ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι σας εκανε να ασxοληθειτε με το ανεξηγητο? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τι σας εκανε να ασxοληθειτε με το ανεξηγητο? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Alastis31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΠαύλοςΝέο Μέλος
13/05/2003, 12:05:56

Ολα άρχισαν πριν απο 3 χρόνια, όταν ένα βράδυ άρχισα να σκέφτομαι
για το τι θα είμαστε και τι θα γίνουμε όταν δεν θα βρισκόμαστε πια στην σημερινή μας ζωή. Με πολλές σκέψεις και συζητήσεις το ενδιαφερον μου πάνω σε αυτό το θέμα, άρχισε να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, με αποτέλεσμα να αρχίσω να ενδιαφέρομαι και στα θέματα Pοltergeist, UFO και οτι άλλο ανεξήγητο υπάρχει και μας "βασανίζει".

ΔΕΛΗΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠαύλοςΝέο Μέλος
13/05/2003, 12:07:09

Ολα άρχισαν πριν απο 3 χρόνια, όταν ένα βράδυ άρχισα να σκέφτομαι
για το τι θα είμαστε και τι θα γίνουμε όταν δεν θα βρισκόμαστε πια στην σημερινή μας ζωή. Με πολλές σκέψεις και συζητήσεις το ενδιαφερον μου πάνω σε αυτό το θέμα, άρχισε να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, με αποτέλεσμα να αρχίσω να ενδιαφέρομαι και στα θέματα Pοltergeist, UFO και οτι άλλο ανεξήγητο υπάρχει και μας "βασανίζει".

ΔΕΛΗΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

13/05/2003, 12:41:47
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ Alasti ΔΕΝ ΜΕ ΓΥΡΝΑΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ.
ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ 10-ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70 Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΟΥ-ΒΑΝΔΟΡΟΥ.
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΕΓΟΝΤΟ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΑΡΑ.
(ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21)

ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.....
ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ,ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (ΙΝΚΑΣ-ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΝΟΥΒΙΟΙ) .....

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΖΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΘΕΜΕΛΩΔΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ.
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ????????

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ...
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.........

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

beyondΜέλος
13/05/2003, 13:35:05
ΤΟ GALACTICA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ..
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΙΛΑΓΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ CYCLOPS ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΜΠΟΤΟΕΙΔΕΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ?

SecondbornΜέλος
13/05/2003, 14:55:10
Διαβάστε από το πάρακάτω θέμα http://www.esoterica.gr/fotums/topic.asp?TOPIC_ID=455 το εναρκτήριο post μου και θα έχετε την απάντηση μου σ'αυτό το θέμα.
Συγγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά βαριέμαι να τα ξαναγράφω.

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

strangewondererΜέλος
14/05/2003, 04:00:30
exei ginei tis modos na asxolise me to esoterica

elladaraΝέο Μέλος
15/05/2003, 10:40:01
Γειά σας παιδιά.
Στην ερώτηση αυτή θα απαντήσω ότι από μικρή είχα μιά κλίση να μπαίνω μέσα σε τρύπες - σπηλιές και ότι άλλο περίεργο έβλεπα στα βουνά χωρίς να ξέρω τι είναι αυτό που με ελκύει.
Ξέρω όμως ότι κάτι υπάρχει μέσα στη γη και σίγουρα ανήκω και εγώ κάπου εκεί.
Επίσης έχω ένα πολύ περίεργο συναίσθημα όταν βρίσκομαι κοντά σε αρχαία. Αν υπάρχουν αρχαία έστω και κρυμμένα σε κάποιο μέρος, αν τύχει και περάσω από εκεί το νιώθω ότι υπάρχουν. Δεν ξέρω πως και γιατί.
Ξέρω όμως ότι η ζωή είναι ωραία μόνο γιά αυτό τον λόγο.

liaΝέο Μέλος
15/05/2003, 17:52:33
Από πολύ μικρή ήμουν φαντασιόπληκτη.........
Ονειρεύομουν πως μπορούσα να γιατρεύω τον κόσμο.....
...πως είμαι άγγελος καλυμένος στην μορφή μιας συνηθισμένης μαθητριούλας... και έδινα ζωή ....
Έβλεπα πολλά παράξενα όνειρα....το ωραιότερο πως πετούσα......!

Μεγαλώνοντας και μπαίνοντας στην εφηβεία ...
ασχολήθηκα αποκλειστικά με το παραμύθι της ζωής...
δεν πίστευα σε κανένα θεό.... το σύμπαν ήταν μια τυχαία έκρηξη...
και εγώ ίσως ένας εξελιγμένος πίθηκος........
που του αρέσει μόνο να αρέσει.....!

Η μόνη επαφή μου με το ανεξήγητο ήταν μια φωνή που κάθε τόσο άκουγα....
και μια περίεργη "τρανς" που έμπαινα....
( με αύρα- γραβιέρας ..... και συνείδηση - ροκφόρ ..... φαντάζομαι τα "πάρτυ" που γίνονταν σπίτι μου !!!! )

Στα 18 μου γνώρισα ένα αγόρι που με τρομερή υπομονή και αγάπη....
μου έδειξε πρώτα ένα δέντρο....μετά το δάσος....τον ορίζοντα της θάλασσας....τον ουρανό....το σύμπαν
...και πως να τα αγαπώ όλα αυτά..... σαν να είμαι Εγώ.

Από τότε προσπαθώ ....

Jo LoucoumisΜέλος
16/05/2003, 00:18:40
quote:

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ..ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ..ΕΒΛΕΠΑ "LOST IN SPACE",META "STAR TREK", "SPACE 1999","GALACTICA"..Κ.Λ.Π...

τα ίδια και εγώ σε πιό σοβαρό βαθμό (πλήρη απώλεια με την πραγματικότητα εάν υπάρχει κάτι τέτοιο).

bladerunnerΜέλος
17/05/2003, 00:02:36
Πες λίγο που με τραβάει από φυσικού μου το μυστήριο και το άγνωστο...

Πες λίγο για μια εφηβεία που πέρασα με X-Files, Παπαθανασίου και Σπανουδάκη.... (επιλογές προσωπικές μεν, ξενέρωτες δε...)

Πες αυτό το ξενέρωτος που είχα σαν ρετσινιά από τους γύρω μου, επειδή δεν είχα το μυαλό μου συνέχεια στο κοκο...

Πες κάτι περίεργες οικογενειακές ιστορίες που μου έλεγε από παλιά η μάνα μου...

Πες μια μανία που είχα (και έχω...) με την μουσική που μας δημιουργεί περίεργα συναισθήματα..(μικρός, 5-6 χρονών είχα πόρωση με τη μουσική από τον Doctor Who..τη θυμάται κανείς σας;;;)

Βάλε και λίγο από τα βιβλία του TIME LIFE για το μεταφυσικό που διάβαζα στα ξαδέρφια μου τα καλοκαίρια στην Αίγινα....

Ε..... Πολύ νομίζεις ότι θέλει ο άνθρωπος ;!;!;!;!;!

Υ.Γ.: mara σε ποιά περιοχή της Αίγινας μένεις;

-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?

Edited by - bladerunner on 17/05/2003 00:06:33

GhostΜέλος
17/05/2003, 13:32:45
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 16 ΧΡΟΝΙΑ... ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ... ΠΤΩΜΑΤΑ Ή ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ... ΠΟΛΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΜΑΤΙΚH: " Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ "...... ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ........