ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το "Σώμα" του ... Ιησού Χριστού - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το "Σώμα" του ... Ιησού Χριστού - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

bajanacker31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
bajanackerΜέλος
30/04/2004, 20:02:23
... Αλήθεια πού βρίσκεται
Αν έχει αναφερθεί σε κανα τόπικ το ίδιο θέμα , πείτε μου "εσείς απ' τα παλιά".

Ευχαριστώ
bajanacker

Υ.Γ: Αν δεν έχει αναφερθεί θα ήθελα να το συζητήσουμε.

### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####

MistiriosΜέλος
01/05/2004, 03:05:55
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ . ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

bajanackerΜέλος
01/05/2004, 19:54:34
Φίλε μυστήριε ,

επέτρεψέ μου να έχω τις ενστάσεις ,τις απορίες και τις αντιρρήσεις μου για την ανάσταση του Χριστού και του σώματός του.

Εχεις ποτέ σκεφτεί τι θα γινόταν σε όλο τον πλανήτη αν έβγαινε μια είδηση (αληθινή ή μη δεν μας ενδιαφέρει) , οτι τάχα βρέθηκε το σώμα του Ιησού Χριστού (Υπάρχει και σχετική ταινία "The BODY").

Ολο το Χριστιανικό δόγμα και η πίστη των απανταχού Χριστιανών θα κλωνίζονταν, με απρόσμενες συνέπειες...

Anyway , πολλοί από σας θα μου πείτε :"Το σώμα του Μεγαλέξανδρου βρέθηκε ρε μεγάλε?".

Αλλά έτσι γίνεται , κάθε άνθρωπος-μύθος πρέπει να περιστοιχίζεται και από την ανάλογη μυθολογία...

GhostΜέλος
22/05/2004, 02:12:31
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ??? ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ...

22/05/2004, 02:27:15
Θα πρότεινα μία επίσκεψη εδώ: ΑΛ.ΕΞ.ΑΝΔΡΟΣ Ω!ΜΕΓΑ.Σ

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

glinaaeaΜέλος
22/05/2004, 08:48:46
Φίλοι μου γειά σας.
πήρε το μάτι μου το θέμα σας.
Προσωπικά πιστευώ ότι το σώμα του Χριστού δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ γιατί δεν υπάρχει.
Έτσι έρχομαι στο θέμα της Ανάστασης Του μαζί με το σώμα Του.
Έυλογα δημιουργείται το βασικό ερώτημα.Σε τί θα Του χρησίμευε το σώμα Του και τί του χρειαζόταν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Δεδομένου ότι όποιος έχει δεσμευμένη την ψυχή του στο σώμα του ΣΙΓΟΥΡΑ έχει περιορισμό στις δυνάμεις. Του χρειαζόταν λοιπόν ή όχι;;;;;;;;;;;;
Η κατάληξη λοιπόν του συμπεράσματός μου είναι ότι το σώμα Του εξαυλώθηκε με μετατροπή της ύλης σε ενέργεια η οποία χρησιμοποιήθηκε γιά την κάλυψη κάποιας ανάγκης της ανθρωπότητας. Έτσι λοιπόν το σώμα Του ούτε υπάρχει στην Γη, αλλά και σίγουρα δεν το έχει μαζί Του γιατί δεν το χρειάζεται.
ΤΪ ΛΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ?????????????????????

Φιλικότατα.

XDΜέλος
22/05/2004, 09:39:58
Εαν αποδεχθούμε την Χριστιανική Διδασκαλία, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ποτέ πως ο Ι. Χριστός αναγνωρίζεται ως Θεάνθρωπος οπότε σε αυτή την περίπτωση η ανάσταση Του είναι λογικό να συμπεριλαμβάνει και το σώμα Του (άρρηκτο σύνολο).

Από εκεί και πέρα βέβαια ως πολεμική απέναντι στην νέα θρησκεία (Χριστιανισμός) παρουσιάσθηκαν από πολύ νωρίς αρκετές, λίγο πολύ πια γνωστές σε όλους, εκδοχές της συγκεκριμένης ιστορίας..

Edited by - XD on 22/05/2004 09:42:42

glinaaeaΜέλος
22/05/2004, 12:25:13
Φίλοι μου γειά σας.
Φίλε/η XD, δεν νομίζω ότι η άποψη αυτή είναι πολέμια του Χριστιανισμού, αντίθετα είναι πιό σωστή τοποθέτηση και καλύτερη ορθολογιστική εξήγηση και θέση στην θρησκεία, γιατί η θρησκεία δεν είναι παράλογη, αλλά εχει τις βάσεις της στην λογική άσχετα αν μερικές φορές γιά μας είναι άγνωστη η βάση της λογικής αυτής. Όταν μπορούμε όμως να καταλάβουμε εμεις περισσότερα κομμάτια της λογικής αυτής, ερχόμαστε πιό κοντά στην κατανόησή της. Συγνώμη γιά την διόρθωση.
Φιλικότατα.

Crystal_tearΜέλος
22/05/2004, 12:35:57
quote:
Έυλογα δημιουργείται το βασικό ερώτημα.Σε τί θα Του χρησίμευε το σώμα Του και τί του χρειαζόταν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Δεδομένου ότι όποιος έχει δεσμευμένη την ψυχή του στο σώμα του ΣΙΓΟΥΡΑ έχει περιορισμό στις δυνάμεις. Του χρειαζόταν λοιπόν ή όχι;;;;;;;;;;;;

Ε οχι! Να μην συγκρινουμε τον Χριστό με τους ανθρώπους. Ο Θεος δεσμηος; Αν ειναι δυνατων... Ο Χριστος ειχε σωμα γιατι είναι Θεανθρωπος, ειχαι σωμα γιατι ετσι μονο θα μπορούσαι σταυροθει, ναι θα μπορουσε να ερθει και σαν Αυλο Πνεύμα αλλα τοτε τι θα σταυρονόταν; και αλλα τοσα που μπορει να σκεφθει ο καθε ενας...
Αν ο Θεος δεν επερνε το σωμα του μαζι θα ειχε λαβει χωρα η Ανασταση η απλα θα ηταν ενας "Θεος" που τον σκότοσαν και εφυγαι;

22/05/2004, 13:20:29
Αγαπητέ Crystal_tear,

σεβαστή η πίστη του καθενός, αλλά γενικά αισθάνομαι ότι είναι αν μη τι άλλο ουτοπικό να προσπαθούμε να διαβάσουμε το "μυαλό" και να κατανοήσουμε τις προθέσεις της Υψηλότερης Διάνοιας. Ας μην αποδίδουμε λοιπόν, ανθρώπινη χροιά και λογική ("είχε σώμα γιατί έτσι μπορούσε να σταυρωθεί") σε κάτι θεϊκό, εφόσον πιστεύεις.

Ελπίζω να έγινα κατανοητή και με συγχωρείς για την παρέμβαση.

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

22/05/2004, 16:24:14
....ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ....
ΧΜ...
ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ...ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..
ΕΚΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΕΛΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ Ν'ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ
"ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ"...
ΑΦΟΥ + Η ΣΙΝΔΟΝΗ -ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ-ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΕΥΦΥΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ..
ΜΑ ΥΠΗΡΞΕ " ΜΙΑ ΕΚΦΑΝΣΗ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ" ΣΤΟ ΕΔΩ ΕΡΩΤΗΜΑ
ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ...
"ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ..ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΙΝΔΟΝΗ...;"

ΕΧΜ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΑΦΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ..(ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑΕΒΓΑΖΕ ΓΝΗΣΙΑ ΤΗ ΣΙΝΔΟΝΗ...:)

ΕΧΜ...ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ....
ΑΝΑΛΥΦΘΗΚΕ...
-ΣΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ...ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ..-

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ -ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ-....
ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ -ΚΑΙ ΕΣΩ-ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟΝ "ΙΗΣΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΟΣ.."...
ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΥΣ ΒΙΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΠΑΡΑΥΤΑ..+ ΤΟ '7' ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ-

ΜΑ ΣΑΝ ΤΑΥΤΙΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ/ΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ.
+ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩ 'Η ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΙΝΔΟΝΗ...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟ ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ...
ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΗ...
(ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ"ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ"....ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ Η ΨΥΧΗ...
ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΛΑ ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ....
ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ....ΤΙΣ URANTIA ...ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ...

ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ....
ΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ...ΤΟΝ ΕΡΩΤ-ΟΝΤΑ...

(ΖΑΝΤΟΚ ΠΑΠΙΣΣΑ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕΣ ΣΤΟΝ ΩΜΕΓΑ:)

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 22/05/2004 16:34:35

22/05/2004, 17:28:30
Χμμμ...

Ανάληψη

Η σταύρωση του Πνεύματος πάνω στον Σταυρό του Πνεύματος!

Σύμβολο: κύκλος με οριζόντια διάμετρο και κάθετο τμήμα το οποίο διαιρεί το πάνω ημισφαίριο (ανεστραμμένος σταυρός Ταυ ή αλλιώς Σταυρός της Διδασκαλίας).

Μία βαθμίδα συνήθως εκτός εμβελείας της ανθρώπινης κατανοήσεως.

quote:
ΖΑΝΤΟΚ ΠΑΠΙΣΣΑ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕΣ ΣΤΟΝ ΩΜΕΓΑ:)

Χρέος μου!

No name human

Crystal_tearΜέλος
22/05/2004, 18:22:18
Δεν είχα την πρόθεση να πλησιάσω την σκέψη του Δημιουργού , συγνώμη αν αυτό έκανα, ήθελα να επισημάνω ότι καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε… «και αλλά τόσα που μπορεί να σκεφθεί ο κάθε ένας...»

Σε ευχαριστώ!

XDΜέλος
23/05/2004, 08:04:34
quote:

Φίλοι μου γειά σας.
Φίλε/η XD, δεν νομίζω ότι η άποψη αυτή είναι πολέμια του Χριστιανισμού, αντίθετα είναι πιό σωστή τοποθέτηση και καλύτερη ορθολογιστική εξήγηση και θέση στην θρησκεία, γιατί η θρησκεία δεν είναι παράλογη, αλλά εχει τις βάσεις της στην λογική άσχετα αν μερικές φορές γιά μας είναι άγνωστη η βάση της λογικής αυτής. Όταν μπορούμε όμως να καταλάβουμε εμεις περισσότερα κομμάτια της λογικής αυτής, ερχόμαστε πιό κοντά στην κατανόησή της. Συγνώμη γιά την διόρθωση.
Φιλικότατα.

Συγνώμη αλλά με παρεξήγησες! Δεν έγραψα για να κρίνω την άποψη σου (αν το έκανα θα συμπεριλάμβανα –quote- το αρχικό σου κείμενο) ή να θίξω το ζήτημα των δυνάμεων – ιδιοτήτων του (της φύσης του) ως Θεανθρώπου αλλά γενικά παρέθεσα μια Χριστιανική εξήγηση ως προς τον λόγο της συνολική ανάστασης του Ι. Χριστού δίχως να παίρνω θέση στο «πως» υλοποιήθηκε αυτή.

Στο δεύτερο σκέλος της απάντησης απλά υπενθυμίζω πως από πολύ νωρίς, διάφοροι κύκλοι μάταια ως σήμερα ανέπτυξαν πολεμική απέναντι στην ανάσταση Του.

Edited by - XD on 23/05/2004 08:10:40

astral-projectΜέλος
23/05/2004, 10:06:56
πρωτον: μετα απο 2000 χρονια, δεν μιλαμε πλεον για σωμα αλλα για σκονη.

δευτερον: για να διατηρηθει η παραδοση και ολα αυτα που διδασκουν οι αποστολοι δεν επρεπε να βρεθει σωμα

τριτον: δεν χρειαζεται να μεταβει στις αγκαλες του πατερα του με το σωμα που ειχε, γιατι ο θεος ειναι πνευμα. εξαλλου, μπορει οποια στιγμη θελει να του φτιαξει ενα καινουργιο με ολα τα κομφορ.

τεταρτον: τι σημασια εχει να βρουμε ενα πτωμα για να λατρεψουμε, απ την στιγμη που εμφανως δεν καταλαβαμε τιποτα απο την διδασκαλια του.
(δεν συμφωνω καθολου στο προσκυνημα πτωματων των αγιων. οι αγιοι ειναι κατι περισσοτερο απο ενα καρβουνιασμενο κουφαρι - βλ. αη γιαννης ρωσσος).

αυτα.

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

bajanackerΜέλος
23/05/2004, 18:05:34
Φίλοι μου γεια σας.

Επεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο του Φρόυντ που διάβασα παλαιώτερα ."Μελέτες για την ψυχανάλυση , ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ".
Εκεί λοιπόν αναφέρει δύο παραδείγματα "τεχνητών μαζών" : Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ . Δεν θα αναφερθώ στο στρατό (δεν είναι επι του παρόντος) , αλλά στην άλλη τεχνητή μάζα , αυτή της εκκλησίας .

Γράφει λοιπόν ο Φρόυντ

"Δεν είναι ,τό ίδιο απλό νά παρατηρήσει κανείς τή διάλυση μιας θρησκευτικής μάζας. Πρίν λίγο καιρό επεσε στά χέρια μου ενα Αγγλικό μυθιστόρημα που μου σύστησε ο καθολικός επίσκοπος του Λονδίνου, μέ τόν τίτλο: «Όταν ηταν σκοτεινά..». Τό βιβλίο αυτό περιγράφει μια ιστορικιά, κατά τή γνώμη μου σωστά μιά τέτοια πιθανότητα καί τίς συνέπειές της. Διηγείται σά νά συνέβαινε στό παρόν, πώς μιά Συνωμoσία εχθρών του Χριστού καί της χριστιανικης πίστης κατόpθωσε να βρει μιά επιγραφή σε εναν υπόγειο τάφο της Ίερουσαλήμ οπου ο Ιωσήφ άπό την 'Αριμαθαία. ομολογεί ότι γιά λόγους ευσέβειας απομάκρυνε κρυφά τό σώμα του Χριστου τήν τρίτη μέρα άπό τήν ταφή του καί το μετέφερε εκεί. Ή άρχαιολογική αυτή άνακάλυψη, που θέτει σέ άμφισβήτηση τήν άνάσταση του Χριστου καί τη θεϊκή φύση του, εχει σάν συνέπεια τόν κλονισμό του ευρωπαϊκου
πολιτισμού καί την υπερβολική αύξηση της εγκληματικότητας καί των πράξεων βίας, που εξαλείφεται μέ τήν αποκάλυψη της συνωμoσία

Σεφτείτε λιγάκι....

bajanackerΜέλος
23/05/2004, 18:08:37
Συγγνώμη για τα λαθάκια , αλλά το κείμενο είναι "σκαναρισμένο από το βιβλίο...

23/05/2004, 18:35:15
Ο Πλούταρχος λέγει:

"Πολλοί κάνουν λάθος όσον αφορά στις πραγματικές έννοιες των συμβόλων και έτσι πέφτουν σε ανόητες δεισιδαιμονίες, ενώ άλλοι, αποφεύγοντας το ένα άκρο πέφτουν στο αντίθετο τρομερό βάραθρο, ενείνο της αθεΐας και της ασέβειας."

No name human

-sonap-Μέλος
24/05/2004, 15:50:27
Δεν φτανει που Τον σταυρωσαμε?

Δεν φτανει που Τον βασανισαμε?

Δεν μπορειτε να Τον αφησετε στην ησυχία Του?

Κρατηστε τα συμπερασματα σας για εσας και επιτελους σεβαστειτε Εκεινον αλλα και αυτους που Τον πιστευουν

Σας παρακαλω,σταματηστε και γραψτε καπου αλλου

-sonap-Μέλος
24/05/2004, 15:54:27

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ