ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Άλσος Λογγίνου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Άλσος Λογγίνου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

erzebet_bathory93 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
28/02/2010, 11:07:37
Εγώ πάντως έμεινα ικανοποιημένος από την ταινία, δεν έχω παράπονο.

Φυσικά ο καθένας έχει την δική του άποψη κι αρέσκεται σε διαφορετικά πράγματα και σε διαφορετικό βαθμό.
Από την άλλη, δεν είναι σίγουρο ότι θα μας αρέσει κάτι το οποίο έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, έχουν υπάρξει ταινίες που έχουν δαφνοστεφανωθεί κι εμένα με άφησαν αδιάφορο ή με έκαναν να νυστάξω.

In anticipation of my resurrection...

28/02/2010, 15:29:24
quote:
Από την άλλη, δεν είναι σίγουρο ότι θα μας αρέσει κάτι το οποίο έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, έχουν υπάρξει ταινίες που έχουν δαφνοστεφανωθεί κι εμένα με άφησαν αδιάφορο ή με έκαναν να νυστάξω.

Ναι συμφωνώ υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες ταινίες,ένας θεός ξέρει για ποιό λόγο οι κριτές τις θεωρούν καλές,παράξενοι άνθρωποι αυτοί οι κριτές.

28/02/2010, 16:54:54
quote:
προσωπικα εμενα το μονο που μου εμεινε ειναι ενας πεζοναυτης που εγινε ενα μπλε γαιδουρι

Xαχαχα! Αυτό ήταν πολύ καλό! Χαχαχα!

08/03/2010, 08:39:55
Tελικα μονο 2 Οσκαρ η ταινια... το ενα (αυτο που ολοι περιμεναν ουτως ή αλλως) των Γραφικων και το αλλο του Σχεδιου! Τοσα δις δολαρια, τοσος ντορος, περιμεναν για παραπανω Οσκαρ (6 - 7) και ομως, δεν "συγκινησε" οσο η πρωτη ταινια The Hurt Locker...

O Καμερον δυστυχως απετυχε να παρει το αγαλματακι, μετα τον Τιτανικο

Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
08/03/2010, 15:57:51
Έγραψε όμως ιστορία... κι αυτό είναι επίσης σημαντικό!

09/03/2010, 11:52:49
ξερεις κατι? εγω περιμενω τις επομενες ταινιες αυτου του νεου ειδος, που προφανως θα ειναι απειρως καλυτερες (θα εχουν ενα σωστο σεναριο)!

Μπορει να ειναι καινοτομα η Avatar, αλλα ειναι η (πραγματικα) πρωτη και οπως ολοι γνωριζουμε... το πρωτο παντα εχει τα "προβληματα" νεοτητας!

Εν αναμονη λοιπον στη συνεχεια... αν και λογω κρισης δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ροδινη

10/03/2010, 02:49:09
Μπλε γαϊδούρια θα έχουν οι άλλες;
Γιατί αν δεν έχουν, εγώ δε θα πάω να τις δω.

11/03/2010, 05:10:09
Είδα χθες βράδυ το Hurt Locker της Kathryn Bigelow και δεν κατάλαβα γιατί πήρε τα 6 Όσκαρ (ιδιαίτερα τα Όσκαρ καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας). Οκ, συμπαθητική ταινία ήταν, αν και λίγο δήθεν -ιδιαίτερα στο τέλος. Αλλά τόσα Όσκαρ; Και να έχει σαρώσει και τα Bafta (British Academy Film Awards); Και το Άβαταρ; Τόσο καλύτερη ταινία ήταν η πολεμική της Bigelow;
Ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Και μου πήρε περίπου δύομιση ώρες η προσπάθεια να το καταλάβω, μέχρι που τέλειωσε η ταινία κι έμεινα με την απορία.
Οκ, το Άβαταρ δεν είχε και το πρωτότυπο σενάριο. Είχε όμως την αίγλη μιας ταινίας που θα δικαιολογούσε -κατά τη γνώμη μου- τον χαρακτηρισμό ως καλύτερη ταινία.
Και ας μην το έπαιρνε το Άβαταρ. Ας το έπαιρνε το αριστούργημα του Ταραντίνο (Άδοξοι Μπάσταρδη - Inglourious Basterds) που είχε και ωραίο τέλος.

11/03/2010, 10:19:34
quote:
Είδα χθες βράδυ το Hurt Locker της Kathryn Bigelow και δεν κατάλαβα γιατί πήρε τα 6 Όσκαρ (ιδιαίτερα τα Όσκαρ καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας). Οκ, συμπαθητική ταινία ήταν, αν και λίγο δήθεν -ιδιαίτερα στο τέλος. Αλλά τόσα Όσκαρ; Και να έχει σαρώσει και τα Bafta (British Academy Film Awards); Και το Άβαταρ; Τόσο καλύτερη ταινία ήταν η πολεμική της Bigelow;
Ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Και μου πήρε περίπου δύομιση ώρες η προσπάθεια να το καταλάβω, μέχρι που τέλειωσε η ταινία κι έμεινα με την απορία.
Οκ, το Άβαταρ δεν είχε και το πρωτότυπο σενάριο. Είχε όμως την αίγλη μιας ταινίας που θα δικαιολογούσε -κατά τη γνώμη μου- τον χαρακτηρισμό ως καλύτερη ταινία.
Και ας μην το έπαιρνε το Άβαταρ. Ας το έπαιρνε το αριστούργημα του Ταραντίνο (Άδοξοι Μπάσταρδη - Inglourious Basterds) που είχε και ωραίο τέλος.

Είναι συχνό αυτό το φαινόμενο, να παίρνουν όσκαρ ταινίες που δέν το αξίζουν και άλλες που αρέσουν στον κόσμο να μήν παίρνουν τίποτα.

Η ουσία είναι όμως αυτό που έχει μείνει στην συνείδηση του κόσμου.

Προσωπικά πιστεύω οτι δέν μπορεί να είναι αθώα η υπόθεση των όσκαρ( ναι, ακόμα και αυτό).

11/03/2010, 19:37:44
quote:
Είναι συχνό αυτό το φαινόμενο, να παίρνουν όσκαρ ταινίες που δέν το αξίζουν και άλλες που αρέσουν στον κόσμο να μήν παίρνουν τίποτα.

αυτο συμβαινει γιατι δεν ψηφιζει ο κοσμος για τις ταινιες αλλα μια επιτροπη! η ταινια Hurt Locker αναφερεται στο προβλημα που υπαρχει με τον πολεμο στο Ιρακ (το 2ο) οποτε βασιζεται σε γεγονοτα "ηρωισμου" και "πατριωτισμου"... αυτο προφανως "οδηγησε" την επιτροπη στο να επιλεξει αυτη τη ταινια ως νικητρια στο σημαντικοτερο βραβειο του θεσμου (Καλυτερη Ταινια Σεναριου)

11/03/2010, 19:41:28
quote:
Μπλε γαϊδούρια θα έχουν οι άλλες;
Γιατί αν δεν έχουν, εγώ δε θα πάω να τις δω

ισως να εχουν πρασινα αλογα

11/03/2010, 22:52:54

13/03/2010, 08:50:13
τωρα θυμηθηκα!!! κοιτα να δεις ποσο ρατσιστες ειμαστε! δεν αναφεραμε και τους Ροζ Ελεφαντες!!!

περα απο τη πλακα, πιστευω οτι αν καθισουν οι σεναριογραφοι και γραψουν (επιτελους) μια καλη ταινια που να συνδυαζει εξαιρετικο σεναριο με τα απιστευτα γραφικα της νεας τεχνολογιας, πιστευω οτι τοτε θα μιλησουμε για την Επανασταση του κινηματογραφου!

Υπομονη παντως εχουμε... και να δωσουν ευκαιρια στους νεους ανθρωπους που εχουν νεο αερα!

ο Cameron ειναι πια "παλιος"... εχει το μυαλο του ακομα μια 10ετια πισω, προσπαθωντας να την εμπλουτισει με τη νεα τεχνολογια... το Avatar για παραδειγμα το ειχε αντιληφει απο το 1995 μαλιστα!