- Lost-οι αγνοούμενοι - - Κινηματογράφος -
quote:
Βασικά, το τοπ-3 μου είναι:
Λοκ
Μπέντζαμιν
Τζουλιέτκαι αναπληρωματικοί παίζουν ο Σαίντ και ο Σόγιερ
Την έκανες την 5άδα! ![]()
Απ' ό,τι έχω ακούσει πάντως ο Λοκ είναι μεγάλο μούτρο οπότε αν δω τα επεισόδια κι εγώ, μάλλον θα τον συμπαθήσω.
Θα ερευνήσω βέβαια και το θέμα της Juliet... ![]()
Είναι φοβερό πάντως το γεγονός ότι ακούω από πολλά άτομα για αυτή την σειρά και δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιο αρνητικό σχόλιο.
Συνάδελφοι, φίλοι, βλέπω εδώ αρκετά μέλη να λένε τα καλύτερα για την σειρά.
Πολύ έξυπνη η σειρά... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Είχα φτάσει να δω και 8 επεισόδια σερί.
Μακράν για μένα η καλύτερη σειρά...
(Μετά από το Prison, για αποτοξίνωση έβλεπα την Μαρία την άσχημη.![]()
Αλήθεια με αυτή την κοπέλα τι έγινε ; ομόρφυνε ;)
Τώρα δρομολογώ το The 4400.
Στράτος

Είναι ενδιαφέρον, αλλά σε σύγκριση με τα παραπάνω, είναι σα να έχει κάνει συμβόλαιο να σε στείλει στην αγκαλιά του Μορφέα...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Για το 24 δεν έχω πλέον άποψη, μετά τον καταπληκτικό πρώτο κύκλο, ακολούθησε ο δεύτερος που άρχισε να με ψιλοαπογοητεύει με τις υπερβολές του, εως ότου με αποτελείωσε ο τρίτος κύκλος και από τότε έχω χάσει τελείως το ενδιαφέρον μου.
Για να μην ξεφύγουμε από το θέμα μας, συμφωνώ απόλυτα με την πεντάδα σου, ο Μπέντζαμιν και η Τζούλιετ είναι άπαικτοι χαρτακτήρες, στην τριάδα όμως θα βάλω τον Σώγιερ και όχι τον Λοκ. Γουστάρουμε τους "κακούς" πάντως ! ![]()
![]()
Dying_Incubus σταμάτα να γυροφέρνεις την κουβέντα και ξεκίνα να βλέπεις επεισόδια να αρχίσουμε να κάνουμε πιο ουσιαστική κουβέντα. Θα μπορούσαμε πχ να αρχίσουμε τις υποθέσεις για το τι παίζεται εκεί πέρα, ξεκίνα να βλέπεις όμως γιατί ίσως διαβάσεις κάτι εδώ και θα σου χαλάσει όλο το σασπενς (και πίστεψέ με, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣΠΕΝΣ !!!)
Edited by - KERRY KING on 08/07/2007 18:36:58
quote:
KERRY KING:
Θα μπορούσαμε πχ να αρχίσουμε τις υποθέσεις για το τι παίζεται εκεί πέρα,
Οι παραγωγοί της σειράς πάντως, έχουν αποκλείσει κάποιες υποθέσεις όπως:
- Ότι στο νησί υπάρχουν ιπτάμενοι δίσκοι ή άλλα σκάφη εξωγήϊνης προέλευσης
- Ότι όλα όσα συμβαίνουν στο νησί, αποτελούν εμπειρίες των πεθαμένων πρωταγωνιστών, που βρίσκονται σε κάποιου είδους καθαρτήριο
- Ότι η ιστορία δεν είναι πραγματική, αλλά διαδραματίζεται μέσα στο μυαλό κάποιου από τους συμμετέχοντες.
...
Εγώ πάντως, έχω μία ιδέα. Αλλά θα περιμένω να τελειώσει και ο D.I. τον τρίτο κύκλο για να την πω ![]()

Ψυχή μου,
Κατέβαζα τόση ώρα εχθές κι είμαι ακόμα στο 6%.
Δεν ξέρω πόσες μέρες θα χρειαστούν για να κατέβουν όλα αυτά τα επεισόδια αλλά ελπίζω να τα καταφέρω!
quote:
Εγώ πάντως, έχω μία ιδέα. Αλλά θα περιμένω να τελειώσει και ο D.I. τον τρίτο κύκλο για να την πω
Α, αυτό περιμένεις?
Σώθηκες!!! ![]()
Όπως πάει το download σε κανένα μήνα θα έχω τελειώσει τον πρώτο κύκλο!
Χαχα!
Όσον αφορά τους 4.400, η σειρά προβάλλεται σ' επανάληψη τις καθημερινές στη 1:15 το βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Είδα μονοκοπανιά το πρώτο και δυστυχώς δεν θα προλάβω να δω τοι δεύτερο σήμερα!
Μέχρι και το 3ο επεισόδιο την θεωρούσα απλά μια σειρά με ενδιαφέρον αλλά από το 4ο και μετά... ![]()
Συμπαθώ αρκετά τον Σόγιερ, πολύ μυστήριος τύπος όπως επίσης πάω και με τα χίλια το Λοκ και τον Χάρλι.
Η Κέητ επίσης είναι στα συν της σειράς (
) και μου την δίνει πολύ ο Τζακ.
Έχω τρομερή περιέργεια να δω τι γίνεται με αυτό που αναζητάει, τι συμβαίνει δηλαδή.
Αν θυμάστε, όταν βρίσκει το νερό βρίσκει και κάτι σημαντικό για αυτόν που είναι άδειο!
Η αρκούδα πάλι?
Το σήμα της Γαλλίδας?
Αυτό που σκέφτομαι είναι αν πάω στο videoclub αύριο να επιστρέψω τα 2 πρώτα dvd και δεν βρω τα άλλα τρία.
Πίκρα... ![]()
Υ.Γ. Τον Κορεάτη πως τον λένε?

Για το μυστηριώδες τέρας που βρυγχάται μέσα στα δέντρα τι λες;
Δε θέλεις να μάθεις τι είναι;
Εεεεεε;;;;
![]()

Ψυχή μου,
Αν όχι, τότε πως λένε αυτήν?
Κοίτα, όσον αφορά το τέρας πιστεύω ότι σχετίζεται με αυτό που έψαχνε ο Τζακ κι ειδικά με αυτό το άδειο που βρήκε.
Δηλαδή ότι το τέρας κατά κάποιον τρόπο είναι η διαδικασία που γίνεται ώστε το περιεχόμενο του "κουτιού" ( δεν το ονομάζω ακριβώς για να μην πω πολλά στους νέους
) να "επιστρέψει"...
Οπότε έχω ησυχάσει απ' αυτό γιατί αν δεν συμβαίνει αυτό θα φαγωθώ να μάθω τι είναι!
(Δίκιο έχω, ε?
)

quote:
Σαν δεν έλεγαν την γυναίκα του?
ουπς - σαρδάμ!
Τζιν τον λένε...
Αυτό με το κουτί και το άδειο πάλι, δε θυμάμαι καθόλου τι ήταν.
Μάλλον δεν ήταν κάτι το σημαντικό. χεχεχε

Ψυχή μου,