- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
mipos gnorizei kaneis ti einai ta indigo children...?
sos prepei na mathw...
Θα σου πρότεινα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες για να διαβάζονται ευκολότερα τα μηνύματά σου![]()
Μπορείς να βρεις πληροφορίες για τα indigo children σε παλιότερο τόπικ το οποίο και σου παραθέτω.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=751&ARCHIVE=&whichpage=1
Καλή συνέχεια και καλή αναζήτηση.
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
All I wish is to dream again,
My loving heart lost in the dark,
For hope I'd give my everything,
Oh how I wish for soothing rain,
Oh how I wish to dream again,
Once and for all,
And all for once,
Nemo my name,
Forever more
quote:
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΡΑΪΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ....ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ
Mayr, μήπως ήταν νεράιδα που πήρε μορφή ανθρώπου (μπορει να λέω και μ... και να θέλω
) και σου στάλθηκε για κάποιο λόγο; (ωχ! με βλέπω
)
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
quote:
ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΪΔΕΣ...ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΛΛΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΜΕ ΕΜΠΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΡΧΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ..ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ , ΟΝΕΙΡΑ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ..ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ...ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΝΕΡΑΪΔΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ....ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ , ΜΙΑ ΝΕΡΑΊΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΡΑΪΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ....ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ...ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ..ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ....
φιλε Mayr χωρις να θέλω να σε αποθαρρύνω, μηπως απλα επειδη η φίλη σου ηταν αυτη που σε έμπασε σε αυτον τον κόσμο οπως λες, και μήπως επειδή την έχασες.. μηπως ολα αυτα εχουν συνδεθει κάπως στο μυαλό σου, και σου φαίνονται οτι το ένα δένει με το άλλο?
Αυτο στο λέω γιατι ολοι μικροι, λίγο πολυ εχουμε ζωγραφίσει διάφορα πραγματα, ε χωρις να είμαστε καλιτέχντες..
quote:
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΑΥΤΟ Η ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ (ΙΣΩΣ ΚΑΠOIΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΑ/ΠΥΛΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ..ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ,Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΔΙΑΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ..ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΙΓΟΙ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ..
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
quote:
ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ,Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΔΙΑΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ
ή πύλη όπως το θέτεις πάντα υπηρχε. απλά νομίζω ότι στο παρελθόν ήταν διαφορετικοί οι άνθρωποι, αλλού το μυαλό τους και για αυτό ήταν πιο απλά τα πράγματα για αυτούς. Σήμερα έχουμε το νού μας βασικά στο χρήμα. Ενώ είμαστε πιο έξυπνοι, οι σκέψεις μας διαφέρουν κατά πολύ ακόμα και από την παραπάνω γενιά από μας, αλλά έχουμε στρέψει αλλού το βλέμμα μας. Για αυτό νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο για μας.
Συγνώμη για την απάντησή μου γιατί αλλού πήγαινε η ερώτησή σου.
Ευχαριστώ
Αυτό που λέω εγώ είναι πίστεψε και θα δεις πράγματα που θα σου φανούν απίθανα πράγματα που θα σε κάνουν να πιστέψεις πως όλα υπάρχουν….……
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
T_Chameleon of Rodos
ευχαριστω

..Learn to listen and you will learn to learn...
ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΑ. ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΟΝΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ .ΜΟΝΟ ΠΙΟ ΑΣΠΡΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ.ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?
quote:Χμ, αν ένα νέο παιδί σαν εσένα κουράζεται τόσο να γράψει 8 λέξεις, μήπως θα έπρεπε να παίρνεις κάποιες βιταμίνες;
με μεγαλο κοπο εγραψα τον τιτλο του θεματος αυτου.
Ή φταίει τίποτα άλλο;
quote:Σε χρεώνει κάποιος να σκέφτεσαι; Πάψε να τους πληρώνεις, σε κοροϊδεύουν!
καθε φορα που αναφερομαι σε αυτο το θεμα (πολυ σπανια το κανω) νιωθω πως θα πληρωσω (παλι)το τιμημα.
quote:Μάλλον κάνεις λάθος. Αρκετοί γνωρίζουν "κάποιο μέρος" της πραγματικότητας. Τί σου δημιούργησε αυτην την εντύπωση οτι είσαι "απο τους λίγους";
δυστυχως με το καιρο διαπιστωνω οτι ειμαι απο τους λιγους που γνωριζουν καποιο μερος της "πραγματικοτητας".
quote:Προτείνω να πάψεις να παρακολουθείς "Buffy".
γνωριζω οτι με αφηνουν να γνωριζω.
Και να βρείς κάποιους ανθρώπους που θα καθησυχάσουν τους φόβους που φαίνεται να ζεις.
Ίσως και σε αυτό το forum, δεν λέω.
Πάση περιπτώσει, καλό είναι να μιλάς ξεκάθαρα, και να αναπτύσεις τις σκέψεις σου, γιατί με υπονοούμενα δεν μπορεί κανεις να συνδιαλεχθεί μαζί σου.
Κατα τα άλλα, καλως όρισες....
Pio polli me endiaferei omos esu ti sxesei exeis me autous..

Φλεγόμενος Λύκος
Αλκη Κουρε οι βρικολακες χωριζονται σε πολλες κατηγοριες ,η κατηγορια της αιμοποσιας ειναι μια απο αυτες.(μην φανταστεις καμια τρελη ποσοτητα, λιγες σταγονες αρκουν για ορισμενους απο αυτους)υπαρχουν ομως και οι ενεργειακοι οι οποιοι κατα την γνωμη μου εινει και οι πιο ισχυροι.
kynike
δεν βρισκουν ολοι ενδιαφερουσα πηγη πληροφοριων τις ταινιες.ιδιως τις κακογουστες.παντως το βρηκες . κατι αλλο φταιει.
conqueror
η σχεση μου με αυτους!!! μου αρεσε αυτη η εκφραση.θα ηθελα πολυ να σου πω το πως ξεκινησαν ολα.σου υποσχομαι πως θα σου απαντησω συντομα,μου ειναι δυσκολο να αναφερθω σε πραγματα πολλων ετων σε λιγα μονο λεπτα.οσο για το που το παω θα το μαθεις και αυτο με τον καιρο
An theleis grapse mou kai E-mail auta pou theleis na mirasteis..

Τους καλείς μερικές φορές άθελα και τελικά <<συνεργάζεσαι>> μαζί τους.
Παίρνουν την ενέργεια που θέλουν κυρίως από σεξουαλικές δραστηρίοτητες και παίρνεις κάτι και εσύ.
Μετά από χρόνια νιώθεις ότι δεν αξίζει, σαν να έχεις πουλήσει την ψυχή σου στον διάβολο ένα πράγμα και θες να αποκόψεις την σχέση αυτή αλλά είσαι εξαρτημένος πια ή δεν μπορείς....
Έπεσα καθόλου κοντά;
Κινείς το ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί. Είναι σας να πετάς κάποιον στη θάλασσα χωρίς να ξέρει κολύμπι και να τον ρωτάς αν ξέρει ύπτιο, κρόουλ κ.λ.π και πως του φαίνονται αυτές οι τεχνικές.
Βοήθησε μας λίγο να καταλάβουμε λοιπόν .
Προς το παρόν από αυτά που λές είναι να σαν να βλέπω την εκπληκτική ταινία «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα»
Φιλικά πάντα …
Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...