- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
αλλα προτιμω να κραταει εκεινος το τιμονι...
:))
μου αρεσει η μαγειρικη ...χω πολλα ταλεντα...και οταν παω στην εκκλησια ανεβαινω γυναικωνητη.
αλλα θα θυνησω κατι που μερικοι ξεχνουν...
μπορει οι ελληνιδες να εγιναν
οπως αμερικη" αλλα οι εκειν ελληνιδες εχουν να θυμισουν κατι:
μπορει ο ανδρας να ειναι το κεφαλι του σπιτιου..η γυναικα though...ειναι ο λαιμος..:)))
Συνταξιδιωτη steelspring,γιατι τοσο "μενος" για τις ανθρωπινες σχεσεις...;
Αν δεν "χαλαρωσεις" περι του ενος 15' στον καθρεφτη -του σπιτιου σου..-ισως η συνεχεια επεται χειροτερη για την αυτη σου πλευρα...μηπως να σκεφτοσουν εναν επαναπροσδιορισμο..;...αλλιως λεγεται "γκρεμισμα απο θεμελιων..":)
Ατμα
--...μια φιλικη ψυχη αφ'εαυτου~που χρωματιζεται αναλογα με τη δονηση που αντηχει..απο τον απεναντι λογο---

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
quote:]quote:
ο ανθρωπος ειναι πολυγαμικος κατα βαση η μονογαμικος...
επειδη τη βαση τη θετει ο ιδιος...και οχι ο απεναντι 'η η "κοινωνια"...!
Εάν τη βάση την την θέσει ο ίδιος , τότε καλύτερα να αποχωρήσει απο την κοινωνία πρίν τον αποβάλει αυτή .Ο άνθρωπος (και τα δύο φύλα) είναι πολυγαμικός .
Όχι απαραίτητα Κοινωνικός.
Σαν σκεπτόμενο όν είναι μονήρης.
δηλαδη λες οτι οφειλει τινας να ζει "καταπιεσμενος" "φοβουμενος" μην + τον αποβαλει η "κακουργα κοινωνια";;;;;
εχμ....
προβλημα ....φιλε μου:)
οχι μονο για τον εκλειποντα της.... αλλα και της κοινωνιας...though.-
εσυ ομως δεν συντονιζεσαι "ποτε" με τις απαντησεις μου/..."βιαζεσαι" τοσο που δεν υπαρχει "αλληλουχια"..του ποστ μου με το δικο σου...----αληθεια...καρτερι το λενε αυτο;...εχμ..ελληνικοκυνικοχιουμορ ειναι μην μου αγριευεις αδικως/δεν πιανει---
αντε φευγω εκτος//με συνεπηρε ο εθνικος ΜΑΣ υμνος//οι σχεσεις μου με το "ολον" αλλα + εδω στο σπιτι μου ειναι οκ.(αντε βρε εβγαλες ειδηση)
τι να λεμε..για τους αλλους; δεν με αφορα.(υπαρχουν ειδικοι επ'αυτου)
χαιρε ω χαιρε λευτερια!
--we r the champions!!!!!!!!---sirtaki time my friend---

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/07/2004 23:19:42
quote:
Συνταξιδιωτη steelspring,γιατι τοσο "μενος" για τις ανθρωπινες σχεσεις...;
Αν δεν "χαλαρωσεις" περι του ενος 15' στον καθρεφτη -του σπιτιου σου..-ισως η συνεχεια επεται χειροτερη για την αυτη σου πλευρα...μηπως να σκεφτοσουν εναν επαναπροσδιορισμο..;...αλλιως λεγεται "γκρεμισμα απο θεμελιων..":)
To μένος αν το λάβεις ώς προιόν αγανάκτησης μπροστά στην υποκρισία και στο ψέμα , μάλλον μοιάζει με υγειή αντιμετώπιση.
Ποτέ δεν ήταν στόχος μου η ηρεμία . Έχω και γώ το ρόλο μου σ`αυτή τη ζωή.
Και θα σου πω και κάτι για την υποκρισία .
Αφού η γυναίκα κουλαντρίσει όπως γουστάρει τον μαλάκα της που τον αφήνει με την ψευδαίσθηση ότι είναι η κεφαλή του σπιτιού, φοράει φερετζέδες και τρέχει στους γυναικωνίτες.Ταπεινή και χαμηλοβλεπούσα..
ως κοινωνικά αρμόζει.
Δεν το λέω προσωπικά για σένα , αλλά μιλάω γενικά .
Φαντάζομαι ότι τα 15' στον καθρέφτη είναι και αυτό γενικό.
quote:
Φαντάζομαι ότι τα 15' στον καθρέφτη είναι και αυτό γενικό.
αυτο ειναι ειδικο//μα αφου γνωριζεις το ρολο σου στην κοινωνια μαλλον χρειαζεσαι απλα να το επιθεωρεις...ισως χρειαζεται ενιοτε "μετασχηματισμους"...
ωστοσο να πως δν καταλαβες το υφος μου..μαλλον εισαι "επη-ρεασ-μενος..(@_@)....
quote:
To μένος αν το λάβεις ώς προιόν αγανάκτησης μπροστά στην υποκρισία και στο ψέμα , μάλλον μοιάζει με υγειή αντιμετώπιση.
ναι εχεις δικιο...μα θα ελεγα..πως ειναι καλυτερα ....μιαν βαθεια ..ανασα και ενα ποτηρι νερο...:))
υγειινα κι αυτα...
(κανει και ζεστη...το μενος φερνει κι αλλα επεισοδια ,u know...:)
ωστοσο....επειδη δεν μπορω με τιποτε να "χαλαστω" εδω και μερικες μερες(κατι τετοιες στιγμες το ψεμμα καποιων ειναι μαλλον αδιαφορο ..καμμια σχεση μ'εκεινο το "μοχλο πιεσης" που ανεφερες σε παλαιοτερο παρομοιο θεμα...remember;)
quote:
Αφού η γυναίκα κουλαντρίσει όπως γουστάρει τον μαλάκα της που τον αφήνει με την ψευδαίσθηση ότι είναι η κεφαλή του σπιτιού, φοράει φερετζέδες και τρέχει στους γυναικωνίτες.Ταπεινή και χαμηλοβλεπούσα..
ως κοινωνικά αρμόζει.
....
quote:
Δεν το λέω προσωπικά για σένα , αλλά μιλάω γενικά
οχι γιαννης/γιαννακης...:)
σε καταλαβα /
πρωτα κοβουμε...+ μετα ριχνουμε αλατακι....στην πληγη....:))
εστω...:)γιατι μπερδεψες τα λογια που αφορουν εμενα/με κατι που ανεφερα απο ταινια.
αν με θιγει αυτο;...εχμ...γιατι αυτος ηταν ο λογος που τα μπερδεψες αγαπητε;
ωραια/τουλαχιστον κατεστει φανερος +ο δικος σου ρολος.
----
quote:-----ειναι κι αλλοι σαν εσενα...και μαλιστα ειναι επισης ηλιου φαεινοτερον.
Ποτέ δεν ήταν στόχος μου η ηρεμία . Έχω και γώ το ρόλο μου σ`αυτή τη ζωή.
ετσι ειναι αυτα.
ευτυχως αποδεχομαι ευκολα.
(ομως...ειδες..με κρατας ακομη...εσω+σε εγρηγορση....:)αντι να παω κατω...στις σημαιες....:))
---
μακια "champion partner! "
(ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΗΣΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ--ΟΧΙ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ--...ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ !!)

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
quote:
μπορει ο ανδρας να ειναι το κεφαλι του σπιτιου..η γυναικα though...ειναι ο λαιμος..:)))
Kάτι από "My big fat wedding"...μου φέρνει...![]()
![]()

Aν αφήσουμε να υπονοηθεί ότι κάποιος ανοίγει ένα θέμα υπο το κράτος της πνευματικής αστάθειας ή έστω της ψυχικής ταραχής , θα σε παρακαλέσω πολύ να το σκεφτείς τώρα πόσο καλή υπηρεσία προσφέρει στην συζήτηση.
quote:
-τσουπ!-το'ξερα και σε περιμενα+"εγω" καλε μου..:))
Ε.. αφού τόξερες και με περίμενες , τότε γιατι το είπες καλή μου;
quote:
(ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΗΣΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ--ΟΧΙ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ--...ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ !!)
Θα προτιμούσα το σύνολο να εισπράττει αυτά που λέω , με τον τρόπο που τα διατυπώνω και με με το ύφος που εγώ επιλέγω να τοποθετούμαι.
Μιλάω ειλικρινά , και αυτό νομίζω ότι το εισπράττει το σύνολο , στο οποίο άλλωστε είμαι απόλυτα εκτεθειμένος σε κρίσεις , παρατηρήσεις και διαφωνίες.
quote:
quote:Ποτέ δεν ήταν στόχος μου η ηρεμία . Έχω και γώ το ρόλο μου σ`αυτή τη ζωή.-----ειναι κι αλλοι σαν εσενα...και μαλιστα ειναι επισης ηλιου φαεινοτερον.
....ΤΩΡΑ ΠΙΑ...ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ+ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ....
ΟΛΑ ΠΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ....ΓΜΤ....
ΝΑΙ ΒΡΕ ΑΒΑΛΛΟΝ! ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΡΥ!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ....:(
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ
"ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ" ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ + ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ(ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΝΤΙ "ΣΙΩΠΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ"...
+ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ....ΑΝΑΦΕΡΩ..ΔΗΛΑΔΗ COPYRIGHT..
~~ΣΠΕΥΔΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙOΡΘΩΣΩ//ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ NA TA KATAΦΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ![]()
WE R THE CHAMPIONS!![]()
ΥΓ ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ>>ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΤ'ΑΛΛΟΥ ΑΡΧΗ>>ΜΑΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
Edited by - ΑΤΜΑ on 06/07/2004 00:34:30
quote:
Θα προτιμούσα το σύνολο να εισπράττει αυτά που λέω , με τον τρόπο που τα διατυπώνω και με με το ύφος που εγώ επιλέγω να τοποθετούμαι.
Μιλάω ειλικρινά , και αυτό νομίζω ότι το εισπράττει το σύνολο , στο οποίο άλλωστε είμαι απόλυτα εκτεθειμένος σε κρίσεις , παρατηρήσεις και διαφωνίες.
ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ;
ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ:
'ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΑΥΤΑΠΟΥ ΛΕΩ ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΦΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ.
ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ...ΣΕ ΚΡΙΣΕΙΣ... ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ..ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ.'
----ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;----
ΑΤΜΑ
--ΚΑΘΕ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΧΕΙ ΤΗ...ΣΚΙΑ....ΤΗΣ
....

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
Edited by - ΑΤΜΑ on 06/07/2004 00:37:05
Όχι ΑΤΜΑ δεν κατάλαβα . Αλλά δεν πειράζει.
---ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ;(
ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!
---ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
KAI NA EXEI KAI THN YΠOMONH ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ.
XΩΡΙΣ AYTHN OΛA EINAI MATAIA.
OΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ.
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΦΕΡΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ...ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ.
ΜΑΤΑΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΤΑΙΗ ΣΙΩΠΗ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΝΝΟΩ)
ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....
ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ(ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ..//ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΝΑ (ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ)ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ" ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ// ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ;)
TRY ME..Ι'ΜΕΧΤRΑSWEETY![]()

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
Edited by - ΑΤΜΑ on 06/07/2004 01:22:45
quote:
ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
KAI NA EXEI KAI THN YΠOMONH ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ.
XΩΡΙΣ AYTHN OΛA EINAI MATAIA.
Να υποθέσω λοιπόν ότι εσύ διάβασες προσεκτικά απο την αρχή τα όσα 'εχω πεί σ` αυτό το τόπικ πολύ υπομονετικά , και αφού κατανόησες όλα όσα είπα , μου φέρνεις ένα κείμενό μου για να καταλάβω εσένα.
Μετά αμφισβυτείς άν εγώ ο ίδιος καταλαβαίνω αυτά που ο ίδιος έγραψα.
Επειδή είναι πολύ ανακατωμένα για να καταλάβω λοιπόν, κάτσε ένα λεφτό και γράψε όμορφα και ωραία τη θέση σου , να την καταλάβουμε και να προχωρήσουμε.