- Πιστεύετε στα θαύματα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
...ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΘΑΥΜΑ ΘΕΟΥ Η ΣΑΝ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ..ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΙ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΗΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ?
Γιατί τόση καχυποψία φίλε μου; Δε λέω...μπορεί να υπήρξε κάποιος άλλος εξωγεννής παράγοντας (ας πούμε να έπεσε ένας μικρός κεραυνός!
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΘΑΥΜΑ ΘΕΟΥ Η ΣΑΝ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ..ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΙ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΗΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ?
Δεν νομιζω οτι τιθρται τετοιο θεμα οσων αφορα τη συγγεκριμενη περιπτωση.
Ειναι δυνατον να προσπαθω να αναψω ενα κερι, να μην αναβει και να αναψει αργοτερα χωρις πηγη θερμοτητας? (φωτια) Και μαλιστα ενω περπαταει καποιος...!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΝΩΡΙΣ Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
ΤΟ ΑΛΕΙΦΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΦΛΟΓΑ
Υπαρχει τετοιο χημικο στοιχειο...?!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
quote:
Μπορεις εσυ να μου αποδειξεις οτι θαυματουργει η ταδε βαφτιζομενη "θαυματουργη" εικονα?
ΕΓΩ!!!ΕΓΩ!ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΥΝΤΙΞΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ,ΟΚ?
ΕΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,7-8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΖΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΖΑΡΚΑΔΙΑ!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ!
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Το θαυμα το κανει το προσωπο που απεικονιζεται η τα υλικα που αποτελουνε την εικονα??
Γιατι αν φιλοι μου κατα τα Χριστιανικα σας πιστευω το κανει το προσωπο τοτε την ιδια ισχυ εχει η εικονα της Παναγιας που βρισκεται στην Τηνο και την ιδια ισχυ εχει η εικονιτσα της Παναγιας που βρισκεται στο πορτοφολι μιας γιαγιακας.
Εαν τωρα το θαυμα το κανουνε τα υλικα τοτε ειστε ειδολολατρες εκτος και αν το ξυλο και το τζαμι αποκτησανε ξαφνικα μαγικες ιδιοτητες.
Παντως ειδικα στην πρωτη περιπτωση που πιστευω οτι εκει θα εστιασουμε το ζητημα υπαρχει μια ολοκληρη βιομηχανια θαυματων για να συντηρει αυτο το οποιο πιστευετε για να τα κονομαει ο Μητροπολιτης Τηνου και ο καθε Μητροπολιτης που ξαφνικα ανακαλυψε οτι η δικια του εικονα ειναι πιο θαυματουργη απο την αλλη.
Πιστευω οτι πρεπει να γινει και μια στατιστικη ερευνα να δουμε ποια εικονα κανει τα περισσοτερα θαυματα.
Φανταζεστε η εικονα ενος Αγιου να κανει περισσοτερα θαυματα απο την εικονα της Παναγιας?
Το θαυμα οπως εχω πει ειναι δυνατοτητα του ανθρωπου.
Ολοι ειστε θεοι και μπορειτε να θαυματουργητε,απλα ακομα δεν εχετε κατανοησει τις ανθρωπινες δυναμεις και γι αυτο την δυναμη σας την αντανακλατε μεσω της πιστης σας στον θεο τον οποιο πιστευετε για να γυρισει πισω σε εσας και να θαυματουργησετε απο μονοι σας πανω στον ευατο σας.
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε
όσο για τα θαύματα, προσωπικά πιστέυω ότι θαύμα είναι η δύναμη της ψυχής μας που μπορέι να κατωρθώσει το ακατόρθωτο... μόνο που ζούμε στη λήθη και ενώ βρίσκεται μπροστά μας κάθε μέρα, εμέις κλείνουμε τα μάτια...
φιλικά...
quote:
ΕΓΩ!!!ΕΓΩ!ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΥΝΤΙΞΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ,ΟΚ?
ΕΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,7-8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΖΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΖΑΡΚΑΔΙΑ!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ!
Αγαπητή μου φίλη lencolas, αυτός που δε πιστεύει δε μπορεί να γίνει συμμέτοχος...

Once you were wild, don't let them tame you
μηπως να σου αναφερω πληθος ιστοριων απο θαυματουργες εικονες οι οποιες ανακαλυφθηκανε απο καποιο οραμα καποιου τυχαιου ανθρωπου?
Ανακαλυφθηκανε στα πιο περιεργα μερη και μολις βγηκανε στην επιφανεια αρχισανε να θαυματουργουνε.
Αυτες οι εικονες απο που ειχανε μαζεψει ενεργεια?
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε