- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
το κώβω γιατι φαντάζωμαι πως θα χαρακτηριστώ στην συνέχια...
τώρα... πολύ αργά για σένα... Z I E G H A I L!!!!!!
Αν δεν τον βοηθούσαν τον Χίτλερ οι illuminati δεκανέας θα πέθαινε. Απλά στο πρόσωπό του βρήκαν την κατάλληλη μαριονέτα για τα γεωπολιτικά σχεδιά τους στην περιοχή της Ευρώπης.
Ψάξε να βρείς ποιοί τον χρηματοδότησαν και θα εκπλαγείς.
Γιατί δεν άγγιξε την Ελβετία;
Ποιοι παρέδωσαν τους Εβραίους στα τάγματα των SS;
quote:
τι είπες τώρα?
Τί είπα;
quote:
μάθε οτι στην εποχή(την χρυση)του Περικλη ΄ψηφηζαν μόνο οι καθαροί Ελληνες...
A μάλιστα, έμαθα!
Τους έκαναν test DNA πριν ψηφίσουν για να δουν αν είναι "καθαροί";;;
quote:
επίσης,μάθε οτι ο Χίτλερ απλά συνέχισε την πολιτική της Σπάρτης(αν εξαίρέσουμε το κόμπλεξ με τους εβραίους).
Ουάου! Tώρα μπορώ να πω ότι διαφωτίστικα!
Θα λέγα τίποτα τώρα και για τους Σπαρτιάτες. Πετούσαν τα αδύναμα παιδιά τους στον Καιάδα...Πρωτόγονα Εugenics... Όντως ο hitler αργότερα τελιοποίησε τις τεχνικές.
quote:
τώρα το οτι έχω διαβάσει τον ΑΓΩΝ ΤΟΥ δεν πάει να πει οτι με κάνει και ναζί!οπως νομίζει ο skeptic.;ελεος ρε παιδιά!δηλαδη αν παραθέσω και κάποια λόγια του Μαρξ,θα είμαι ένας νεοναζι μαρξιστής!?!?!?
Είπαμε....... ΖΕΙG HAIL!!!
Για να πούμε και του στραβού το δίκιο όμως πουθενά δεν είπα ότι όποιος διαβάζει "αγών μου" είναι και αυτομάτως Ναζί(εκνευρίζομαι όταν διαστρευλώνουν αυτά που γράφω

quote:
Αν δεν τον βοηθούσαν τον Χίτλερ οι illuminati δεκανέας θα πέθαινε.
οχι ρε,οι ανδρομέδιοι ήταν...Εχεις το θρασος να μιλάς και για Σπαρτιάτες...(Τέλος πάντων,ποσός με ενδιαφέρει ποιοι βοήθησαν τον χίτλερ...)αλήθεια,τον Αλέξανδρο που κατέκτησε σχεδον όλη την Γαία,ποιοι τον βοήθησαν?μήπως Ο CTHULHU?
quote:
Τους έκαναν test DNA πριν ψηφίσουν για να δουν αν είναι "καθαροί";;;
πιο απλός τρόπος:κοιτούσαν απο που ήταν οι μητέρα του.
quote:
Πετούσαν τα αδύναμα παιδιά τους στον Καιάδα
η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
quote:
Μπορεί να το κάνει κανείς από περιέργεια
εσυ αλήθεια το έκανες?
quote:
(εκνευρίζομαι όταν διαστρευλώνουν αυτά που γράφω
όπα ρε ψηλέ!ρε τι άλλο θα ακούσουμε!
quote:
Το βιβλίο "ο αγών μου" συνεχίζει να πουλά αντίτυπα μανιωδός και να εμπνέει χιλιάδες νεοναζιστικά και ακροδεξιά μπουμπούκια και στη χώρα μας.
είχα την εντύπωση οτι εννοούσες εμένα.σόρυ αν έκανα λάθος.
quote:
Z I E G H A I L!!!!!!
hail!!!
Απ΄τη μέθη του πόθου γλιστρώ ξανά στην ηδονή...
Κι όσο μεθώ απο ηδονή,τόσο ξανά φουντώνει ο πόθος...
Φάουστ
quote:
πιο απλός τρόπος:κοιτούσαν απο που ήταν οι μητέρα του.
σόρυ,απο που ήταν ο πατέρας ήθελα να γράψω.
Φάουστ
quote:
τον Αλέξανδρο που κατέκτησε σχεδον όλη την Γαία,ποιοι τον βοήθησαν?μήπως Ο CTHULHU?
Συγκρίνεις τον Αλέξανδρο με τον Χίτλερ; Ατυχέστατος παραλληλισμός.
Aν και εδώ που τα λέμε ακόμα και ο Αλέξανδρος είχε ΜΙΑ ΦΟΡΑ πολύτιμη βοήθεια απ'το ...υπερπέραν
Για την ιστορία του Χίτλερ αυτό που θέλησα να σου εξηγήσω είναι ότι ο ισχυρισμός σου ότι ο Χίτλερ ήταν από μόνος του σπουδαίος άνδρας είναι αβάσιμος και ότι τελικά δεν ήταν παρά ένα άκρος συμπλεγματικό ανθρωπάριο με ισχυρές πλάτες που τον στήριζαν από πίσω. Τώρα αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει όπως λες να το ψάξεις, τι να σου πώ, δικαίωμα σου να μένεις στην άγνοια.
quote:
σόρυ,απο που ήταν ο πατέρας ήθελα να γράψω.
Και αυτός είναι ασφαλής τρόπος για να καθορίσει κανείς την καθαρότητα της φυλής; Και ο παπούς; Ο προπάπους, ο παραπροπάπους; κ.ο.κ;
Απ'την άλλη πια είναι η ασφαλής μέθοδος για μια τέτοια έρευνα; Υπάρχει άραγε; Είναι το DNA; Και αν ναι, τότε σε πόσο ιστορικό βάθος μπορούμε να ψάξουμε; Δεν είναι κοινό μυστικό ότι ΟΛΟΙ μας είχαμε κάποτε ένα κοινό πρόγονο;
Kαι το σημαντικότερο, ποιός ο πραγματικός λόγος να επιθυμεί κανείς τη φυλετική καθαρότητα. Δεν είναι ρατσισμός αυτό; Δεν οδηγεί στη μισαλοδοξία τη ρατσιστική βία το φυλετικό διαχωρισμό και τις κοινωνικές ανισότητες;
quote:
η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
Ώπα ρε μεγάλε διδάσκαλε! Αποκάλυψε μας εσύ τότε την απόκρυφη γνώση σου! Όλος ο κόσμος μιλάει για τον Καιάδα, εσύ έχεις "αιρετική" άποψη;
quote:
εσυ αλήθεια το έκανες?
H αλήθεια είναι ότι έπεσα στο αμάρτημα να διαβάσω ορισμένα αποσπάσματα από pdf που κατέβασε από το δίκτυο, μέχρι που αηδήασα από τις βλακείες που έγραφε και το έσβησα.
quote:
είχα την εντύπωση οτι εννοούσες εμένα.σόρυ αν έκανα λάθος.
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...

quote:
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...
άστοχο τελίως.αν και δεν έχω κανένα λόγο να σου δικαιολογούμαι
ξανά λέω οτι
quote:
Υ.Γ
δέν είμαι ναζι απλά μου αρέσει να ακούω όλες της απόψεις πριν βγάλω συμπεράσματα.
κάτι που εσυ δεν κάνεις.
δεν έχω κανένα λόγο να είμαι ναζι.είμαι Ελλην και υπερήφανος.
quote:
Τώρα αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει όπως λες να το ψάξεις, τι να σου πώ, δικαίωμα σου να μένεις στην άγνοια.
οταν ακούω κάτι τέτοια
quote:
Αν δεν τον βοηθούσαν τον Χίτλερ οι illuminati
εσένα φαντάζωμαι σου το είπαν οι ίδιοι οι πεφωτησμένοι,ε?
quote:
Συγκρίνεις τον Αλέξανδρο με τον Χίτλερ; Ατυχέστατος παραλληλισμός.
καθόλου.και οι δύο παν-έξυπνοι,ο τελευταίος διαβολικά.
quote:οχι,απλά δεν φέρνανε μετανάστες και δεν ξέρω γω τι άλλο για να ψηφίσουν.Ελληνες ψήφιζαν Ελληνα.κακό,ε?
Και αυτός είναι ασφαλής τρόπος για να καθορίσει κανείς την καθαρότητα της φυλής; Και ο παπούς; Ο προπάπους, ο παραπροπάπους; κ.ο.κ;
quote:
Kαι το σημαντικότερο, ποιός ο πραγματικός λόγος να επιθυμεί κανείς τη φυλετική καθαρότητα. Δεν είναι ρατσισμός αυτό; Δεν οδηγεί στη μισαλοδοξία τη ρατσιστική βία το φυλετικό διαχωρισμό και τις κοινωνικές ανισότητες;
σταμάτα γιατι θα κάνω εμετό...
παρ'ολα αυτα "καλέ άνθρωπε" ο αλβανός και ο αρμένης θες να μένει δέκα τετράγονα πιο κάτω απο εσένα,ετσι?
ξέρω πόσο άβολα θα νιώσεις οταν στην μόνη κενη θέση του λεωφορείου κάθετε δίπλα ένας γύφτος...
και τελικά το να μη θες το παιδί σου να μεγαλώσει δίπλα σε υπάνθρωπους που μόνο να γαυγίζουν ξέρουν είναι ρατσισμος,τοτέ ναι ρε ειμαι ρατσιστής!
quote:
Ώπα ρε μεγάλε διδάσκαλε! Αποκάλυψε μας εσύ τότε την απόκρυφη γνώση σου! Όλος ο κόσμος μιλάει για τον Καιάδα, εσύ έχεις "αιρετική" άποψη;
ψάξτο μόνος σου όπως λες κι εσυ.
quote:
Όλος ο κόσμος μιλάει για
ολος ο κόσμος ψήφισε ΝΔ,τους ακολούθησες?
αλήθεια γιατι δεν μας λες κι εσυ τις πολιτικές σου απόψεις?έβγαλες συμπέρασμα οτι είμαι ναζι...θες να βγάλω και εγώ για σενα?βρε μπας και είσαι ανθελλην αριστεροκαλοβολεμενο με καταγκογκι απο πολυτεχνειο?
Φάουστ
Οδυσσεύ καλύτερα να έμενες στα ξένα
ή ακόμη να χανόσουν μέσα στον "ηνόπα Πόντο"
Οδυσσεύ καλύτερα θα ήτανε για σένα
από το να βιώσεις στην ιθάκη τόσο πόνο
Οδυσσεύ καλύτερα από αντιπάλου έγχος
να έπιπτες νεκρός μέσα στου ιλίου την πόλη
Οδυσσεύ κάλυψε θανάτου μέλαν νέφος την Ιθάκη
και σ'έχουν λησμονήσει πλέον όλοι
Οδυσσεύ αισθάνομαι την εσωτερική ανάγκη
να σε πληροφορήσω ότι έχει αλλάξει η Ιθάκη
ΣΤΑΧΤΗ το μόνο που υπάρχη απ'άκρη σ'άκρη
δεν φύεται η άμπελος στο ρόδον και το στάχυ
κυριαρχήσαν οι Αντίνοες,όντες μείονες,
κατεστραμμένοι κείτονται ανδριάντες και κίονες,
δεδηλωμένη γλώσσα και τα ιερά σύμβολα φιλάνδρισοι βωμοί μείναν ψοφοδεείς και σκύμβαλα
εκεί που άλλοτε ακτινοβολούσε ο Υπερίων
έχει πυκνότερο σκότος και απο την χώρα κειμερίων
κατέληξαν όλοι επιλήσμονες και αρνητές των πατρίων
ως οι μέρες χάσκουνε στη θέα οθνίων στοιχείων
κατατρύχουνε τον οίκο σου μνηστήρες υπερεθνικοί
οι Ιθακήσιοι γίναν έποικοι στην ίδια τους τη γη
η ύβρις και η βία φτάνουνε ως το σιδηρούν ουρανό
θ'άρχισουν οι βροτείοι να ακούν τη ροδοδάκτυλο Ηω
Οδυσσεύ καλύτερα να έμενες στα ξένα
ή ακόμη να χανόσουν μέσα στον "ηνόπα Πόντο"
Οδυσσεύ καλύτερα θα ήτανε για σένα
από το να βιώσεις στην ιθάκη τόσο πόνο
Οδυσσεύ καλύτερα από αντιπάλου έγχος
να έπιπτες νεκρός μέσα στου ιλίου την πόλη
Οδυσσεύ κάλυψε θανάτου μέλαν νέφος την Ιθάκη
και σ'έχουν λησμονήσει πλέον όλοι
ΟΔΥΣΣΕΥ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΑΙΑ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ
ΚΑΙ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΦΙΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΞΩΚΕΙΛΕΙ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΕΙΑ ΥΛΗ
ομοιάζουν μάλλον με σκιές παρα με ανθρώπους
σαν αυτές που είχες συναντήσει στου Άδου τους δόμους
όλοι ακολουθούν βίο συώδη και δεν υπάρχη κανείς για να τους δώσει το μώλυ
σε βόρβορο βαρβαρικό μετέτρεψαν τον χώρο
σπέρνουν του κακού τον σπόρο
εκεί που ανθίζαν τα κρίνα,
βλέπεις διδάχτηκαν να λατρεύουν την ασχήμια
κι όλα εκείνα τα πράγματα που δεν έχουν σχήμα
ΦΥΜΩΣΑΝΕ ΤΗΣ ΜΟΥΣΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΒΑΣΤΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ
φεύγουνε τις αρετές και πράττουνε γοργά έργα
γοργά δυστυχώς οδηγούνται προς τη φλέγα..."
Φάουστ
Δεν ξέρω αν ο skeptic είναι ψηλός, αλλά αν κανά δυο αναφορές που τις φορτώνεις σε κάποιον ψηλό, εννοείς εμένα, μάλλον κάνεις λάθος.
Φιλικά όπως πάντα
quote:
παρ'ολα αυτα "καλέ άνθρωπε" ο αλβανός και ο αρμένης θες να μένει δέκα τετράγονα πιο κάτω απο εσένα,ετσι?
ξέρω πόσο άβολα θα νιώσεις οταν στην μόνη κενη θέση του λεωφορείου κάθετε δίπλα ένας γύφτος...
και τελικά το να μη θες το παιδί σου να μεγαλώσει δίπλα σε υπάνθρωπους που μόνο να γαυγίζουν ξέρουν είναι ρατσισμος,τοτέ ναι ρε ειμαι ρατσιστής!
Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάποιον υποψήφιο για την κατηγορία υπάνθρωπος? Θα ήλελα να μου τα αριθμήσεις αν γίνετε (Κοινώς μια λιστούλα)
Reality: A serotonine induced Hallucination?
παρακολουθώ τα γραπτά σου και σου λέω οτι σε εκτιμώ ιδιαίτερα.έχω και εγώ 'κόλλημα'με Βυζάντιο.στον skeptic αναφερόμουν.
Φάουστ
θα σε πήραζε αν αποφύγω την ερώτηση?
πίστεψε με,θα φύγω κλοτσηδόν απο δω μέσα αν σου απαντήσω!
θα σου πώ ένα παράδηγμα:αυτούς που βρωμίζουν το περιβάλον...θα μου πείς τώρα "οι Ελληνες δεν το βρωμίζουν?"σαφώς,οι νεοελληνες όμως.κάποτε αν δεν κάνω λάθος την φύση την θεωρούσαμε κάτι το ιερο.τώρα με τα κουμάσια της πολιτικής που έχουμε μπλέξει...
θα έφερνα παράδηγμα την χιτλερική νεολέα και την επαφή της με την φύση αλλα άστο καλύτερα...
Φάουστ