ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΙΓΟΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΣΙΓΟΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Το ξωτικό30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
14/11/2003, 12:50:26
quote:

ποπαυ, μικρό μου πόνι, κάντυ κάντυ(που δυστυχώς ποτέ δεν είδα το τέλος!)!! ουουου!!! αν και μικρή στα χρόνια τί μου θυμήσατε εσείς οι μεγαλύτεροι!αλήθεια τον λάιονο τον θυμάται κανείς;;κορυφή ε;;!!!!

Η ζωή μας τι είναι;Να: Λίγες ώρες που διαβαίνουν.Μόνο η πρώτη μας γεννά και όλες οι άλλες μας πεθαίνουν..

Aμεεε ,και τον Λαιονελ και την Τσιτατα και τον Σνιαρφ και τον Τζεθρο(?) και τον φοβερο και τρομερο Μαμ-Ρα (απο αυτον υποψιαζομαι οτι πηραν το σχεδιο για το design της Μουμιας =Ταινια πριν κανα δυο χρονια).
Καλο σας Σαββατοκυριακο

ROGGΜέλος
14/11/2003, 17:45:03
Thunder thunder thunder cats Hooooooooooooooo!!!!!!

14/11/2003, 17:59:36
Μια ερώτηση πρός τους κατοίκους του θέματος:

Τελικά ήταν ή δεν ήταν φαλλοκρατικό σύμβολο εξουσίας το Σπαθί με το Μάτι της Θαντέρας? (Αυτό που κρατούσε ο Λάϊονελ και μεγάλωνε κατά την κρίση του.)

Αυτό είναι γκάλοπ και οι απαντήσεις θα εκδωθούν την Κυρική το βράδυ που θα γυρίσω κοντά σας.

Αν δεν σας "δώ" ή αν δεν με "δείτε"... Καλό σας ΣαβββατοΚύριακο!

14/11/2003, 18:30:52
Μαντις εχει σημασια αν ηταν η αν δεν ηταν?

Σημασια εχει οτι ηταν μια σειρα απο τα παιδικα μας χρονια την οποια θυμομαστε τωρα και την νοσταλγουμε,οπως και την καντυ-καντυ,οπως και τον σπορτ-μπιλλυ,οπως και την μαγια-μελισσα,οπως και αλλές τοσες σειρες που βλεπαμε παιδια.

Ηδη ολα σχεδον τα παραμυθια τα εχουμε αποσυμβολισει και εχουμε καταληξει να χασουμε την μαγεια τους...

Ας μην ψαχνουμε τοσο διεξοδικα το καθε παραμυθι και τον τυχον συμβολισμο που μπορει και ισως εχει γιατι ετσι γινομαστε ξυλινα ανθρωπακια οπως ειχες πει παραπανω...

Η Μαγεια των παραμυθιων δεν θελει αποσυμβολισμους γιατι χανει την ουσια της και εμεις χωρις αυτη την μαγεια <στεγνωνουμε> και χανουμε το πιο σημαντικο κομματι του εαυτου μας : Τα Ονειρα και το να Ονειρευομαστε.....

Συμφωνειτε?

Καλο σας Σαββατοκυριακο

Edited by - Το ξωτικό on 14/11/2003 18:40:37

14/11/2003, 18:54:42
Ξωτικούλι μου, ίσως το χιούμορ μου να είναι λίγο ασυνήθιστο, αλλά πραγματικά δεν είχα την πρόθεση να αποσυμβολίσω μια από τις πλέον αγαπημένες μου παιδικές σειρές.

They 're funny,
they 're tooney,
they 're all a little looney...

14/11/2003, 19:00:03
Μαντις καλη μου ισως και εγω να ημουν,οπως το διαβαζω τωρα με καπως περισοτερο....επιθετικο στυλ να το πω? παιρνω φορα και οποιον παρει ο χαρος να το πω?
Δεν ηταν η προθεση μου απλα ετσι βγηκε το ολο υφος απο οτι εγραψα .
Καλο μας Σαββατοκυριακο
15/11/2003, 02:14:07
Star light, star bright,
First star I see tonight,
I wish I may, I wish I might,
Have the wish I wish tonight.

Για όσους νιώθουν ακόμη παιδιά και κοιτούν τον ουρανό με ελπίδα...

15/11/2003, 02:35:54
Πολύ ωραίο!

Κ στη σωστή ώρα..

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

15/11/2003, 03:45:25
λακυ λουκ:ειμαι ενας φτωχος και μονος καουμπου ...φρ..λα..λα..φρ

ντολυ:ωχ παλι θα μου παρει τ'αυτια με την φαλτσα φωνη του ...

χαχχαχχχαχαχαχαχααχχχαχχααχαχχααχαχαχχαχαχχχχαχαχαχχα

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

15/11/2003, 03:47:43
ξερεις απο βεσπααα ;;;;; οοουυυυυιιγκ... φλουπ..σπλτσ...σντουμπ...ΜΠΟΥΜ ...εδω μπαινουν τα καμπανακια χααχαχαχχαχααχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαα

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας