ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- THE GREAT ILLUSION - ΕΙΚΟΝΕΣ

- THE GREAT ILLUSION - ΕΙΚΟΝΕΣ

ΑΤΜΑ56 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
xrysos_tomosΜέλος
26/02/2006, 22:00:25

«Παντα ουν οσα θελητε ινα ποιωσιν υμιν οι ανθρωποι, ουτω και υμεις ποιειτε αυτοις, ουτος γαρ εστιν ο νομος και οι προφηται»

xrysos_tomosΜέλος
26/02/2006, 22:04:14

«Παντα ουν οσα θελητε ινα ποιωσιν υμιν οι ανθρωποι, ουτω και υμεις ποιειτε αυτοις, ουτος γαρ εστιν ο νομος και οι προφηται»

xrysos_tomosΜέλος
26/02/2006, 22:17:31

ΑχαιόςΜέλος
21/03/2006, 09:06:04
Παιδια πολυ καλες οι εικονες.

Θα μπορουσα να εχω καποια λινκ για να βρω και εγω παρομοιες?

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

xrysos_tomosΜέλος
22/03/2006, 20:30:05
Και φυσικά την…

http://www.imagenetion.com

… που γίνετε χαμός

«Όταν σου προσφέρουν ένα δώρο δεν πρέπει ποτέ να το αρνείσαι»

NoNeedForANameΝέο Μέλος
15/09/2008, 04:18:00
Ένα γεια από μένα, αυτό είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ!

Έχω δεχτεί 2 φόρες αυτού του είδους την "επίσκεψη". Αρχικά πρέπει να πω ότι μεγάλωσα στην επαρχία αλλά εδώ και αρκετά χρόνια ζω στην Αθήνα. Κάθε Πάσχα, Χριστούγεννα, και ένα διάστημα το καλοκαίρι, πηγαίνω στο πατρικό μου σπίτι για να δω την οικογένεια μου, συνολικά περίπου ένα μήνα τον χρόνο, σε διάρκεια. Όμως και τις 2 φορές που μου έτυχε αυτό, ήμουν εκεί, στατιστικά λίγο περίεργο. Την πρώτη φορά, πριν από 4 χρόνια, κοιμόμουν ανάσκελα και ξαφνικά ένιωσα μία μεγάλη πίεση στο στήθος μου. Τα έχασα γιατί δεν είχα ακούσει ή ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Αρχικά δεν μπορούσα να κουνηθώ αλλά μετά από αρκετή προσπάθεια και αφού αντιστάθηκα έντονα, σαν να προσπαθούσα να πετάξω κάποιον που είχε καθήσει στην κοιλιά μου, σιγά σιγά μπόρεσα να σηκωθώ. Όταν έκανα την προσπάθεια αυτή ήμουν ΞΥΠΝΙΟΣ, γιατί αντιστάθηκα συνειδητά. Την δεύτερη φορά όμως τα είδα όλα. Κοιμόμουν (ή βρισκόμουν σε μία ενδιάμεση κατάσταση, δεν θυμάμαι ακριβώς) μπρούμιτα, όταν ξαφνικά αισθάνθηκα σαν κάποιος να πάρκαρε ένα φορτηγό στην πλάτη μου, ενώ μούδιασα ολόκληρος. Ήταν τόσο έντονο, που θυμάμαι χαρακτηριστικά πως ένιωσα κάτι σαν βουητό στα αυτιά μου, ακριβώς όπως καμία φορά ζαλίζεσαι όταν σηκωθείς απότομα. Κατάλαβα τι γινόταν, αφού είχα την προηγούμενη εμπειρία. Θυμάμαι πως είχα δίπλα από το πρόσωπο μου την παλάμη του δεξιού χεριού μου και προσπάθησα να κουνήσω τα δάχτυλα μου αλλά δεν μπόρεσα. Επίσης προσπάθησα να πω κάτι, αλλά τίποτα. Αυτή την φορά δεν μπόρεσα να αντισταθώ σχεδόν καθόλου, λες και ήταν τελείως πέρα από τις δυνάμεις μου. Αν και δεν μπορείς να υπολογίσεις πόσο διαρκεί αυτό, υποθέτω πως κράτησε περίπου 5 με 10 δευτερόλεπτα. Μετά το μούδιασμα μάλλον σταδιακά υποχώρησε, σηκώθηκα τρομαγμένος μου πήρε αρκετή ώρα για να χαλαρώσω. Πρέπει να πω ότι καμία από τις 2 φορές δεν είδα κάτι, ούτε σκιά ούτε τίποτε αλλο, το μόνο που ξέρω είναι ότι από τότε κοιμάμαι μόνο πλάγια, ούτε ανάσκελα ούτε μπρούμιτα, με με κάποιο φωτάκι αναμένο. Προφανώς δεν είπα τίποτα καινούριο, αλλά όσοι από εσάς δεν έχει ζήσει μία τέτοια εμπειρία να ξέρετε ότι είναι πολύ εύκολο να προσπαθήσει κάποιος να ερμηνεύσει ένα τέτοιο φαινόμενο αν δεν έχει συμβεί στον ίδιο, αλλά αν σας τύχει ένα τέτοιο περιστατικό σίγουρα θα σας βάλει σε σκέψεις.

15/09/2008, 18:10:15
Καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας..
Εχει τυχει σε πολλους αυτο που λες,και στον αδελφο μου.
Η γιαγια μου,ειχε πει να μην κοιμομαστε ανασκελα για αυτον τον λογο.
Δε εμφανιζεται μονο σαν σκια,η σαν γυναικα,μερικες φορες δεν βλεπεις τιποτα,απλα νιωθεις..
Αν περασες καποια δυσκολη περιοδο,αυτου του ειδους οι οντοτητες εκμεταλλευονται την αδυναμια σου-δεν υπαρχουν αρκετες ψυχικες αμυνες-και προσπαθουν να σου απορροφησουν ενεργεια..
Καθε ψυχικη ενταση δημιουργει ενεργεια.Απο την πιο μεγαλη λυπη,οργη,φοβος κ.ο.κ..
Πιστευω πως αν σκεφτουμε εκεινη την στιγμη κατι ομορφο,κατι που μας δινει δυναμη,εστω μια προσευχη,δεν βρισκει προσφορο εδαφος και φευγει..
Εγω βαζω λιγο ψωμακι κατω απο το μαξιλαρι μου.Εχοντας την πεποιθηση πως αυτο,θα το αποτρεψει,δεν με ενοχλει και δεν εχω καν εφιαλτες..
TheAllseeingeyeΜέλος
20/09/2008, 15:54:03
Ρε παιδιά μηπως προκειται περι αστρικης οντοτητας? Δεν μπορει αυτο το πραγμα οτι κι αν ειναι να δια8ετει αλη8ινο σωμα. Εγώ πάντως χρησιμοποιω την αυρα μου για προστασια. Σκεφτομαι οτι απο το σώμα μου αναβλύζει ενεργεια και οτι την πλα8ω γυρω μου σαν κουκουλι. Μετα απο λιγο νιω8ω ασφαλης. Καποιος απο δω ειπε οτι του εχει συμβει σε πληρη εγρηγορση και αυτο με προβληματιζει. Ομως ακομη και οταν νομιζουμε οτι ειμαστε σε πληρη εγρηγορση αυτο δεν ειναι απολυτο οτι ειναι ετσι κιολας. Πιστευω ειναι γνωστο οτι η υπνωτικη μας κατασταση αλλαζει σταδια συνεχως κατα τη διαρκεια της ημερας. Πάνω σε αυτο θα μπορουσαν να στηριχ8ουν αρκετες υπο8εσεις, οπως π.χ. την πι8ανότητα αυ8υποβολής. Οχι οτι απ τον τροπο που περιγραφτηκε το φαινομενο μοιαζει για κατι τετοιο. Αλλα απ την αλλη δεν μπορει να ειναι φυσικο σωμα αυτο που σε πιεζει στο στη8ος. Υπαρχουν ενα σωρο λεπτομερειες που αν ε3ετασ8ουν κανουν αδυνατη τη παρουσια φυσικου σωματος στο χωρο. Οπως π.χ. 8ορυβο οπως ερχεται η οπως φευγει η οντοτητα, σημαδια παρουσιας καποιου στο χωρο κι ενα σωρο αλλα.

Edited by - TheAllseeingeye on 20/09/2008 15:57:37

22/09/2008, 06:34:13
Θα μπορουσαμε να πουμε πως προκειται και για αστρικες οντοτητες γιατι οχι
r3nakiΝέο Μέλος
06/10/2008, 10:18:25
egw ayto pou kserw k katalava me vasi tis empiries ton filon mou k ligo aptis dikes mou einai pws i mora opote erxete sto krevati sou
panta ginete kati k tis perisoteres fores einai provlima igias...

Den mporw na dextw pws i mora erxete kai sou prokali ta provlimata...ayto pou mporw na dextw omos opos eipan k poloi gnostoi k filoi einai pws prospathei na se proidopoihsei gia kati pou erxete kai prepei na to prosexeis kala...

einai i fisi tou anthropou ayti pou fovate to aneksigito...kati pou den gnorizei i pou den mporei na katalabei to mualo...omos skeytite ligaki k kapies ales ekdoxes k oxi monaxa mia!

i psoropiki mou empiria einai i eksis :

sta 16 xronia prin opos eseis etsi k egw tin wra pou koimomoun ksafnika mou kopike i anapnoi kai i milia k enstanthika kapion na mou piezei ton thoraka olokliro...3 meres meta apoktaei i oikogenia mou sta kala tou kathoumeno apo vlakia logo ena megalo oikonomiko provlima pou mexri simera plironoume....

Prin 3 xronia pali tin enstanthika k mou pieze ton thoraka kai 3 meres meta pethane to skuli mou pou megalosa mazi tou apto dimotiko ws ta 18-19...fisika me ponese para poli :)

Prin 6 mines peripou pali tin enstanthika kai mou pieze ton thoraka k twra exw anapnefstika provlimata....

meta apo ola ayta egw tha eprepe na pistepsw pws ayti mou ta prokali i pws ayti prospathei na mas proidopoihsei gia kati pou erxete sintoma?

Egw lew to deytero gt sto proto den steki :) den einai dinaton na se kiniga ena ailo ... den exei logo !

xD

08/10/2008, 11:41:09
Αγαπητή r3naki, καλώς ήλθες κοντά μας.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια στις Συζητήσεις του Esoterica.

Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ώστε τα μηνύματα σου να είναι πιο ευανάγνωστα.

In anticipation of my resurrection...

dimkaΝέο Μέλος
14/10/2008, 14:08:28
Να κανω και εγω μια ερωτηση στους γνωστες τους αντικειμενου.

Αρκετες φορες λιγο μετα την φαση της αρχικης υπνωσης στην οποια εχεις καποια αντιληψη του περιβαλλοντος χωρου, μου εχει τυχει να ξυπναω λογω τρανταγματων που νιωθω στο κορμι μου. Αρχικα νομιζω πως ειναι σεισμος μιας και τα νιωθω για καποια ελαχιστα δευτερολεπτα μετα το ξυπνημα με φθινουσα ομως ενταση. Το παραξενο ειναι πως το δευτερολεπτο πριν ξυπνησω το τρανταγμα αυτο το νιωθω σαν να εχω αγκαλιασει ενα κομπρεσερ...
Μηπως γνωριζει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο?

21/12/2008, 19:39:23
Γεια σας

φιλη dimka

Μετά την φθίνουσα ένταση σηκώνεσαι από το κρεβάτι; ή λες «α πέρασε ας ξανακοιμηθώ».
Επίσης αν σηκώνεσαι νιώθεις κουρασμένη;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΗΣΤΗ

giorgos_s1Νέο Μέλος
09/02/2009, 02:55:29
γεια σας παιδια μολις εγινα καινουργιο μελος στο forum!
ειχα και εγς μια προσωπικη εμπειρια με το (θεμα) μορα!
στα μερη μου το αποκαλουν (νταβαρα)! ειχε ερθει και σε μενα ενα βραδυ και ενιωθα 2 χερια πανω μου να με κουνανε στο κραβατι με απιστευτη δυναμη και ταχυτητα!δεν μπορουσα οθτε να κουνιθω ουτε και να φωναξω!
μιλαμε για ενα ανθρωπο με πανελληνια διακριση στην αρση βαρων!
ενιωθα οτι η δυναμη μου με ειχε εγκαταληψει! αλλα οσο προσπαθουσα να αντιδρασω τοσο πιο πολθ με ταρακουνουσε!
οταν αποφασησα να παραδωθω σε αυτο το πραγμα ενιωθα το κορμι μου να κρυωνει! στο τελος εφυγε ξαφνικα οπωσ και ειχε ερθει! ενιωθα θυμαμε παρα πολυ καλα 2 χερια που με ειχαν σφυξει στο προσωπο και στα χερια!
(εκεινο το βραδυ ακουγα μουσικη στα walkman) και συγκεκριμενα (heavy metal) αλλα η μουσικη ηταν τοσο σιγα ωστε να μπορω να ακουω τι γινετε μεσα και εξω απο το δωματιο!
εκανα και εγω 3 μερες να κοιμηθω γιατι νομιζα οτι θα ξαναερχοταν!
θελω να τονισω οτι ( δεν κοιμομουνα)!και τα θυμαμε ολα με λεπτομερια!

αφου πηγα μετα στον παππα του χωριου και τον ρωτησα με ειπε οτι αυτο το πραγμα ειναι μια καταραμενη ψυχη παγιδευμενη αναμεσα στους 2 κοσμους (ζωντανων και και νεκρων)!

σε ενα διπλανο χωριο ειχε ακουστει οτι εναν το πετουσε απο τοιχο σε τοιχο! τον ειχε σακατεψει!

πιστευω οτι αυτο το πραγμα ηταν κατι το αληθινο γιατι υπηρχε αμεση επαφη! και οτι καμια φαντασια ανθρωπινη μπορει να αναπαραγει το συνεσθημα τις επαφης εστο σε τετοιο σημειο!

ευχαριστω

γιωργος

09/02/2009, 08:54:54
Γεια σας

Γεια σου giorgos_s1 καλώς ηρθες.

Ξέρω πόσο αλήθεια είναι αυτό που έζησες και πιστεύω ότι αυτό που σου είπε ο ιερέας μπορεί να έχει μια δόση αλήθειας. Συμβαίνουν και αυτά , παρόλο που δεν έχω ακούσει την επίσημη άποψη της εκκλησιάς επάνω στο θέμα :

quote:
οτι αυτο το πραγμα ειναι μια καταραμενη ψυχη παγιδευμενη αναμεσα στους 2 κοσμους (ζωντανων και και νεκρων)!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΗΣΤΗ

giorgos_s1Νέο Μέλος
09/02/2009, 17:19:32
πιστευω οτι το καλητερο θα ηταν μια καμερα να μας καταγραφει καθε νυχτα
ωστε να μπορει να φανει τι ειναι αυτο τελικα!
και ξερετε οτι μεχρι και με θερμικη καμερα εχουν καταγραφει απιστευτα
πραγματα! που δεν φαινοταν με μια κανονικη!

αλλα το θεμα ειναι διατηθετε κανενας να το κανει αυτο?
και ναι θα ξαναερθει?

10/02/2009, 14:46:06
Γεια σας

Πράγματι θα ήταν πολύ ενδιαφέρων αν όλα αυτά τα φαινόμενα συνδυαζόντουσαν με κάποια επιστημονικά όργανα αλλά και την μελέτη του τι συμβαίνει εκείνη την στιγμή στο σώμα.

Π.χ θερμοκρασία , εγκεφαλικοί ρυθμοί, χτύποι καρδιάς και πολλά αλλά.
Σίγουρα κάποιοι τα έχουν κάνει.

Αυτή είναι μια απεικόνιση για την μώρα ή για τον ίσκιο που σε πλακώνει.Θα μπορούσε να είναι και μια προσωποποίηση του υποσυνείδητου φόβου μας .

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΗΣΤΗ

giorgos_s1Νέο Μέλος
10/02/2009, 15:10:19
που μπορουμε να βρουμε αυτες τις μελετες?

εχει καταγραφει εστω σαν εικονα?

10/02/2009, 15:17:09
Δυστυχώς δεν έχω κάτι στα χέρια μου.