- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Να σου το θέσω αλλιώς, υπάρχουν πράγματα για τα οποία οι όποιες απαντήσεις έχουν δωθεί - δεν με έχουν καλύχει πλήρως. Ερωτήσεις όπως από που προερχόμαστε, τι είναι θεός, υπήρξε η ανάσταση του Ιησού, υπάρχουν εξωγήινοι, υπάρχει ψυχή, γίνεται αστρική προβολή ή είναι παιχνίδια του μυαλού.... Γενικά πράγματα μεταφυσικά κυρίως, τα οποία όπως έγραψα και παραπάνω με διασκεδάζουν.
Άλλα με ενδιαφέρουν περισσότερο και άλλα όχι. Αλλού μπορώ και συμμετέχω, αλλού διαβάζω μόνο και μαθαίνω. Θέματα όπως η οργόνη και οι θεωρίες του Ραϊχ (αν τα λέω σωστά) καθώς και οι πυραμίδες στην Βοσνία μου είναι τρομερά ενδιαφέροντα παρόλο που δυσκολεύομαι να τα παρακολουθήσω όταν αρχίσουν οι ορολογίες. Θέματα όπως η αστρολογία και τα ποτηράκια με αφήνουν εντελώς αδιάφορο. Θέματα που μπλέκουν το μεταφυσικό με την ιστορία και την πολιτική (με λίγα λόγια τα συνωμωτικά) μου είναι ιδιαίτερα αγαπητά...
Ελπίζω να σε κάλυψα, είναι αγένια αυτό που κάνω τώρα αλλά σου ώφειλα μία απάντηση....
8ELW NA PISTEYW OTI TO PHRATE TO MHNYMA THS EUROVISION
APOPSE. OPOIOS DEN TO PHRE TOTE PRAGMATIKA LYPAMAI GIATI KOIMATAI TON YPNO TOY DIKAIOY.
AYTO AKRIBWS ENOW OTAN LEW OTI STA 2/3 TOY PLANHTH TREXEI ANAPODH ENERGIA. PRWTH FORA STHN ISTORIA TOY DIAGWNISMOY H ELLADA DEN EDWSE TOYS 12 PONTOYS STHN KYPRO KAI OI ELLHNES PSHFISANE YPOSYNEIDHTA TIS ARNHTIKES ENERGIES POY TOYS EPHREAZOYN KA8HMERINA.
OLES OI SKOTEINES TELETES POY GINONTAI KA8E MERA STON PLANHTH APO AYTOYS POY GNWREIZOYN KAI APO AYTOYS POY EINAI APLA 8YMATA ENYSXEIOYN AYTES TIS ENERGIES BY8EIZONTAS OLES TIS MORFES ZWHS STO SKOTADI.
8ELW NA PHSTEYW OTI TO PHRATE TO MHNYMA APO THN TAINIA DAVINCI CODE
GIA TOYS DRACONIAN.
8A TO KSANAPW ALLH MIA FORA OTI AYTOI POY OI DIAFORES 8RHSKEIES ONOMAZOYN DIAVOLO SATANA EVIL KTL, EINAI REPTILIAN ONTA APO TIS YPSHLOTERES DIASTASEIS ME FYSIKO SWMA OPWS TO DIKO MAS APLA ALLAZWNTAS THN GWNIA KAI THN TAXYTHTA PERISTROFHS TWN SWMATIDIWN POY APOTELOYN TO SWMA TOYS MROROYN KAI PERNOYN OTI MORFH 8ELOYNE.
O OROS "POYLHSA THN PSYXH MOY STON DIABOLO" SYMAINEI OTI EDWSE KAPIOS TO DHKAIWMA SE AYTA TA ONTA XWRIS STHN OYSIA NA TO GNWRIZEI, NA EPEMBOYN STHN DNA TAMPLETA TOY, NA ALLAKSOYN KAPIOYS SYNKEKRIMENOYS KODIKOYS WSTE NA SKLABWNOYN KAI NA ELENXOYN PLHRWS STHN OYSIA THN PSYXH POY KATEXEI TO SWMA KAI NA MPOROYN NA EISER8OYN SE AYTO OPOTE TO APOFASHSOYN. TO IDIO AKRYBWS APOTELESMA EXEI KAI O KANALISMOS.
8ELW NA PHSTEYW OTI 8A APLWSETAI TO PNEYMA SAS GIA NA DEITE THN MEGALH EIKONA KAI PIOI PRAGMATIKA KYBERNANE TON PLANHTH KAI TI PROSPA8OYN NA EPHTYXOYN.
ME TIS EIDIKES TEXNHKES POY YPARXOYN MPOREI KAPIOS NA MHN EPITREPEI PLEON AYTES TIS ARNHTIKES ENERGIES KAI AYTA TA SKOTEINA ONTA NA EISERXONTAI STON BIOENERGIAKO TOY TOMEA KAI NA DHMIOYRGOYN XAOS.AYTES OI ARNHTIKES ENERGIES ENERGOPIOYN SIGA-SIGA TO DNA ANAPODA KAI TO APOTELESMA 8A EINAI KATASTROFIKO. EXOYME TO DHKAIWMA NA EPILEGOYME TIS ENERGIES POY 8ELOYME NA EISERXONTAI MESA STO SWMA MAS ARKEI NA KSEROYME TIS EFARMOGES KA8ODHGHSEIS ENERGEIWN.
GIA MENA DEN 8A EXEI KAMIA AKSIA OTAN STO MELLON 8A DHKAIW8W ,
8A EINAI DWRON ADWRON.

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~
PaNo
quote:
AGAPHTOI FILOI,
8ELW NA PISTEYW OTI TO PHRATE TO MHNYMA THS EUROVISION
APOPSE. OPOIOS DEN TO PHRE TOTE PRAGMATIKA LYPAMAI GIATI KOIMATAI TON YPNO TOY DIKAIOY.
AYTO AKRIBWS ENOW OTAN LEW OTI STA 2/3 TOY PLANHTH TREXEI ANAPODH ENERGIA. PRWTH FORA STHN ISTORIA TOY DIAGWNISMOY H ELLADA DEN EDWSE TOYS 12 PONTOYS STHN KYPRO KAI OI ELLHNES PSHFISANE YPOSYNEIDHTA TIS ARNHTIKES ENERGIES POY TOYS EPHREAZOYN KA8HMERINA.
οχι αλλο καρβουνο οχι αλλο καρβουνο οχι αλλο καρβουνο
φτανειιιι καλα ρε πανο ποσο πια;;ποσ ειναι δυνατον να δωσεις ψηφο σε μια χωρα που δεν καταβενει στον τελικο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αντε ψωνιο αντε ορνιο αντε συμβολο αιωνιο αν ξυπνησεις μονομιας θαρθει αναποδα ο ντουνιας(σου)
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Η Κύπρος δεν συμμετείχε στον διαγωνισμό...αχ βρε Πάνο...και πάνω που είχα αρχίσει να πιστεύω στους Draconians.....
Ομως η Ελλάδα υπέκειψε πράγματι σε σκοτεινές δυνάμεις αφού ψήφισε απογόνους των Draconians...

Η Ελλάδα θα έπρεπε να πράξει φωτεινά και να δώσει σε άλλες χώρες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό το δωδεκάρι όπως στην Ατλαντίδα, στη Λεμουρια, στην Middle Earth, στη Φρουτοποία, στη Λιμνούπολη του Ντόναλντ Ντακ...
Η χώρα μας έχει πέσει σε βαθύ σκότος....
quote:
αντε ψωνιο αντε ορνιο αντε συμβολο αιωνιο αν ξυπνησεις μονομιας θαρθει αναποδα ο ντουνιας(σου)
Και να άλλη μια συγκλονιστική αποκάλυψη...
Ο gigenis ακούει Σφακιανάκη
Ωραίος ρε παίχτη![]()
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Edited by - Agnostic on 21/05/2006 03:24:23
Edited by - Agnostic on 21/05/2006 03:25:23
TO APOTELESMA DEN SOY EKANE ENTYPWSH? DEN BLEPW NA SXOLIAZEIS TO APOTELESMA FILE!

PaNo
φυσικα ξερεις οτι ειναι ποιημα του κωστα βαρναλη
αν και ο στιχος δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τον εγραψα
πανο το αποτελεσμα δεν μου εκανε εντυπωση
εντυπωση μου κανουν οι αυτοαναιρουμενες ιδεες που γραφεις
ειχα ρωτησει κατι πριν μερικες σελιδες αλλα δεν απαντησες
ο μονος λογος που σχολιασα το γεγονος της ψηφοφοριας ηταν για να δειξω οτι αυτα που λες στην καλυτερη των περιπτωσεων ειναι παραφουσκομενες φοβιες
ολα αυτα περι ανουνακι δρακονιανων μπηξε δειξε και λοιπα
περι μεταφορας μνημης μεσω dna αλλα μη γνωσης οτι το νερο καιει το δερμα
εχεις κανει μια αχταρματοποιηση οποιας μυθολογιας υπαρχει
εχεις διαστρεβλωσει οτι δεν σου καθεται καλα
βλεπεις εχθρους παντου και δεν εχεις καταλαβει το ποιο απλο
οσο υπαρχουν τετοιες μπουρδολογικες φοβιες τοσο ο κοσμος θα μενει μπερδεμενος και ανικανος να ζητησει αυτα που του ανοικουν
αν ειχες διαθεσει μερος του χρονου και του χρηματος που καταναλωσες για αυτα που γραφεις εδω σε βοηθεια μπρος τους συναθρωπους σου τοτε θα ειχες φτιαξει εναν καλυτερο κοσμο
ολα αυτα που εχεις γραψει κανουν για ταινια επιστημονικης φαντασιας
μονο γι αυτο
διαβαζωντας την πρωτη σου λεξη καποιος νομηζει οτι εχεις κατι να δωσεις
διαβαζοντας την δευτερη ξερει οτι θα περασει ενα ευχαριστο απογευμα με ποπ-κορν και κολα
Δεν λυγάνε τα ξεράδια και πονάνε τα ρημάδια
κούτσα μια και κούτσα δυο στης ζωής το ρημαδιό
Μεροδούλι ξεροδούλι δέρναν ούλοι οι αφέντες δούλοι
ούλοι δούλοι αφεντικό και μ' αφήναν νηστικό
και μ' αφήναν νηστικό
Ανωχώρι κατωχώρι ανηφόρι κατηφόρι
και με κάμα και βροχή ώσπου μου 'βγαινε η ψυχή
Είκοσι χρονώ γομάρι σήκωσα όλο το νταμάρι
κι έχτισα στην εμπασιά του χωριού την εκκλησιά
του χωριού την εκκλησιά
Άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο
αν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς
θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς
Και ζευγάρι με το βόδι άλλο μπόϊ κι άλλο πόδι
όργωνα στα ρέματα τα φεδό σας στρέμματα
Και στον πόλεμο όλα για όλα κουβαλούσα πολυβόλα
να σκοτώνονται οι λαοί για τ' αφέντη το φαί
για τ' αφέντη το φαί
Άιντε θύμα άιντε ψώνιο...
Koίτα οι άλλοι έχουν κινήσει έχει η πλάση κοκκινίσει
άλλος ήλιος έχει βγει σ' άλλη θάλασσα άλλη γη
Άιντε θύμα άιντε ψώνιο...
quote:
ολα αυτα περι ανουνακι δρακονιανων μπηξε δειξε και λοιπα
περι μεταφορας μνημης μεσω dna αλλα μη γνωσης οτι το νερο καιει το δερμα
εχεις κανει μια αχταρματοποιηση οποιας μυθολογιας υπαρχει
εχεις διαστρεβλωσει οτι δεν σου καθεται καλα
βλεπεις εχθρους παντου και δεν εχεις καταλαβει το ποιο απλο
οσο υπαρχουν τετοιες μπουρδολογικες φοβιες τοσο ο κοσμος θα μενει μπερδεμενος και ανικανος να ζητησει αυτα που του ανοικουν
αν ειχες διαθεσει μερος του χρονου και του χρηματος που καταναλωσες για αυτα που γραφεις εδω σε βοηθεια μπρος τους συναθρωπους σου τοτε θα ειχες φτιαξει εναν καλυτερο κοσμο
ολα αυτα που εχεις γραψει κανουν για ταινια επιστημονικης φαντασιας
PRAGMATA POY DEN MPOROYN KAPIOI NA KATALABOYN PROSPA8OYN NA TA MEIOSOYN BAZONTAS THN ETIKETA OTI EINAI MPOYRDOLOGIES.
DHKAIWMA TOYS.
OTAN KAPIOI ALLOI KANOYN PRAGMATA POY EPISHS DEN MPOROYN NA KATALABOYN H' NA EKSHGEISOYN THN MHXANIKH KAI TA MYSTIKA POY KRYBONTAI APO PISW PX. AS POYME O CRIS ANGEL KAI DAVID BLAINE OTAN PERNANE MESA APO GYALI TOTE KOLLANE THN ETIKETA THS PARES8HSHS H' OTI ALLO TOYS KATEBEI.
http://video.google.com/videoplay?docid=6446113792495306514&pr=goog-sl
8A PW THN MPOYRDOLOGIA ALLH MIA FORA SE EKEINOYS POY EXOYN EIDH ALLAKSEI EPIPEDO KAI POY GIA EKEINOYS KSODEYW TON XRONO MOY KAI THN ENERGIA MOY.
OTAN TO PERIORHSMENO PHSTEYW OTI, EINAI ADYNATON KAPIOS NA PERASEI MESA APO GYALI AFERE8EI APO TO YPOSYNEIDITO KAI EMFYTEF8EI TO KAINOYRGIO OTI MPOREI GIATI TO GYALI EXEI YGRH MORFH, TOTE TIPOTA DEN MPOREI NA TON STAMATHSEI APO TO NA TO KATAFEREI.
TELEIA KAI PAYLA.

PaNo
Τράβα στην κατηγορία "Μεταξύ Τύπυ και Αχλαδίου" και δες γιατί ψηφίσαμε Φινλανδία. Άμα πιά, τα πάντα γίνονται υποσεινήδητα πια.....
quote:
Ρε PaNo κούλαρε και εσύ τώρα που πας να μπλέξεις το DNA μας με την Eurovision....Τράβα στην κατηγορία "Μεταξύ Τύπυ και Αχλαδίου" και δες γιατί ψηφίσαμε Φινλανδία. Άμα πιά, τα πάντα γίνονται υποσεινήδητα πια.....
FILE KERRY KING TA PANTA EXOYN NA KANOYN ME TO DNA KAI EIDIKA OTI EXEI SXESH ME ENERGIES .
DEN NOMIZW OTI MPOREIS NA KATALABEIS THN KATASTASH KAI DEN SE ADIKW GIA AYTO. 8A STO PW APLA LOIPON TOYLAXISTON NA KSEREIS GIA PIO LOGO PANHGHRIZEIS. EAN NOMIZEIS OTI AYTO POY EGINE EXEI SXESH ME THN FILANDIA ,OTI AYTOI OI KYRIOI DIALEKSANE TYXAIA TO SYNKEKRIMENO ONOMA ,FORESANE 5 MASKES, EIPANE ENA TRAGOUDI ME TOYS SYNGEKRIMENOYS STOIXOYS KAI AYTO HTAN OLO, FILE KANEIS POLY MEGALO LA8OS.
AYTO HTAN PROSXEDIASMENH KA8ARH EPHDEIKSH, APO SKOTEINES DYNAMEIS POY DEN KATALABAINEIS, POY PHRE MEROS MESA STO KENTRO THS YPOTH8EMENHS XRISTIANIKHS OR8ODOKSIAS, TO MYNHMA HTAN PROS OLO TON PLANHTH OTI "EIMASTE KYRIARXOI PANW STA PAIDIA SAS" KAI H DIAFORA EINAI OTI ESY DEN MPOREIS NA TO DEIS KAI EGW MPORW.
AFOY SOY ARESANE TOSO POLY TA PALIKARIA, AGORASE TO CD TOYS ,PERNA TO MESA SE ENA MOYSIKO PROGRAMA OPOS TO COOL EDIT AS POYME, PEKSTO ANAPODA KAI TOTE 8A DEIS PERI TINOS PROKEITE PRAGMATIKA.

PaNo
Edited by - PaNo on 21/05/2006 11:44:33
DEN MPORW NA PW TIPOTE ALO.TI LOGIA NA VRW ALOSTE GIA NA EKFRASW AYTO POU NIOTHW.
ENA LOULOUDAKI THA KOPSW,KAI THA XARISW STHS PSIXES TOUS.ETSI..APLA,MIA KINISH....ENSTIKTODOS..
KALO TAXIDH FILOI MOU.PAIDIA MOU.ADELFIA MOU.

KOKINO HTAN KAI TO PATHOS TOUS GIA THN ZWH........
LEYKA TA ONEIRA TOUS
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 14/04/2003 12:01:51
an kai eimai tou epistimonikou kai den pistebo toso poli se psixes fantasmata ktl, elpizo na briskonte se enan kalitero kosmo, xoris pono, xoris polemous, ...
osoi eiste pistoi se kapoia 8riskia kante mia prosefxi kai apo emena gia ta paidia auta...
...
...
krima...
I Stand Alone

ΛΥΠΑΣΑΙ...
ΦΟΒΑΣΑΙ...
ΑΓΩΝΙΑΣ...ΖΕΙΣ..ΖΟΥΜΕ...ΟΜΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ,ΚΕΦΙ,ΓΕΛΙΟ...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ...ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ....
ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΛΟΚΛΗΡΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 12 ΩΡΟ Η ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...Ε ADMIN;ΠΑΔΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ;ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΒΛΑΚΑ...
ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
alla den 3ero as doume ti 8a poun oi upoloipoi.
I Stand Alone

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ?????
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ??????
ΟΛΟ ΚΙΟΛΟ 40 ΜΑΘΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ 19 ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ 21 ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ??????????
ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ,ΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ,ΜΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ??????????????????????????????
Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
e giati den kanei kati
pou einai o 8eos tosa xronia??
den exo dei to 8eo na boi8aei pote...
I Stand Alone

Μερικές μαντινάδες από 2 χτυπημένους πατέρες:
"Δυο τρεις φορές ο χάροντας τα έβαλε μαζί μου
Μα’χα παιδιά κι επάλεψα κι έσωσα τη ζωή μου.
Κι αφού δεν τον αφόπλισα και του ‘φηκα τσι σφαίρες
Σημάδεψε και σκότωσε τσι δυο μου θυγατέρες.
Ποτέ μου δεν τα λόγιαζα στα είκοσι ντως χρόνια
Έρριξ’ ο Χάρος κι έπιασε μια μπάλα δυο τρυγόνια.
Άλλες στην ηλικία τους δουλεύουν σε γραφείο,
Μα ‘γω θα τσι ‘χω μόνιμες εις το νεκροταφείο.
Αν συγχωρούσε ο Θεός τα αμαρτήματά μου,
Θα ‘δινα τέρμα στη ζωή να’μια με τα παιδιά μου.
Μα’χ’ αμαρτήματα πολλά δεν είμαστ’ ίσα-ίσα,
Και θα ‘ναι στον παράδεισο, κι εγώ θα μπω στην πίσσα.
Δεν πρέπει να τσι ξαναδώ μόνο στη φαντασία
Γ-ή στο όνειρο καμιά φορά, γ-ή στη φωτογραφία.
Θα ‘δινα τέρμα στη ζωή μα (η) μοίρα μ’ απελπίζει
Έχασα δυο, έμεινε μια και κείνη μ’ εμποδίζει."
“Ε Θέ μου! Πάλι μαχαιριά χωρίς να ξεματώσω!
Και πως θα σκάψω πάλι γης και μέσα να σε χώσω;”
“Ποτέ δεν το φαντάστηκα κι ούτε ελόγιαζα το
να πορπατώ πάνω στη γης κι οι γιοί μου να’ν’ ‘πο κάτω”
Όταν τις πρωτάκουσα με έπιασαν τα κλάματα... τόσος πόνος κι όμως τόσο κουράγιο...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Για σήμερα δε θα αφήσω κάτι άλλο στο Forum αυτή θα είναι και η σιγή μου , αυτή και η συμπαράσταση μου στην Άννα και στη Ζηνοβία για το χαμό των συμμαθητών και των συγγενών τους .
Πριν μια βδομάδα ήμουν κοντά τους και σήμερα ....
Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θρηνώ .
Σα φίλος ευχαριστώ το Θεό που δεν έφτασε το μαχαίρι στο κόκαλο και έχω ακόμα την Άννα μου καλά .
O αναζητών
Apostolos
Edited by - Ramoglou on 14/04/2003 09:35:08
* Irene *
~ Love is the only truth ~