κτίριο στο οποίο μπήκαν μέσα με το διαστημικό όχημα ήταν πάρα πολύ παλιό δεν είχε οροφή αλλά υπήρχαν οι πλευρικοί τοίχοι οι οποίοι ήταν πολυ φθαρμένοι και υπολογίζουν ότι η κατασκευή είναι πανάρχαια. Η NASA (αναφέρει το ντοκιμαντέρ) έχει 19.000 φωτογραφίες αυτού του κτιρίου. Μάλιστα φαινόταν εκτός απο την κεντρική είσοδο ότι υπήρχαν και ανοίγματα που έμοιαζαν με τεράστια παράθυρα... Θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος ότι χιλιάδες χρόνια πριν η Σελήνη μπορεί να είχε ατμόσφαιρα; Τι να πω. Υπάρχουν οι ειδικοί οι οποίοι θα μπορούσαν να απαντήσουν σε αυτό δεν ξέρω.
Στην τελική.. δεν λέω οτι υιοθετώ την αυθεντικότητα του ντοκουμέντου, όμως δεν μπορώ να αποδείξω ότι είναι και ψεύτικο. Αν υπάρχει ψήγμα αλήθειας σε όλη αυτήν την ιστορία, λογικά θα πρέπει να περιμένουμε και περαιτέρω εξελίξεις. Απο κάπου θα δοθεί μια απάντηση ελπίζω... Θα δείξει...
Να είστε καλά όλοι...
Edited by - Απέριττος on 02/03/2007 10:57:58
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΤΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ
ΠΛΑΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ
ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ? Η ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ?.
Τώρα κάτι άλλο... έχεις δεί σε φωτογραίες την αθέατη πλευρά της σελήνης? Καλύπτεται όλη από κρατήρες! Βλέπεις... δεν υπάρχει η "ομπρέλλα" της Γής από εκεί για να την προστατέψει από τους μετεορίτες...και έτσι είναι διάτριτη. Πώς λοιπόν θα μπορούσε να "επιζήσει" ενός τέτοιου "σφυροκοπήματος" ένα κτήριο και οι οβελίσκοι που λένε? Μην ξεχνάμε... μετεορίτες πέφτουν ακόμα,και επειδή η Σέλήνη δεν έχει ατμόσφαιρα για να την προστατέψει, ακόμα και ο πιό μικρός φτάνει στο έδαφος. Αρα φίλε μου... δεν στέκει η ύπαρξη κτηρίων!
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Είτε γελοία σαπουνόπερα είναι, είτε γελοίο ντοκυμανταίρ δεν αλλάζει κάτι, μόνο που στην δεύτερη περίπτωση είναι πιο "σωστό" για κρατική τηλεόραση.
Τώρα εάν είναι λογικό να δείχνουν ψέματα οι κρατικές τηλεοράσεις.
Ξέρετε τι συζήτηση έπεσε στα κανάλια του εξωτερικού για το βίντεο με την ανατομία του εξωγήινου; Ξέρετε πόσοι "σοβαροφανείς, μεγάλοι επιστήμονες" εμφανίστηκαν σε αυτές τις εκπομπές για να πείσουν ότι είναι αληθινό;
Απέριττε,
Ποιοί μπήκαν μέσα σε αυτά τα κτίρια;
Οι αστροναύτες;
Μα αυτοί προσγειώθηκαν στην φωτεινή πλευρά.
Τα κτίρια είναι στην σκοτεινή έτσι;
Εάν ήταν στην φωτεινή θα τα έβλεπαν οι ερασιτέχνες αστρονόμοι με τα δικά τους τηλεσκόπια, δεν είναι δα και μικρούλια.
Εδώ οι παραμυθάδες μιλάνε για οβελίσκους και κτίρια χιλιομέτρων ψηλών!!!
Stan,
Έχεις δίκιο. Πάλι εκεί θα καταλήξουμε.
Πάλι από την αρχή.
Καλά δεν πειράζει.
Το πολύ-πολύ να κάνω copypaste από το θέμα που ανέφερες και το αντίστοιχο από το άλλο στέκι...
quote:
Φίλε Απέριττε..το ότι το ντοκυμαντέρ προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση...εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα! Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που η κρατική μας παρουσιάζει...φάβες. Δες για παράδειγμα την εκπομπή της Δρούζα...που τόσος λόγος έχει γίνει για αυτήν μέσα από τα φόρουμς του esoterica.
Τώρα κάτι άλλο... έχεις δεί σε φωτογραίες την αθέατη πλευρά της σελήνης? Καλύπτεται όλη από κρατήρες! Βλέπεις... δεν υπάρχει η "ομπρέλλα" της Γής από εκεί για να την προστατέψει από τους μετεορίτες...και έτσι είναι διάτριτη. Πώς λοιπόν θα μπορούσε να "επιζήσει" ενός τέτοιου "σφυροκοπήματος" ένα κτήριο και οι οβελίσκοι που λένε? Μην ξεχνάμε... μετεορίτες πέφτουν ακόμα,και επειδή η Σέλήνη δεν έχει ατμόσφαιρα για να την προστατέψει, ακόμα και ο πιό μικρός φτάνει στο έδαφος. Αρα φίλε μου... δεν στέκει η ύπαρξη κτηρίων!ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Δεν ξερω κατα ποσο φαβα ή Φακη ειναι καποιες εκπομπες τις κρατικης τηλεορασης, αλλα τα Ντοκυμαντερ που δειχνει, ειναι του History Channel, που πολλες φορες εχει καλα θεματα, αλλα εχει κατηγορηθει οτι σε καποια αλλα εριζει και οτι δειχνουν ανακριβειες...

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΚΟΤΣΥΦΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
http://www.youtube.com/watch?v=NH7XPMWc8ig
quote:
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ'ΤΑ(ΑΛΛΟΤΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ) ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΤ1.ΡΩΤΩ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ Η ΟΧΙ.
http://www.youtube.com/watch?v=NH7XPMWc8ig
ΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ.