ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 06/12/2005 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- 06/12/2005 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Crystal_tear31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/09/2006, 23:11:57
quote:
quote:

χμ... Ντροπη σου! ζητάς απο τους άλλους να μη βγάλουν υποκειμενικά συμπεράσματα και το κάνεις λιγες γραμμες παρακάτω εσυ...
Και εμένα μου τι δίνει οταν αμφισβητούν την ειλικρινια μου.
Σου είπα οτι δεν εχω απιλέξει τα μέλη αυτα σκόπιμα... και γιατι να το κάνω?

θαυμα!!!

διορθωθηκε η ορθογραφια σου μολις το ειπε ο allzzaro!!!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Αυτό θα πει παρατηρητικότητα!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

angiΜέλος
04/09/2006, 23:29:16
Αυτο θα πει κουιζ!!!

05/09/2006, 01:17:50

quote:

Crystal_tear

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΣΤΟ FORUM ΣΤΙΣ 06/12 ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ... Ο ΠΑΛΙΟΙ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FORUM ΗΤΑΝ ΠΟΛΗ ΣΥΜΑΝΤΙΚΉ.
ΕΠΠΕΙΔΗ ΛOIΠON MOY ΛEIΠOYN TA MYNHMATA THΣ ΑΤΜΑ Η ΣΕΙΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ THOTH ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΧΟΡΟ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΙ ΜΙΣΟ ΤΟΥ 2005 ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ.

9

quote:

Crystal_tear

Φιλε allzzaro,

Επελεξα αυτα τα μελη για τον εξείς απλό λόγο είναι τα 3 πρώτα μέλη που βρίκα όταν έκανα αναζήτηση για να δω ποιοί άλοι εφυγαν, εκτώς της ΑΤΜΑ , νομίζω οτι υπάρχει άλο ενα μέλος που παράτισαι το FORUM στις 12/06 αλλα δεν το έχω συμπεριλάβει γιατί το εντόπισα μετα την αποστολή του θέματος...

Σε τι έλαβες θέση? Τι έγινε τότε?

έστειλα mail στην ΑΤΜΑ και τη συντονίστρια amalia αλλα δεν απαντισαι κανείς... έτυχαι να σταθώ σε ενα φανάρι με την ΑΤΜΑ "παρέα" αλλα δε της ειπα κουβέντα... τι να ελεγα αλωστε?
-Γεια σου! Εισαι η ΑΤΜΑ?
-Ειμαι ο Νίκος
-Γιατι εφυγες απο το forum ?

Νομίζω οτι θα με περνούσαι για τρελό...

7

quote:

Crystal_tear

Arya Rama ΣΕ ΕΥΧΑΡΘΣΤΩ ΠΟΛΥ!

1 στις τρεις λεξεις

quote:

Crystal_tear

Για να θυμούντε οι παλιοί και να μαθένουν οι νέοι... το Forum 1 χρόνο πριν βρισκόταν σε διαφορέτικο επίπεδο... οταν ανοιγε ενα αξιόλογο θέμα οι απαντήσεις έπεφταν βροχή η μία μετα την άλλη , αν καποιος αποσίαζε για 1-2 μέρες θα έπρεπε να διαβάσει τουλάχιστον 10-15 μυνήματα για να ξανα μπεί στο νόημα... H ATMA, o kelsos, h wicca, h oniric, o thoth, o ananas, o avatar, h amalia, και τοσοι αλλοι που ξεχνάω διατιρούσαν το forum σε μια διαρκεί εγρίγορση...
Ελειψα απο την έλλαδα για 6 μήνες λογο επαγκελματικών υποχρεόσεων και γυρίζοντας πισω δε ωρίκα κανένα γνωστό εκτως απο τον YHVH , τον Yngwie και την amalia... :( ηλικρινά λυπάμαι πολύ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΆΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΚΑΤΙ!

12

quote:

Crystal_tear

χμ... Ντροπη σου! ζητάς απο τους άλλους να μη βγάλουν υποκειμενικά συμπεράσματα και το κάνεις λιγες γραμμες παρακάτω εσυ...
Και εμένα μου τι δίνει οταν αμφισβητούν την ειλικρινια μου.
Σου είπα οτι δεν εχω απιλέξει τα μέλη αυτα σκόπιμα... και γιατι να το κάνω?

2

εγω βλεπω εμφανη βελτιωση, ο,τι κι αν λες Κυρα μας των Κλειδιωνε

*

βρε Crystal_tear, λυσε μου δυο αποριες: ο YHVH ειναι ο γνωστος με τα κατεβατα των εβραϊκων ονοματων των δαιμονων?

και η δευτερη: την ΑΤΜΑ πως την αναγνωρισες στον δρομο?

φοραει ταμπελιτσα με το νικ της?

www.johnniebegood.gr

Edited by - jonniebegood on 05/09/2006 01:40:25

Crystal_tearΜέλος
05/09/2006, 14:48:14
quote:
βρε Crystal_tear, λυσε μου δυο αποριες: ο YHVH ειναι ο γνωστος με τα κατεβατα των εβραϊκων ονοματων των δαιμονων?

Εχω πάει στο μαγαζί της!!! Αλλα δε νομίζω οτι έχει να κάνει με το θέμα αυτο, ουτε και ο YHVH, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά.
Εχεις να πέις κάτι ουσιαστικό?

Arya RamaΝέο Μέλος
05/09/2006, 17:17:57
quote:
Φίλε μου.. οταν λέω τα πίτουρα .. δεν εννοώ τα μέλη αυτά και μην βγάζεις υποκειμενικά συμπεράσματα γιατί μου τη δίνει.

Φίλε allzaro ζητώ συγγνώμη.

quote:
Αυτό θα πει παρατηρητικότητα!

Οχι amalia το παρακάτω θα πει παρατηρητικότητα κατι που θα έπρεπε να διαθέτεις ως διαχειρίστρια πριν συμμετέχεις στο θέμα.

O Crystal_tear είναι πολύ παλιο μέλος από 29/11/2003 όπως αναγράφεται στο προφίλ του και είναι άδικο να χλευάζεται από νεώτερα μέλη οτι παίζει θέατρο.

quote:
Εχω πάει στο μαγαζί της!!! Αλλα δε νομίζω οτι έχει να κάνει με το θέμα αυτο, ουτε και ο YHVH, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά.

Φίλε αν έχεις πάει στο μαγαζί της τότε είναι ευκολο να ξαναπάς και να την ρωτήσεις.Όπως βλέπεις η καλή σου πρόθεση λαμβάνεται ως ύποπτη γιατί οι περισσότεροι έχουν παγιωμένες αντιλήψεις για τα μέλη αυτά.

Νομίζω οτι πρέπει να σταματήσεις αυτό το θέμα γιατί θα το γυρίσουν εναντίον σου. Πρόσεχε λοιπόν.

Jonniebegood δεν με αφορά το anti-esoterica ούτε και η άποψη σου για την ΑΤΜΑ. Αν εχεις τα απαιτούμενα παρε ενα τηλ. να τα πειτε.
Κατα την αποψή μου η ΑΤΜΑ ηταν πάντα αντι-γενικώς (βλ. Το συνθημα στο τοίχο)..

Ωστε εισαι μέλος του anti-esoterica και εσύ;

Eχεις δίκιο είμαι κλώνος.Εσυ πάντως με την μανταμ και τους άλλους κλώνους σου δεν δικαιούσαι να ομιλείς.

Υ.γ:Στο τόπικ της πεντέλης δεν εννοουσα εσένα φίλε.Αλλα δεν έχω κανένα λογο να μην σε πιστεύω.

Aυτα απο μένα.Αντίο.

05/09/2006, 17:59:44
quote:
Φίλε allzaro ζητώ συγγνώμη.

Ok μυ φρεντ… νο προμπλεμ..

Με τα συγκεκριμένα παιδιά που διαγράφηκαν συμπεριλαμβανομένης και της γκαλάντριελ πραγματικά εκανα ότι το δυνατόν περνούσε από το χέρι μου.
Στεναχωρήθηκα και δεν νομίζω να υπάρχει μέλος που να μην στεναχωρήθηκε και ειλικρινά έτσι θα στεναχωρηθώ για την αποχώρηση οποιουδήποτε μέλους.
Για το λόγο αυτό εκφράστηκα έτσι και δεν θα ήθελα για κανέναν απενεργοποιημένο λογαριασμό να θεωρηθεί ότι κάνω κάποιο αρνητικό σχολιασμό.

quote:
Νομίζω οτι πρέπει να σταματήσεις αυτό το θέμα γιατί θα το γυρίσουν εναντίον σου. Πρόσεχε λοιπόν.

Δεν νομίζω να γυρίσει κανείς εναντίον του…
Θα μπορούσε όμως να ήταν πιο ειλικρινής…
Θα μπορούσε να πεί .. ναι ρε παιδιά .. επέλεξα αυτά τα τρία άτομα .. γιατί τα γνωρίζω.. γιατί τα θαυμάζω.. γιατί τους είχα συμπάθεια .. γιατί είναι Θεσσαλονικείς… γιατί και γιατί….
Το ότι φίλε μου τα επέλεξες τυχαία.. δεν πείθεις ούτε το σκύλο μου…

quote:

Βλέπεις οτι εκτός του οτι ``φάσκεις και αντιφάσκεις`` ..λές την είδα στο φανάρι.. μετά λές την είδα στο μαγαζί της... τελικά αφού την βλέπεις τόσο συχνά.. ρωτάς εμάς ...?? και μετά μας λές οτι την επέλεξες τυχαία...

Edited by - allzzaro on 05/09/2006 18:13:31

Crystal_tearΜέλος
05/09/2006, 19:03:20
quote:
Βλέπεις οτι εκτός του οτι ``φάσκεις και αντιφάσκεις`` ..λές την είδα στο φανάρι.. μετά λές την είδα στο μαγαζί της... τελικά αφού την βλέπεις τόσο συχνά.. ρωτάς εμάς ...?? και μετά μας λές οτι την επέλεξες τυχαία...

Οχι! Δεν φασκω και αντιφάσκω εσυ προσπαθεις να δεις οτι το κάνω , εσυ βγαζεις συμπεράσματα χςρίς να ρωτας! Νομίζω οτι είναι πολύ ξεκάθαρο. Πήγα στο μαγαζί της ΑΤΜΑ και κατάλαβα οτι είναι αυτή, μετα έτυχαι να την δώ σε ένα φανάρι. Που φάσκω? που αντιφάσκω?

quote:
Θα μπορούσε όμως να ήταν πιο ειλικρινής…

δεν ειναι δυντον αυτο! Η ειλικρίνια εχει μια όψη! Απλα λέω την αλήθεια! Οταν έιμαι ειλικρινής δε μπορώ να είμαι πιο ειλικρινής!

quote:
Θα μπορούσε να πεί .. ναι ρε παιδιά .. επέλεξα αυτά τα τρία άτομα .. γιατί τα γνωρίζω.. γιατί τα θαυμάζω.. γιατί τους είχα συμπάθεια .. γιατί είναι Θεσσαλονικείς… γιατί και γιατί….

Θα μπορούσα και θα το έκανα , αν ήταν αλήθεια. Γνώριζα οτι η ΑΤΜΑ είναι απο τη Θεσσαλονίκη αλλα οχι και οι αλοι! απο εσένα το ακούω!

Crystal_tearΜέλος
05/09/2006, 19:08:01
quote:
Το ότι φίλε μου τα επέλεξες τυχαία.. δεν πείθεις ούτε το σκύλο μου…

quote:
Επελεξα αυτα τα μελη για τον εξείς απλό λόγο είναι τα 3 πρώτα μέλη που βρίκα όταν έκανα αναζήτηση για να δω ποιοί άλοι εφυγαν, εκτώς της ΑΤΜΑ , νομίζω οτι υπάρχει άλο ενα μέλος που παράτισαι το FORUM στις 12/06 αλλα δεν το έχω συμπεριλάβει γιατί το εντόπισα μετα την αποστολή του θέματος...

quote:
Φίλε αν έχεις πάει στο μαγαζί της τότε είναι ευκολο να ξαναπάς και να την ρωτήσεις

Ναι μπορώ να παω! Αλλα δε θα το κάνω!

05/09/2006, 19:14:08
quote:
δεν ειναι δυντον αυτο! Η ειλικρίνια εχει μια όψη! Απλα λέω την αλήθεια! Οταν έιμαι ειλικρινής δε μπορώ να είμαι πιο ειλικρινής!

Eντάξει..μην συγχίζεσαι..
Κοίταξε να δείς πάντως.. πολλά μέλη είναι αυτά που δεν γράφουν πλέον και πολλά είναι αυτά τα οποία εχουν απενεργοποιηθεί...

Απο αβρότητα και μόνον δεν πρέπει να συζητάμε για τα μέλη αυτά ούτε να σχολιάζουμε για τον απλό λόγο οτι δεν μπορούν να απαντήσουν.
Ασχέτως αν αρκετά απο αυτά εχουν δημιουργήσει λογαριασμούς και ξαναγράφουν χωρίς να δηλώνουν την ταυτότητα τους.΄
Δεν είναι σωστό λοιπόν νομίζω να σχολιάζουμε ενέργειες μελών εν απουσία τους.

Αυτά που σου παρέθεσε η Αμαλία φίλε μου είναι αυτά που ξέρουμε και εμείς.
Τέλος .. νομίζω θα ήταν πιό σωστό να ρωτήσεις την ίδια και να λυθούν οι απορίες σου..

05/09/2006, 19:20:26
quote:
Ναι μπορώ να παω! Αλλα δε θα το κάνω!

Πλάκα εχεις.. με το συμπάθεια ... δεν σε χλευάζω...

Να πάς.. δεν δαγκώνει!! και να μας πείς τι πουλάει??

06/09/2006, 00:18:46

quote:

quote:

Crystal_tear

πρωτον, δεν ειναι μαγαζι της

δευτερον, στο μαγαζι φορουσε ταμπελιτσα με το νικ της?

πως την αναγνωρισες? (αυτο ειναι ουσιαστικο νομιζω )

οσο για τον γιαχβε, τοπα το ουσιαστικο: απο αυτον διαβασα ενα καρο ονοματα δαιμονων

σου λεει κατι αυτο?

www.johnniebegood.gr