- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Το ροζ δεν αντιστοιχεί σε κάποιο κύριο κέντρο κατά το κινεζικό σύστημα των πέντε ενεργειακών κέντρων.
Συνδέεται καίρια με το θηλυκό στοιχείο και μάλιστα θεωρείται ότι το ροζ εκφράζει την ανώτερη, πιο εκλεπτυσμένη δόνηση της γυναίκας, την ιδανική της θα λέγαμε πραγμάτωση, αυτή που ενσωματώνει τις θηλυκού χαρακτήρα (δεκτικές, γιν) αρετές της ελεημοσύνης, της προσφοράς, της ανιδιοτέλειας, της υπομονής, εντέλει της αγάπης.
Το ροζ επίσης συνδέεται στενά με το ρόδο, το οποίο μιλά για αρμονία, ομορφιά και λεπτό συναίσθημα. Το ρόδο (ή ο κρίνος) είναι μία από τις δύο όψεις της ρομφαίας του Λόγου (η άλλη είναι το ξίφος) και μιλά για τις λεπτές ισορροπίες που μπορεί ένας εξελιγμένος άνθρωπος να κρατήσει όταν περπατά στις σκοτεινές/φωτεινές περιοχές του εαυτού του έτσι που να μη χάνει ποτέ την κατεύθυνση και τον προσανατολισμό του και να είναι κατά το δυνατόν πιο ολόκληρος/ολοκληρωμένος. Μιλά για αξίες που βιώνονται και εντέλει για την ομορφιά της ζωής και τη συμπόνοια του να ζεις επιτρέποντας σε όλα γύρω σου να ζήσουν.
Η κραδασμική συχνότητα του ροζ είναι λεπτή και ανάρια, σχεδόν αέρινη στην εκδήλωσή της. Αν είχε ήχο θα ήταν εκείνος του βιολοντσέλου, αν είχε κίνηση θα έμοιαζε με το πέταγμα του ερωδιού...
Τα ροζ συννεφάκια παραπέμπουν στη γλυκιά αφέλεια της παιδικής ηλικίας και στον ρομαντισμό. Αξιοσημείωτο είναι πως τα χείλη είναι ροζ. Τα χείλη είναι το θηλυκό αισθητήριο της ψυχής στο πρόσωπο (τα μάτια το αρσενικό) γι' αυτό χωρούν με τόση ένταση μέσα μας τα συναισθήματα που ξυπνά ένα φιλί στο στόμα...
Με πολλή αγάπη,
Unseen
******* By Art we live *******
Η χαρά μου για όσα έγραψες και για όσα μοιραστήκαμε χθες μέσα από τη συνάντησή μας, ειλικρινά δεν περιγράφεται.
Να είσαι πάντα ευλογημένη.
Με πολλή αγάπη,
Unseen
******* By Art we live *******
Δυστυχώς επειδή η Τρίτες μου είναι γεμάτες θα ξαναμπώ το βράδυ... Μέχρι τότε ελπίζω να έχουν γράψει και οι υπόλοιποι τις εμπειρίες τους ή τουλάχιστον να τις μοιραστούν off the record...
Φιλάκια

http://www.riversongs.net/flas1/angels.html

που είσαι παιδί μου??
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Μινα μου τι όμορφο που ειναι αυτο που μας παραπεμπεις...που τα βρισκεις καλη μου....?
Φιλια σε ολους και αγκαλιες πολλες ζεστες ανθρωπινες!!!!!!!!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Θα ήθελα να μάθω πως είσαι σήμερα.
Εχω στείλει σε μέιλ τίς εμπειρίες μου. Δεν ξέρω τι είναι αλλά κάτι με κρατάει και δεν θέλω να τις δημοσιοποιήσω.
Περιληπτικά ήταν κάτι πολύ δυνατό και ανατρεπτικό για μένα.
Μορφέα τεστ υπομονής μας κάνεις?
![]()
![]()
Είχα πει να γράψω το βράδυ αλλά έκλεψα λίγο χρόνο...
Καταρχήν, εχθές πραγματικά υπήρχαν πολύ έντονες ενέργειες...
Οι ενέργειες για την ακρίβεια ήταν τόσο έντονες που... έπεσε ο σέρβερ για λίγο. ![]()
Η δουλειά που κάναμε τώρα, θα έχει αποτέλεσμα μέχρι και τρεις μέρες μετά. Οπότε Άβαλλον μην ανηυσχείς... μέσα σε τρεις μέρες θα δεις ολόκληρη την διαφορά μετά την θεραπεία.
Όλα πήγαν καλά, εγώ προσωπικά είχα και ένα ατύχημα εχθές λίγο πριν τις 23.00 και έτσι ήμουν στην μέση της Μεσογείων κατά την διάρκεια του συντονισμού μας, όπου ως εκ θαύματος η τροχαία ήρθε ακριβώς μόλις είχα βγει από τον κύκλο. Περιτό να πω οτι τελικά όλα έγιναν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διότι στο σπίτι μου είχαν έρθει κάποιοι συγγενείς (απρόσκλητοι) και έτσι θα υπήρχε πρόβλημα. Οπότε κατά την διάρκεια του συντονισμού μας ήμουν μέσα στο αμάξι και διαλογιζόμουν χωρίς να με ενοχλήσει κανείς.
Στην αρχή φυσικά είχα λίγο ένταση έχρι να ηρεμήσω αλλά αμέσως μετά συνήλθα.
Υπήρχαν διάφορες ενέργειες γύρω μας, οι οποίες είναι και φυσικό να υπάρχουν όταν κάνουμε μία θεραπεία. Πολλές φορές έρχονται πάσης φύσεως όντα για να παρατηρήσουν αυτό που γίνεται. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγως φόβου διότι είμαστε ασφαλισμένοι σαν διπλοτεθωρακισμένο τανκ.
Ο δράκος ναι... πανταχού παρόν. Και από ότι κατάλαβα΄θα είναι πάντα μαζί μας... θα είναι ο οδηγός της ομάδας μας. Αυτό μπόρεσα να αντιληφθώ εχθές.
Μίνα μου... κατά την διάρκεια που δέχεσαι θεραπεία, ό,τι και να βλέπεις να γνωρίζεις οτι διαδραματίζεται στον δικό σου εαυτό και είναι οι εσωτερικές ανταποκρίσεις και θεραπείες που γίνονται σε πολλαπλά επίπεδα, αιθερικό, νοητικό, αστρικό κ.λ.π.
Τις επόμενες τρεις μέρες καλή μου πρόσεξε τον εαυτό σου να δεις τις διοαφορές
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Μορφέα και τοξότη, μου κάνατε κάποιες ερωτήσεις στην σελίδα 24. Τις είδα τώρα. Το πως και το με τι τρόπο ή τι αφορμή, δυστυχώς δεν μπορώ να το εξηγήσω. Εγώ αυτά που βλέπω τα λέω φλασιές. Τώρα, πως μου ήρθε η φλασιά να σας δω, ενώ δεν ήξερα ότι κάνατε κάτι, και πως το κάνατε, τι να σας πω. Εγώ δεν είμαι καλή στα λόγια και τις εξηγήσεις. Και ούτε το επιδιώκω. Μου φτάνει ότι αισθάνομαι.
Όπως και εχθές βράδυ. Που να ξέρω εγώ τι κάνατε. Και όμως ξύπνησα τις ώρες που ξυπνήσατε κάποιοι από σας. Πως? δεν έχω ιδέα, ειλικρινά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση τις ώρες που ξύπνησα είναι ότι και τις δύο φορές κόντεψα να πέσω από το κρεββάτι για να δω την ώρα (το κινητό το είχα λίγο μακρυά μου) Λες και θα πάθαινα κάτι αν δεν την έβλεπα.
Τώρα αν όλα αυτά μπορεί να τα εξηγήσει κάποιος, καλοδεχούμενα να είναι τα λόγια του. Και το ξέρετε πολλοί καλά όλοι σας, ότι εκτός από κάποια mail και εδώ στο forum, δεν ξέρω κανέναν προσωπικά.
Ελπίζω να μη κατηγορήθηκα για όλα αυτά που έγραψα, αλλά πήρα την αφορμή από τον μορφέα και τα έγραψα, όταν μου είπε να μην αισθάνομαι εξωγήινη εδώ μέσα.
Φιλιά σε όλους
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό