- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Πεντέλη ?Έχω ακούσει πολλά άλλα δεν ξέρω πως να πάω.
Μπορεί κάποιος από σας να μου στείλει έναν χάρτη με κούριερ ?
Α χα χού χα !!!
Τι αστειάκια είναι αυτά καλοκαιριάτικα?
Να σου δώσω τα στοιχεία του καπετάν Μελούνα να επικοινωνήσεις μαζί του? Αυτός όλο και κάποιον χάρτη θα έχει μαζί του, δε μπορεί...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Καλησπέρα σας.Εγώ στη Πεντέλη δεν έχω πατήσει ποτέ αν και έχω διαβάσει πολλά.Πιστέυω στο παράξενο και βρίσκω το ανεξήγητο μαγικό.Θα ήθελα πολύ να πάω σύντομα και γενικά να συναντήσω άτομα του forum αυτού.Αυτα.
Μονο πεποιθήσεις για την ώρα.
καλως ηρθες Mushroom στο τοπικ και στο φορουμ.
αν το επιθυμεις, θα πας συντομα!
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:Πεντέλη ?
Έχω ακούσει πολλά άλλα δεν ξέρω πως να πάω.
Μπορεί κάποιος από σας να μου στείλει έναν χάρτη με κούριερ ?
για ολα υπαρχει λυση απο Την Υπηρεσια!!! (Υ.Α.Π.)
η μανταμ Ουρσουλα μπορει να σας πει τον δρομο αμα ασημωσετε! ![]()
.
.
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!
ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ!
ΕΧΩ ΤΣΑΤΙΣΤΕΙ!
Η ηλιθια αντιπαλοτητα που διαιωνιζει την ασεβεια προς το Θειον και από τις δυο πλευρες.
Η μια πλευρά εσβυσε κάποια γκραφιτι και ζωγραφισε τα συμβολα της στο μάρμαρο.

Η άλλη θεώρησε σοφο να ανταποδωσει σπαζοντας τον ξυλινο σταυρο που υπήρχε στην δεξιά αγια τραπεζα και τοποθετωντας τον συμβολικα ανάμεσα στα ζωγραφισμενα συμβολα.

Που είναι ο σεβασμος στο Θειον?
Οι μεν πιστεψαν ότι ξορκιζουν τον κινδυνο της Πατρωας θρησκευτικης αντιληψης, οι δε στην προσπάθεια τους να ανταποδωσουν τα ισα απεδειξαν ότι ουδεμια σχέση έχουν με την Πατρωα αντίληψη που θελει κάθε Φυσικό χώρο ιερο και σεβεται κάθε άλλη θρησκευτικη αντίληψη του Θειου.
ΑΙΣΧΟΣ!
ΥΒΡΙΣ!
ΑΣΕΒΕΙΑ!
Σας βαρεθηκα και ειλικρινα εισαστε τυχεροι που δεν σας πετυχα…
Johnniebebad αμα λαχει
.
Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα.
quote:Αν κανονίσετε καμία 'εκδρόμη' προς το βουνό πείτε το.
βασικα δεν παμε εκδρομες στο βουνο - παμε συχνα για ποτισμα, καθαρισμα ή μονο για να παμε.
όποτε εχεις χρονο και θελεις, στειλε μεϊλ να παμε παρεα.
.
ζητω συγνωμη απο ολους για το οτι οι φωτογραφιες στο τοπικ ειναι απενεργοποιημενες - ειναι κατι προσωρινο και υπαρχει λογος γι αυτο.
θα επανελθουν τελη σεπτεμβρη.
ναστε καλα
.
quote:
βασικα δεν παμε εκδρομες στο βουνο - παμε συχνα για ποτισμα, καθαρισμα ή μονο για να παμε.
όποτε εχεις χρονο και θελεις, στειλε μεϊλ να παμε παρεα.
Καπετάνιε πες του ότι στις 3 συνεχόμενες επισκέψεις παίρνει δώρο την επίσημη κάρτα μέλους της ΥΑΠ, κονκάρδα, μπλουζάκι και καπέλο...![]()
![]()
![]()
Από βδομάδα επανέρχομαι στα καθήκοντα μου και κατεβαίνω εις τας Αθήνας!
Ο λήσταρχος
Λεων.Μπαμπάνης

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:Καπετάνιε πες του ότι στις 3 συνεχόμενες επισκέψεις παίρνει δώρο την επίσημη κάρτα μέλους της ΥΑΠ, κονκάρδα, μπλουζάκι και καπέλο...
και δυο κουβαδες φυσικα... ![]()
quote:Από βδομάδα επανέρχομαι στα καθήκοντα μου και κατεβαίνω εις τας Αθήνας!
ελα ορε λησταρχε μπας και κανουμε και κανα κλεφτικο τσιμπουσι! ![]()
Γκανταρας
.
.
αν και την αναφερω συχνα, η συγχρονικοτητα δεν παυει να με εκπλησει!...
παντα ηθελα να συναντησω καποιον που ναχε δει την σπηλια πριν το 77 και να μου την περιγραψει με λεπτομερειες.
εγινε κι αυτο, αλλα με τον τροπο του βουνου τελικα.
χτες ηρθε να με δει ενας παλιος φιλος (μεγαλυτερος μου) που εδω και μερικα χρονια μενει εκτος Αθηνων και τον συναντω μονο 3-4 φορες τον χρονο.
και μετα απο τοσα χρονια φιλιας, για πρωτη φορα συζηταμε για την Πεντελη και μου αποκαλυπτει οτι ζουσε στο Μαρουσι και ο μονιμος προορισμος της παρεας του οταν εκαναν κοπανα απο το γυμνασιο, ηταν η Σπηλια.
εμεινε εκπληκτος οταν συνειδητοποιησε οτι για τριαντα σαραντα χρονια δεν ειχε συζητησει με κανεναν για την Σπηλια.
κι αυτο γιατι ναι μεν πηγαινανε για "εξερευνηση" ως εφηβοι, ως ενηλικας ομως σοβαρεψε το προσωπο του οταν μου ειπε οτι: "παντως το μερος ηταν φουλ στην ενεργεια - το νιωθαμε"
κι αυτο το τελευταιο ηταν εξισου σημαντικο για μενα, με την περιγραφη της Σπηλιας...
.
ναστε καλα!
.