- MANY RELIGIONS EQUALS PLENTY OF TRUTHS? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Μπορει να γινει κατι στις επομενες ημερες?
Ταο, μέχρι τον Ιούνιο τελικά θε είμαι κάθε απόγευμα εκεί οπότε αν θες κι όποτε θες πάρε τηλέφωνο και ζήτα με.
quote:
Μορφεα,δεν ξερω αν ηταν johrei η μεθοδος της βοηθου,η ιωχρουν πυρ αλλα με εντυπωσιασε το ποσο αλλαζαν τα συναισθηματα και η κατασταση του παιδιου οταν η γυναικα αυτη πλησιαζε η απομακρυνε τα χερια της απο κοντα του.
επισης θα ηθελα να μου πεις κατι για τον αγιο γερμανο που ανεφερες καπου γιατι δεν τον εχω ξανακουσει και για τον cryon (υπευθηνο του ηλεκτρομαγνητικου πεδιου της γης ,οπως λενε).
Φίλε Άρη, την γνωρίζω αυτή τη μέθοδο θεραπείας αν και ποτέ δεν μου έχουν κάνει αλλά όχι δεν έχει να κάνει με το johrei, είναι άλλο είδος ενέργειας. Αυτό είναι ουσιαστικά βιοενέργεια αλλά όταν κάποιος είναι πολύ ισχυρό κανάλι μπορεί να κάνει τα μεγαλύτερα θαύματα. Ο Χριστός φαντάσου χρησιμοποίησε Βιοενέργεια για να κάνει όλες αυτές τις θεραπείες.
Ο Άγιος Γερμανός είναι ένα απο τα πιο γνωστά μέλη της Λευκής Αδελφότητας και μαζί με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ χειρίζονται την ενέργει της Ιώχρουν Φλόγας. Ο Άγιος Γερμανός ήταν ο φύλακας της Ιώχρουν Φλόγας στην εποχή της Ατλαντίδας και όταν άρχισαν οι καταστροφές τότε ανελήφθη και πήρε μαζί του και το Ιερό Πυρ το οποίο τώρα δίνεται μόνο σε όσους το επικαλούνται ενώ τότε ήταν ελεύθερο και διαθέσιμο σε όλους. Τώρα... περισσότερα πράγματα θα βρεις σε βιβλία, υπάρχουν πολλά βιβλία για Εκείνον.
Όσον αφορά τον Κρύον είναι ένα περίεργο ζήτημα. Ο Κρύον είναι η οντότητα που προκάλεσε τον κατακλυσό της γης πριν από κάποιες χιλιετίες και τώρα έρχεται για δεύτερη φορά να σώσει την ανθρωπότητα αλλάζοντας τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της Γης ώστε οι καινούργιες δονήσεις που θα μπουν σύντομα να μην μας τινάξουν κυριολεκτικά στον αέρα. Ωστόσο λέγονται και πάρα πολλά αρνητικά για τον Κρύον και για αυτόν που λέει οτι επικοινωνεί μαζί του, ότι επικοιωνεί με αρνητικές οντότητες του αστρικού πεδίου κ.λ.π. Τώρα δεν ξέρω. Γι αυτό επίσης θα βρεις πολλά βιβλία τα βιβλιοπωλεία.
quote:
Μορφέα έχεις πάρει και τον βαθμό του ρεικι μάστερ? ποιος σε μύησε στην violet flame? ευχαριστώ
Όχι, σταμάτησα στον δεύτερο βαθμό μιας και μετά απο λίγο γνώρισα την Ιώχρουν Φλόγα και με απορρόφησε τελείως. Η δασκάλα που με μύησε στην Ι'ωχρους Φλόγα λέγεται Ελένη Νίτσελε Γραμματικάκη και είναι αυτή που έχει γράψει το βιβλίο " Το Ιερό Ιώχρουν Πεδίο". Κάνει σεμινάρια και βρίσκεται στον χώρο του Johrei χρόνια τώρα.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

quote:
Ο Άγιος Γερμανός είναι ένα απο τα πιο γνωστά μέλη της Λευκής Αδελφότητας και μαζί με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ
Συγνώμη, λάθος, τον Αρχάγγελο Ζακχιήλ
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

og god είναι ο ίδιος με τον βραζιλιάνο θεραπευτή που ήταν στο ΕΙΡΉΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
Γιατι ρωτάς όμως;
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ