ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πλήθος προβλημάτων στις σχέσεις των ζευγαριών; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Πλήθος προβλημάτων στις σχέσεις των ζευγαριών; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
19/09/2005, 19:56:08
quote:

Καλημερα κι απο μενα....
Αφροδιτη μου τελικα δεν μπορω να αντισταθω σε κανενα θεμα σου :)

Τα προβληματα τα δημιουργουμε εμεις σε μια σχεση αφου τα παιχνιδια του μυαλου μπορουν να μας φτασουν στο σημειο να παρατησουμε καποιον που αγαπαμε χωρις να μας εχει κανει κατι...Μερικοι ενω εχουν μια υπεροχη σχεση ζητανε απο τον συντροφο τους να χωρισουν αφου φοβουνται...Προσωπικα φοβαμαι μην πληγωθω, και αυτο με κανει να μην εμπιστευομαι κανεναν. Γνωριζω ανθρωπους και βγαζω εναν αλλο εαυτο, βγαινει μια αλλη Νικολ απο μεσα μου η οποια ειναι πολυ πιο δυνατη αλλα και προθυμη να επιτεθει σε οποιον προσπαθησει να την πλησιασει πιο πολυ απ οσο πρεπει. Συνηθως φανταζομαστε πως ετσι γινονται οι ανθρωποι που εχουν πληγωθει, αλλα το κακο ειναι πως μερικοι δεν αφηνουν τους εαυτους του να φτασουν σε αυτο το σημειο ποτε. Ειναι ασχημο οταν νιωθεις αγαπη για καποιον, να κανεις οτι μπορεις για να τον κανεις να σε μισησει ετσι ωστε να χρησιμοποιησεις αυτο το μισος του για να πεις "εγω ηθελα, αυτος δεν προσπαθησε". Πλεον ο καθενας κοιταζει τον εαυτο του σε μια σχεση και δεν τον απασχολει τι θα δωσει στον αλλον, παρα μονο τι θα παρει...αλλα και παλι, δεν θελει να παρει πολλα για να μην "σοβαρεψει" πολυ το θεμα....Βλεποντας τις σχεσεις μου αλλα και τις σχεσεις φιλων μου καταλαβα πως δεν ειναι ολα ροδινα οπως στις ταινιες, ανθρωποι χωριζουν, πολλοι κλαινε, πονανε...Ειναι εγωιστικο να μην αφηνεις τον εαυτο σου να ζησει αυτα τα πραγματα? Εχουμε αλλαξει τοσο πολυ, εχουμε γινει τοσο δυναμικοι που δεν αφηνουμε τιποτα και κανεναν να μας "σπασει"...Δεν λεω ειναι ωραια να μην αφηνεις τιποτα να σε πληγωνει πολυ, να σου αφηνει σημαδι, αλλα μεχρι ποτε? τι θα γινει οταν καποιον περασει αυτα τα ορια και καταφερει να σπασει το "τειχος"? ΧΑΟΣ μεσα σου, στην καρδια σου, στην ψυχη σου...
Εγιναν τοσο περιπλοκες οι σχεσεις που ειναι φυσιολογικο οι περισσοτεροι να κανουμε σχεσεις που το μονο που εχουν να προσφερουν ειναι ερωτικη ικανοποιηση...

"Πως φτασαμε ως εδω??!!"

΄Ελα ντέ. Οι λογικοί αναρωτιούνται και οι θεότρελλοι τραβάνε το μαλλί και με τα δύο χέρια. ΄Ελα ντέ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!

VELISSARIOSΜέλος
20/09/2005, 10:52:31
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΟΥ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟΣ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 20Χ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΑΓΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΦΡΕΣΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΚΗΜΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΡΕΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟΣ Η ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.Η ΠΙΟ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΣ ΕΔΕΙΧΝΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ.ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ.
20/09/2005, 21:16:21
Κάτι φορές το βλέπω κι εγώ έτσι. Δεν είναι εύκολο να σε καταλαβαίνουν πάντα οι άλλοι. Ούτε εμείς μπορούμε. Το ξέρεις δα. ΄Ολα πηγάζουν από το πόσο [πονάς] τον άλλον και τα πάντα μετριούνται με θυσίες. Κάποτε γιά κάποιον, έκανα τόσες θυσίες που ειλικρινά αν το σκεφτόμουν παλαιότερα πριν τον γνωρίσω θα γελούσα και θα με περνούσα γιά τρελλή. Υπερβολική. Η καρδιά οδηγεί τα βήματα κάτι φορές. Και ξέρεις κάτι; Κάποιες φορές η ατιμούτσικη δεν λαθεύει.
΄Οσο γιά τη μοναξιά είναι στο πρόγραμμα φίλε μου. Σκληρή κι αδυσώπητη. Γεννιόμαστε μόνοι κι έτσι φεύγουμε λένε πολλοί. Ωστόσο ποιός δεν λαχταράει την συντροφικότητα. Δεν είναι μόνο γλέντι και το έξω μιά σχέση. Ξέρεις οι φανταστικές στιγμές. Δεν καλοπερνάς πάντα. ΄Ερχονται τα στραβά κι εκεί φαίνονται όλα. Στις φιλίες μου πάντως είμαι τυχερή. Δόξα τον καλό Θεούλη. Σήμερα πήρα ένα εκπληκτικό δώρο ψυχής από μιά φίλη και συνεργάτιδα. Την Πέννυ. Πάντως γιά δες γύρω σου πόσο ταλαιπωρούνται τα ζευγάρια σε λάθος σχέσεις καταστάσεις συναισθήματα. Εδώ υπάρχουν πολλοί-πολλές που παίζουν ξύλο μεταξύ τους. Τι διάβολο αρένα είναι η κάθε σχέση που πρέπει να βγάλουμε το άχτι μας; Χώρος πολεμικών τεχνών; Μαλώνοντας πονώντας πληγώνοντας ο ένας τον άλλον; Με εγωισμούς μικροπρέπειες απάτες ψέματα. Και χοντρό βρίσιμο κάτι φορές. Υπάρχει φυσικά και η λαμπερή πλευρά του φεγγαριού. Αλλά και η αθέατη. Μην το ξεχνάς αυτό. Το μυστικό είναι να αγαπάς το ταίρι σου με πολλούς τρόπους. Και να δίνεσαι. Μαγκιές δεν χωράνε. Ψέματα διπρόσωπα παιχνιδάκια. Η ειλικρίνεια είναι γερό χαρτί.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!

VELISSARIOSΜέλος
21/09/2005, 14:48:31
Αφροδιτη καλα τα λες.Δυστηχως παντα στην πορεια ο αλλος θελει να σε κανει κτημα του χωρις να καταλαβαινει τις πραγματικες αναγκες σου.Ε! δεν μπορεις κιολας να την παρεις απο το χερακι και να της δειξεις, δεν το δεχομαι υπαρχει και ο εγωισμος στην μεση πρεπει να το καταλαβει απο καποια πραγματα καθημερινα μικρα μεσα απο λογια που βγαινουν με μορφη χιουμορ να κανει μια προσπαθεια και αυτη οχι μονο εγω.Το καμπανακι παντα το χτυπαω στην τελευταια στροφη αλλα ποτε δεν το ακουνε και υστερα κανουν και τις εκπληκτες!!!!!!!
21/09/2005, 22:40:09
Αυτό το καμπανάκι. Καλύτερα να το χτυπάμε από την αρχή και μάλιστα εντόνως γιά να καταλαβαίνουν οι άλλοι που πατάνε.
Κάποτε κι εγώ που τόσο καλή και ήρεμη είμαι,-οι άλλοι το λένε γιά μένα μετά εγώ- αγριεύω. Ξέρεις εγώ κάνω τρομερή υπομονή. Μπορεί να γίνω θυσία να μην υπολογίζω τίποτα. Να δίνω τρελλά και παθιασμένα. Μόλις όμως αισθανθώ ότι ο άλλος παίζει και ψάχνεται και δεν ξέρει τι θέλει. Τον σβήνω. Δεν γυρίζω να κυττάξω πίσω μου. Χάνομαι. Κι αυτή η φυγή του ανθρώπου που δίνει δίνεται χωρίς να λογαριάζει και να ζητά πονάει. Τον άλλο. Τον αφήνει άναυδο. Πονάει αφάνταστα. Κάποια στιγμή προσπάθησα να το κάνω. Αλλά έδωσα μιά τελευταία ευκαιρία. Βλέπεις αγαπούσα με πολλούς τρόπους το άτομο. Και λύγισα.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

VELISSARIOSΜέλος
22/09/2005, 12:35:53
Ειπες οτι καποτε εδωσες 2η ευκαιρια σε ενα ατομο γιατι τον αγαπουσες πολυ και με πολλους τροπους.Καποτε το εκανα και εγω αυτο και το μονο που καταφερνα ηταν να ζω το ψεμα μου.Τα τελευταια 3 χρονια εχω σηκωσει ενα τειχος τοσο μεγαλο που δεν το διαπερνα τιποτα και κανενας,αν ψαξει καποιος καλα θα βρει μια κερκοπορτα και θα μπει πολυ ευκολα ,δυστηχως ομως επικρατει η απολυτη αποχαυνωση και οι σχεσεις εχουν γινει σαν το σινεμα,λες και ο κοσμος δεν θελει να νιωσει κατι το διαφορετικο σαν να φοβαται να ακουμπησει τον αλλον η νομιζει πως τον ακουμπαει ενω στην ουσια απομακρυνεται.
Τελως παντων επειδη δεν θελω να γινομαι κουραστικος φοβαμαι μην συμβιβαστω
22/09/2005, 12:55:05
Μα Βελισσάριε δεν χρειάζεται να ταμπουρωθείς ούτε να ανησυχείς. Μην φοβάσαι. Απλά το διαφορετικό το όμορφο το γνήσιο θα το αισθανθείς όταν έρθει και δεν θα το αφήσεις να φύγει.
Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν το νόημα της αγάπης πάντα, έχουν πονέσει και κλείνουν πόρτες παράθυρα υψώνουν τείχη οδοφράγματα. Το έκανα και γω. Και πρόσφατα πήγα να το πράξω.
΄Οταν χτύπαγα την μούρη μου σε βράχο και τη ψυχή μου την κομμάτιαζα σκέφθηκα να σηκωθώ και να φύγω τρέχοντας πιό γρήγορα και από τον Κεντέρη σε μιά σχέση. Μετά είπα. Αγωνίσου ρε, τι λεβεντιά έχεις μέσα σου. Αυτός μπορεί να με σύνθλιβε με λόγια και πράξεις γιατί είχε περάσει πικρές καταστάσεις κι εγώ ήμουν εκεί παρούσα. Γιατί; Γιατί αγαπούσα με πολλούς τρόπους. Και είπα θα αγωνιστώ. Θα με εμπιστευτεί. Θα μου απλώσει το χέρι. Θα με πιστέψει. Δεν είμαι χαμένη. Εγώ μέχρι να πεθάνω αγάπη θα δίνω. Εκεί που θέλω όχι μόνο εκεί που πρέπει.
Κι έτσι γκρέμισα το τείχος που πήγα εγώ με την σειρά μου να υψώσω. Γιατί άξιζε η ψυχή αυτού του ανθρώπου.
Και αξίζει.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

VELISSARIOSΜέλος
22/09/2005, 16:26:45
Εισαι αξιολογη και σε χαιρομαι δεν βρισκεις ευκολα τετοιους ανθρωπους σημερα.Ειμαι σιγουρος οτι αν δεν εχεις βρει την προσωπικη σου ευτυχια ακομη θα την βρεις σιγουρα στο μελλον.
Οσο για μενα ειμαι δεν εχω συνηθισει να πιστευω σε ανθρωπους ευκολα.
Σε ευχαριστω που με ακουσες καμια φορα η ανωνυμια κανει καλο τα λες πιο ευκολα.
22/09/2005, 20:51:14
quote:

Εισαι αξιολογη και σε χαιρομαι δεν βρισκεις ευκολα τετοιους ανθρωπους σημερα.Ειμαι σιγουρος οτι αν δεν εχεις βρει την προσωπικη σου ευτυχια ακομη θα την βρεις σιγουρα στο μελλον.
Οσο για μενα ειμαι δεν εχω συνηθισει να πιστευω σε ανθρωπους ευκολα.
Σε ευχαριστω που με ακουσες καμια φορα η ανωνυμια κανει καλο τα λες πιο ευκολα.

Κι εσύ είσαι αξιολογότατος κι έχεις φοβερό χιούμορ ώρες ώρες. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

23/09/2005, 17:05:37
Μήπως θα κάνατε ένα όμορφο ζευγαρι οι δυο σας ή εμένα μου φαίνεται?
Συγνώμη αν σας πειράζω, ,φιλικά παντα έτσι!!
Πάντως παιδια πιστεύω πως είναι μια συνταγή που θέλει πολλά υλικά για να πιάσει, μερικά βεβαια εκ' των οποίων ορίζονται ως κυρια συστατικά.
Ενα απο αυτά είναι και η τύχη, ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ, που λένε.
Τι να το κάνεις αν υπάρχουν ανθρώποι όπως η γλυκύτατη ποιητική Αφροδίτη μας και δεν λέει να της χτυπήσει την πόρτα ενας άνθρωπος της προκοπής ή πάλι μπορεί να είναι άνθρωποι όπως ο ευγενικός VELISARIOS που για δικούς τους λόγους μπορεί να περάσουν μια περίοδο δισπιστίας απέναντι στους συνανθρώπους και εκείνη την συγκεκρημένη περίοδο να του χτυπήσει την πόρτα η γυναίκα της ζωής τους, φαντάζεστε να του χτυπήσεί σιγανά την πόρτα και να μην την ακούσει?

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

ilios35Μέλος
24/09/2005, 02:28:08
ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ .
ΓΙΑΤΙ ? Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ .ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ .ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ .
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ .
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ .
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ .Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ,ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΡΩΝΑ ΤΟΥ.
ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ? ΑΜΦΙΒΑΛΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΩ. ΑΝΦΙΒΑΛΩ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΣ .
ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ .Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΧ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ"ΕΡΩΤΑΣ.
Η ΑΓΑΠΗ....ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΞΗ...Η ΑΓΑΠΗ ...ΧΤΙΖΕΤΑΙ... ΣΙΓΑ... ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ .ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΡΓΗ ΕΡΩΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...ΚΑΙ....ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΤΙΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ .
ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.
26/09/2005, 19:59:02
quote:

ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ .Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΧ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ"ΕΡΩΤΑΣ.
Η ΑΓΑΠΗ....ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΞΗ...Η ΑΓΑΠΗ ...ΧΤΙΖΕΤΑΙ... ΣΙΓΑ... ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ .ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΡΓΗ ΕΡΩΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...ΚΑΙ....ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΤΙΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ .
ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.

Καλώς τον ΄Ηλιο. Ωραία τα γράφεις. Χτίζεται η κούκλα η αγάπη και δεν γίνεται συνήθεια αν δεν την αφήσουμε εμείς. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος με το μωρό σου. Μέσα από την καρδιά μου το εύχομαι.Κι είναι μεγάλη η ρημάδα.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

ΓιώργοςΜέλος
31/05/2006, 03:17:08

προβλήματα εεε.?

Γιατί τα αγοράκια θα πρέπει να μάθουν οτι δεν πρέπει να κάνουν μόνο το

“The sex” thing αλλα και κάνουν και το “This is better than sex” thing

Γιώργος
|Near death experiences ….. not a good idea…