- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο15!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

In anticipation of my resurrection...
quote:
zip, chat & troll. Τα τρία κακά της μοίρας του esoterica
Ξέρεις, κακό είναι και το να προσδίδεις τέτοιυς χαρακτηρισμούς.
quote:
zip, chat & troll. Τα τρία κακά της μοίρας του esoterica
Ξέρεις, κακό είναι και το να προσδίδεις τέτοιους χαρακτηρισμούς.
![]()
Edited by - Narkissa555 on 23/06/2011 22:36:29
ενω υπηρξαν οι δυνατοτητες για πολυ δυνατες συζητησεις, τεθηκαν αρκετα θεματα, αναλυθηκαν αλλα...και μαλιστα απο ολες τις πλευρες που καλυπτουν τα αλλα θεματα του Εσωτερικα ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ....

Χρόνια πολλά σε αυτούς που είχαν γενέθλια και γιορτές..
Σας εύχομαι να χαρείτε την σύνταξή σας. (όχι δεν είναι ειρωνεία)
Συγχαρητήρια σε όσους τελείωσαν το σχολείο. καλοί πολίτες. Εγώ είμαι Έδεσσα και είναι πολύ ωραία όποιος ενδιαφέρεται. εκεί που σπουδάζω δηλαδή. Marketing και διοίκηση λειτουργιών. Πολύ δυνατό τμήμα.
Σειρά σου δεν είναι charmed τώρα αν δεν κάνω λάθος?
Όσοι δεν με ξέρουν, επισκεπτόμουν πολύ συχνά παλιά το φόρουμ στο περί ανέμων και σας χαιρετώ!!
Το καλοκαίρι σε λίγο καιρό αρχίζει για μένα λόγο εξεταστικής.
Όσοι τελειώσατε τώρα κοιτάξτε να το χαρείτε γιατί θα είναι μοναδικό. Δεν έχετε τίποτα στο κεφάλι σας για τους επόμενους μήνες. ούτε δουλειά και ούτε μαθήματα να δώσετε τον Σεπτέμβριο όπως άλλοι ( μαζί και εγώ ) που πρέπει να διαβάσουν το καλοκαίρι.
Καλό σας βράδυ και ελπίζω να μπορέσω να μπω και αύριο (λόγο παροχής ίντερνετ)
Ερώτηση: τι εννοείτε zip chat & troλl. ίσως δεν το έχω πιάσει..
Και predator επειδή είδα ότι είχες πει ότι το θέμα (περι ανέμων..) έχει καταστραφεί στο πρώτη σελίδα... είμαστε άνθρωποι γεμάτοι εμπειρίες που μπορούμε να μοιραστούμε μεταξύ μας, πέρα από τις άλλες θεματολογίες. Και αν είναι ας το κάνουμε λίγο ανεξάρτητο θεματολογίας.
Για παράδειγμα, αν θυμάμαι καλά είσαι επιχειρηματίας, θα ήθελα να μάθω πως τα έχεις οργανώσει, αν χρησιμοποιείς iso κλπ.
πως θα σου φαινόταν το couchserfing και αν το τολμούσες ποτέ.
πως σου φαίνεται η ιδέα να τρως, ή να δίνεις στα παιδιά σου, παγωτό και πως παγωμένο γλύκισμα σε συσκευασία παγωτού.
Τι γνώμη έχεις για τους αγανακτισμένους.
Και υπάρχουν αλλά πόσα... και δεν είναι τόσο για να μάθω εσένα και τα προσωπικά σου όσο αλλά για να ανταλλάξουμε απόψεις. Φτάσαμε στο 15!!! Δεν είναι τυχαίο... ( ελπίζω να μην παρεξηγηθούν αυτά που λέω και να εννοούσες αυτό που κατάλαβα) ![]()
nothing is impossible from the time i will become the god of myself.

"Ακολούθησε τον νυχτερινό ουρανό και γίνε ένας απο εμάς..."
quote:
Πού χαθηκες, Pred?
χθες μολις, γυρισα Αθηνα...
τις τελευταιες μερες ετρεχα σε δουλειες, οποτε δεν ειχα χρονο για ιντερνετ...

Bad always looks better than the god one....
Δημιουργήματα της "Ομάδας Ε".
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1_%CE%88%CF%88%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%BD
Edited by - Narkissa555 on 29/06/2011 14:51:47
Edited by - Narkissa555 on 29/06/2011 14:52:00
χθες, ευτυχως προλαβα και εφυγα νωρις απο το κεντρο της Αθηνας (στις 13.30 ξεκινησαν, στις 14.00 εφυγα εγω)...
σημερα το πρωι ομως, αφου προσπαθησα να ανεβω στο κεντρο για το γραφειο, επαθα σοκ...
τρομερες καταστροφες γυρω απο την πλατεια Συνταγματος και περιφερειακα απο αυτην... ακομα ακομα η ατμοσφαιρα εξαιρετικα γεματη απο τα χημικα που επεσαν με το κιλο χθες!
Δυστυχως, οι ιδιοι ειμαστε που καταστρεφουμε τους εαυτους μας! δεν εχουμε αναγκη τους "πολιτικους" για να το κανουν

και το γνησιο:
http://www.youtube.com/watch?v=JL0q8o-IAc8

Edited by - PREDATOR on 30/06/2011 14:29:36
αυτες πιο πολυ κινουνται και στο "εμπορικο πλαισιο", οπου καθε 20-30 λεπτα, ΠΡΕΠΕΙ να διακοψουν για διαφημισεις....
και ενα τετοιο θεμα, δεν χρειαζεται "διαφημισεις" ![]()
![]()
quote:
Για μπάνιο πάει κανείς??
σε καθημερινη???? μπα... αποκλειεται, λογω εργασιας... αντε κανα Σαββατο, ή Κυριακη....