ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Johnara10Νέο Μέλος
28/03/2013, 11:09:41
Το 666 το έγραψε με αίμα.

Your destiny is to fear me...

CamelotΜέλος
28/03/2013, 15:47:10
Να το δώσεις στην αστυνομία για ταυτοποίηση του DNA τότε...

Our seasons are reversed... My spring... Your fall...

28/03/2013, 19:42:36
Δεν ξερω πολλα απο αυτα τα πραγματα αλλα αν ημουν στην θεση σου θα απευθυνομουν σε ενα παπα

Οχι οποιονδηποτε παπα μπες στο google και βαλε εξορκισμοι

Υπαρχει καποιος παπα Σαββας

Σου ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα

ElanioPneumaΝέο Μέλος
29/03/2013, 22:49:20
Eίναι επικίνδυνο αν το κάνει κάποιος μόνος του ακόμη και αν είναι ημέρα ή απλά θα ειναι μια αποτυχία ; το εχω κανει μονη μου αυτο οπως ειπα πιο πανω βεβαια δεν εγινε τιποτα σπουδαίο απλά ρωτάω για το αν ρισκάρω αν και εφοσον συμβαίνει οντως κάτι ή αν δεν πετύχω τίποτα

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

CamelotΜέλος
21/04/2013, 19:56:46
Σήμερα δοκίμασα το πασίγνωστο ποτηράκι. Η αλήθεια είναι πως ήθελα εδώ και καιρό να το κανω απλά δεν έβρισκα χρόνο.

Σήμερα λοιπόν, πήρα ένα χαρτί και έγραψα επάνω το "ναι", το "οχι", το "δε γνωρίζω", τους αριθμούς καθώς και τα γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου.

Εξαγνισα τον χώρο με κάτι δικές μου προσευχές, απαγόρεψα στις κακές οντότητες να έρθουν στο σπίτι και μετά κάλεσα ένα πνεύμα.

(πόσο πιο χαμηλά θα πέσω...;)

Αυτό που πρόσεξα όταν έκανα μια ερώτηση ήταν πως το χέρι μου πήγαινε στην απάντηση που είχα μέσα στο μυαλό μου. Για παράδειγμα το ρώτησα πως λένε τους γονείς μου και μου απάντησε με κάτι άκυρα ονόματα τα οποία σκεφτόμουν εκείνη την ώρα (Χριστίνα, Προκοπης). Μετά ρώτησα πως λένε τον καλύτερο μου φιλο και η απάντηση ήταν Κώστας (δεν εχω κανέναν φιλο Κώστα).

Εντυπώσεις: Σούπερ ουαου, υπεροχή ατμόσφαιρα, το χέρι κινείται μόνο του. Πολύ καλό για να κάνεις φάρσα στους φίλους σου.

Συμπέρασμα: Αυτός ο πίνακας δεν καλεί τίποτα, είναι μόνο για να περνάς την ώρα σου.

21/04/2013, 20:04:44
quote:
Αυτό που πρόσεξα όταν έκανα μια ερώτηση ήταν πως το χέρι μου πήγαινε στην απάντηση που είχα μέσα στο μυαλό μου.

Κοίτα να δεις που αυτό το παθαίνω κι εγώ με το πηρούνι....
Σκέφτομαι να τσιμπήσω τον κεφτέ και το χέρι πάει προς τα εκεί...

Προφανώς κάτι κάνουμε λάθος.....

CamelotΜέλος
21/04/2013, 21:26:32
Χαχαχα σωστά τα λες. Ήθελα να πω πως πράγματι ισχύει αυτό που λένε πως το χέρι κουνιέται ασυνείδητα... Δεν υπάρχει τίποτα το παράξενο το οποίο σε σπρώχνει για να κουνήσεις το χέρι

evdokΝέο Μέλος
18/07/2013, 12:48:07
loipon 8eloume na kanoyme to pothraki!!!3eroume oti ein epikundino!!!8a 8elame na mas peite an boreite thn akrivh diadhkasia pou prepei na akolou8hsoume!!!!sas efxaristw

18/07/2013, 15:23:29
quote:
loipon 8eloume na kanoyme to pothraki!!!3eroume oti ein epikundino!!!8a 8elame na mas peite an boreite thn akrivh diadhkasia pou prepei na akolou8hsoume!!!!sas efxaristw

Λοιπόν...
για αρχή καλώς ήρθες,
στο ενδεχόμενο που συνεχίσεις να συμμετέχεις στα φόρουμ του esoterica.gr
θα σε παρακαλούσαμε να χρησιμοποιείς Ελληνικούς χαρακτήρες στα κείμενα σου.

στο θέμα τώρα,

Λοιπόν...
αν είχες διαβασει το θέμα απο την αρχή, θα σου είχαν λυθεί όλες οι απορίες, αν πάλι, δεν εχεις και πολύ όρεξη να το κάνεις,
τότε δεν εχεις παρά να αγοράσεις το συγκεκριμένο επιτραπέζιο παιχνίδι
θα το ζητήσεις "Πνευματιστική δέλτος" (ή Ouija board) η συσκευασία εσώκλειστα περιλαμβάνει και οδηγίες χρήσεως.
(Ενδεικτικά: τιμές ebay απο 15 εως 25 €)
Καλή διασκέδαση.

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
evdokΝέο Μέλος
18/07/2013, 22:59:49
καλως σασ βρήκα λοιπόν!! βασικα διαβασα οτι πινακα μπορουμε να φτια3ουμε και μονοι μας!!!το μονο που 9ελω να μαθω ειναι αν πρεπει να πουμε συγκεκριμενα λογια για να το επιτυχουμε!!και αν υπαρχει καποια συγκεκριμενη γενικως διαδκασια!!