- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Σοβαρά τωρα θα σου απαντήσω ως διχασμένη προσωπικότητα (μιας και οι τελευταίες ενδείξεις σε αυτό το συμπέρασμα με οδηγούν)
Λοιπόν,
Προσωπικότητα #1 (επικαλεστης)
Βρίσκεσαι σε κίνδυνο! Το πνεύμα είδε πως είσαι άπειρος και όπως φαίνεται το εκμεταλεύτηκε και κατάφερε να μείνει στον υλικό κόσμο. Τη στιγμή που διαβάζεις αυτό το μύνημα μπορει να κρύβεται μέσα στο σπίτι σου κάνοντας βίαια δολοφονικα σχέδια. Φύγε άμεσα ή κάλεσε έναν παπα να εξαγνισει το μέρος και μην εμπλακείς ξανα με μαύρη μαγεία!
Προσωπικότητα #2 (επιστήμονας)
Μετά απο κάποιες πρόχειρες έρευνες που έκανα πανω στο θέμα ανακάλυψα πως αυτός που "καλεί" το πνεύμα μετακινεί άθελά του το ποτήρι (ή οτιδήποτε έχει αντικαταστήσει τη θέση του). Για να επιτευχθεί αυτή η κίνηση το άτομο πρεπει να έχει απόλυτη πίστη στον σκοπό του. Όπως καταλαβαίνεις ο ανθρώπινος νους όταν πιστεύει κάτι με όλη του τη δύναμη μπορει να κανει την ύλη να αναδυθεί μέσα απο κάτι άυλο. Το συμπέρασμα μου είναι ότι το παιχνιδάκι αυτό είναι διασκεδαστικό και πολύ καλό γι αυτούς που δεν έχουν που να ξοδέψουν τον ελευθερο τους χρόνο, πνεύματα όμως δεν καλεί...
Our seasons are reversed... My spring... Your fall...
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
χρειαζεσται οπως δηποτε γκομενα η γκομενο.
Ελεος....καντε ερωτα τα βραδυα(με προφυλαξη) αυρο δεν
σκοτωνει,μπας κ χαλαρωσετε κ σας φυγει η αδρεναλινη.
χχχ
Your destiny is to fear me...
χχχ
χχχ
χχχ
Our seasons are reversed... My spring... Your fall...
χχχ
quote:
To pnevma pou exei kaatskinosi sto spiti mou einai kako [...] mou espase mia tileorasi 41 intson [...] kai to ps2 kai to ps3 pou exo sto saloni mou...
Είσαι σίγουρος ότι είναι κακό; Γιατί απ'ότι λες όχι μόνο δεν πείραξε εσένα, αλλά σε προστατεύει κιόλας από κακές συνήθειες.
Έτσι και το πνεύμα σου μπορεί να φαίνεται ότι γράφει 666 (με αίμα το έγραψε ή είναι μια σκιά που μοιάζει με υγρασία;), αλλά μπορεί στην πραγματικότητα να γράφει 999, απλώς γι' αυτό ο κόσμος μας είναι ανάποδα.
Κρίνοντας από τη σειρά με την οποία ανέφερες τα γεγονότα, εσένα πιο πολύ κι από τα 6άρια (ή 9άρια) σε ένοιαξε η «41 ιντσών» τηλεόραση και τα πλαίυστέισον(*), δηλαδή ο δικός σου τρόπος αποφυγής της πραγματικότητας.
Οπότε η άποψή μου παραμένει η ίδια. Το πνεύμα ήρθε για να σε βοηθήσει.
(*) Είδες (από την άλλη πλευρά) πόσο απαίσιο φαίνεται όταν γράφεις greeklish;