- THE GREAT ILLUSION - ΕΙΚΟΝΕΣ
μολις με απαντησουν θα το περασω μεσα!
αν και το θεορω λιγο τραβηγμενο!
δεν υπαρχει ομως που θενα μια επιστημονικη εξηγηση!
Πολύ ¨αποκαλυπτικό¨ άρθρο μου φάνηκε κατά το τέλος!
Φίλε giorgos_s1 έχεις διαβασει καθολου το τοπικ;
Πολύ αναφέρονται σε αυτά που βρήκες. Εγώ πάλι έχω αναφερθεί ότι αυτή η παραλυσία είναι μια φυσική εξέλιξη για μια αστρική έξοδο με την διάφορα ότι λέγετε Μoρα όταν σε αυτό το μεταβατικό στάδιο δέχεσαι επίθεση από μια αστρική οντότητα ή έχεις φτιάξει εσύ μια ας το πούμε σκεπτομορφη που σου επιτίθεται γιατί αντιπροσωπεύει τους φόβους σου.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΗΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 10/02/2009 20:50:50
οχι δεν ειναι καπιο δημιουργημα του φοβου μου! γιατι εμαθα στην ζωη μου να μην φοβαμαι και αν μου τυχει κατι να το αντιμετοπιζω!
αλλα και μια αστρικη οντοτητα δεν νομιζω να ειναι! γιατι μου ακουγετε λιγο τραβηγμενο!
εγω θελω να σε προβηματισω αλλιως!
μπορεις να δεχτεις την (ΜΟΡΑ) σαν πνευμα? που οντως υπαρχει και προσπαθει να κανει οτι κανει?
αν το παρω το θεμα ως αστρικη οντοτητα τοτε μιλαμε για διακτινησμο και τηλεμετακινηση! εδω θα ξεφυγει πολυ το θεμα!
αλλα δεν σου εκανα την κυρια ερωτηση απο την αρχη
πιστευεις στον κοσμο των πνευματων?
αν ναι τοτε μπορουμε να βγαλουμε μια ακρη αλλα αν το παρουμε σαν κατι (εξωγηινο) θα δεις και θα δω θεωριες εκτος λογικης!
παντος καλα κανεις και θυγεις και αυτο το θεμα! θα θα ηθελα πολυ να διαβασω την γνωμη σου περι των 2 θεματων!
Φίλε giorgos_s1
Η γνώμη μου είναι βγαλμένη μέσα από την εμπειρία. Και πάντα στο βαθμό που η συνείδηση μου μου επιτρέπει. Αυτό σημαίνει πως αν αυξήσω την συνείδηση μου θα δω πράγματα που τώρα δεν βλέπω ή δεν καταλαβαίνω.
quote:
εγω θελω να σε προβηματισω αλλιως!
μπορεις να δεχτεις την (ΜΟΡΑ) σαν πνευμα? που οντως υπαρχει και προσπαθει να κανει οτι κανει?
Εδώ τώρα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα ορισμού τα πνεύματα και οι αστρικές οντότητες σε τι διαφέρουνε; Που κατοικούν οι μεν και που οι δεν;
quote:
πιστευεις στον κοσμο των πνευματων?
Ναι.
quote:
παντος καλα κανεις και θυγεις και αυτο το θεμα! θα θα ηθελα πολυ να διαβασω την γνωμη σου περι των 2 θεματων!
Φίλε giorgos_s1 έχω απαντήσει σε πολλά στις προηγούμενες σελίδες. Αν θες μπορούμε να τα αναλύσουμε περισσότερο
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΗΣΤΗ
Φίλε giorgos_s1
Αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία και είναι γραμμένη στην σελίδα 8 .
quote:
Είναι κάτι που το έπαθα όταν ήμουν μικρός και δεν υπήρχε ένας άνθρωπος για να μου εξηγήσει τι είναι. Από την μητέρα μου άκουσα πρώτη φορά αυτή την λέξη <<ΜΟΡΑ>>. Αργότερα κάποιοι άλλοι μου το περιγράψανε σαν <<Ο ΙΣΚΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ>>.
Η πρώτη μου εμπειρία ήταν ως εξής.
<<Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου και με κλειστά μάτια παρατηρούσα αυτά που γινόντουσαν μέσα μου .Ήταν σαν ένα παιχνίδι. Έβλεπα διάφορα σχέδια να σχηματίζονται μπροστά στην νοητική μου οθόνη. Κάποια στιγμή άρχισα να βλέπω να σχηματίζεται με έναν γραμμικό τρόπο το δωμάτιο μου.Μου άρεσε αυτό και μου έκανε φοβερή εντύπωση. Έπαιξα λίγο με αυτό γεμάτος θαυμασμό.
Μετά από λίγο άκουσα έναν ήχο στο δεξί μου αυτί. Αυτός ο ήχος άρχισε να δυναμώνει και να γίνεται πιο υψηλός ως προς την συχνότητά του. Ξαφνιάστηκα αλλά παρόλα αυτά ακολούθησα την εμπειρία.
Ο ήχος γινόταν όλο και πιο υψηλός και γέμισε το κεφάλι μου .Στο αποκορύφωμα αυτής της διαδικασίας ένιωσα έναν κραδασμό σε όλο μου το σώμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να κουνήσω το σώμα μου.
Αυτή η κραδασμική συχνότητα που ήταν απλωμένη σε όλο μου το σώμα και η ακινησία του σώματος μου μου προκάλεσαν πανικό. Προσπαθούσα μάταια να κουνήσω το σώμα μου, οι χτύποι της καρδιάς μου αυξηθήκανε
.Προσπαθούσα να φωνάξω αλλά το μόνο που γινότανε ήταν να νιώθω να κουνιούνται ελαφρά τα χείλη μου.Τότε πέρασε από το μυαλό μου ότι πεθαίνω και ότι θα παρακολουθώ τα πάντα χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Σκέφτηκα ότι θα με θάβανε και ότι τα αγαπημένα μου πρόσωπα θα κλαίνε και εγώ να μην μπορώ να τους πω ότι (είμαι εδώ) .
Σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να λιώσει το σώμα μου για να μπορέσω να συνεχίσω την άγνωστη πορεία μου. Η ώρα περνούσε και οι κραδασμοί έγιναν τόσο υψηλοί που δεν τους ένιωθα πια.
Άρχισα να νιώθω ότι πλέω στον αέρα, μετά ένιωθα ότι βούλιαζα μέσα στο κρεβάτι μου, αλλά δεν ήθελα να αποχωριστώ το σώμα μου επειδή αν το άφηνα δεν ήξερα τη θα γινόταν.
Άρχισα να ακούω διάφορους ήχους και φωνές ατόμων που ήταν μέσα στο σπίτι. Στην πραγματικότητα μόνο η μητέρα μου ήταν εκεί .
Γίνανε και άλλα αλλά δεν θέλω να σας κουράσω. Σε όλα τα topic που διάβασα βρήκα κοινές εμπειρίες.Μετά από κάποια ώρα συγκεντρώθηκα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού μου ποδιού και κατάφερα να το κουνήσω . Αυτό ήταν, τώρα είχα και πάλι τον ελέγχω του σώματός μου.
Σηκώθηκα και έκατσα στο κρεβάτι άλλα ένιωθα πολύ κουρασμένος και εξαντλημένος .Μετά από μερικά λεπτά όλα ήταν και πάλι εντάξει.
Από εκείνη την μέρα και μετά είχα συνεχώς παρόμοιες εμπειρίες. Ήμουν σε ένα χώρο που δεν γνώριζα .Δεν υπήρχε κανείς για να με βοηθήσει. Αλλά λόγω του ότι μου συνέβαινε παρά πολύ συχνά (έως και 3 φορές την ιδία νύχτα, κάποιες φορές)
Αναγκάστηκα να μάθω τι είναι η ΜΟΡΑ και εξοικειώθηκα με αυτό που ανακάλυψα δίνοντας μου πρόσβαση σε έναν αθέατο κόσμο.
Και συμπληρώνω στον κόσμο της 5ης διαστάσεις που είναι η περιοχές του αστρικού και του νοητικού επιπέδου.
Θέλω να σου πω ότι μιλάω για αυτά τα θέματα, όχι γιατί έχω ακούσει κάτι, αλλά επειδή έχω δει.
Το θέμα είναι πόσο μπορεί κανείς να δει. Αν δει λίγο τότε δεν μπορεί να καταλάβει πολλά και έχει δίκιο γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα για αυτόν.
Διαβάζω αυτά που λέγονται και καταλαβαίνω πολλά γιατί είναι μέσα στις δυνατότητες μου. Όμως έχω διαβάσει αλλά, από ανθρώπους που είναι δάσκαλοι και νιώθω πως είναι έτη φωτός μπροστά μου.
Πάντα σε όλες τις εμπειρίες παίζει ρόλο ο βαθμός, ας το πούμε έτσι, της συνειδητοτητας.
Ένας πραγματικά αφυπνισμένος ξέρει να πει για τα μυστήρια της ζωης και του θανάτου.
Ενώ μια συνείδηση που δεν έχει αναπτυχθεί ( και η αναπτύξει δεν είναι να διαβάσει πολλά βιβλία) βιώνει διάφορα φαινόμενα χωρίς να μπορεί να τα εξηγήσει πραγματικά.
Φαντασου ένας σκύλο που κοιτάζει και γαυγίζει ένα πλυντήριο. Βλέπει, αντιδρά σε σχέση με αυτό αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τι λειτουργία εκτελεί!
Κάπως έτσι είμαστε και εμείς βλέπουμε, αντιδρούμε ,φωνάζουμε, φοβόμαστε αλλά δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά και τότε αρχίζουμε να δίνουμε ο καθένας σύμφωνα με τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις ή τις καταβολές που έχουμε διαφορές εξηγήσεις, που στην πραγματικότητα είναι ένα φίλτρο για το τι είναι η αλήθεια.
Παρόλα αυτά έτσι είναι. Εσύ δίνεις μια εξήγηση μέσα από το δικό σου φίλτρο που μπορεί να είναι πολύ παχυλό κάποιος άλλος μέσα από ένα φίλτροα που είναι πιο λεπτό και κάποιος άλλος δεν έχει κανένα φίλτρο.
Έτσι υπάρχουν βαθμοί και βαθιοί ως προς την κατανόηση των φαινόμενων.
Για αυτό λέω « στο βαθμό που η κατανόηση μου μου επιτρέπει»

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΗΣΤΗ

αυτο που λες ειναι οντως αληθεια!οταν και εγω αποφασισα να μην αντιδρασω αλλο τοτε αρχισε να μειωνετε η δυναμη με την οποια με ταρακουνουσε στο κεβατι μου! αλλα και ακριως το αντιθετο οσο προσπαθουσα να το πολεμισω απο πριν τοσο πιο πολυ δυναμωνε!αν διαβασες στα προηγουμενα κειμενα μας μαζι με τον ( ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ) ειπα οτι θα ηταν μια προκλιση να καταγραφει ενα ατομο την ωρα που δεχετε (ΕΠΙΘΕΣΗ) απο την μορα ή απο αυτην την αστρικη οντοτητα!επειδη το ζεις συχνα θα μορουσε να κινηματογραφεισεις τον ιδιο σου τον εαυτο!
αλλα εμενα μου γεννιετε ενας αλλος προβληματισμος! το οτι αν βαλεις καμερα να σε καταγραφει την ωρα που κοιμασε δεν θα ρθει! εχω αυτην την πεπιθεση! παντος θα ηταν προκληση πιστευω αω το εκανε καποιος και καταφερνε να δει τι ακριβος ειναι!
Οσο για σενα φιλε μου (ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ) αυτο το πραγμα που εβλεπες ι βλεπεις το βλεπω και εγω σε συχνοτητα οποτε θελω! μια ψυχεδελια να γεμιζει τιν κορες των ματιων μου και να αλλαζουν συνεχεια σχηματα και χρωματα! σε αυτο το πραγμα σε καταλαβαινω απολυτα!
αλλα αυτο που ενιωθες οτι βουλιαζεις εγω το παθενω μερικεσ φορες στον ξυπνιο μου! δλδ εκει που ειμαι νομιζω οτι με καταπινει η γη! και οτι και να προσπαθησω να πιαστω απομακρυνετε!
ειναι αυτο που ειπες οτι ο καθενας το εξηγει βαση την δικια του λογικη και αντιλιψη!
θα πω κατι και ισος γελασετε αλλα αν παρατιρησεις το νοημα που βγαινει απο την ταινια (THE MATRIX) σε μερικα πραγματα εχουν δικιο!
δλδ δεν ειναι αληθεια οτι βλεπεις αλλα και αυτο που βλεπεις πως το αντιλαμβανεσε ως αλειθεια? ειναι περικα πραγματα που μερικες φορες στο λεει στα ισια! ειδικα στην πρωτη ταινια!
Φίλεη NightElf
Καλώς ηρθες στην παρέα μας. Μπράβο σου που διάβασες όλες τις σελίδες. Έτσι είσαι ενημερωμένος σε αυτά που έχουν προηγηθεί.
Σε κάποιες προηγούμενες σελίδες είχα πει ότι ο φόβος ελκύει αρνητική ενεργεία άρα και οντότητες που έρχονται για να τραφούν από τα δικά μας σκοτάδια.
Όπως λες χαλαρώστε. Και δεν είναι περίεργο ότι όταν χαλαρώνεις αντί να πεθάνεις ή να πνιγείς ή οτιδήποτε άλλο αυτή η δυσαρμονική κατάσταση περνάει!!!
Αν συνεχίζεις τα βραδιά να μπαίνεις σε αυτό που εγώ λέω ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ή ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ που συνοδεύονται από παραλυσία του σώματος ,τότε χαλάρωσε όπως λες και με την πρόθεση και την συγκέντρωση οδήγησε όλους τους κραδασμούς στα πόδια.
Μπορείς και στο κεφάλι αλλά θα σου φανεί ανυπόφορο παρόλο που δεν πρόκειται να πάθεις τίποτε.
Παίξε λίγο με αυτό. Μετά οι κραδασμοί περνάνε και εμείς μένουμε με συνείδηση μέσα στο ακίνητο σώμα μας. Αστο το φυσικό σώμα δεν χρειάζεται να το κινήσεις κοιμάται!
Τώρα λειτουργεί το Αστρικό σώμα. Είναι αυτό που νιώθεις ότι πλέει ή βουλιάζει μέσα στο στρώμα ή που πλέει προς τα πλάγια ή ανεβαίνει προς τα επάνω.
Με μια αποφασιστική κίνηση και με την πρόθεση ξεκάθαρη βγες από το φυσικό σώμα και…

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 12/02/2009 17:17:45
Φίλε giorgos_s1
quote:
Οσο για σενα φιλε μου (ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ) αυτο το πραγμα που εβλεπες ι βλεπεις το βλεπω και εγω σε συχνοτητα οποτε θελω! μια ψυχεδελια να γεμιζει τιν κορες των ματιων μου και να αλλαζουν συνεχεια σχηματα και χρωματα! σε αυτο το πραγμα σε καταλαβαινω απολυτα!
Δεν εννοούσα αυτό αλλά δεν πειράζει.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
σου εχει τυχει να καθεσε και να βλεπεις ενα περιγραμα ανθρωπου διαφανες σαν την εκπομπη θερμοτητας να ειναι διπλα σου? και μερικεσ φορες να κινητε?
γιατι εγω το βλεπω πολυ συχνα αυτο το πραγμα και ειδικα οταν δεν ειμαι στις καλες μου! ( ψυχολογηκα)
quote:
αυτο που λες ειναι οντως αληθεια!οταν και εγω αποφασισα να μην αντιδρασω αλλο τοτε αρχισε να μειωνετε η δυναμη με την οποια με ταρακουνουσε στο κεβατι μου! αλλα και ακριως το αντιθετο οσο προσπαθουσα να το πολεμισω απο πριν τοσο πιο πολυ δυναμωνε!αν διαβασες στα προηγουμενα κειμενα μας μαζι με τον ( ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ) ειπα οτι θα ηταν μια προκλιση να καταγραφει ενα ατομο την ωρα που δεχετε (ΕΠΙΘΕΣΗ) απο την μορα ή απο αυτην την αστρικη οντοτητα!επειδη το ζεις συχνα θα μορουσε να κινηματογραφεισεις τον ιδιο σου τον εαυτο!
Απλά χαλάρωσε!Σκέψου ότι δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα,σκέψου θετικά,πέστης από μέσα σου να φύγει.Όταν καταλάβει ότι δεν μπορεί να σου κανει κακό,φεύγει!Όσο για το να τραβήξω την όλη φάση με κάμερα,δεν το χα σκεφτεί,αλλά ούτε και το ψήνω.Αντιμετωπίζω το όλο θέμα σαν κάτι από το οποίο ίσως δεν θα αποδεσμευτώ ποτέ,αλλά δεν θα πάθω κιόλας τίποτα γιατί μπορώ να το παλέψω.
Όσο για το περίγραμμα ανθρώπου που λες ότι βλέπεις,τα βλέπω και γω συχνά.Κυρίως τα βράδια.Μπορεί να είναι οτιδήποτε.Πνεύματα,ο προσωπικός σου άγγελος ή δαίμονας,αλλά και άλλες υπαρξεις,αόρατες για εμάς.Είναι δίπλα μας συνεχώς αλλά δεν μπορούμε να τις δούμε!Θυμάμαι ένα περιστατικό που με είχε παραξενέψει.Ένα βράδυ είχα αράξει κ κάπνιζα,και όπως έβγαινε ο καπνός σχημάτιζε την εικόνα μιας γιαγιάς,πολυ έντονα και με λεπτομέρειες!!

Φίλε giorgos_s1
Ναι πολλές φορές. Και έχω παρατηρήσει ότι δεν έχουν μόνο οι άνθρωποι αλλά όλα τα πράγματα.
Όταν κάποιος κινείτε,το φαινόμενο είναι πιο έντονο.
Αυτό το διάφανο που λες είναι η αύρα,αλλά δεν την βλέπεις ξεκάθαρα. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι διάφανη.
Αν την έβλεπες ,θα έβλεπες πολύ ωραία ή και περίεργα χρώματα που φέρνουν στο ηλεκτρικ ή σαν αυτά του ουράνιου τόξου.
Αν μπορούσες να δεις περισσότερο θα έβλεπες ότι τα χρωματιστά φωτεινά περιγράμματα εκτίνονται σε μεγάλη απόσταση και αν αυτό συνεχίζονταν και άλλο θα έβλεπες ότι όλα τα πράγματα κατά κάποιο τρόπο ακουμπάνε το ένα με το άλλο.
Στο τέλος το μόνο που μπορείς να δεις είναι ένας κόσμος χρωματιστού ζωντανού φωτός που πάλετε σαν καλειδοσκόπιο.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
δεν σου λεω οτι βλεπω καποιον και γυρο του την αυρα!
απλα μια αυρα σε σχημα ανθρωπου!
σκεψου εσενα π.χ αλλα σαν αυρα!
αυτο το πραγμα ενοουσα!
Φίλε giorgos_s1
Είναι δυνατόν να συμβεί. Κάποιοι με μια φωτογραφική μηχανή που έχει υπέρυθρες κατάφεραν να φωτογραφήσουν πράγματα που το ανθρώπινο μάτι δεν βλέπει.
Δοκίμασε όταν βλέπεις αυτό που λες να το φωτογραφήσεις με υπέρυθρες.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 12/02/2009 21:26:03