- ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΖΕΝ, Η "ΚΑΘΙΣΜΑ"...Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
spiral@outgun.com
λόγω του Άρη, ίσως, δεν λειτουργεί.
Και πώς θα λαβαίνω τα newsletters του Esoterica;
Αν κάποιος από εσάς μου έχει γράψει, μοιραία δεν θα του απαντήσω. Ας μου ξαναγράψει στο τόπικ και οι άλλοι θα κάνουν διακριτικά ότι δεν βλέπουν.
Ευχαριστώ
Βλέπω ότι Φίλος μας ο Jupiter επανήλθε,
ο φίλος μας, με τις δύσκολες ερωτήσεις.
Καλός ήρθες Jupi.
Όσο για τους φύλακες του Ναού την γνώμη μου
την γνωρίζεται...εσείς οι παλαιοί.
Να είστε καλά
Galaxy
Spiral, έχω την εντύπωση πως το παρατραβάς με
τον Αρη, STOP λοιπόν.
Πριν απο λίγο και λόγω της μετάβασής μου στο εξωτερικό έγραψα κάποιες πεποιθήσεις μου στο topic ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ --> ΘΕΜΑ ΚΥΠΡΟΣ.
Κύριοι παρακαλώ πολύ δεχθείτε απο εμένα ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ.
ΤΟ FORUM ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟ.
Ευχαριστω ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΘΗΣΑΝ , καθώς επίσης τους:
KO SPIRAL :)) , όλως ιδιαιτέρως τον Αγαπητό ramoglou , (Κύριοι ναστε σίγουροι θα μαθαίνετε νέα μου , με τον ένα ή άλλο τρόπο)
Αγαπητέ Kelso αν και για λίγο το καλοκαίρι δεν ξέρεις πόσο βοήθησες την ψυχολογία μου. Σε ευχαριστώ όλως ιδαιτέρως.
Ευχαριστώ επίσης τον jUST A MAN ΠΙΣΤΕΎΩ ΆΝΘΡΩΠΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ "ΛΟΓΟ" ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
ke durden ευχαριστώ για την συμβολή σου στο ερώτημά μου περί ΔΩΡΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ INTERNET ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
STRIKER-->:.
Φίλε Striker, στο σύντομο διάστημα της παρουσίας σου κοντά μας μας έδωσες όμορφα πράγματα και σε ευχαριστούμε. Σου ευχόμαστε να είναι πάντα καλό το ταξίδι της ζωής σου και να θυμάσαι να χαμογελάς.
Galaxy, επίτρεψε και σε μας να χαμογελάμε όταν τουλάχιστον μπορούμε και μην τα παίρνεις όλα τόοοσο σοβαρά. Για να κλείσω λοιπόν πλανητικά, μεταφέρω αυτολεξεί ένα απόσπασμα που βρήκα, είναι του Κλείτωνος σε μετάφραση Θεόδουλου. Πρόκειται ενδεχομένως για ομιλία, όπως δείχνει το ύφος του κειμένου. «Ο αρθρογράφος (ή ομιλητής) καταδεικνύει την αλληλεγγύη η οποία ούτως ή άλλως συνδέει μεταξύ τους όλους τους ανθρώπους, του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Δημοσιεύθηκε στο γαλλικό περιοδικό ΕΟΝ που εξέδιδε στο Παρίσι ο Δημήτριος Σεμελάς.»
«Ο όρος αλληλεγγύη ξυπνά στο πνεύμα μου κι άλλες έννοιες όπως: αμοιβαιότητα, αρμονία, υπευθυνότητα και ελευθερία.
Στους λεγομένους μηχανικούς νόμους του κόσμου, η αλληλεγγύη βρίσκεται εκδηλωμένη. Οι ισορροπίες και οι κινήσεις των πλανητών μας υποδεικνύουν με τον τρόπο τους την κατάσταση αλληλεγγύης στην οποία είναι βυθισμένες οι ουράνιες σφαίρες. Οι αμοιβαίες έλξεις και απώσεις του κάθε σώματος το οποίο κινείται στο διάστημα, δημιουργούν την μεταξύ τους κατάσταση αλληλεγγύης.
Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν τριών κατηγοριών Νόμοι:
* οι μηχανικοί ή νόμοι αρμονίας
* οι αισθητικοί
* και οι συνειδητοί
Εάν υποθέσουμε ότι ο ήλιος μας καταστρεφόταν για οποιονδήποτε λόγο, ολόκληρο το ηλιακό σύστημα που εξαρτάται από αυτόν θα ανατρεπόταν κατά τρόπο τρομακτικό.
Μία τέτοια αλλαγή μέσα σ' ένα (ηλιακό) σύστημα αποδεικνύει με αρκετά απτό τρόπο την κατάσταση αλληλεγγύης των ουρανίων σφαιρών που το συνθέτουν, ενώ συγχρόνως μας δίδει να καταλάβουμε την υπευθυνότητα του πυρήνα που το εμψυχώνει.
Ανάλογη μεταβολή θα συνέβαινε εάν ένας από τους πλανήτες που περιστρέφονται εντός του ηλιακού μας συστήματος κατόρθωνε να θραύσει τους δεσμούς του. Τότε οι έλξεις και οι απώσεις θα αποκτούσαν μία νέα κατεύθυνση οπότε, λογικώς, θα παραγόταν μία τρομακρική αναστάτωση, τουλάχιστον στα πλησιέστερα διαστήματα.
Συνεπώς, η κατάσταση αλληλεγγύης παράγεται από την συμμετοχή δύο ή περισσοτέρων στοιχείων με στόχο την οικονομία, την αρμονία ή την ισοροπία του Παντός. Οδηγούμαστε επίσης στο συμπέρασμα ότι κάθε ένα από τα συμμετέχοντα στοιχεία ευρίσκεται σε κατάσταση αμοιβαιότητος, ότι έχει καθήκοντα και δικαιώματα που πρέπει να σεβασθεί ή να αξιοποιήσει και ότι έχει παρομοίως ιδία ευθύνη ανάλογη και αντίστοιχη προς την θέση την οποίαν καταλαμβάνει στο Παν του οποίου μετέχει.»
Αυτά και τέλος.
Πισω απο το πεπλο της πιστης ,της γνωσης και της"προς αλληλους αγαπης" ποση καθαροτητα και αγνοτητα υπαρχει?
Μηπως ειμαστε θυματα μιας πλανης...Αλλωστε η εξουσια,οποια κι αν ειναι αυτη,οταν ασκειται φανερα αργα η γρηγορα θα αμφισβητηθει.
Γνησιος Ροδοσταυρος...Θα μπορουσε να ειναι κι ο μαραγκος της γειτονιας οταν η καρδια του και το "ειναι" πλημμυριζουν απο ευγενεις αρχες?
* Πραγματι ο Αρης δινει μιαν ομορφη νοτα στο νυχτερινο ουρανο.
Θα επρεπε ηδη να εχουμε ευχαριστησει το DIM για τη φωτογραφια που μας εστειλε.Αρα..!!!
Αναμενοντας και την Αφροδιτη!
* Spiral,αν μου επιτρεπεις την εκφραση,εννοεις "μπανιστηρι"
* Καλη τυχη Striker.
* Merci Λοιπον (και για γαλλοφωνους)
Συγγνώμη μια την απουσία μου, αλλά οι ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ (προβλήματα εργασίας) είναι ΠΟΛΛΕΣ, κάτι σα τη Λερναία 'Υδρα ένα πράγμα, και ως άλλος ΗΡΑΚΛΗΣ (το Κλέος, η ΔΟΞΑ του Θεού) όφειλα να ΠΛΑΙΨΩ και φυσικά να ΝΙΚΗΣΩ ώστε να ΕΠΙΒΙΩΣΩ...
Τα λέω αυτά, γιατί κάποιος φίλος αναρωτήθηκε, νομίζω η Ταό (το είπα καλά το φύλο, αν και η ΨΥΧΗ δεν έχει φύλο...) περί ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ με τη "Υλη"...
Και οι ΣΧΕΣΕΙΣ, είναι ΠΑΝΤΑ Υλικές, όταν είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ, και με τη ΕΞΕΛΙΞΗ του Σώματος του Υλικού, ΠΑΝΤΑ υπάρχει και η ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΞΕΛΙΞΗ και στο Ψυχικό και ενίοτε και στο Πνευματικό...
Αγαπητέ μου Γαλαξία, ανέφερες :
quote:
Πόσοι άραγε από μας θα αντέξουν να φτάσουν εκεί ψιλά, στον τόπο του κρανίου?
Και πόσοι θα σταυρωθούν?
Πόσοι θα αναστηθούν, και πόσοι θα καθίσουν εκ δεξιών του πατρός ?
Το "Κρανίου Τόπος" είναι στη δική μου Κοσμοθέαση, το ΥΠΕΡΟΩΝ και στον ΑΝΘΡΩΠΟ είναι Πραγματικά το ΚΕΦΑΛΙ...
Εκεί εκτυλίσεται το όλο δράμα, το Θείο Δράμα...
Δές τον Αδάμ Κάδμο, σαν αντιστοιχία του Δέντρου της Καμπάλλα και είμαι βέβαιος ότι θα ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ πολλά απο τα "Άρρητα & τα Κρύφια"...
Και αυτό το παραπάνω μικρό μου σχόλιο, μπορεί να έρθει και να συνταιριάξει με την αναρώτησή σου φίλη Ταό, περί Βιολογικών Σχέσεων...
Και σε ότι "σφιγγοειδός" παρέθεσε ο Spiral ως απάντησή του, ΝΟΜΙΖΩ πώς σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ έχει "παιχτεί" το ΙΔΙΟ παράξενο "παιχνίδι" και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι άξιον μεγάλης συζήτησης και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ απο φίλους όπως ΕΜΕΙΣ...
Να ερευνήσουμε ΠΡΑΚΤΙΚΑ το θέμα...
Πάντως, φίλη Ταό και φίλε Spiral ρίξτε μια ματιά στο τόπικ για τις ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ...
Ισως βρείτε εκεί ενδιαφέροντα θέματα που ΙΣΩΣ να επεξηγούν κάποιους "Βιολογικούς Κανόνες"......
Και μιας και ο "'Εχων το Ξίφος καλά κρυμένο στη ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ" φίλος μας Striker ή Sardanapalos προτείνει ΚΑΦΕ & ΚΟΥΒΕΝΤΑ απο κοντά, ας μου επιτρέψετε (ως συντονιστής) να ΣΥΝΤΟΝΙΣΩ μια συνάντηση μεταξύ μας...
Λοιπόν, το e-mail μου το έχετε ΟΛΟΙ ( kelsos@esoterica.gr )...
Περιμένω τις αποστολλές σας για το ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ και ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ βρίσκεται ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ για να κάνουμε ΜΙΑ ΣΥΝΑΤΗΣΗ...
Μια ΑΝΑΓΚΑΙΑ συνάντηση όπως διαβλέπω...
Ελπίζω να ΜΗΝ με "αγνοήσετε" και να μου απαντήσετε...
Kαι στη τελευταία αναρώτηση της φίλης μας Ταό...
ΓΙΑΤΙ, εμείς οι ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ να μένουμε και να "κολλάμε" στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και να ΜΗΝ τα εκλαμβάνουμε στο πέραν της πραγματικότητος πεδίο, σε εκείνο της ΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (το Πνευματικό) ;;;
Και εξηγούμε για να ΜΗΝ παρεξηγούμε...
Γιατί να ΜΗΝ δούμε με την ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗ βοήθεια το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΕΓΟΝΟΣ πολέμου, αίματος, πόνου και θλίψης;;;
Να ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ τη διδαχή απο την ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ πεδίο;;;
Απλά, μια πρόταση, αναρώτηση έκανα...
Την καλημέρα μου σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Δε μου ειναι αγνωστο το τοπικ "Αδελφες Ψυχες',ωστοσο δεν εχει ικανοποιηθει η περιεργεια μου.Ομως και παλι ευχαριστω!
Οταν δε νιωθω καλα,οταν η ψυχη μου βασανιζεται ,οταν εκ βαθεων πονω ,ειναι αδυνατο τελικα να μην πονεσει και το σωμα μου.Αργα η γρηγορα θα νοσησει.Αυτο ειναι ενα γεγονος αποτυπωμενο στη δικη μου προσωπικη ιστορια.Με εχει χρωματισει.
Οταν λοιπον φτανουν να εκδηλωθουν,στο σωμα μιας κοινωνιας τετοιες "κηλιδες",απλα αναρωτιεμαι πως δημιουργηθηκαν.Ποια εσωτερικη δυναμη τις κατευθυνε ..
Φυσικα δεν πρεπει να στεκομαστε μονο σε καποιο ιστορικο γεγονος(αλλωστε η ιστορια "πλαθεται"αναλογα με τις αναγκες μας).Να αμφισβητουμε και να ψαχνουμε ολο και πιο βαθια.Εκ των εσω δεν ερχεται η καθαρση ,η ανανεωση?
Χαιρετω!
Πράγματι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, όταν "ποσνά" η ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ο πόνος αυτός ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ και στο ΣΩΜΑ ΜΑΣ...
Για τη Κάθαρση που αναφέρεις...
Χμμμμ πιστεύω πώς η Κάθαρση έρχεται "Εξ 'Ανωθεν" και ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ έρχεται και φωλιάζει ΜΕΣΑ στο ΣΩΜΑ ΜΑΣ...
Σχηματικά αναφέρομαι, μιάς και η ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Ανώτερο και "Ανωθεν Κόσμο" γίνεται, μέσο της ΨΥΧΗΣ η οποία και ενοικεί στο ΣΩΜΑ...
Βασικά τα πράγματα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ "ανάποδα"...
Η ενέργεια που λειτουργεί ΚΑΙ ως μέσο ΚΑΘΑΡΣΗΣ, υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΟ ΜΑΣ και στην Ινδική Τέχνη του Γιόγκα, καλείται ΠΡΑΝΑ, είναι το Ροδοσταυρικό Αείζωων Πύρ...
Τα σημάδια λοιπόν ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ξαφνικά, λόγο του ότι η ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, επιτρέπει αυτή τη λειτουργία, που η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, αγνοεί...
Αφού η ΨΥΧΗ, διαχέεται και εν υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, "λογικό" δεν είναι να ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ (φυσικό σώμα) τα όσα "αισθάνεται";;;
Η "θεραπεία" λοιπόν, θα έρθει απο την ΙΔΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ και όχι παο ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ "φάρμακα"...
Χμμμμμ πήγαινε και δές το θέμα των ΑΔΕΛΦΩΝ ΨΥΧΩΝ, υπάρχει μια αναφορά σε κάποια "κολυμπίθρα" και σε κάποια "κάθαρση"...
ΙΣΩΣ να σε "βοηθήσουν"...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Εχω την αισθηση οτι εννοουμε ακριβως το ιδιο πραγμα!
Οπου και να μας οδηγησει η περιεργεια και η αναγκη μας για περαιτερω διερευνηση η βοηθεια ,καταληγουμε στη μια "εσωτερικη" αρχη.
Ευχαριστω για την προταση σου,θα τρεξω τωρα στο αναλογο τοπικ.
Κελσο φιλαλήθη, γράφεις,
Το "Κρανίου Τόπος" είναι στη δική μου Κοσμοθέαση, το ΥΠΕΡΟΩΝ και στον ΑΝΘΡΩΠΟ είναι Πραγματικά το ΚΕΦΑΛΙ...
Δές τον Αδάμ Κάδμο, σαν αντιστοιχία του Δέντρου της Καμπάλλα και είμαι βέβαιος ότι θα ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ πολλά απο τα "Άρρητα & τα Κρύφια"...
Φίλε μου γίνε πιο σαφής.
Για μένα Αδάμ Κάδμος είναι η ένωση του πνεύματος με την συμπαντική ψυχή, δηλαδή ο Λόγος...
Η κάθοδος του να γνωρίσει την φύση (από εγωισμό) αντί να ζήσει ευτυχισμένος στην
ενότητα του, καταγράφεται από δένδρο.
Καλέ μου φιλαλήθη, το θειο δράμα κατά την φτωχή μου γνώμη αναφέρεται στην ανέλιξη, και όχι της καθόδου του πνεύματος. (δια μέσου της ψυχής)
Galaxy
Αγαπητέ μου Γαλαξία...
quote:
Δές τον Αδάμ Κάδμο, σαν αντιστοιχία του Δέντρου της Καμπάλλα και είμαι βέβαιος ότι θα ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ πολλά απο τα "Άρρητα & τα Κρύφια"...Φίλε μου γίνε πιο σαφής.
Για μένα Αδάμ Κάδμος είναι η ένωση του πνεύματος με την συμπαντική ψυχή, δηλαδή ο Λόγος...
Η κάθοδος του να γνωρίσει την φύση (από εγωισμό) αντί να ζήσει ευτυχισμένος στην
ενότητα του, καταγράφεται από δένδρο.Καλέ μου φιλαλήθη, το θειο δράμα κατά την φτωχή μου γνώμη αναφέρεται στην ανέλιξη, και όχι της καθόδου του πνεύματος. (δια μέσου της ψυχής)
Σωστά τα λές φίλε μου και ΙΣΩΣ να μην ήμουν αρκετά κατατοπιστικός και ζητώ συγγνώμη γι'αυτό...
Αυτό που ήθελα να πώ, είναι πώς ΑΝ αντιστοιχίσεις ένα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ επάνω στο ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ, θα δείς (με έκπληξη;) ότι το ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, αντιστοιχεί στην ΤΡΙΑΔΑ Κετέρ (στέμα), Μπινάχ (νόηση), Χοκχμά (σοφία).
Αυτό το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, είναι ο ΑΔΑΜ ΚΑΔΜΟΣ (Adam Kadmon) ή αλλιώς είναι ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
Σε αυτό που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ για τον Αδάμ, τον Πρώτο 'Ανθρωπο, ότι είναι ο ΛΟΓΟΣ, φυσικά και ΔΕ διαφωνώ...
ΟΜΩΣ υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ αλληγορίες μέσα σε αυτά τα πρώτα κεφάλαια της Δημιουργίας που δεν είναι επι του παροντος νομίζω...
Αυτό που είπα για το Θείο Δράμα, που όντως έχει να κάνει με τη ΑΝΕΛΙΞΗ της ΥΛΗΣ πρός το ΠΝΕΥΜΑ ή αλλιώς με την ΑΠΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, είναι ότι οι ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟΙ επάνω στο "Κρανίου Τόπο", είναι:
Η ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Ιησούς - μεσαίος σταυρός - ΠΝΕΥΜΑ)
Η ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Δεξιός ληστής - δεξιός σταυρός - ΨΥΧΗ)
Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Αριστερός ληστής - αριστερός σταυρός - ΣΩΜΑ /ΛΟΓΙΚΗ)
Ελπίζω να σου ποσαφίνησα ότι ΔΕΝ διαφωνούμε...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Υ.Γ Χμμμμ ακόμα περιμένω απαντήσεις στο e-mail μου...
Μόνο ένας φίλος απάντησε και τον ευχαριστώ ειληκρινά γι'αυτό...
Οι υπόλοιποι, ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ μια συνάντηση γνωριμίας;;;