ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- WITCH SHOPS - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- WITCH SHOPS - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

eirw23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
eirwΝέο Μέλος
21/07/2005, 01:52:12
Καλησπερα γενικα ειμε ατομο που δεχετε πραγματα και τα ερενα. Οπος πιστευο στη υπαρξη πολλων αλλων πραγματων πιστευο οτι witch shops isvw yparxoyn se αρκετες πολης! παρα της προσπαθειες μου ητε ερευνοντας ητε ροτοντας ατομα που πιθανων γνοριζαν . δε μπορεσα να κερδισο καποια πληροφοριες εκτος πο καποια δισαρεστα "ονειρα" εχετε ακουση, δει , αναροτηθη ???
PasxalisΜέλος
21/07/2005, 02:10:23
Φίλη eirw witch shop έχω δει μόνο στης ταινίες, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πλέον αλλά και να υπάρχουν δεν νομίζω να είναι έτσι όπως τα φανταζόμαστε.

Εκ δίων κακών το μη χείρον βέλτιστον!

actrΜέλος
21/07/2005, 02:21:35
witch shops????
Τί'ναι τούτο?

Υ.Γ. Αγαπητή Ηρώ μπορείς να αναφέρεις την ηλικία σου σε παρακαλώ?

"We used to say that Greeks fight like heroes, from now on we shall say that heroes fight like Greeks..."
W.Chorchil
PasxalisΜέλος
21/07/2005, 02:29:13
actr ήθελα να κάνω και εγώ την ίδια ερώτηση αλλά μ ‘έβγαλες από τη δύσκολη θέση.

actrΜέλος
21/07/2005, 02:30:44

"We used to say that Greeks fight like heroes, from now on we shall say that heroes fight like Greeks..."
W.Chorchil
PasxalisΜέλος
21/07/2005, 02:39:51
quote:

Καλησπερα γενικα ειμε ατομο που δεχετε πραγματα και τα ερενα. Οπος πιστευο στη υπαρξη πολλων αλλων πραγματων πιστευο οτι witch shops isvw yparxoyn se αρκετες πολης! παρα της προσπαθειες μου ητε ερευνοντας ητε ροτοντας ατομα που πιθανων γνοριζαν . δε μπορεσα να κερδισο καποια πληροφοριες εκτος πο καποια δισαρεστα "ονειρα" εχετε ακουση, δει , αναροτηθη ???

" Καλησπέρα γενικά είμαι άτομο που δέχεται πράγματα και τα ερενα. Όπως πιστεύω στη ύπαρξη πολλών άλλων πραγμάτων πιστεύω ότι witch shops ίσος υπάρχουν σε αρκετές πόλης! παρά της προσπάθειες μου είτε ερευνώντας είτε ρωτώντας άτομα που πιθανών γνώριζαν . δε μπόρεσα να κερδίσω κάποια πληροφορία εκτός από κάποια δυσάρεστα "όνειρα" έχετε ακούσει, δει , αναρωτηθεί ??? "

Ελπίζω να βοήθησα να βγει κάποιο νόημα… όσο μπόρεσα βέβαια.

actrΜέλος
21/07/2005, 03:35:19
Γίνεσαι κακός...

W.Chorchil
PasxalisΜέλος
21/07/2005, 03:49:08
Εγώ μόνο να βοηθήσω θέλω.

21/07/2005, 07:33:23
Witch shops...? Χμμμ! Πιστεύω πως μπορεί να υπάρχουν αλλά δε μπορώ την χρησιμότητα ύπαρξης τους...
22/07/2005, 11:01:00
Α! μου φαίνεται ότι είστε και οι δύο κακοί.

Άστους να λένε eirw, τα ορθογραφικά λάθη διορθώνονται με λίγη παρατηρητικότητα και όταν δεν βιάζεσαι όταν γράφεις, όταν εγώ είδα φοιτητή Ανώτατης σχολής να γράφει το "και" έτσι "κε" κόντεψα να πέσω ξερή αλλά δεν φταίει αυτός φταίει η και καλά Παιδεία που προσφέρει η Πολιτεία.

Πες μας όμως γιατί ενδιαφέρεσαι για τέτοιου είδους καταστήματα?
Τι εννοείς όταν λες "δυσάρεστα όνειρα"?
Εάν μου εξηγήσεις λίγο περισσότερο τι θέλεις ίσως εγώ ή κάποιος άλλος να μπορούμε να δώσουμε κάποιες πληροφορίες.

astral-projectΜέλος
22/07/2005, 12:17:01
εαν υπηρχε τετοιο μαγαζι στην ελλαδα, να εισαι σιγουρη οτι θα το χαμε δει στα καναλια.

αυτο και τις 666 μαινομενες γριες με τα πλακατ μαζι με τους πνευματικους τους...

astral-projectΜέλος
22/07/2005, 12:17:59
α! ρωτα τον πητ παπαδακο. θα ξερει. θα τον βρεις στα σουβλακια της κηφισιας, οπου ειναι θαμων....

22/07/2005, 12:46:42
Γιατί αυτός ο τύπος, όπως κι όλοι οι αστρολόγοι, μελλοντολόγοι μου προκαλούν γέλια? Άκου μελλοντολόγος! Τι άλλο θα ακούσουμε...
Πάντως, eirw, μπορείς να ψάξεις λίγο στο internet σε καμία μηχανή αναζήτησης. Όλο και κάτι θα βρείς. Αν θυμάμαι καλά, είχε βγεί ακόμα και στην Τατιάνα Στεφανίδου ένας που έλεγε ότι έχει ένα τέτοιο μαγαζί, κάπου στην Πειραιώς.
Άλλα δε γνωρίζω να σου πώ.
AmazonaΜέλος
23/07/2005, 00:17:12
ΣΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΠΑΜΕ Ε?

ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ!!

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΗΡΩ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ??
ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ????

"ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ,ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ"

ΨΑΓΜΕΝΟΣΝέο Μέλος
23/07/2005, 00:21:13
σιγα μην υπαρχουν ρε παιδια τετοια μαγαζια για μαγισσες στον 21 αιώνα.
μαλλον πολύ ΧΑρι ΠΟττερ διαβαζουμε...
ΣΕ λιγο θα μας ρωτησετε αν υπαρχουν μαγαζια που να πουλάν...
ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ !!!!

ΕΛΕΟΣ!!

"θΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ<ΕΛΛΑΔΑ...."

23/07/2005, 00:23:08
Ε, δε νομίζω να προσβλήθηκε, Αμαζόνα. Γιατί άλλωστε?
Ναι, έτσι είχα ακούσει αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί δε με ενδιαφέρουν αυτά σχετικά με μαγείες κτλ.
astral-projectΜέλος
23/07/2005, 00:31:42
εμενα παντως δεν θα με χαλαγαν ενα δυο λιτρα εσθηρ....

23/07/2005, 00:37:04
Τι είναι το εσθήρ?
astral-projectΜέλος
23/07/2005, 09:15:28
δεν ξερς εσυ, δεν ξερς εσυ. εσυ εισαι αγορακι....

23/07/2005, 12:31:48
Χαχα! Δηλαδή να μην ψάχνομαι.... Είναι πράγματα για κοριτσάκια αυτά?