ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.......!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.......!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

aries031 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
aries0Μέλος
31/01/2006, 10:11:00
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση απογοητευση ενοιωσα οταν μεσα απο μια τεχνικη (δεν θα ηθελα να την αναφερω ...δεν αυτο το θεμα !!! ) προχωρησα κατα 500 χρονια εμπρος.

Ηθελα να δω ...το μερος που μενω ...το σπιτι που μενω ...τι εχει γινει...

Ποιος μενει εκει ...τι γινετε αυτην την εποχη...!!! και αλλα πολλα ...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....!!!! ολα τα σπιτια ηταν ετοιμοροπα τουλαχιστον εμφανησιακα...

Ο κοσμος ηταν σε ασχημη κατασταση ζουσαν με καποιο συσιτιο ...δεν ειχαν δουλειες ...μια κατασταση αθλια...

Επισκευτηκα το σπιτι που μενω μεσα...ειχαν κανει αλλαγες...δεν ηταν το ιδιο...ηταν και απο μεσα σε κατασταση ερειπιου...

Ειδα και μερικα αλλα πραμματα ατομικα...αλλα εκεινο που θελω να πω ειναι εκεινος ο πονος που ενοιωσα την αναγκη να κλαψω....

Ειχαμε γινει παρελθον ...μακρινο παρελθον....τι κριμα ....!!!

Οπως ειπα δεν μας ενδιαφερει η τεχνικη ...ο τροπος ...!!! αλλα αυτο που ρωτω ειναι ....αν βλεπατε εσεις αυτα τα πραμματα ...τι θα νοιωθατε ??? τι θα σκεπτοσαστε ???? τι θα αλλαζε στην ζωη σας ???? αν θα αλλαζε....!!!

Πειτε μου σκεψεις συναισθηματα...αλλα οχι μεσα απο μια προχειρη σκεψη αλλα μεσα απο βαθεια αναλυση και συνειδητοποιηση τι ακριβως θα γινει..

Ολα αυτα βεβαια ας τα θεωρησουμε σαν ΥΠΟΘΕΣΗ

sunrise zero

31/01/2006, 11:59:00
Φίλε aries0, νομίζω πως το τοπίο γύρω από το μέλλον της ανθρωπότητας παραμένει (και θα συνεχίσει να παραμένει) χλωμό.
Αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν οτι το μέλλον μας είναι λαμπρό.
Νέα τεχνολογικά επιτεύγματα, νέες ιατρικές εξελίξεις, νέες επιστημονικές μέθοδοι κτλ.
Πολλοί είναι κι αυτοί οι οποίοι μιλάνε για μια εκτεταμένη μόλυνση του περιβάλλοντος, για μια οικολογική καταστροφή...
Εγώ πιστεύω πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Η επιστήμη θα προχωρήσει, με αλματώδεις ίσως ρυθμούς, σε πολλές εκφάνσεις της.
Από την άλλη η φύση περιμένει να πάρει την εκδίκηση της...

Παρόλα αυτά, θα σου συνιστούσα να διαβάσεις και κάποια παλιότερα topics, παρεμφερή με το δικό σου.
Μπορείς να τα δείς κλικάροντας τους κάτωθι τίτλους:

Κρουαζιέρα....Στο παρελθον και το μέλλον!!

Μπορούμε να μαντέψουμε το μέλλον;

Ποιό είναι το μέλλον μας , άραγε?

το μελλον της ανθρ/τητας.....

In anticipation of my resurrection...

korleoneΜέλος
31/01/2006, 12:26:38
quote:
οταν μεσα απο μια τεχνικη (δεν θα ηθελα να την αναφερω ...δεν αυτο το θεμα !!! ) προχωρησα κατα 500 χρονια εμπρος.

Για πες aries0 πως τα καταφερες να ξεστραβωθουμε και μεις....
(με αρκετή δόση χιουμορ και χωρις να παρεξηγώ τις προθέσεις σου)

korleone...Don

aries0Μέλος
31/01/2006, 13:13:01
Αγαπητε korleone ..

Ειπαμε να μην μπουμε σε τετοιες λεπτομερειες που δεν ειναι ευρεως αποδεκτες...και δεν ειναι στο παρον θεμα ΠΑΡΑΞΕΝΟ..

Απλα σκεφτηκα να δω ...να ρωτησω ...να μαθω τις σκεψεις ...τις αντιδρασεις....τα τυχον συναισθηματα ...ΑΝ ξεραμε κατι ...για το μακρυνο μελλον...

Sunrise zero

kswtikoulaΜέλος
31/01/2006, 15:18:14
Φίλε aries0 καταρχάς να σου πω ότι σε μεγάλο βαθμό σε ζηλεύω γι'αυτή σου την εμπειρία....
Η αλήθεια βέβαια είναι πως τα πεντακόσια χρόνια είναι πολύς χρόνος.
Σκέψου μόνο πως ήταν ο κόσμος πριν 500 χρόνια.
Είναι αδύνατον να κρίνουμε εποχές τόσο μακρυνές, είτε του παρελθόντος, είτε του μέλλοντος, με τα δικά μας σημερινά μέτρα και σταθμά.
Η υπερπήδηση αυτή αφήνει τεράστια κενά που δεν επιτρέπουν την ορθή κρίση της κατάστασης.
Αν σε πεντακόσια χρόνια από σήμερα είδες αυτή την εικόνα που είδες, είναι πολύ θετικό.
Σημαίνει πως τελικά δεν θα χρησιμοποιηθούν τα πυρηνικά όπλα,
σημαίνει πως δεν θα έχουν λιώσει οι πάγοι των πόλων,
σημαίνει πως δεν θα έχει γίνει η δευτέρα παρουσία
και γενικώς πως τα σενάρια καταστροφής θα μείνουν σενάρια.
Αυτά σε μεγάλο βαθμό είναι θετικά.
Πέραν του τόπου σου είδες κάτι άλλο περιπλανήθηκες αλλού?
Χαμογελαστοί άνθρωποι υπήρχαν, ήλιος, φύση, μουσική?
Πέραν της απογοήτευσης της προσωπικής, συνάντησες ευτυχία?
Με ενδιαφέρει πολύ αυτό το θέμα και θα ήθελα να μάθω περισσότερα, όχι για την τεχνική με την οποία το έκανες, αλλά για τα όσα είδες.
Περιμένω την απάντησή σου
και αν κάποιος από τους συντονιστές πιστεύει ότι το θέμα καλύπτεται από άλλο και αν και εσύ συμφωνείς,
τα κουβαδάκια μας και σ'άλλη παραλία.
Φιλικά
Ξωτικούλα

Θα αλλάξει η ζωή μας μου είπες...
Δεν άλλαξες όμως εσύ...

aries0Μέλος
31/01/2006, 15:59:56
Αγαπητη kswtikoula.....

Αυτα που ειδα δεν ηταν καθολου ευχαριστα....!!!!

Ηταν μια πολη ...ενα μερος συγκεκριμενα στην Πετρουπολη που ηταν εγκαταλελημενα ολα...

Μου θυμιζε κατι σαν απομειναρι οχι του χρονου αλλα απο καποια καταστροφη...

Οι ανθρωποι δεν ηταν ευχαριστημενοι ...μαλλον μιζερια και κοτυχια... δεν ειχαν δουλειες...δεν μιλαγαν ....!! απεφευγαν...

Μιλησε καποιος οχι για Κρατος αλλα για καποια " Βασιλεια " και για Βασιλειο της Αθηνας ....

Δεν ελεγε κανενας τι συνεβη και ποτε...απευφευγαν καθε ερωτηση...και πολλες φορες...υπηρχε καποιος διαχυτος φοβος...

Ειληκρινα ....μετα απο αυτο ...τοση απογοητευση...τοση απελπισια...δεν μπορω να περιγραψω ...το πως ενοιωσα...σε μια τετοια κατασταση...και αναλογιζομενος....οτι "ειμαστε " τωρα !! οι αρχαιοι του μελλοντος....

Αμα κατσεις και το σκεφτεις καπου ...."σαλταρεις"

Ειχα και εχω πολλες αποριες για την εποχη αυτη ...και πραγματικα ...απο το σοκ αυτο ...δεν θελω να ξαναπαω ...τουλαχιστον προς το παρον...

Αλλα μαλλον θα συνεχισω....οσο και να με επηρρεαζει...ειναι στην φυση μου να ψαχνω...οχι μονο τα ωραια και τα ευχαριστα...

Μαλλον θα αρχισω σιγα σιγα ...να προχωραω ,,,ετσι θα βλεπω τις αλλαγες...και θα ερχονται πιο "στρωτα" ...μεχρι να φτασω παλι σε εκεινη την εποχη...!!!!

Λοιπον ...σε χαιρετω...

Sunrise zero

31/01/2006, 16:12:48

.

το πεπρωμενο φαγειν αδυνατον - Γ.Β.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

BizarreΜέλος
31/01/2006, 16:20:33
Aries0 πολύ ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξες.
Κρίμα που δεν θέλεις να μιλήσεις και για την τεχνική, αλλά ίσως είναι καλύτερα έτσι, για να μην ξεφύγει το θέμα.
Λυπάμαι για αυτά που αντίκρισες, αλλά όπως είπε και η kswtikoula, θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Τώρα, έτσι όπως τα περιγράφεις, τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα.
Πες μας όμως για αυτά που είδες. Δέντρα και λουλούδια υπήρχαν? Φρούτα? Το συσσίτιο τι περιείχε? Ο ουρανός ήταν γαλανός? Οι άνθρωποι ήταν αρτιμελείς? Μιλούσαν Ελληνικά? Υπήρχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών?
angiΜέλος
31/01/2006, 17:15:00
quote:
Επισκευτηκα το σπιτι που μενω μεσα...ειχαν κανει αλλαγες...δεν ηταν το ιδιο...ηταν και απο μεσα σε κατασταση ερειπιου...

Μετα απο 500 χρονια...
Απο μαρμαρο ειναι χτισμενο το σπιτι σου;

www.myhoroscope.gr

31/01/2006, 17:38:18
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ?
quote:

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
quote:
Οπως ειπα δεν μας ενδιαφερει η τεχνικη ...ο τροπος ...!!! αλλα αυτο που ρωτω ειναι ....αν βλεπατε εσεις αυτα τα πραμματα ...τι θα νοιωθατε ??? τι θα σκεπτοσαστε ???? τι θα αλλαζε στην ζωη σας ???? αν θα αλλαζε....!!!

ΕΓΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ .
AngusΜέλος
31/01/2006, 18:31:32
Αγαπητέ Aries0,

Η χρονολογία που αναφέρεις είναι πραγματικά περίεργη μιας και μέσω των τεχνικών δεν μπορούμε να περάσουμε τα 500 χρόνια στα ταξίδια μας.Ομως το να βλέπεις το μέλλον κρύβει πάρα πολλές παγίδες..Γιατι δεν βλέπεις το μέλλον που θα υπάρξει αλλα μία εκδοχή του.

Και εκτός απο αυτό έστω και αν είδες το μέλλον είδες το τακτό μέλλον.Ομως και αυτό λειαίνεται και αλλάζει.Και όταν αλλάξει είναι πολύ δύσκολο να δούμε την εξέλιξη του.Αλλα τότε βλέπουμε μια παγωμένη εικόνα που δεν έχει ισχύ.Οπως σε αυτό που είδες όλα εμοιαζαν κατεστραμμένα...Είναι λές και απλά ο χρόνος η κάτι άλλο είχε προκαλέσει φθορά στον κόσμο και δεν είχε συμβεί τιποτα άλλο,το είχε προκαλέσει μόνο αυτό..

Επίσης απο ότι γνωρίζω στο ταξίδι στον χρόνο είναι ανέφικτο να επικοινωνήσεις αλλα είσαι μόνο παρατηρητής.Εκτός αν περάσεις τις δίνες του Αόριστου,αλλα το αντάλλαγμα είναι τεράστιο.

Και πάλι λέω οτι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.Πολλά πράγματα υφαίνονται με τρόπο δυσκατανόητο για την φυλή των ανθρώπων.θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν μου ανέλυες τις σκέψεις σου σε όσα λέω.

Ευχομαι Φως
Α

Fata MorganaΝέο Μέλος
31/01/2006, 19:06:23
Φιλε Aries0,
προς τι τοση απογοητευση; Τι περιμενες δηλαδη ότι θα εβλεπες το καλοδιατηρημένο σπίτι σου που θα λειτουργούσε σαν μουσείο προς τιμη σου; Δε σε ειρωνεύομαι! Απλώς προσπαθωντας να φανταστώ το μέλλον εστιάζω σε πιο κοσμικές ανησυχίες. Για παραδειγμα: Το συμπαν υπάρχει; Θα ειναι καλυτερο ή χειρότερο; Η οικολογική καταστροφή θα έχει αποφευχθεί; Οι άνθρωποι θα ζουν αδελφωμένοι; Τα παιδια μας έχουν ελπίδα;
Λίγο θα με ενοιαζε για το σπίτι μου που ειναι κατι υλικο και λιγο θα με ενοιαζε για το αν με θυμούνται οι μετεπειτα. Εχω αποδεχτει το γεγονος οτι καποτε θα ειμαι παρελθον και δε με ενδιαφερει γιατι στοχος μου ειναι να ζω οσο το δυνατο καλυτερα σε αυτη τη ζωη.
Παρε λοιπον τα επανω σου...Εχω ομως και μια αλλη προταση: Γιατι δεν ερευνας - αν επαναλλάβεις το εγχειρημα σου - το ενδεχομενο να ζεις μετα απο 500 χρονια μια αλλη ζωη. Να εχεις μια ακομα ευκαιρία...Feel better??
korleoneΜέλος
31/01/2006, 19:39:36
quote:

Η χρονολογία που αναφέρεις είναι πραγματικά περίεργη μιας και μέσω των τεχνικών δεν μπορούμε να περάσουμε τα 500 χρόνια στα ταξίδια μας.Ομως το να βλέπεις το μέλλον κρύβει πάρα πολλές παγίδες..

Επίσης απο ότι γνωρίζω στο ταξίδι στον χρόνο είναι ανέφικτο να επικοινωνήσεις αλλα είσαι μόνο παρατηρητής.Εκτός αν περάσεις τις δίνες του Αόριστου,αλλα το αντάλλαγμα είναι τεράστιο.

Ίσως τελικά θα ήταν σκόπιμο να μας περιγράψετε την τεχνική αυτή.Δεν σας κρύβω ότι το θέμα ΄΄ταξίδια στο μέλλον΄΄ είναι κάτι που ανέκαθεν προσωπικά αλλά και γενικότερα μας κεντρίζει το ενδιαφέρον ...

korleone...Don

navasΝέο Μέλος
31/01/2006, 20:52:04
giati den mas les esu pou anoikses auto to thema oti eixes pesei se vathi upno h profanos eixes parei tipota xalasmena kai thn eides profhths, apo to na kathesai kai na mas les oti phges me kapoia texnikh pou den mporeis na mas eksighseis 500 xronia mprosta?
karmaΜέλος
31/01/2006, 21:36:58
Λέγεται ότι η ανθρωπότητα θα βρεθεί στο μέλλον σε μία περίοδο κάμψης λόγω του υπερπληθυσμού, φυσικών καταστροφών, επιθετικών ενεργειών κ.α. (αυτό πηγάζει από τις προδρομές ζωής που έχουν κάνει κατά καιρούς διάφορα άτομα). Πριν συμβεί αυτό, τα τεχνολογικά επιτεύγματα και οι επιστήμες θα έχουν προχωρήσει κατά πολύ και ο κόσμος θα ζει σε μία υλιστική εποχή. Κάποια στιγμή, όμως (και μετά από κάποια κρίσιμα γεγονότα που θα συμβούν) τα πράγματα θα αλλάξουν και πολύ αργότερα θα έρθει στη γη μία «χρυσή» εποχή όπου θα επικρατούν οι ηθικές αξίες και τα μεγάλα ιδανικά...

Φιλικά, η www.greekastrology.gr

Odysseus_nemoΜέλος
31/01/2006, 23:33:18
Είδα τους ανθρώπους να κλαίνε...
είδα τα κτίρια μισέρημα και ερείπια...
είδα τα δέντρα, ωχρά, να κοιτούν τον ουρανό...
Τα αστέρια, είδα, πιο λίγα κι ας είχα φύγει από την πόλη...
Οι δρόμοι μαύροι, χωρίς ίχνος κίνησης, απέραντοι σ' ένα μαύρο ορίζοντα...

Στη θάλασσα στεκόμουν, την χωρίς ζωή στην επιφάνεια...
μαύρη όπως ο ουρανός. Από που να πάρει φως και χρώμα;...
Κοίταξα στον μουντό ορίζοντα... και τρεις σκιές σάλευαν...
Ένα αγόρι με χαιρετούσε, ένα κορίτσι μου χαμογελούσε...
Με πλησίασε η τρίτη σκιά...
Ένα κουτάβι με γύρη και λουλούδια στο τρίχωμά του...

Χαμογέλασα... χαιρέτησα... και είπα :
"Πάμε Ναυτίλο, οι Άνθρωποι ακόμα μεγαλώνουν μαζί με την Φύση"...

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

01/02/2006, 00:28:53
Να κάνω μια χαζή ερώτηση... πώς ξέρεις ότι πήγες 500 χρόνια μπροστά;
Και αν ήταν επιλογή σου, γιατί διάλεξες μια εποχή τόσο μακρινή στο μέλλον και όχι μία εγγύτερη, ας πούμε 100 χρόνια μπροστά;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

01/02/2006, 02:11:23
quote:

Λέγεται ότι η ανθρωπότητα θα βρεθεί στο μέλλον σε μία περίοδο κάμψης λόγω του υπερπληθυσμού, φυσικών καταστροφών, επιθετικών ενεργειών κ.α. (αυτό πηγάζει από τις προδρομές ζωής που έχουν κάνει κατά καιρούς διάφορα άτομα). Πριν συμβεί αυτό, τα τεχνολογικά επιτεύγματα και οι επιστήμες θα έχουν προχωρήσει κατά πολύ και ο κόσμος θα ζει σε μία υλιστική εποχή. Κάποια στιγμή, όμως (και μετά από κάποια κρίσιμα γεγονότα που θα συμβούν) τα πράγματα θα αλλάξουν και πολύ αργότερα θα έρθει στη γη μία «χρυσή» εποχή όπου θα επικρατούν οι ηθικές αξίες και τα μεγάλα ιδανικά...

Δε νομιζω οτι ειναι ιδιαίτερα δύσκολο να κάνουμε την προβλεψή σου αν έχουμε κάποιες στοχειώδεις γνώσεις και βλεπουμε λίγο μπροστα στις εξελιξεις. Βεβαια για τις φυσικές καταστροφές διαφώνω διοτι απ'οσο ξέρω δεν υπάρχει κανενα αντικειμενικο στοιχείο που να μας δειχνει ότι λογω τω φυσικων καταστροφών θα έρθει σε κάμψη η ανθρωπότητα. Φυσικές καταστροφές γινονταν πάντα απλά τώρα με τα ΜΜΕ μεταδιδονται γρηγορα οι ειδησεις, παράλληλα με ενα κλιμα υστεριας. Τα θύματα απο μια καταστροφη ειναι λογικο να ειναι περισσοτερα διοτι μια καταστροφή που γινεται σημερα σε ενα μερος κατοικημένο απο περισσοτερους ανθρώπους σε σχέση με τους κατοικους του του παρελθοντος δημιουργει την ψευδαίσθηση οτι οι φυσικές καταστροφες εχουν διογκωθει. Λαθος. Οι πλυθησμοι έχουν αυξηθεί στις διαφορες τοποθεσιες που λαμβανει χωρα μια καταστροφη, οποτε και τα θυματα ειναι περισσοτερα.
Τωρα περι υλιστικής εποχής...και τωρα σε υλιστικη εποχη ζουμε.Μπειτε σε ενα καταστημα vodafon...οι ανθρωποι αλλάζουν κινητα σε ρυθμό πολυβόλου...απο χόμπυ...ποια κατάντια δηλαδή.Και ο 6-χρονος μπομπηρας έχει κινητο junior!!! Δεν εχω πρόβλημα με την απολαυση των υλικών αγαθών. Ισα ισα το αντιθετο. Η ζωη ειναι μοναδικη και πρεπει να την χαιρομαστε...αρκει να μην φτανουμε σε επιπεδα ρομποτοποιησης και πολτοποιησης του μυαλού μας και της προσωπικοτητας μας απο το συστημα και τον καπιταλισμο. Να μην μετατρεπομαστε σε αβουλα οντα δηλαδη.
Επισης για τα σημαντικα γεγονοντα που επροκειτο να συμβουν...δεν υπάρχει κατι το περιεργο. Παντα θα συμβαινουν κρισημα γεγονοτα που θα αλλάζουν την ροη της ιστοριας. Επισης οι επιστημες και η τεχνολογια ειναι πασιφανες οτι μονο να προοδευουν μπορουν! Δεν γινεται να κανουν βηματα προς τα πίσω...μονο μπροστα.
Τελος για τις ηθικές αξίες και την μελλοντική επικράτηση τους εχω να πω το εξης. Καμια αυτοκρατορια δεν ειναι αιωνια. Ολες καταρρέουν,ομοιώς κάποια στιγμη και ο σημερινος Ιμπεριαλισμος,ο Καπιταλισμος, η Αποικιοκρατια των ισχυρών χωρών κ.τ.λ. Επειδη η τεχνολογια μπορει μονο να προοδευει καποια στιγμη μελλοντικά παρα πολλοι άνθρωποι θα εχουν αντικατασταθει σε διαφορες εργασιες απο μηχανηματα. Αυτο εχει ηδη γινει αλλά οχι σε βαθμό ακομα για αντιδραση απο την πλευρα του ανθρωπου. Οταν θα έχουμε φθάσει στο σημειο που οι μηχανες θα εχουν αντικαταστησει τον ανθρωπο σε τετοιο βαθμο που να μην εχουμε να πληρωσουμε το ψωμι, τοτε πιθανοτατα θα κριθει αναγκαια μια αναθεώρηση των δομών του συστηματος στο οποίο ζούμε, με γνώμονα την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια. Διπλα σε αυτη την αναθεώρηση θα μπορουν να σταθουν αξιες οπως ηθική, αλληλεγγύη, αλτρουισμός, εξαφανιση καθε μορφης ρατσισμού(κοινωνικού,φυλετικού κ.α.) και άλλα ιδανικά...
Τουλάχιστον ετσι τα βλέπω τα πράγματα εγώ και νομιζω κατι ανάλογο ειχε πει και ο Μαρξ για την προοδο της τεχνολογιας και την μελλοντικη ανεργια. Ιδωμεν....Α...και ο πανικος και η υστερία ειναι πάντα εις βάρος μας....γενικά μιλάω...

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...

QEDΝέο Μέλος
01/02/2006, 02:30:16
Aries
Αν δεχτούμε ότι όντως με κάποια τεχνική πήγες στο μέλλον και δεν είχες παραισθήσεις ή επιρροές από αόρατες οντότητες, πως εξηγείς ότι το σπίτι σου ήταν στην θέση του μετά από 500 χρόνια και δεν είχε γίνει σκόνη?

Κατά τα άλλα με τους ρυθμούς που πάμε οι καταστροφές αναμένονται πολύ σύντομα και θα είναι πολύ περισότερες από μία στα επόμενα 500 χρόνια. Αλήθεια ξέρετε καμμιά 500ετία της ιστορίας χωρίς πολλαπλές καταστροφές συγκρούσεις λιμούς και ανακατατάξεις?

01/02/2006, 03:13:27
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Δεν ξερω μα μου ακουγετε πολυ απυθανο αυτο που μας αναφερεις.Εγω παντως δεν το πιστευω ειληκρινα. Απο την αλλη πλευρα μπορω να πω, πως αν μπορουσα να παω στο μελλον, και να δω αυτα που ειδες, τοτε το πιο λογικο ειναι να προσπαθησω να φτιαξω καλυτερο το δικο μου παρον.

Ειναι πολυ δυσκολο και πολυ λεπτο θεμα, αισθανομαι ενα ριγος, σκεπτοντας την κατασταση αυτη στα ματια μου. Εδω σε αυτη την εποχη, γυρω μας και αισθανομαι ριγος.

Μενω στο Birmingham, σε μια πολη πλουσια, που δεν βλεπεις την φτωχια γιατι ειναι κρυμενη στους ταφους. Οποιος δεν εχει λεφτα πεθαινει. Οποιος εχει ζει και πλουσια μαλιστα.

θελω να πω πως δεν απεχουμε απο αυτο που ειδες. Κοιτα γυρω σου, συμβαινουν και τωρα.

Οτι μπορουμε να βοηθησουμε το κανουμε. Σε αυτη την ζωη ο καθε ενας φτιαχνει το δικο του οριζοντα γεγονοτων. Ενα οριζοντα που ειναι ζει παραλληλα σε καθε δικο μας. Ολοι μαζι και ολοι μονοι.

Πραγματικα δεν ειμαι ανθρωπος για αυτη την εποχη.Μου αρεσουν οι αρχες και οι αξιες! Μακαρι να ειμασταν μεσα σε ενα κοσμο οχι κλειστοφοβικο!Το λεω αυτο γιατι οι διθεν αρχες και αξιες υπηρχαν γιατι οι κοινωνιες ηταν κλειστες.Οταν ανοιξαν εχει γινει οτι βλεπουμε σημερα.

Μαγκια ειναι σε μια τετοια ανοιχτη κοινωνια να εχουμε αρχες.

Σηγνωμη που εφυγα απο το θεμα σου, μα εχει το νοημα του μεσα στο δικο σου θεμα αυτο που λεω.

Φιλικα παντα...

Leonardo

Edited by - Skies tou Fegariou on 01/02/2006 03:14:47

Edited by - Skies tou Fegariou on 01/02/2006 03:15:46