- Eρωτηση για ονειρα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Freya85Νέο Μέλος
Γεια σας φιλοι!!!!
Σας παρακολουθω πολλα πολλα χρονια...ισως απο το 2004, ισως και πιο πριν δεν θυμαμαι:)
Θα ηθελα τη γνωμη σας σε 2 πριπτωσεις.
Δεν ειμαι ιδιεταιρα διαισθητικο ατομο....παραξενα πραγματα αντε να μου εχουν συμβει 1-2 φορες στην ζωη μου αλλα δεν μπορω να εξηγησω τα εξης...
1)Με την γιαγια μου μενουμε πανω-κατω...το βραδυ βλεπω στον υπνο μου οτι η γιαγια επεσε και χτυπησε, το πρωι που ξυπνησα μαθαινω οτι πραγματι αυτο εγινε...μερικες ωρες πριν!
2)Πριν απο αρκετα χρονια ειδα το πιο ζωντανο ονειρο της ζωης μου...οτι καποιος με αναισθητοποιησε και μαλλον με σκοτωσε....ηταν τοσο αληθινο που ενιωσα τα παντα....κι αλλες φορες εχω δει παρομοια ονειρα αλλα αυτο ηταν διαφορετικο, τι μπορει να ηταν?plz μη γελασετε αλλα παιζει αν υπαρχουν προηγουμενες ζωες να ηταν μια αναμνηση?
Σας παρακολουθω πολλα πολλα χρονια...ισως απο το 2004, ισως και πιο πριν δεν θυμαμαι:)
Θα ηθελα τη γνωμη σας σε 2 πριπτωσεις.
Δεν ειμαι ιδιεταιρα διαισθητικο ατομο....παραξενα πραγματα αντε να μου εχουν συμβει 1-2 φορες στην ζωη μου αλλα δεν μπορω να εξηγησω τα εξης...
1)Με την γιαγια μου μενουμε πανω-κατω...το βραδυ βλεπω στον υπνο μου οτι η γιαγια επεσε και χτυπησε, το πρωι που ξυπνησα μαθαινω οτι πραγματι αυτο εγινε...μερικες ωρες πριν!
2)Πριν απο αρκετα χρονια ειδα το πιο ζωντανο ονειρο της ζωης μου...οτι καποιος με αναισθητοποιησε και μαλλον με σκοτωσε....ηταν τοσο αληθινο που ενιωσα τα παντα....κι αλλες φορες εχω δει παρομοια ονειρα αλλα αυτο ηταν διαφορετικο, τι μπορει να ηταν?plz μη γελασετε αλλα παιζει αν υπαρχουν προηγουμενες ζωες να ηταν μια αναμνηση?
Αγαπητή Freya85 καλωσόρισες στο Esoterica
Lost in Necropolis 
La ville de la mort
Θα ήθελα να σε ενημερώσω για τη λειτουργία της επιλογής "Αναζήτησε!" πάνω κι αριστερά της σελίδας όπου γράφοντας μια σχετική λέξη (π.χ. όνειρα) μπορείς να βρεις ήδη ανοιχτά θέματα παραπλήσιου περιεχομένου με αυτό που σε ενδιαφέρει. Αυτό προτείνεται για να μην διασκορπίζονται οι χρήσιμες πληροφορίες σε πολλαπλά θέματα και για να διευκολύνονται οι αναγνώστες στην εύρεσή τους.
Παρακάτω παραθέτω μερικά θέματα σχετικά με τα όνειρα στα οποία μπορείς να εισέλθεις κλικάροντάς πάνω τους και να καταθέσεις απόψεις και ερωτήσεις.
ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ? ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ?
Καλή συνέχεια στις αναζητήσεις σου![]()