- google sky - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
γράψτε την γνώμη σας...

quote:
λοιπόν βρήκα που ειναι, -6.01931°,-91.5903° πατηστε αυτο στο google sky μεγενθηνετε μεχρι να δειτε ενα ορθογωνιο μαυρο κενο. ειναι ενα απο τα πολλα που μας κρυβει η γκουγκλ. τι πιστευετε οτι ειναι?http://img209.imageshack.us/img209/7339/pirates007.jpg
α! ναι, για αυτο... ειναι ενα απο τα πολλα που λοιπουν στο google sky... το οποιο ειναι ακομα στα σπαργανα... οπως οταν πρωτοξεκινησε το google earth που ειχε ψιγματα απο τις περιοχες... Ακομα ομως καποιες αποκρυπτει, ειτε επειδη εσκεμμενα το θελει ειτε επειδη δεν εχει ακομα τα στοιχεια (τα οποια δεν ειναι δικα της στις περισσοτερες περιπτωσεις)

Πρόκειται περί μύθου

quote:
Δεν υπάρχει ο πλανήτης Χ.
Πρόκειται περί μύθουLost in Necropolis
La ville de la mort
Αν και δεν ξέρω τι είναι, θα διαφωνήσω με την παραπάνω άποψη.
αν έχεις στοιχεία αγαπητέ, παρακαλώ να τα δημοσιεύσεις.
Γνώμη μου είναι ότι είναι μια υπερίνα ή αλλιώς ένα ποτάμι ενεργειας!
Edited by - azael on 07/11/2010 20:54:23
quote:
Πρόκειται περί μύθου
και εγς δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλα πριν απο κατι χρονια ο χαρδαβελλας στην εκπομπη του μιλουσε για την γκουγκλ και οτι μαλλον ειναι ο νιμπιρου που θα συγρουστει με την γη σε καποια χρονια...
εγς παντως δεν το πιστευω
quote:quote:
Πρόκειται περί μύθου
και εγς δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλα πριν απο κατι χρονια ο χαρδαβελλας στην εκπομπη του μιλουσε για την γκουγκλ και οτι μαλλον ειναι ο νιμπιρου που θα συγρουστει με την γη σε καποια χρονια...
εγς παντως δεν το πιστευωhttp://img209.imageshack.us/img209/7339/pirates007.jpg
Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα συγκρουστεί! Αλλά, άλλο είναι το θέμα το αν υπάρχει!Έχουν γραφτεί αρκετά βιβλία περί αυτού. όμως ομολογώ δεν τα έχω διαβάσει, οπότε δεν μπορώ να είμαι και απόλυτα σίγουρος σε αυτό που πιστεύω για αυτό ζήτησα αν υπάρχουν κάποιες αποδείξεις.
Πως χειρίζεσαι αυτό το γκουγκλ σκι? θέλω να βρω κάποιον αστερισμό. πως γίνεται?
quote:
Κάτι άλλο, άσχετο!Πως χειρίζεσαι αυτό το γκουγκλ σκι? θέλω να βρω κάποιον αστερισμό. πως γίνεται?
google ski???
παρε το snowboard και πηγαινε στις αλπεις
google sky???
απλως πατα τον αστερισμο στην αναζητηση πανω αριστερα, αν δεν τον βρεις δοκιμασε απο το σαιτ της γκουγκλ
μπορει να βλεπουμε το παραξενο και να το εκφραζουμε ως ανεξηγητο αλλα οταν βλεπουμε το αγνωστο τι κανουμε? ο ανθρωπος απο ενστικτο φοβαται παντα το αγνωστο!
Edited by - NASAROYTAKI on 29/12/2010 12:14:15

μπορει να βλεπουμε το παραξενο και να το εκφραζουμε ως ανεξηγητο αλλα οταν βλεπουμε το αγνωστο τι κανουμε? ο ανθρωπος απο ενστικτο φοβαται παντα το αγνωστο!

quote:
azaelΑν και δεν ξέρω τι είναι, θα διαφωνήσω με την παραπάνω άποψη.
αν έχεις στοιχεία αγαπητέ, παρακαλώ να τα δημοσιεύσεις.
Ουσιαστικά η υπόθεση περί της ύπαρξης του Πλανήτη Χ είχε ξεκινήσει από την παρατήρηση αποκλίσεων στις θέσεις του Ουρανού και του Ποσειδώνα. Αποδείχτηκε όμως ότι οι αποκλίσεις ήταν το αποτέλεσμα σφαλμάτων των μετρήσεων και των οργάνων, που προσδιόρισαν τις θέσεις των δύο εξώτερων πλανητών, σε συνδυασμό με μια ανακριβή εκτίμηση της μάζας του Ποσειδώνα. Όταν διορθώθηκε η μάζα του Ποσειδώνα από το Voyager 2 το 1989, οι ερευνητές επανέλεγξαν τις παλιές μετρήσεις των θέσεων και ανακάλυψαν περαιτέρω λάθη. Πλέον οι θέσεις του Ουρανού και του Ποσειδώνα στις τροχιές τους συμφωνούν με τις προβλέψεις των αστρονόμων καθιστώντας άκυρη την ύπαρξη του υποτιθέμενου πλανήτη Χ.
http://en.wikipedia.org/wiki/Planets_beyond_Neptune#Planet_X