ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.......!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.......!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

aries031 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
aries0Μέλος
01/02/2006, 09:29:54

Αγαπητε Angus

Ολα ειναι ...τι θα.....
Μεσα λοιπον απο εκει ο καθενας λεει τις θεωριες του ..ειναι και ειναι ευκολο...

Αλλως τε και εγω δεν τεκμηριωνω τιποτα ...γιατι δεν μπορω...

Ειδα καποια πραμματα ...αιστανθηκα πολυ περιεργα ...αβολα ...στεναχωρηθηκα ...σκεφτηκα ...πολλα ...και θελησα να δω και εσεις ολοι ...πως θα αντιδρουσατε.....

Τωρα με το να βαζουμε καποιες θεωριες ...που ειναι μονο θεωριες...δεν βοηθαει σε τιποτα ...ουτε διορθονεται κατι !!! ουτε κατι αλλο...!!
----------------------------------------------------------------------
Επίσης απο ότι γνωρίζω στο ταξίδι στον χρόνο είναι ανέφικτο να επικοινωνήσεις αλλα είσαι μόνο παρατηρητής.Εκτός αν περάσεις τις δίνες του Αόριστου,αλλα το αντάλλαγμα είναι τεράστιο.

Αυτο που γραφεις ποιος το απεδειξε ??? ακομη μια θεωρια....!!!

Το θεμα ειναι και αυτο που ζητω ειναι να δω ...τις δικες σας σκεψεις...

Σε χαιρετω

Sunrise zero

aries0Μέλος
01/02/2006, 10:15:54
Αγαπητε Open Mind ...

Οπως ειπα ...καθε τεχνικη που δεν μπορει να αποδειχτει πειραματικα...να επαληθευτει ...δεν μπορει να στηριχτει σε τιποτα....

Ειναι βασικος κανονας της σημερινης επιστημης και κατα ενα μεγαλο ποσοστο ετσι ειναι...

Οπως ηδη ειπα δεν μας ενδιαφερει ...η τεχνικη ο τροπος αλλα ΑΝ τα πραμματα ηταν ετσι...τι θα σκεπτομαστε...τι θα αισθανομαστε...και ολα τα σχετικα που ανεφερα πιο πανω....

QED...μην κολλας....

Να δεις την ουσια...και οχι να κολλησεις αν το σπιτι ...εμεινε η εγινε σκονη....

Αυτο σε κοβει ????
Ανεφερα το δικο μου γιατι αυτο ηθελα να το δω ...αλλα περα απο αυτο ειδα και ολη την πολη σε ιδια κατασταση....!!!!

Παραισθησεις...σκονη ...μαρμαρο ....δεν βλεπετε πιο μακρια...????

Δεν μπορειτε να αναλογιστειτε ολα αυτα τα πραμματα...μεσα σας ???
Ασχολειστε με τα κτιρια με την υλη ...αυτο σας καιει ???? αλλα σοβαροτερα πραμματα δεν σας απασχολουν ....ερωτω !!!!!!

Agnostic

Ολα αυτα που γραφεις καλα ειναι ...αλλα δεν μιλαμε για αυτο ...ειναι ξεκαθαρο το τι λεω και τι ζητω να πειτε ...πως αισθανεστε σε μια υποτιθεμενη καταστροφη...

Ostria ...μμμμ καλη εωτηση....αλλα εβαλε χρονοομετρο...Σε πειραζω...

Αγαπητη δεν ειναι πλαι το θεμα εκει...δηλ ...αν σου ελεγα οτι πηγα 100 χρονια ...θα κοιμοσουν πιο ησυχη ????

Δηλ το προβλημα ειναι 100 , 200 , 300 , ...... χρονια ????

Ξεφυγετε λιγο απο αυτην την εννοια ...του ποσου χρονου ...και πατε πιο μακρυα....!!!!

Odysseus_nemo ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!!!

Διαβαστε το ...και βγαλτε ..τα συναισθηματα σας....γινετε λιγο ανθρωποι...ξεφυγετε ...απο τα τετριμμενα...απο την υλικη ....καταστροφη...οτι και γινει οπως και να γινει ειμαστε ανθρωποι ....αισθανομαστε ....ΖΟΥΜΕ ....

Και αυτο μπορει να γινει ....!!! ολα παιζονται και αυτο ειναι στο θα !!!!!

Sunrise zero

aries0Μέλος
01/02/2006, 10:31:08
ΛΟΙΠΟΝ...

Παλι εκανα το ταξειδι αυτο και πηγα στην συγκεκριμενη εποχη...

Θελω να πω ...οτι στην αρχη τυχαια πηγα εκει...η μαλλον τυχαια διαλεξα αυτην την εποχη...

Ειδα περισσοτερα πραμματα ..." μιλησα " με ανθρωπους ....

Πραγματι εγινε μια καταστροφη απο φυσιολογικα αιτια ...απο σεισμο ...
Ολα αυτα βεβαια... μιλαω για την Αθηνα...

Μια μεγαλη εκταση ειχε γινει σαν ερειπια...δεν ειχαν πεσει ολα τα κτιρια...ηταν ραγισμενα τσακισμενα...απο αυτην την καταστροφη...

Τωρα για να παμε πιο ...στρωτα...

Κατεβηκα σιγα σιγα απο τα 500 χρονια προς τα πισω προς την εποχη μας..
ετσι λοιπον μπορεσα να "δω" και πως ηταν τα πραμματα μεσα απο το περασμα του χρονου .....

ΑΛΛΑ τονιζω....δεν με ενδιαφερει ....το υλικο μερος...αλλα ΜΕΣΑ ΣΑΣ... το ανθρωπινο στοιχειο...ΥΠΑΡΧΕΙ ???? ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ...ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ !!!

Αλλως τε στο θεμα που ανοιξα γραφω κατω κατω....
---------------------------------------------------------------------
Ολα αυτα βεβαια ας τα θεωρησουμε σαν ΥΠΟΘΕΣΗ

και ακομη...για την τεχνικη....καπου κατι γραφω...αν και δεν ειναι το θεμα οπως ειπα αυτο...κατι λεω καπου ...με τι θεματα που ασχολουμε...αυτο σας δινει την απαντηση..

Σας χαιρετω ολου σας

Sunrise zero

01/02/2006, 12:51:09
quote:
Οπως ειπα ...καθε τεχνικη που δεν μπορει να αποδειχτει πειραματικα...να επαληθευτει ...δεν μπορει να στηριχτει σε τιποτα....

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟ .
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ
ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΝ
ΙΣΧΥΕΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΩΝ 500 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ.
quote:
Οπως ηδη ειπα δεν μας ενδιαφερει ...η τεχνικη ο τροπος αλλα ΑΝ τα πραμματα ηταν ετσι...τι θα σκεπτομαστε...τι θα αισθανομαστε...και ολα τα σχετικα που ανεφερα πιο πανω....

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ .
UndergroundΜέλος
01/02/2006, 14:21:13
Αρχικά μπορώ να κάνω δυο υποθέσεις για αυτά που λες. Ότι:

α. Δεν έχεις κάνει κάποιο ταξίδι στο χρόνο και άτι απλά θες να μάθεις πως πιστεύουμε ότι θα είναι ο κόσμος σε 500 χρόνια. Δεκτό

β. Το θέμα του πως θα νοιώθαμε βλέποντας αυτά τα πράγματα είναι παραπλανητικό. Ξέρεις ότι όλοι θα θελαν να μάθουν πως έκανες αυτό το ταξίδι και όλο το τοπικ θα έχει να κάνει με posts από άτομα που θα σε ρωτάνε πως έκανες το ταξίδι,ποια τεχνική χρησιμοποίησες και διάφορα άλλα.

Μπορεί να μην είναι το θέμα του topic αυτό αλλά μπορείς να ανοίξεις ένα topic με το πως μπορούμε να κάνουμε ταξίδια στο χρόνο ? Αν όχι γιατί ? Δεν δέχομαι απάντηση οτι δεν είναι ο σκοπός αυτο και ότι δεν μας ενδιαφέρει γιατί απλά μας ενδιαφέρει πολύ !

Ένα σπίτι από τούβλα και μπετόν το βλέπω αρκετά χλωμό να μένει όρθιο μετά από 500 χρόνια
Εσύ τι πιστεύεις ? Έκτος από μια απάντηση αποφυγής όπως “QED...μην κολλας....
Να δεις την ουσια...και οχι να κολλησεις αν το σπιτι ...εμεινε η εγινε σκονη....”

Φιλικά.

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

aries0Μέλος
01/02/2006, 16:03:15
ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ...!!!!!!!!!!

Η δεν καταλαβαινετε...τι λεω....η προσπαθειτε να πατε αλλου το θεμα...

Ημουν σαφης απο την αρχη ...και ειπα καποια πραμματα...
Επιμενετε για το σπιτι...φαγωθηκατε...!!!! ναι στεκοταν ορθιο...ακομα...!!!! αυτο σας ενδιαφερει ????

Αν ειναι το ζητουμενο ...αυτο ...τοτε θα σας το εξηγησω....!!!!

Το μερος αυτο εμεινε σαν ερειπομενη πολη....και εγινε αλλου μια αλλη νεα πολη ...επανω σε βουνο.......!!!!!

Τωρα στο θεμα μας...!!θελετε να ασχοληθειτε η σας ενδιαφερει ....??? η υλικη πλευρα του θεματος...αν ειναι ετσι ...εισαστε εκτος θεματος....!!! οποτε δεν με ενδιαφερει να το συζητησω...!!!

Open Mind ...με στεναχωρησες....γιατι σε ειχα επαινεσει για το Open Mind σου σε αλλο topic....!!!!

Σας χαιρετω...

Sunrise zero

BizarreΜέλος
01/02/2006, 16:35:00
Aries κάνεις κάποιο λάθος, νομίζω!
Αν το αν υπάρχει φύση, ζώα, τρόφιμα κ.τ.λ. για σένα σημαίνει ότι μας ενδιαφέρει η υλική πλευρά, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τις προτεραιότητές σου.
Δεν μπορούμε να σου πούμε τι θα αισθανόμασταν, διότι σου έχουμε ζητήσει κάποιες διευκρινήσεις για αυτά που είδες και δεν μας τις δίνεις.
Διότι, αλλιώς θα αισθανθούμε αν αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε και δεν έχουν οξυγόνο να αναπνεύσουνε και αλλιώς αν όλα είναι καλά και απλώς ξαναρχίζουν από την αρχή.
Επίσης, μερικοί από εμάς γράφουμε στο νέο αυτό τόπικ διότι το αντιμετωπίζουμε σαν μία υπαρκτή εμπειρία (άσχετα αν την πιστεύουμε ή όχι) και πάνω σε αυτό αναλύουμε. Αν θέλεις να κάνεις υποθετική συζήτηση, πρώτον θα έπρεπε να μας το πεις και δεύτερον, όπως σου επεσήμανε και ο συντονιστής, υπήρχαν σχετικά θέματα να το κάνεις.
Και μην συνεχίζεις το επιθετικό στυλ αν πραγματικά θέλεις να βγει κάτι από αυτή τη συζήτηση.
Και εκτός από τις απαντήσεις, τι θα έλεγες να μας αναλύσεις εσύ πρώτος, ως θεματοθέτης, όλα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου?

Υ.γ. Πάντως παρόμοιο με αυτό το username και στο παρελθόν ακολουθούσε τακτική να μην απαντάει σε όσα τον ρωτούσαν…. Σας θυμίζει κάτι?? Το τόπικ εκείνο κράτησε πολύ καιρό, γράφτηκαν πολλές σελίδες και τελικά απαντήσεις δεν δόθηκαν. Για άσχετο θέμα βέβαια, αλλά κάποιοι ίσως καταλάβουν τι εννοώ…

UndergroundΜέλος
01/02/2006, 17:37:20
Δηλαδή είναι κακό να δώσεις κάποιες απαντήσεις ? Επειδή έκανες εσύ το θέμα πρέπει να ρωτάμε μόνο συγκεκριμένα πράγματα ? Αφού δεν μας λες πως μπόρεσες να δεις 500 χρόνια μπροστά δεν πιστεύω αυτά που λες και φυσικά το πως νιώθω για αυτά που είδες.

quote:
(δεν θα ηθελα να την αναφερω ...δεν αυτο το θεμα !!! )

quote:
Οπως ειπα δεν μας ενδιαφερει η τεχνικη ...ο τροπος ...!!!

quote:
Οπως ηδη ειπα δεν μας ενδιαφερει ...η τεχνικη ο τροπος αλλα ΑΝ τα πραμματα ηταν ετσι

Μαλλον γιατί δεν υπάρχει.

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

01/02/2006, 17:45:17
quote:
Τωρα στο θεμα μας...!!θελετε να ασχοληθειτε η σας ενδιαφερει ....??? η υλικη πλευρα του θεματος...αν ειναι ετσι ...εισαστε εκτος θεματος....!!! οποτε δεν με ενδιαφερει να το συζητησω...!!!

Open Mind ...με στεναχωρησες....γιατι σε ειχα επαινεσει για το Open Mind σου σε αλλο topic....!!!!

ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΘΕΩΡΩ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΩ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΩΣΤΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
aries0 ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ
ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ
ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ.
navasΝέο Μέλος
01/02/2006, 18:50:52
ti asxoleiste re paidia to atomo milame gia polu komenh alusida.

...

AngusΜέλος
01/02/2006, 19:45:54
Φιλε/η Korleone εγω προσωπικά δεν ακολουθώ τεχνικές για ταξίδια.Και περισσότερο δεν πιστευω σε αυτές.Το να συγκεντρώσω την σκέψη μου και να σκεφτω οτι κάνω ενα ταξίδι είναι εξίσου καλο με το να ακολουθήσω μια ''πανάρχαιη'' τεχνική.Αρα εγω δεν μπορώ να σου μιλήσω για τεχνικές.Επιπλέον κάποια στοιχεία για το μέλλον τα αντλώ όχι απο τέτοια ταξίδια αλλα απο χαρίσματα που μου έχουν δωθεί φυσικά και όχι με κάποιον ''τεχνητό'' τρόπο.Αλλα και πάλι ποτέ δεν κοιτάζω το μακρινό μέλλον παρα μόνο το άμεσο αλλα πολύ σπάνια επεμβαίνω σε αυτό.Ή αν επέμβω θα επέμβω διακριτικά.

Φιλε/η karma και εγω θέλω να πιστευω σε μία εποχή φωτός και γαλήνης.Μια εποχή οπου το πνευματικό φως θα έχει διαχυθεί στους κόσμους.Αλλα έχω το θάρρος να αντιμετωπίσω οτιδήποτε προκύψει.

Aries0 συγνώμη που δεν διευκρίνησα οτι όσα λέω είναι πράγματα που ισχύουν για εμένα.Δεν αντιλέγω οτι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική αλήθεια αλλα το ''Επίσης απο ότι γνωρίζω στο ταξίδι στον χρόνο είναι ανέφικτο να επικοινωνήσεις αλλα είσαι μόνο παρατηρητής.Εκτός αν περάσεις τις δίνες του Αόριστου,αλλα το αντάλλαγμα είναι τεράστιο.''το έχω δεχτεί σαν πληροφορία απο ανώτερα επίπεδα.Υπάρχει μόνο κάτι που μπορεί να συνέβη.Η ίδια σου η ψυχή να ενώθηκε με την επόμενη ενσάρκωση σου.Αλλα τότε δεν θα σε είχαμε ανάμεσα μας.

Τις δικές μου σκέψεις δεν θα τις μοιραστω γιατι ευελπιστω οτι το μέλλον θα είναι διαφορετικό και επειδή ο λόγος ενδυναμώνει τα όσα πιστευουμε δεν θέλω να δημιουργω αρνητικές σκεπτομορφές.Ούτε με το να κάνω υποθέσεις.Εχω ευθυγραμμίσει τον εσωτερικό εαυτό μου στο να ''εργάζεται'' για την δημιουργία ενος φωτεινού μέλλοντος.

Α,και κάτι άλλο Aries0,ευτυχώς που δεν το ξέχασα.Μπορείς να πείς ποια ήταν η σχέση του χρόνου εδω και εκεί?Δηλαδή αν η εμπειρία σου είχε διαρκεια 10 λεπτών εζησες π.χ πράγματα που αντιστοιχούσαν σε 1 κανονική ώρα?

Φιλικά,
Α.