- Πανεπιστήμιο Κρήτης- Κλωνισμός DNA - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
θεματάκι μου. Έχει να κάνει με το πανεπιστήμιο Κρήτης και
το βιολογικό τμήμα του.
Για να ξεκινήσουμε δίνω αποσπάσματα απο συνέντευξη του
Φουράκη στο Τρίτο Μάτι
quote:
Ι.Φ: Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το πανεπιστήμιο Κρήτης - το βιολογικό του τμήμα - είναι από τα σημαντικότερα του κόσμου. Το ίδρυμα έχει στην κατοχή του τον τελειότερο Επιταχυντή Μορίων, για να παρέμβει στο DNA! Μιλάμε δηλαδή για τον κλωνισμό. Δεν είναι παράξενο για την Ελλάδα;
quote:
Κάνανε παρέμβαση στο DNA, προσπαθώντας να απομονώσουνε το "θυμικό κύτταρο" σε συνδυασμό με τον θύμο αδένα. Τί γίνεται με τον θύμο αδένα; Αυτός είναι υπεύθυνος για το συγκινησιακό του ανθρώπου, για τις αντιδράσεις του, για την αντίσταση του απέναντι στα πράγματα. Επεμβαίνοντας στον θύμο, μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους υπάκουα σκυλάκια. Διαβάστε το βιβλίο του ιατρού Χαριτάκη "Η Σιωπή των Γιατρών", για να δείτε τί πειράματα έχουν γίνει σχετικά με τον θύμο αδένα.
εδώ ολόκληρη η συνέντευξη για όποιον ενδιαφέρεται περιμένω αν κάποιος γνωρίζει πράγματα να τα μοιραστεί μαζί μας. http://www.fourakis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=73:----61&catid=36:2010-01-30-03-22-39&Itemid=18
http://www.flickr.com/photos/emmanouil1202/
Edited by - focus12 on 15/09/2010 15:01:21
quote:
Eίναι όμως εντυπωσιακό, ότι από τα είκοσι εργαστήρια από όλο τον κόσμο που συνέβαλαν στο επίτευγμα-σταθμό για τη βιολογία και την ιατρική, πέντε είναι ευρωπαϊκά. Tο ένα μάλιστα είναι ελληνικό, το Eργαστήριο Mοριακής Γενετικής του Aνθρώπου, του Iνστιτούτου Mοριακής Bιολογίας και Bιοτεχνολογίας (IMBB) του ITE και του Πανεπιστημίου Kρήτης, με επικεφαλής τον καθηγητή Nίκο Mοσχονά.
quote:
το οποίο πρέπει να σημειωθεί ότι -χωρίς να χρηματοδοτηθεί ποτέ από ελληνικές κυβερνήσεις- συμμετείχε στη χαρτογράφηση του χρωμοσώματος 10, όπως δήλωσε στην «E» ο διευθυντής του Iνστιτούτου Mοριακής Bιολογίας και Bιοτεχνολογίας του ITE, Γιώργος Θηραίος.
Όλο το άρθρο εδώ http://archive.enet.gr/2001/02/13/on-line/keimena/greece/greece1.htm
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ??? ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ???
το να βάζεις τάξη στο χάος' αυτό είναι δημιουργία.
An den ypervaleis ligo kai sokaris den pernaei to minima.
VIVA LA REVOLUTION!!!
gK
Αμφιβάλλω αν το "ανοίγει" καθόλου,από τη μέρα που το δημιούργησε.
ΥΓ-Οι Έλληνες φοιτητές του εξωτερικού,στην πλειοψηφία τους,είναι οι αυριανοί Λαλιώτηδες,Καμμένοι και Μπίστηδες(για να πιάσουμε όλο το πολιτικό φάσμα).
Κοπρίτες,τεμπέληδες,μαμάκηδες και ανασφαλείς.
Αντί να δουν τα καλά της Αγγλίας,κολλάνε στα μίζερα.Το αξίζουν-και με το παραπάνω.
Καταρχήν καλησπέρα σε όλους εσάς που την «ψάχνεται» όπου βρείτε και όπου δεν την βρείτε . είμαι καινούριος στο φόρουμ και ελπίζω να γίνω παλιός! Από όσα πρόλαβα να δω με δυο τρεις ματιές κατάλαβα περί τίνος πρόκειται .
Έτσι είπα να βάλω και εγώ ένα θέμα να δω τι ανταπόκριση θα έχει και αν θα προβληματίσει κανέναν χριστιανό η και κανέναν διάολο.
Καταρχήν είστε άδειοι… κενοί! Είστε μόνοι και καταθλιπτικοί .
Και κάτι ακόμα , είστε κλέφτες και πονηροί . και αν νομίζεται ότι διαφέρετε από τα υπόλοιπα πρόβατα της γης και της Ελλάδας μας τότε είστε πολύ βαθιά και βαριά ξημερωμένοι .
Και από πού τα κατάλαβα όλα αυτά? Μα χωριο που φενεται φωτογραφω δεν θελει . νομιζεται ότι είστε εξηπνοι με το να ασχολείστε με τετοια θεματα , ο «ψαγμενος» ο «μωρφομενος» ο «περιεργος» η «πυθεια» ο «σωκρατης» ο «πλατων» κ.τ.λ .
Τα ουφω σας μάραναν και τα μαγεια σας λοιπαν , ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
Όχι εγω δεν ειμαι πιω εξηπνος από εσας ισως ειμαι κατωτερου IQ
Από κάποιους , όμως δεν ειμαι και βλακας όπως από πολους απο εσας ! καποτε και εγω την εψαχνα με τετοια θεματα «ψαγμενα» και ειδαν τα ματια και ακουσαν ουκ ολιγα τα αυτια μου.
ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ = ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΕΤΙΤΑ ΕΣΥ! = ΑΝ ΑΥΤΟ ΖΕΙ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΖΕΙ =ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΡΥΓΗΡΩ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ .
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΥΩΠΙΑ?
ΤΟ ΞΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ .
ΠΕΙΝΑΛΑ ΠΑΛΙΩΚΛΕΦΤΗ . ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑ?
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΕΥΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟ .
ΤΑ U.F.O = ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΈΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ Η ΒΡΩΧΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΠΙΝΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΕΦΕΤΟΣ.
ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ = ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ , ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΥΤΗ , ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ , ΚΟΛΠΑ ΜΑΓΕΙΑΣ , ΝΑΖΙ, ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΙΧ , ΑΪΝΣΤΑΙΝ, ΛΑ ΒΕΥ , ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ,
ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ , ΑΓΓΕΛΟΙ , ΘΕΟΙ , ΔΑΙΜΟΝΕΣ , ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΙΩΣΑΝΕ , ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΜΑΤΑ . ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ . ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ‘ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ , ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ , ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ , ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ , ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ . ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΩΣ . = ΖΗΣΕ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΑΚΟΥ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΑΘΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΜΕΝΑ!
ΛEVIΤY
ΖΩ ΕΜΕΝΑ, ΒΛΕΠΩ ΕΜΕΝΑ, ΑΚΟΥΩ ΕΜΕΝΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ, ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΕΒΕΛΠΙΣΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΚΡΥΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ, ΜΑΚΡΥΓΟΡΙΣΕΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ; ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΪΑΚΑΩΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΥΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑ, ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ![]()
ΑΕΙ ΠΑΙΖΕΙΝ
AD ASTRA PER ASPERA
OΠΩΣ AYTH: ME TPAIΛAINNEI H ΩPΘΩΓPAΦHA ΣOY!!!
XEX...
(MΠOPEI NA ΣYMΦΩNΩ M' AYTO ΠOY ΛEΣ AΛΛA ΘA YΠEPAΣΠIΣTΩ KAI ME TH ZΩH MOY THN EΛEYΘEPIA ΣOY NA TO ΛEΣ...)
B.
Y.Γ. H EΠIKOINΩNIA ΔEN EBΛAΨE ΠOTE KANENAN.
KI EΣY ΨAXNEIΣ, AΠO APIΘMOYΣ ΛOTTO MEXPI TO ΦΘHNOTEPO BENZINAΔIKO...
H ANAZHTHΣH (KAΘE EIΔOYΣ) EINAI MEΣA MAΣ
KAI ΠPOΠANTON, ΔEN EIMAΣTE... MONOI.
ΣE ΣENA ΔIAKPYNΩ MIA AΠOΓOHTEYΣH AΠO KATI... KAI EIΣAI KAI ΛIΓO MΠEPΔEMENOΣ...
ValGraph
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το κίνητρο της συμμετοχής σου στο forum. Σου υπενθυμίζω ότι η συμμετοχή σε παρόμοια fora είναι απολύτως εθελοντική και ουδείς έχει διανοηθεί ποτέ να την κάνει υποχρεωτική για οποιονδήποτε. Συνεπώς αν θεωρείς το forum χώρο έκφρασης «άδειων, κενών, μόνων και καταθλιπτικών» ατόμων στα οποία προφανέστατα δεν συμπεριλαμβάνεις τον εαυτό σου – και πως θα μπορούσες άλλωστε – δεν είχες παρά να αλλάξεις sight.
Πιθανολογώ βέβαια ότι απλά θέλησες να εκφράσεις μια συγκροτημένη και τεκμηριωμένη άποψη για την ποιότητα των συμμετεχόντων στο forum σε σύγκριση με την ατομική σου ποιότητα η οποία αναδύεται ανάγλυφη μέσα από το εντυπωσιακής ανορθογραφίας, προκλητικής ασυνταξίας και εκρηκτικής υστερίας πόνημά σου. Ομολογώ ότι παρ’ ότι είμαι υποχρεωμένος να κατανοήσω την αρχέγονη ανάγκη που σε ώθησε να εκφραστείς, δεν μπορώ παρά να σου θέσω ευθέως το ύστατο αμείλικτο ερώτημα – τα υπόλοιπα τα έχεις όλα απαντήσει κατά δήλωσή σου:
«ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ, ΡΕ ΦΙΛΕ;»
Α! και..... ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΩΣ . = ΖΗΣΕ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΑΚΟΥ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΑΘΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΜΕΝΑ!
ξανά, σύνελθε!!
Α! και..... ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΩΣ . = ΖΗΣΕ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΑΚΟΥ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΑΘΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΜΕΝΑ!
Φιλικά
Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων
ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΙΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΟΙ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ-ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΚΕΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ?
Εγώ πάντως σήμερα δεν είδα ούτε UFO, ούτε φαντάσματα. Έχουμε τσακωθεί για μια γκόμενα και δεν μου μιλάνε πιά...
Αγαπητέ Λέβιτα,
δεν ξέρω πως μπορώ να στο δώσω ωστε να το καταλάβεις. Κυρίως όμως, και στο λέω ωμά, "δεν με ενδιαφέρει να καταλάβεις". Δεν με νοιάζει τι θα πιστεύεις εσύ και ο 'Χ' "αληθινά ξύπνιος", σε αντιθεση με μένα πχ, που νομίζω οτι είμαι ξύπνιος. Ο εγκέφαλος σου ξυπνάει μόνο με ένα πράγμα. Την γνώση. Η γνώση ποτέ δεν έρχεται ουρανοκατέβατη, αλλά είναι προιόν μελέτης. Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις λέει η παροιμία, και κάποιοι από εμάς μελετούν για να δώσουν το εναυσμα στον εγκέφαλό τους να ξεκινήσει να σκέφτεται μόνος του. Αυτό είναι κάτι που βοηθούμε ο ένας τον άλλο, γιατί η γνώση στις μέρες μας είναι κλειδωμένη στα ντουλάπια κάποιων και δεν βγαίνει ούτε για να ξεσκονιστεί. Ένα απλό παράδειγμα είναι το οτι κανείς μα κανείς απόφοιτος λυκείου, όσο και να διαβαζε, δεν ξέρει ούτε τα μισά των μισών της ελληνικής ιστορίας. Δεν μιλάω για προιστορια και παραμυθολογια, αλλά για την κανονική ελληνική ιστορία, και αν θέλει, ας βρεθεί κάποιος ειδικός να με διαψεύσει. Αυτό γίνεται αναμεσα μας, συνέχεια... Μια ανακατοσούρα, ένα σούσουρο, ένα κουτσομπολιό. Για να μάθουμε... Ο μυστικός ντελάλης...
Όσο για την ορθογραφία σου, και την ασυνταξία σου δεν είναι κατακριτέα απο εμένα τουλάχιστον, απλά ξέρω οτι όσο και να σε μαστιγώνουν δεν μπορείς να γράψεις σωστά μια λέξη, και αν το κάνεις είναι κατά τύχη. Υπάρχει μια περίπτωση να έχεις πολύ καλή μνήμη και να παίζεις καλά σε παιχνίδια στρατηγικής.
Υπάρχει Θεός...
ΤΣ ΤΣ ΤΣ ....
ΦΙΛΕ LEVITY, ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.. ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ?
ΜΑΚΑΡΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΣΟ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ..
quote:
Και κάτι ακόμα , είστε κλέφτες και πονηροί
Α! ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ (ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΑΛΛΟΝ)!!
quote:
ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΕΙΜΑΡΟ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ!
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ!!![]()
μπηκα και γω να δω τι ειδες, και ειδα οντως ουφο! ![]()
σ ευχαριστω που μου το εδειξες!!!
παμε τωρα να χορεψουμε ενα βαλσακι... ![]()
λες:
quote:Καταρχήν καλησπέρα σε όλους εσάς που την «ψάχνεται» όπου βρείτε και όπου δεν την βρείτε . είμαι καινούριος στο φόρουμ και ελπίζω να γίνω παλιός!
και μετα λες:
quote:Από όσα πρόλαβα να δω με δυο τρεις ματιές κατάλαβα περί τίνος πρόκειται .
Και κάτι ακόμα , είστε κλέφτες και πονηροί . και αν νομίζεται ότι διαφέρετε από τα υπόλοιπα πρόβατα της γης και της Ελλάδας μας τότε είστε πολύ βαθιά και βαριά ξημερωμένοι .
και ευελπιστεις να γινεις παλιος σε αυτο το περιβαλλον?
μηπως γιατι ετσι νιωθεις εσυ??? ![]()
για ψαξτο!
quote:Τα ουφω σας μάραναν και τα μαγεια σας λοιπαν , ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
ειδες εσυ να ασχολουνται ολοι εδω μεσα με μαγειες και ουφο?
μηπως σου ξεφυγαν καποιοι σκεπτικιστες?
καποιοι που προσπαθουν να ξεκολλησουν τον κοσμο απ τα μαγια???
quote:ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ = ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΕΤΙΤΑ ΕΣΥ! = ΑΝ ΑΥΤΟ ΖΕΙ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΖΕΙ =ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΡΥΓΗΡΩ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
αυτο ειναι καλο για τοπικ στην Γνωση ή στην Σοφια.
οχι για τοπικ στο παραξενο!
quote:
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΥΩΠΙΑ?
ΤΟ ΞΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ .
ΠΕΙΝΑΛΑ ΠΑΛΙΩΚΛΕΦΤΗ . ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑ?
τωρα σε τρωει ο κωλος σου...
θελεις απαντηση στο δικο σου επιπεδο?
ας παραμεινω good γιατι οι αλλοι δεν φταινε!
quote:ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΕΥΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟ .
να μας το πεις αλλα οχι στο Παραξενο!
στην Γνωση ή στην Σοφια.
quote:ΝΑΖΙ, ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΙΧ , ΑΪΝΣΤΑΙΝ, ΛΑ ΒΕΥ , ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ
αυτος ο Βιλχελμ Ραϊχ πρεπει νατανε ναζι και ο Αϊνσταϊν στανιστης... ![]()
ρε δεν πας καλααα!
quote:ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΙΩΣΑΝΕ , ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΜΑΤΑ .
εγω κατι βιωσα φιλε και δεν ηταν ουτε φαντασμα ουτε η αγια Βαρβαρα!
περιμενω την κριτικη σου στο τοπικ μου: ειμαι μåλåκåς ή παλαβος? ![]()
quote:ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΩΣ . = ΖΗΣΕ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΑΚΟΥ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΑΘΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΜΕΝΑ!
αυτο προχτες το ακουσες λεβητα?
γιατι καποιοι εδω μεσα το εφαρμοζουν χρονια, εκτος του να προσπαθουν να καταλαβουν εσενα.
γιατι δεν χρειαζεται μεγαλη προσπαθεια νομιζω... ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΛΕΒΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ μήπως εσωτερικής καύσεως
με αεροσυμπιεστές η με υδραυλικό κινητήρα μπα τον βλέπω
με εισαγωγή-εξαγωγή για ρώτησέ τον αν έχει θάλαμο καύσης;
![]()
gh