ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα πείραμα... (Επίκληση πνεύματος) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ένα πείραμα... (Επίκληση πνεύματος) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
oneiric1Μέλος
10/06/2005, 12:03:15
quote:
ΓΙΑΤΙ κάποιος να κάνει κάτι τόσο επικίνδυνο?

Σωστή!

Δηλαδή, μπαίνουμε στο forum, γράφουμε κάτι που διαβάσαμε χωρίς να σκεφτούμε ότι διαβάζουν και ανήλικοι (... και όχι μόνο) και όποιον πάρει ο χάρος! Και δεν φτάνει αυτό, γράφουμε και ένα δήθεν θιγμένο μήνυμα παρακάτω, με το οποίο αναρωτιόμαστε γιατί κάποιοι «χλευάζουν» το θέμα μας!

Ε, έλεος δηλαδή!

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

ΟΛΓΑΝέο Μέλος
10/06/2005, 12:28:57
Τζώνη καλά που ήταν ημέρα και επέστρεψε η καρδιά μου σε λιγότερο απο 1 λεπτό στη θέση της!Στον φίλο που άνοιξε το θέμα και θεωρεί οτι χλευάστηκε μου κάνει εντύπωση τι παραπάνω θα περίμενε,να μας ελκύσει η ιδέα?Είναι κάτι που θα ευέξαπτε τη φαντασία και την περιέργειά μου?Νομίζω οτι χαραμάει τον χρόνο του και θα τον πιάσει στον ύπνο ο Αετός!χαχα

Υ.Γ. Τζώνη μια ελαφριά τρεμούλα ακόμα δεν έφυγε.Λες να μου μείνει κουσούρι?

10/06/2005, 14:17:50
οταν διαβασα το θεμα εκανα το πειραμα μονο και μονο για να εχω μια βαση
δεν μπορουσα να μπω και να πω οτι ειναι αστειο ενα τετοιο πειραμα αν δεν το ειχα κανει
βεβαια δεν ηταν η πρωτη φορα που εκανα αναλογα πειραματα
η απαντηση του ατομου ηταν

<<Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι εδω μεσα προσπαθουν να γελιωποιουν οτιδηποτε τους φαινεται γραφικο η δεν ξερω τι. Το κειμενο που διαβασα ειναι γραμμενο απο ελληνα ερευνητη και μονο και μονο με το τροπο που ειναι γραμμενο σε κερδιζει και σε κανει να το πιστευεις. Δεν μου φενεται παραξενο να πετυχαινει κατι τετοιο και μην ξεχνατε ολοι εσεις που βρηκατε ευκαιρια να χλευασετε το θεμα μου οτι ολα μα ολα τα παραφυσικα φαινομενα ακομα και ουσιαστικη υποσταση να μην εχουν διαθετουν εστω και μια δοση αληθειας που μπορει να αποβει μοιρεα για καποιον που τα κοροιδευει. Τι θελω να πω? Ναι ισως ο συγγραφεας οπως διαβασα να ονειροπολουσε οταν το εγραφε, συμφωνα με μερικους ποιος ομως το δοκιμασε πραγματικα χωρις να αστειευτει? Και δεν μιλαω για το παραπανω φιλο με το μουσι ο οποιος δεν καταλαβαινω γιατι ''μπαινει'' σε ενα τετοιο χωρο με λατρεις του παραφυσικου αφου δεν γουσταρει τη φαση. Ας απαντησει καποιοε που ξερει στη τελικη, καποιος που εχει ασχοληθει με επικλισεις και ξερει το χωρο...Αυτος κατι θα εχει να μας πει παραπανω...>>

χωρις να κανει το πειραμα θεωρησε γελοιο καποιον που εκανε το πειραμα και δεν ειχε αποτελεσμα
ζητησε να απαντησει καποιος που ξερει να κανει επικλιση
καποιον που να ελεγε οτι εχει δικιο
καποιον που να ελεγε για μαχες με το κακο
για οτι ηθελε αυτος να ακουσει και οχι για την αληθεια που εζησα απο το πειραμα

η ερωτηση μου ειναι γιατι δεν κανει και αυτος το πειραμα για να δει τι γινετε αφου διαβασε το βιβλιο ξερει οτι ο συγραφεας δεν πεθανε
το βιβλιο γραφει τον τροπο που θα ξεφυγεις αν γινει οτι γραφει
ασ το κανει λοιπον και μετα μας λεει τα αποτελεσματα
μεχρει τοτε ασ παψει να κατηγορει τον καθε ενα που εχει αντηθετη αποψη
τουλαχιστον καποιοι εχουν ασχοληθει λιγο παραπανω με το θεμα απο το να διαβασουν το βιβλιο

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

liviaΜέλος
10/06/2005, 14:31:44
Οκ ήταν της φαντασίας μου......

Το επανέλαβα και τελικά ήταν απλώς η δική μου μορφή (αγριεμένη)που με τρόμαξε.......

Αλλωστε ένα πείραμα για να δείξει αποτελέσματα πρέπει να επαναληφθεί.

Είναι δύσκολο το μονοπάτι

silence2000Νέο Μέλος
11/06/2005, 00:55:38
Διάβασα ολο το θέμα!Εγω πιστευω οτι γινονται τετοια πραγματα στον κόσμο
που ζουμε...Αλλα ποτε δεν θα δοκίμαζα να το κάνω...Θυμαμαι τετοια λεγαμε στις κατασκηνωσεις το βραδυ για να τρομαζουμε
11/06/2005, 11:28:02
gigeni σε παρακαλώ μην λες τέτοια μην ωθείς κανέναν να προσπαθήσει.
Εσύ μπορεί να μην το πιστεύεις και να μην πέτυχε ή μπορεί να μην το έκανες σωστά, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί ο καθένας από εμάς να κάνει άθελά του.
Μερικές φορές είναι αυτό που λέμε "η τύχη" του αρχάριου.

Ο τρόπος που περιγράφει για να ξεφύγεις δεν είναι ακριβώς έτσι, εσύ νομίζω έγραψες ότι την 2η φορά πήρε κάποιον άλλον για να γλιτώσει, περιγράφει τι έκανε ο άλλος?

11/06/2005, 12:49:14
συμφωνα με τα οσα λεει την δευτερη φορα πηγε σε ενα φιλικο σπιτι και εκανε την επικληση σε ενα δωματιο μονος του καποια στιγμη φωναξε για βοηθεια το δευτερο ατομο το δευτερο ατομο οταν μπηκε στο δωματιο ειδε να αιωρουνται διαφορα πραγματα και πηρε τηλ. καποιον ιερεα ο ιερεας εκανε μια ευχη και ετσι γλιτωσε

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

georgia9Νέο Μέλος
14/06/2005, 02:28:01
BAΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑ?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!
ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?
ΜΑΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΙΣΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ!΄:)
14/06/2005, 13:50:05
Λοιπόν, παρατήρησα οτι δεν έχω γράψει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως σε αυτό το θέμα.

Προφανώς, λόγω της γελοιότητάς του το αγνοούσα τόσο καιρό...

Πάντως, τώρα και εκ των υστέρω δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση, ούτε το ύφος ούτε το ποιόν ΚΑΠΟΙΟΝ συμμετέχοντων σε αυτό το φόρουμ.

Είμαι σίγουρος, οτι άν ήξεραν όλοι αυτοί που πρίν από μερικές εκατοντάδες χρόνια έκλειναν τη ζωή τους με φριχτά βασανιστήρια, επειδή τόλμησαν να αντιταχθούν στη σκοταδιστική νοοτροπία της εποχής τους, οτι όλοι αυτοί οι αγώνες θα κατέληγαν το έτος 2005 μπροστά σε έναν καθρέφτη και σε ψιλοανόητες και γραφικές "ιεροτελεστίες", καλύτερα να τους έλεγε κάποιος τότε ότι τζάμπα κάνουν ότι κάνουν.

Οι άνθρωποι θέλουν να είναι ηλίθιοι... !

Δυστυχώς.

MAX - X5Μέλος
14/06/2005, 14:47:30
[quote]
Λοιπόν, παρατήρησα οτι δεν έχω γράψει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως σε αυτό το θέμα.

Προφανώς, λόγω της γελοιότητάς του το αγνοούσα τόσο καιρό...

Πάντως, τώρα και εκ των υστέρω δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση, ούτε το ύφος ούτε το ποιόν ΚΑΠΟΙΟΝ συμμετέχοντων σε αυτό το φόρουμ.

Είμαι σίγουρος, οτι άν ήξεραν όλοι αυτοί που πρίν από μερικές εκατοντάδες χρόνια έκλειναν τη ζωή τους με φριχτά βασανιστήρια, επειδή τόλμησαν να αντιταχθούν στη σκοταδιστική νοοτροπία της εποχής τους, οτι όλοι αυτοί οι αγώνες θα κατέληγαν το έτος 2005 μπροστά σε έναν καθρέφτη και σε ψιλοανόητες και γραφικές "ιεροτελεστίες", καλύτερα να τους έλεγε κάποιος τότε ότι τζάμπα κάνουν ότι κάνουν.

Οι άνθρωποι θέλουν να είναι ηλίθιοι... !

Δυστυχώς.
Συναδελφε θεωρω οτι ησουν καπως αποτομος στην κατα τα αλλα γλαφυρη περιγραφη των συγκεκριμενων ηλιθιων...Θα σε φανε λαχανο καμια μερα...
Θα σου κανουν βουντου...Φυλαξου!!!
(Ξερει κανεις κανενα μαγικο για να αγοραζουν οι πελατες μου οσο θελω??? Θελω να ανεβασω το margin μου διαολε!!!)