ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το "Σώμα" του ... Ιησού Χριστού - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το "Σώμα" του ... Ιησού Χριστού - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

bajanacker31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PRIMITIVEΝέο Μέλος
24/05/2004, 16:17:46
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΩΣ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ
2004 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ.ΑΠΟ ΤΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ
ΑΝΤΕΞΕΙ 2ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ?
ΤΟ POST ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΧΕΧ

back to the PRIMITIVE...!

astral-projectΜέλος
24/05/2004, 18:57:51
primitive,

ο ιησους δεν πεθανε βρεφος, αλλα στην ηλικια των 33 ετων.

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

24/05/2004, 19:09:08
KALITERA NA AFISUME ISIXOUS TOUS AGIOUS POU PALEPSAN GIA NA EXUME AUTI TIN STIGMI TIN ELEF8ERIA MAS.GIA AUTO TOUS TIMUME OXI GIATI EKANAN 8AUMATA.8AUMA ITAN POU POLEMISAN GIA TIN AGAPI KE ELEF8ERIA.

PISTEVO OTI OLOI MAS KATALAVENUME TO LOGO POU TOUS TIMOUME.APO EKI KE PERA TORA AN TO SOMA TU XRISTOU INE STI GI I STON OURANO ENDIAFERI MONO TOUS KAKOVOULOUS EPISTIMONES POU 8A I8ELAN NA PAROUN TO DNA TOU I OTI ALO 8A TOUS XRISIMEVE.

KAPIOS EKANE MIA EROTISI....AN XRIAZETE TO SOMA TOU MAZI.SE AUTO DEN BOROUME NA DOSUME APADITI.PADOS O 8EOS MAS EPLASE KATIKONA KE KA8OMOIOSI ARA KE O 8EOS EXI SOMA DEN INE MONO PSIXI.

EGO VLEPO TON 8EO ENA POLI DIMIOURGIKO ATOMO ENA TALANTOUXO EPISTIMONA KE KALI PSIXI KE PERIFANO GIA TO ERGO TOU.OSO GIA TON YIO TOU DEN NOMIZO NA EFTIAXE MONO ENA....AFOU PAROMIA PERISTATIKA BOROUME NA DOUME KE STIN ARXEOTITA.

FILIKA

AGAPA GIA NA MIN MISIS.

Leonardo

astral-projectΜέλος
24/05/2004, 19:11:51
συγνωμη σκιες,

αλλα το θεμα ειναι για τον ιησου χριστο και οχι για τους ηρωες του 21

------------------------

24/05/2004, 19:39:52
quote:
PADOS O 8EOS MAS EPLASE KATIKONA KE KA8OMOIOSI ARA KE O 8EOS EXI SOMA DEN INE MONO PSIXI.

Δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει ότι θέλει και όπως θέλει, αλλά:

"Αν ο Θεός εμφανιζόταν σε πεινασμένος ανθρώπους, θα έπρεπε να έχει τη μορφή της τροφής";

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

bajanackerΜέλος
24/05/2004, 20:35:55
quote:
πρωτον: μετα απο 2000 χρονια, δεν μιλαμε πλεον για σωμα αλλα για σκονη.

quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΩΣ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ
2004 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ.ΑΠΟ ΤΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ
ΑΝΤΕΞΕΙ 2ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ?

Ελεος

Διάβασμα παιδιά ... διάβασμα !

### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####

astral-projectΜέλος
25/05/2004, 09:04:22
μετα την αγ. γραφη φιλτατε αποπανω μου, ωραια ειναι επισης να διαβασουμε και χανς κριστιαν αντερσεν.

σημασια δεν εχει η ανασταση ή οποιοδηποτε θαυμα που περιγραφεται στο βιβλιο. σημασια εχουν τα βαθυτερα νοηματα που υπαρχουν εκει μεσα...

------------------------

bajanackerΜέλος
25/05/2004, 17:13:05
Φίλε astral project , μάλλον δεν κατάλαβες που πήγαινε το "διάβασμα".
quote:
μετα την αγ. γραφη φιλτατε αποπανω μου, ωραια ειναι επισης να διαβασουμε και χανς κριστιαν αντερσεν.

Φυσικά και δεν εννοούσα την Αγία Γραφή !
Δεν πρόσεξες τις παραπομπές και σε ποιους αναφερόμουν.

Λοιπόν το λέω και πάλι καθαρά:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΕΚΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ , ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ... από και πέρα μπορούμε να επεκταθούμε και στα "άλλα" τα... "μεταφυσικά" .

Υ.Γ: Εκτός από τον Χ.Κ.Αντερσεν θα πρότεινα και τον Ιούλιο Βερν (είναι ασορτί και με το FORUM )

katiaΜέλος
29/05/2004, 12:41:42
ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ Ν.188 ΑΠΛΡΙΛΙΟΣ 2004 ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ
ΙΣΟΥΚΙΡΙ.ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΕΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ 106 ΧΡΟΝΩΝ.ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΘΗΚΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ
ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ TOMB OF CHRISTS.AN ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ?

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

bajanackerΜέλος
30/05/2004, 11:36:22
Φίλη Κάτια ... ΙΣΟΥΚΙΡΙ τον είπαμε τον αδερφό του?

Αμ ο άλλος ο Ιάκωβος "ο Αδελφόθεος?"
Εγώ πάντως θα το σκεφτόμουν , όταν πεθάνω να γράψουν πάνω στον τάφο μου "bajanacker αδελφός του Ιωάννη" (Ιωάννης=ο αδελφός μου)

katiaΜέλος
30/05/2004, 11:42:30

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ