ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde74 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
sansationfΜέλος
02/10/2003, 21:29:42
ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΝ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ESOTERICA FORUMS.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΙΞΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ(ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ)ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ 6Η ΑΙΣΘΗΣΗ(ΜΕ ΕΠΙΦΗΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ!).ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ.ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΡΑΜΑ(ΟΧΙ ΟΝΕΙΡΟ!ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΗΜΟΥΝ ΞΥΠΝΙΑ) ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΗΓΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. 3 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ(ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ!!)Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 43 ΧΡΟΝΩΝ!!!. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ.ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΤΗΝ 6Η ΑΙΣΘΗΣΗ!!!ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΓΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΒΗΚΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

respect

02/10/2003, 22:08:29
καλωςηρθες:))))))))))))))))))

εκτη αισθηση η ενοραση???

εκτη αισθηση ειναι να αισθανεσαι κατι που θα συμβει???

ενοραση κατι που βλεπεις σαν οπτασια η οραμα μπροστα σου????

τα μπερδευω ,ισως να σου πει καποιος που ξερει να τα διαχωριζει.

και για τα δυο θαρρω υπαρχουν τοπικ που γινεται αναφορα,θα ψαξω και θα τα παραθεσω.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1223

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

Edited by - manos on 02/10/2003 22:17:07

8odwrisΜέλος
02/10/2003, 22:23:10
πολυ πολυ ΠΟΛΥΥΥΥ καλο το 8εμα σου φιλε!!! οσο για ΤΙΝ ΕΚΤΙ ΕΣ8ηση αν μπορω να τιν ονομασω ετσι τιν εχω και γω...διοτι εσ8ανομε πικνα σιχνα πριν γινει κατι οτιδιποτε..

todoR

ATHANATOSΝέο Μέλος
03/10/2003, 00:36:16
ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ.ΠΧ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΝΕΙ.ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ <ΧΑΡΙΣΜΑ>.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ

ATHANATOSΝέο Μέλος
03/10/2003, 00:38:23
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

WarfaceΜέλος
03/10/2003, 00:59:50
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙΝΟΥ

sansationfΜέλος
03/10/2003, 14:18:51
αγαπητε μανο αν ειναι ενοραση η 6η αισθηση δεν ξερω παντως αν ειναι κατι τετοιο διαθετω και απο τα δυο πολυ συχχνα μου τυχαινει ξαφνικα σαν καθομμαι ηρεμη χωρις να με βασανιζει τιποτα νιωθω ενα πολυ περιεργο και ενοχλητικο συναισθημα μια ανυσηχια και το πολυ ως την επομενη μερα σηγουρα κατι γινεται η ατυχημα η καποιος που ξερω πεθαινει η τελωσπαντων γινεται οποιοδηποτε αλλο κακο ακομη και σεισμους πιανω μερικες φορες. το οτι μου συμβαινει αυτο πολλες φορες με ανυσηχει σε βαθμο οπου μπορει να βαλω τα κλαματα και με φοβιζει.δεν ξερω τι να κανω για αυτο

respect

marieariesΜέλος
03/10/2003, 15:33:36
hello!!!
μην στεναχωριέσαι, κι εμένα τον τελευταίο καιρό μου συμβαίνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ συχνα αυτό το πράγμα. Κι εγώ έχω δει κάποιες εικόνες -καταστάσεις αστραπιαία, κατά τη διάρκεια της ημέρας (δεν κοιμόμουν) , και μετά βγήκαν. Όπως και ξέρω πολλές φορές ποιός μου έχει στειλει μύνημα, ποιός μου τηλεφωνεί από πριν, ποιόν θα συναντήσω, κλπ. Οι φίλες μου με λένε ΜΑΓΙΣΣΑ!!! γιατί το τελευταίο διάστημα γίνεται ότι λέω...χαχα! μόνο το τζόκερ δεν έχω προβλέψει ακόμα...
ΑΠλά, δεν είναι κάτι που μπορώ να το ελέγξω, έρχεται και φεύγει από μόνο του. Εκεί που κάθομαι μπορεί να μου έρθει μια "φλασιά", να δω κάποιες εικόνες ή να σκεφτώ κάτι το οποιο κάποια στιγμη΄αργότερα πραγματοποιείται. Αρχικά φοβομουν, τώρα έχω μάθει να ζω με αυτό, απλά ίσως είναι επειδή τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά και μπορεί να "ξύπνησαν" κάποιες "άλλες" αισθήσεις. Δεν ξέρω, το αποδέχομαι και ζω με αυτό, μπορεί ξαφνικά να φύγει έτσι όπως ήρθε. Προς το παρόν, το διασκεδάζω...
Μαρία

sansationfΜέλος
03/10/2003, 15:40:00
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ . ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΗΤΙΚΗ ΦΟΤΙΣΗ???? ΙΣΩΣ!!! ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ 6Η ΑΙΣΘΗΣΗ?????? ΑΝ ΞΕΡΕΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΩ!

respect

04/10/2003, 22:41:11
Φίλε sansationf χιλιάδες τέτοιες αναφορές υπάρχουν. Σε πάρα πολλούς ανθρώπους. Σε μένα την ίδια έχει τύχει πάνω από 10 φορές. Ή σαν προαίσθηση κάποιου συνήθως άσχημου γεγονότους που ήταν να μου συμβεί ή και σε όνειρα ακόμα που όμως τα έβλεπα ολοζώντανα όπως ακριβώς επαληθεύονταν μετά από κάποιες ώρες. Έχω δεί σοβαρά ατυχήματα φίλων και συγγενών αλλά και άτομα που είχα να δω πάνω από 10 χρόνια. Περνούσαν μπροστά μου σαν οπτασία και σε λίγες ώρες πράγματι με επισκέπτονταν στο σπίτι μου. Νομίζω πως είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο. Συνέβη σε πάρα πολλούς γνωστούς μου. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι ή να το αντιμετωπίζεις σαν να είναι κάτι εξαιρετικά παράξενο ή σπάνιο. Θα έλεγα μάλιστα πως όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε τέτοιες ικανότητες ή χαρίσματα. Όπως θες πέστα.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

ΠετροςΜέλος
04/10/2003, 23:23:39
Καλώς ήλθες αγαπητή φίλη στην μεγάλη παρέα του esoterica.
Σου εύχομαι πάντα γόνιμες και επικοδομητικές συζητήσεις.
Το θέμα που θίγεις είναι πολύ σημαντικό.
Συνήθως όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν (κατόπιν)
εξάσκησης την ικανότητα της ενόρασης.Όμως λόγω της πολυ-
πλοκότητας της ιδιότητας αυτής πολλές φορές μπερδεύονται
τα όρια ανάμεσα στην 6η αίσθηση και στην ενόραση.Συνήθως
η 6η αίσθηση πολλές φορές ερμηνεύεται και με την ιδιότητα
του ενστίκτου.Θα μπορούσαμε να παραδεχτούμε ότι η αίσθηση
αυτή,λόγω αναγκών είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη στα ζώα.
Π.χ. Το φίδι νοιώθει-προαισθάνεται τον σεισμό κοκ.
Φυσικά και ο άνθρωπος μπορεί να αναπτύξει 6η αίσθηση,μια
και πιστεύω ότι ΚΑΠΟΤΕ είχε αυτήν την ικανότητα,προικισμέ-
νος από την ίδια την Φύση.
Συνεπώς και για την συγκεκριμένη εμπειρία σου,θεωρώ (γνώμη
μου) ότι μάλλον έχεις ενορατική ικανότητα.
Προσπάθησε να την εξασκήσεις,αλλά ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ,
ώστε σε περίπτωση που υπάρχει επιφανειακά η ικανότητα αυτή,
να μη γίνεις υποχείριό της.Επίσης ένα σημαντικό στοιχείο ή
μάλλον καλλίτερα απαίτηση είναι η ψυχική κατάσταση να είναι
αρίστη........

Φιλικώτατα
Πέτρος

sansationfΜέλος
05/10/2003, 17:17:20
ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕΝΑ ΑΝΠΤΥΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.

respect

06/10/2003, 00:04:21
Γεια σας!
Φίλε Πέτρο πολύ σωστά τα όσα έγραψες.
Παλιότερα προσπάθησα πράγματι να εξασκήσω αυτή την ικανότητα.Μπορώ να πω ότι <παθιάστηκα> με αυτό. Λίγο έλειψε να γίνει ο μοναδικός σκοπός της ζωής μου. Όταν βέβαια συμβεί αυτό, η ψυχική ηρεμία..πάει περίπατο.
Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω πως όσες φορές επεδίωξα διακαώς και επίμονα να μου ξανασυμβεί, τότε ήταν που χανόταν εντελώς.Προσπαθούσα να συγκεντρωθώ, δοκίμαζα διάφορα, τεχνικές κλπ. Μάταια. Σε ανύποπτο χρόνο όμως και ενώ το είχα ξεχάσει τελείως ξαναγινόταν. Τώρα όταν μου συμβαίνει,όταν επαληθεύεται αυτό που βλέπω,απλά χαμογελώ...Τελευταία αυτή η ικανότητα αφορά(ευτυχώς) μόνο χαρούμενα γεγονότα.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

ΠετροςΜέλος
07/10/2003, 00:10:30
Αγαπητή φίλη Ελευθερία,

Χαίρομαι που κατάφερες αυτό που σαν συμβουλή ανάφερα.Θυμάμαι
όταν εκτελούσαμε σχετικά πειράματα με μεθόδους Biofeed-back
και Βιοcontrol,τα αποτελέσματα διέφεραν άνάλογα της ψυχικής
κατάστασης του υποκειμένου.Βλέπεις όλες αυτές οι ικανότητες
είναι κρυφές ιδιότητες του ανθρώπου.Συνεπώς άμεσα διέπονται
και ανάλογα δρουν και εξωτερικεύονται από την ψυχική του κα-
τάσταση.......

Φιλικώτατα