ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
10/02/2013, 21:01:29
Τι έχασες αν επιτρέπεται;
psykickΝέο Μέλος
11/02/2013, 00:58:19
γινει αλλος ανθρωπος ποτε δεν εκανα τετια πραγματα μεχρι εκεινη την μερα, αυτα που εκανα οφειλοναι στο οτι εβλεπα supernatural αλλα τα εκανα πραξη όταν εγινα ρακος, σαν να εχασα τον ελεγχο της ζωης μου εκεινη την περιοδο, με αυτην την αρνητικοτητα που κουβαλουσα τα εκανα πραξη αυτα που εβλεπα, αποτομα ξεκινισε και με τον καιρο χαλαροσα απο το συμβαν και αραιοσαν η μερες που με βασανιζα, αλλα ακομα και τωρα αμα θελω το κανω και δεν ειναι παντα με την θεληση μου ειναι σαν καποιος να μου λεει κανε αυτο τωρα και γω να το πραττω, οταν με χαρακονα και τις 2 περιπτοσεις ειχα οτι θα με βοηθησει, η θα κανει κακο στην ζωη μου, γιατι ξερω πως εγω φταιω και με τιμορουσα και αυτο με εκανε να ισοροπω την κατασταση μου για το οτι ειναι κακο ειναι να μενουν τα σημαδια απο ολα οσα εκανα εμειναν 3, το 1 ειναι εντονο η οτι δεν ειναι τοσο παλιο οταν ανιξε η οτι ειναι εγκαυμα αφου δεν το βλεπει κανεις δεν ανυσηχω εχω το ρολοι και το καλυπτει το εψαξα επιστιμονικα το θεμα και βρηκα αν ειναι σε φαρμακα να παρω χρειαζομαι χαρτι γιατρου αν το παρουμε σαν καθημερινοτητα σοκολατες υγειας παυλιδη πως ονομαζοταν η ασθενεια δεν θυμαμε ουτε τι οξη συγκεκριμενο πρεπει να παρω τιποτα δεν πειρα και ηρεμισα, ο φιλος μου λεει χρειαζομαι κατι διαφορετικο να ξεπερασω ολη την κατασταση αλλα δεν θελω να επεκταθω σε αυτο

11/02/2013, 09:50:29
Οκ..
ElanioPneumaΝέο Μέλος
25/02/2013, 21:08:45
Καλησπέρα σε όλους ,είμαι νέο μέλος και ενω σας παρακολουθώ καιρό σήμερα αποφάσισα να σας γράψω στο συγκεκριμένο θέμα καθώς προσπάθησα κατα κάποιο τρόπο να κάνω "ποτηράκι" ,μέρα μεσημέρι και για αυτό έχω κάποιες απορίες για το αν μπορεί να γίνει αυτό ημέρα και αν μπορεί να γίνει και μέσω άλλου αντικειμένου όπως πχ καπάκι ή πένα κιθάρας και ενα απλο χαρτί με γράμματα κλπ.Γιατι ρωτω αυτό ;γιατι όταν εκανα επίκληση την πρώτη φορά που έκατσα να κάνω αργά και με παύσεις του δευτερολέπτου οδηγήθηκε το "καπάκι" στο ναι.Εγω παρατησρούσα το χέρι μου μηπως δεν ήταν σταθερο ,εσπρωχνε προς τα εκεί και δεν το καταλάβαινα κλπ αλλά δεν αισθανόμουν να το μετακινώ εγώ (το καπάκι).Όμως μετά το "ναι"έμεινε εκεί και δεν έγινε τίποτα,σε οτι και αν ρωτούσα όπως όνομα ή τέλος στο "αντιο" τίποτα .Σταμάτησα και έκανα πάλι προσπάθειες αλλά δεν έγινε τίποτα,το χέρι στο κέντρο σταθερό και αυτό με έβαλε σε υποψίες μήπως και τελικά κάλεσα κάτι ή υπάρχει κάτι και ετσι ειχα το "ναι" με την πρώτη.Εσεις τι πιστεύετε ;μπορεί να γίνει τόσο απλά κάτι ; Υ.Γ:συγχωρέστε με αν εχω κάνει κάποιο λαθος στον τρόπο και στον τόπο που ρωτάω ,μόλις γράφτηκα στο forum και δεν το ξερω καλά

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

CamelotΜέλος
26/02/2013, 23:54:08
Θύμωσε το πνεύμα που αμφισβήτησες τη δύναμη του και γι αυτό δεν αντιδρούσε... Λυπάμαι είσαι καταδικασμενος. Να ζήσουμε να σε θυμόμαστε.
Σοβαρά τωρα θα σου απαντήσω ως διχασμένη προσωπικότητα (μιας και οι τελευταίες ενδείξεις σε αυτό το συμπέρασμα με οδηγούν)
Λοιπόν,

Προσωπικότητα #1 (επικαλεστης)
Βρίσκεσαι σε κίνδυνο! Το πνεύμα είδε πως είσαι άπειρος και όπως φαίνεται το εκμεταλεύτηκε και κατάφερε να μείνει στον υλικό κόσμο. Τη στιγμή που διαβάζεις αυτό το μύνημα μπορει να κρύβεται μέσα στο σπίτι σου κάνοντας βίαια δολοφονικα σχέδια. Φύγε άμεσα ή κάλεσε έναν παπα να εξαγνισει το μέρος και μην εμπλακείς ξανα με μαύρη μαγεία!

Προσωπικότητα #2 (επιστήμονας)
Μετά απο κάποιες πρόχειρες έρευνες που έκανα πανω στο θέμα ανακάλυψα πως αυτός που "καλεί" το πνεύμα μετακινεί άθελά του το ποτήρι (ή οτιδήποτε έχει αντικαταστήσει τη θέση του). Για να επιτευχθεί αυτή η κίνηση το άτομο πρεπει να έχει απόλυτη πίστη στον σκοπό του. Όπως καταλαβαίνεις ο ανθρώπινος νους όταν πιστεύει κάτι με όλη του τη δύναμη μπορει να κανει την ύλη να αναδυθεί μέσα απο κάτι άυλο. Το συμπέρασμα μου είναι ότι το παιχνιδάκι αυτό είναι διασκεδαστικό και πολύ καλό γι αυτούς που δεν έχουν που να ξοδέψουν τον ελευθερο τους χρόνο, πνεύματα όμως δεν καλεί...

Our seasons are reversed... My spring... Your fall...

ElanioPneumaΝέο Μέλος
27/02/2013, 17:05:54
Μου φαίνεται πως θα συμφωνήσω με τον επιστήμονα Παρα ήταν πρόχειρο το όλο στήσιμο ώστε να μπορούσε να έχει πραγματικό αποτέλεσμα.Ευχαριστώ για την απάντηση.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

01/03/2013, 20:42:44
πω πω.. για δές πώς βγαίνουν τα πνέυματα με ένα τόσο δα ποτηράκι...!!!

10/03/2013, 15:46:39
οσοι θελουν να παιξουν το ποτηρακι,
χρειαζεσται οπως δηποτε γκομενα η γκομενο.
Ελεος....καντε ερωτα τα βραδυα(με προφυλαξη) αυρο δεν
σκοτωνει,μπας κ χαλαρωσετε κ σας φυγει η αδρεναλινη.

χχχ

Johnara10Νέο Μέλος
21/03/2013, 08:22:24
ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΟΤΗΣΟ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΑΣΤΑΚΟΘΕΙ(ΣΥΓΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ) ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΝ ΠΕΤΕΙΧΑΝ...

Your destiny is to fear me...

21/03/2013, 16:15:15
Αλλαζεις σπιτι

χχχ

Johnara10Νέο Μέλος
21/03/2013, 19:27:52
ektos apo afto!

21/03/2013, 20:43:51
Φερνεις παπα διαβαζει το.σπιτι.Αν κσι υπαρχουν συγγεκριμενοι δεν θα φερεις τον οποιοδηποτε.Υπαρχουν κστι προσευχες την μια την διαβαζεις μες το σπιτι με λιβανη αναμενο,αγιασμο,κ ενα μαχαιρι καρφωμενο κατω με ξυλινο χαιρουλι.κ την αλλη την δια βαζεις εξω απ το σπιτι απο τι μου χουν πει αλλα ειναι επικυνδυνο να το κανεις μονη..Η μια προσευχη θυμαμαι ειμαι μιας αγιας που κραταει το.διαβολο απ τα κερατα.Δεν θυμαμαι ονομα της αγιας να με συγχωρεις.Περισσοτερα ξερω για τους δωδεκα θεους του ολυμπου.Καλυτερα ενα ειδικο παπα

χχχ

Johnara10Νέο Μέλος
23/03/2013, 20:52:10
Antras eimai!!!

23/03/2013, 21:08:39
Συγνωμη.Στη βιασυνη δεν εβαλα κ το ος.Ειμαι μερικες φορες δυσκολο να καταλαβεις το φυλο του αλλου.Συγνωμη

χχχ

CamelotΜέλος
23/03/2013, 22:08:34
Μα γιατι να το διώξεις, την στιγμή που μπορείς συμφιλιωθείς μαζί του και να κάνεις τους άλλους να σε φοβούνται;

Our seasons are reversed... My spring... Your fall...

Johnara10Νέο Μέλος
24/03/2013, 10:56:54
To pnevma pou exei kaatskinosi sto spiti mou einai kako kai exo ferei 3 iereis ala tpt...a 3exasa na sou po oti mou espase mia tileorasi 41 intson ton ipologisti to laptop mou kai to ps2 kai to ps3 pou exo sto saloni mou...ti na kano?

24/03/2013, 12:13:11
καλα πως το καλεσες;

χχχ

kondorasΜέλος
25/03/2013, 13:02:03
quote:

To pnevma pou exei kaatskinosi sto spiti mou einai kako [...] mou espase mia tileorasi 41 intson [...] kai to ps2 kai to ps3 pou exo sto saloni mou...

Είσαι σίγουρος ότι είναι κακό; Γιατί απ'ότι λες όχι μόνο δεν πείραξε εσένα, αλλά σε προστατεύει κιόλας από κακές συνήθειες.

Johnara10Νέο Μέλος
25/03/2013, 19:14:32
File stous toixous mou exei grapse ton arithmo 666 les na einai kalo??????...

kondorasΜέλος
26/03/2013, 10:54:35
Πολλές φορές αυτό που γράφει κάποιος δεν αντιπροσωπεύει αυτό που είναι. Για παράδειγμα, εσύ στα 4 τελευταία μηνύματα γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες, ενώ δεν είσαι λατίνος.
Έτσι και το πνεύμα σου μπορεί να φαίνεται ότι γράφει 666 (με αίμα το έγραψε ή είναι μια σκιά που μοιάζει με υγρασία;), αλλά μπορεί στην πραγματικότητα να γράφει 999, απλώς γι' αυτό ο κόσμος μας είναι ανάποδα.
Κρίνοντας από τη σειρά με την οποία ανέφερες τα γεγονότα, εσένα πιο πολύ κι από τα 6άρια (ή 9άρια) σε ένοιαξε η «41 ιντσών» τηλεόραση και τα πλαίυστέισον(*), δηλαδή ο δικός σου τρόπος αποφυγής της πραγματικότητας.
Οπότε η άποψή μου παραμένει η ίδια. Το πνεύμα ήρθε για να σε βοηθήσει.

(*) Είδες (από την άλλη πλευρά) πόσο απαίσιο φαίνεται όταν γράφεις greeklish;