- Pou menete? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
συμπέρασμα "Οι τοξότες είναι βρυκόλακες, ζουν μετά τη δύση του ήλιου" εκτός αν δεν δουλεύεις (το καλύτερο απ'όλα!!! ) ή δουλεύεις βράδυ ή είσαι φοιτητής και διαβάζεις εκείνες τις ώρες
...Έκανα προσπάθειες πριν 2 χρόνια για ελεύθερο πανεπιστήμιο για Βιολογία αλλά τώρα παράτησα ακόμα και αυτή τη σκέψη. Στα 34,5 δεν είμαι λίγο μεγάλος για φοιτητής?...πάντως θα σε αφήσω με την απορία
'
quote:
Άντε βρε, θα σε ξαναβρώ στο topic για τα ζώδια μου φαίνεται, γιατί όλοι τα έχουν βάλει μαζί μας και πρέπει να τους αποδείξουμε την αξία μας!!!!
Χρειάζομαι όλο το δυναμισμό σου Κριαρίνα μου, να τους θυμήσουμε ποιοί είμαστε, μάλλον τείνουν -ή τους βολεύει- να το ξεχνούν
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Καλλιθέα σύνορα με Τζιτζιφιές κοντά στο Τροπικάλ.
Το απόλυτα must κομμάτι της Καλλιθέας..., αν είσαι Ρωσοπόντιος ή Πακιστανός...(με μη ρατσιστική διάθέση πάντα).
Θα ήθελα να ζώ σε ένα βουνό και να έβλεπα την θάλασσα κάθε πρωί, αλλά λόγο δουλειάς πάω συνήθως σε νησιά και βλέπω τα βουνά... μόνο σε φωτογραφίες...![]()
![]()
![]()
Υπέροχη πόλη η Θεσσαλονίκη και σας ζηλεύω όλους, αλλά όχι πάρα πολύ γιατί που και που ανεβαίνω για την δόση μου. Την Κυριακή θα είμαι πάνω. ![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Πρώτα τη δουλειά κάνουμε, μετά πόσο χρονό είμαστε, ύστερα που μένουμε... Τι άλλο μένει να μας ζητήσετε, ανάλυση αίματως και ούρων;
Μήπως τελικά είχε δίκιο ο φίλτατος Οdysseus nemo? ![]()
καπνιζεται?
πως σας λενε?
που μενετε?
με τι ασχολειστε?
τι ζωδιο ειστε?
ρε μηπως μας φακελωνουν ή κανουν στατιστκες για οσους ασχολουνται με το πυρ το εσοτερον?
ωραια η θεσσαλονικη εχω παει απειρες φορες και μια φορα εμεινα και χαλαστρα μαγικο μερος
ωραια η ξανθη εχω παει μια φορα και κομοτηνη το ιδιο
τζαμι και η κρητη εχω παει αμετρητες φορες χειμωνα/καλοκαιρι
ομως σαν την ζεστασια του σπιτιου σου πουθενα γιατι οπως και να το κανουμε τοσο ζεστα δεν ειναι πουθενα και μιας και μενω στον ηλιο ξερω απο καλη ζεστη
και ηρθα στο esoterica γιατι ασχολειστε και με εξωγηινους και θελω παντα να ειμαι στο επικεντρο των συζητησεων![]()
![]()
![]()
![]()
και για οσους λενε οτι ειναι ωραιο το μερος που ζουν αλλα ειναι γεματο πακιστανους και γενικα μεταναστες παιδια παντου ετσι ειναι ισως θα πρεπει να μαθουμε απο εδω και περα να ζουμε με αυτη την κατασταση δεν προκειται να αλλαξει ειτε αρεσει σε μερικους ειτε οχι
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
WHO DARES... WINS!
Ζήτω η θάλασσα!! Εγώ μένω Βουλιαγμένη. Είναι σαν εξοχή (πουλάκια, γατούλες, χελωνίτσες...). Το χειμώνα ειδικά το βράδυ είναι λίγο scary.
Μένει κανένας κοντά μου;
Φαντάζομαι ότι σπουδάζεις...
Εγώ δεν μένω στην Λ. Παπάγου, μένω στην Λ. Γρηγορίου Αυξεντίου, δεν ξέρω αν έχεις υπόψιν σου; Κοντά στην καφετέρια Άρωμα Cafe.
Τι σπουδάζεις;
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"