- MANY RELIGIONS EQUALS PLENTY OF TRUTHS? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Εαν ενδιαφέρεσαι στείλε μου e-mail να σοθ δώσω περισσότερες πληοφορίες, για το που είναι κ.λ.π. Σκοπός του είναι η αποτοξίνωση του υλικού και του πνευματικού μας σώματος
Εποχή του Φωτός
Εποχή του Φωτός
Kata 2on, se poia geneologia reiki eisai, kai an pisteveis pws na pareis oloklhrotika ton 3o va8mo (na gineis master dld) exei ypsulo timhma (poy ontos exei), giati den pairneis apla to 1o kommati tou 3ou va8moy (thn muhsh sto sumvolo tou Master) na klhseis ton muhtiko soy kyklo?
3on, me to Iwxroyn Pyr, yparxei dinatotita anasugrotishs tou eautou sou sundeontas se me to parel8on opws me to Reiki?
Ps: H "timologish" den egine apo tous shmerinous Daskaloys, alla apo prohgoumenes genies, prin lete ahdies diavazete kai ligo pws eginan ta pragmata, oxi "To Reiki egine tis modas kai mas klevete", apo ton Hayashi (nomizw pws k apo ton Usui 3ekinise ki'ollas) pws 8a einai ta antitima twn va8mwn (o 1os va8mos kostizei oso einai o mis8os 1½ vdomadas, o 2os me ton mis8o 1½ mina kai o 3os me ton mis8o 1½ xronou)
Edited by - Akenaton on 04/01/2004 04:29:11
Edited by - Akenaton on 04/01/2004 04:32:22
quote:
Morfea: Prwth fora akouw gia to Iwxroun Pyr kai fenetai endiaferon, 8a h8ela an mporeis na moy dwseis kapoies plhrofories panw se ayto.
Kata 2on, se poia geneologia reiki eisai, kai an pisteveis pws na pareis oloklhrotika ton 3o va8mo (na gineis master dld) exei ypsulo timhma (poy ontos exei), giati den pairneis apla to 1o kommati tou 3ou va8moy (thn muhsh sto sumvolo tou Master) na klhseis ton muhtiko soy kyklo?
3on, me to Iwxroyn Pyr, yparxei dinatotita anasugrotishs tou eautou sou sundeontas se me to parel8on opws me to Reiki?
Φίλε Ακένατον, η Ιώχρους φλόγα είναι μια πάρα πολύ δυνατή ενέργεια που κατάγεται απο την ατλάντια εποχή και πηγάζει απο τον Άγιο Γερμανό και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Είναι πραγματικά πολύ ισχυρή, είναι ουσιαστικά και ο λόγος που σταμάτησα το Ρέικι γιατί με απορόφησε πραγματικά. Τώρα εγώ την Ιώχρους Φλόγα την γνωρίζω απο μία απο τις αντιπροσώπους της στην Ελλάδα, την κα Ελένη Γραμματικάκη που έχει γράψει το βιβλίο Το Ιερό Ιώχρουν Πεδίο που θα το βρεις σίγουρα στον πύρινο κόσμο. Ονομάζεται έτσι γιατί πράγματι η ενέργεια αυτή εκδηλώνεται σαν Ιωχρουν Πυρ και χρησιμοποιείται με πάρα πολλούς τρόπους, είτε απλά με προσευχές, είτε με κρύσταλλα, αιθέρια έλαια είτε και με όλα μαζί. Η κυρία αυτή είναι σε έναν σύλλογο στην Καλλιθέα και μπορείς να την βρεις κάθε Δευτέρα και Παρασκευή απόγευμα στο 210 9571486, όπου κάνουν και Johrei.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Όσο για το τελευταία, μπορώ να ομολογήσω οτι σε κάποια πράγματα χρειάζεται ένα ανντίτιμο, για να δουλέψεις σκληρά να το αποκτήσεις. Ωστόσο, οι συμπαντικές ενέργειες με κανέναν τρόπο δεν συμφωνώ οτι πρέπει να πληρώνονται γιατί πολύ απλά δεν ανήκουν σε κανέναν μα κανέναν για να πάρει λεφτά...
Συμφωνώ για την βιοενέργεια εν μέρει γιατί ο θεραπευτής προσφέρει και την δική του ενέργεια για να γίνει η θεραπεία. Και επειδή η τιμολόγηση έγινε απο τις παλαιότερες γενιές δεν μου λέει τίποτα. Είδα πολλούς δασκάλους να πλουταίνουν και να έχουν πολλά αυτοκίνητα απο το αντίτιμο που λες οτι έχει τόση σοβαρότητα...
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

quote:
. Η κυρία αυτή είναι σε έναν σύλλογο στην Καλλιθέα και μπορείς να την βρεις κάθε Δευτέρα και Παρασκευή απόγευμα στο 210 9571486, όπου κάνουν και Johrei.
Να' μαι παλι Μορφεα,απο το ενα τοπικ στο αλλο.
Κατι εχω ακουσει σχετικα...Τι χρειαζεται για να γνωρισεις το Johrei ,τοσο ωστε να μπορεσεις να βοηθησεις καποιον?Στο συλλογο αυτο ,τι ακριβως κανουν?
Ευχαριστω για την απαντηση σου.
quote:
Κατι εχω ακουσει σχετικα...Τι χρειαζεται για να γνωρισεις το Johrei ,τοσο ωστε να μπορεσεις να βοηθησεις καποιον?Στο συλλογο αυτο ,τι ακριβως κανουν?
Βασικά το μόνο που χρειάζεται για να γνωρίσεις το Johrei είναι απλά να περάσεις απο κει οποιαδήποτε ώρα θες απο τις 14.00 μέχρι τις 22.00, να ανεβείς στον τρίτο όροφο και να ζητήσεις να σου κάνει κάποιος Johrei το οποίο διαρκεί 20 λεπτά η κάθε συνεδρία. Και φτάνοντας στο κρίσιμο σημείο της υπόθεσης, το πόσα πληρώνεις, δεν υπάρχει καμιά τιμή. Απλά παίρνεις έναν φάκελο ανώνυμα, βάζεις μέσα ό,τι ποσό θέλεις απο 1 ευρώ μέχρι 1.000.000 και το πετάς μέσα σε μια κούτα. Τόσο απλά. Είναι μη κερδοσκοπικός σύλλογος και τα έσοδα έχουν σκοπό την συντήρηση του κέντρου και ουσιαστικά είναι ένας σύλλογος ενεργειακής θεραπείας που έχει και άλλες διάφορες δραστηριότητες αν θυμάμαι καλά: Υογκα, Τάι Τσι, Ικεμπάνα (Γιαπωνέζικη ανθοδετική) Μπατικ, ζωγραφική και γίνονται διάφορα σεμινάρια αυτογνωσίας απο διάφορα μέλη που χρησιμοποιούν τον χώρο.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Το "εκει" το μαθαινω τηλεφωνοντας, η μπορεις κι εσυ να με πληροφορησεις σχετικα?
Οταν λες "...σου κανουν Johrei " τι ακριβως εννοεις?(η απλα,πηγαινε και θα δεις...)
Σε ευχαριστω και ελπιζω να μη σε κουραζω.
quote:
Οταν λες "...σου κανουν Johrei " τι ακριβως εννοεις?(η απλα,πηγαινε και θα δεις...)
Χαχαχα, μη φοβάσαι, δεν θα σου κάνουν βουντού. ΛΟΛ, βασικά ότι και να σου πω είναι βιωματικό αλλά θα σου περιγράψω την τεχνική. Ο Πομπός και ο δέκτης κάθονται ο ένας απέναντι απο τον άλλον καθιστοί. Ο πομπός λοιπόν σηκώνει το χέρι του και κατευθύνει την παλάμη του ώστε να βλέπει το συγκεκριμένο σημείο που πρέπει να πάρεις Johrei. Δεν σε ακουμπάνε και υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 30 - 40 πόντων. Η συνεδρία είναι 20 λεπτά και μπορείς να κάνεις όσα Johrei τη μέρα θέλεις.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

quote:
Φίλε Ταο φυσικά θα ήθελα να πολύ να σε πληροφορήσω, το εκεί είναι στην Καλλιθέα, είναι ένας Πολιτιστικός σύλλογος που κάνει Johrei και διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Απ' ο,τι καταλαβα πρεπει να τηλεφωνησω για ακριβη διευθυνση, καθως εχω την εντυπωση οτι στην Καλλιθεα υπαρχουν δυο-τρεις Πολιτιστικοι συλλογοι.
quote:Χαχαχα, μη φοβάσαι, δεν θα σου κάνουν βουντού
Δεν ειμαι τοσο αφελης ή τοσο ασχετη με τετοια θεματα, ωστε να φοβαμαι κατι τετοιο
!
Οφειλα ομως να ρωτησω ,αλλωστε το ενδιαφερον μου ειναι μεγαλο και επειγει...
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Θα ηθελα να δω εναν ανθρωπο μου...καλα.
Αν χρειαζεσαι να μαθεις κι αλλα ή εχεις να προτεινεις κατι...
Χαιρετω!
Εαν πάρεις Πέμπτη, Παρασκευή απόγευμα και με ζητήσεις (Μωυσής όχι Μορφέας) θα μιλήσουμε μαζί.
Ευχαριστώ πολύ!
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Ευχαριστώ
quote:
Ποιά είναι η διαφορά του από το ρέικι?.
Καταρχήν υπάρχουν πολλές διαφορές, θα σου παραθέσω αυτές που είναι καθαρά πρακτικής και τεχνικής πρώτα.
1 Δεν ακουμπάς τον άλλον παρά κάνεις την θεραπεία με το χέρι σε απόσταση 30 - 40 εκατοστών
2 η συνεδρία κρατάει 20 λεπτά
3 κάνεις με το ένα χέρι μόνο κάθε φορά και όταν κουράζεται το ένα το κατεβάζεις και σηκώνεις το άλλο.
4 Δεν υπάρχουν σύμβολα, απλά σου δίνεται ένας μετασχηματιστής με σύμβολα που τον φοράς πάνω σου και σου δίνει την δυνατότητα να επικαλείσαι την ενέργεια
5 Μπορείς να κάνεις απο μακριά από τον πρώτο βαθμό
6 Υπάρχει πολύ μεγάλη φιλοσοφία και το Ίδρυμα Μοκίτι Οκάντα όπως ονομάζεται είναι πασίγνωστο στο εξωτερικό και ειδικά Βραζιλία και ανατολικές χώρες όπου έχουν δημιουργήσει πρότυπα του Ιδανικού Κόσμου για το οποίο πραγματεύεται η φιλοσοφία τους.
Τώρα προσωπικά μπορώ να πω οτι νιώθω το Johrei πολύ πιο φωτιά απο το Ρέικι και (πάντα προσωπικά) το θεωρώ δυνατότερο και πιο αποτελεσματικό από το Ρέικι.
Αυτά βασικά
quote:
Πως ήρθες σε επαφή με το johrei
Αυτό είναι πολύ μεγάλη ιστορία, θα σου πω μόνο οτι με τον τρόπο στον οποίο ήρθα πίστεψα απόλυτα στην συμπαντική συγχρονικότητα και ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις.
quote:
έχεις δώσει ποτέ συνεδρία σε βαριές περιπτώσεις?, ποιά είναι η ηλικία σου?
Συνήθως συνεδρίες κάνω σε βαριές περιπτώσεις και μάλιστα πολύωρες συνεδρίες.
Είμαι 21 ετών,
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Ευχαριστώ
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μπορει να γινει κατι στις επομενες ημερες?
Ευχαριστω πολυ!
η μοναδικη φορα που ειδα να πραγματοποιουνται ενεργειακες θεραπειες ηταν κατα την διαρκεια της επισκεψης μου στην βραζιλια στον θεραπευτη john of god.εμπειρια που με συγκλονισε και που μοιραστηκα μαζι σας.εκει ακουσα για πρωτη φορα για το reiki,την βιοενεργεια και αλλες μεθοδους μεταδοσης ενεργειας για θεραπευτικους σκοπους.
θυμαμαι χαρακτηριστικα καποιο περιστατικο.ενω ημασταν στην σειρα και περιμεναμε να μας δει ο θεραπευτης,ο μπροστινος μου,αγγλος στην καταγωγη αρχισε να φερεται παραξενα.ειχε πεσει στα γονατα,κλαιγωντας,το ενα του χερι ηταν σηκωμενο ψηλα και τα δαχτυλα του συσπωνταν ανεξελεγκτα.τετοια περιστατικα βεβαια ειναι συνηθισμενα σε αυτον τον χωρο λογω της παρουσιας των οντοτητων που θεραπευουν μεσω του john of god kai που πολλες φορες πραγματοποιουν αορατες εγχειρησεις και θεραπειες σε καποιους απο οσους βρισκονται εκει,με αποτελεσμα καποιοι ανυποποψιαστοι να λιποθυμουν λογω της μεγαλης ενεργειας που λαμβανουν,η να ξεσπουν σε κλαματα η να φερονται καπως παραξενα,οπως ο αγγλος φιλος μας.θυμαμαι λοιπον τη στιγμη που το παιδι αυτο ηταν πεσμενο στα γονατα και εδειχνε να υποφερει οτι τον πλησιασε καποια βοηθος του john of god για να τον βοηθησει.πηγε διπλα του και τοποθετησε τις παλαμες της καποια εκατοστα μακρυα απο το σωμα του ,αμεσως το παιδι ηρεμησε και σηκωθηκε.με το που απομακρυνε τα χερια της απο το σωμα του το παιδι ξαναπεφτει στα γονατα και αρχιζει να κλαιει.ξαναπροσπαθει παλι η βοηθος με τον ιδιο τροπο και το παιδι αμεσως συνερχεται και πεφτει στην αγκαλια της οπου και οι δυο μαζι πλεον προσπερνουν την ανθρωπινη ουρα που περιμενε και πηγαινουν κατευθειαν στον john of god oπου και εγινε ορατη εγχειρηση.αργοτερα μαθαμε οτι ο αγγλος ηταν φορεας του aids.
Μορφεα,δεν ξερω αν ηταν johrei η μεθοδος της βοηθου,η ιωχρουν πυρ αλλα με εντυπωσιασε το ποσο αλλαζαν τα συναισθηματα και η κατασταση του παιδιου οταν η γυναικα αυτη πλησιαζε η απομακρυνε τα χερια της απο κοντα του.
επισης θα ηθελα να μου πεις κατι για τον αγιο γερμανο που ανεφερες καπου γιατι δεν τον εχω ξανακουσει και για τον cryon (υπευθηνο του ηλεκτρομαγνητικου πεδιου της γης ,οπως λενε).
φιλικα...