- WITCH SHOPS - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εκ δίων κακών το μη χείρον βέλτιστον!
Τί'ναι τούτο?
Υ.Γ. Αγαπητή Ηρώ μπορείς να αναφέρεις την ηλικία σου σε παρακαλώ?

"We used to say that Greeks fight like heroes, from now on we shall say that heroes fight like Greeks..."
W.Chorchil

"We used to say that Greeks fight like heroes, from now on we shall say that heroes fight like Greeks..."
W.Chorchil
quote:
Καλησπερα γενικα ειμε ατομο που δεχετε πραγματα και τα ερενα. Οπος πιστευο στη υπαρξη πολλων αλλων πραγματων πιστευο οτι witch shops isvw yparxoyn se αρκετες πολης! παρα της προσπαθειες μου ητε ερευνοντας ητε ροτοντας ατομα που πιθανων γνοριζαν . δε μπορεσα να κερδισο καποια πληροφοριες εκτος πο καποια δισαρεστα "ονειρα" εχετε ακουση, δει , αναροτηθη ???
" Καλησπέρα γενικά είμαι άτομο που δέχεται πράγματα και τα ερενα. Όπως πιστεύω στη ύπαρξη πολλών άλλων πραγμάτων πιστεύω ότι witch shops ίσος υπάρχουν σε αρκετές πόλης! παρά της προσπάθειες μου είτε ερευνώντας είτε ρωτώντας άτομα που πιθανών γνώριζαν . δε μπόρεσα να κερδίσω κάποια πληροφορία εκτός από κάποια δυσάρεστα "όνειρα" έχετε ακούσει, δει , αναρωτηθεί ??? "
Ελπίζω να βοήθησα να βγει κάποιο νόημα… όσο μπόρεσα βέβαια.

W.Chorchil
Άστους να λένε eirw, τα ορθογραφικά λάθη διορθώνονται με λίγη παρατηρητικότητα και όταν δεν βιάζεσαι όταν γράφεις, όταν εγώ είδα φοιτητή Ανώτατης σχολής να γράφει το "και" έτσι "κε" κόντεψα να πέσω ξερή αλλά δεν φταίει αυτός φταίει η και καλά Παιδεία που προσφέρει η Πολιτεία.
Πες μας όμως γιατί ενδιαφέρεσαι για τέτοιου είδους καταστήματα?
Τι εννοείς όταν λες "δυσάρεστα όνειρα"?
Εάν μου εξηγήσεις λίγο περισσότερο τι θέλεις ίσως εγώ ή κάποιος άλλος να μπορούμε να δώσουμε κάποιες πληροφορίες.
αυτο και τις 666 μαινομενες γριες με τα πλακατ μαζι με τους πνευματικους τους...

Πάντως, eirw, μπορείς να ψάξεις λίγο στο internet σε καμία μηχανή αναζήτησης. Όλο και κάτι θα βρείς. Αν θυμάμαι καλά, είχε βγεί ακόμα και στην Τατιάνα Στεφανίδου ένας που έλεγε ότι έχει ένα τέτοιο μαγαζί, κάπου στην Πειραιώς.
Άλλα δε γνωρίζω να σου πώ.
ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ!!
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΗΡΩ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ??
ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ????
"ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ,ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ"
μαλλον πολύ ΧΑρι ΠΟττερ διαβαζουμε...
ΣΕ λιγο θα μας ρωτησετε αν υπαρχουν μαγαζια που να πουλάν...
ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ !!!!
ΕΛΕΟΣ!!
"θΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ<ΕΛΛΑΔΑ...."
Ναι, έτσι είχα ακούσει αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί δε με ενδιαφέρουν αυτά σχετικά με μαγείες κτλ.
![]()

![]()