- Ερωτηση για ομοιοπαθητικη - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Το ομοιοπαθητικό "φάρμακο" - δεν ειναι φάρμακο αλλά η ενεργειακη μνήμη μις φυσικής ουσίας - μιμείται ή μάλλον μοιάζει με κάποιες βασικές συχνότητες δόνησης του εκάστοτε ανθρωπου σε μια εδομένη στιγμή. Αυτές οι συχνότητες λαμβάνονται υπ όψιν της αντιλήψεως μας ως "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ"
Αυτο που γινεται ειναι πως η ομοιοπαθητική ουσία δονεί και στην ουσία ενδυναμωνει την συχνότητα δόνησης του εκάστοτε ανθρωπου με τον ίδιο τρόπο που αν χτυπήσουμε μία νότα Λα σε ένα δωμάτιο μετά απο λίγο θα αρχισει να δονειται ένα διαπασων που μέχρι τοτε ήταν σιωπηλό.
Η ομοιοπαθητικη Νότα αν ειναι σωστή ή έστω "αρμονική" της δικής σου, στην ουσία κουρδιζει την συχνότητά σου και την κάνει δυνατότερη και πιο πλούσια.
Αυτο λοιπόν που γινεται στην οπραγματικότητα ειναι πως ο καφές η μέντα ή και άλλες ουσίες (πχ μπογιές που βάφουμε, Βερνίκια και χημικά, η ακόμη και μεγάλο στρεςς) ΞΕ-κουρδίζουνε τον άνθρωπο. Και όχι πάντα και όχι όλους διότι εξαρτάται απο τις ατομικές ευαισθησίες και την κατάσταση του οργανισμου σε κάθε δεδομένη στιγμή.
Την ώρα που προσπαθει να ξαναβρει συντονισμο και αρμονία ο οργανισμός βρισκεται σε ια ευαίσθητη ενεργειακη ισορροπία. Αν τότε του δωσουμε απορρυθμιστικές επιδράσεις δεν θα μπορέσει να γινει ο συντονισμός με αποτέλεσμα "αντιδότητση" της ομοιοπαθητικής προσπάθειας.
Στην ουσία από μονος του ο καφές ειναι πολυ απορρυθμιστική ουσία, η μέντα όχι τοσο και άλλες ουσίες μυρωδιές και στρεςς έχουν επίδραση ανάλογη με τις ατομικές ιδιαιτερότητες του καθενός.
Αυτό λοιπόν που "αντιδοτειται" ειναι ο οργανισμός στην προσπάθειά του να ξαναβρει ισορροπία. Και όχι η ομοιοπαθητική.
Το ξέρω πως τα είπα πολυ φιλοσοφικά, αλλά κάπου εκει βρισκεται η εξήγηση. Καλη συνέχεια
1. Τι είναι η ομοιοπαθητική;
2. Ποιές ασθένειες θεραπεύει;
3. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα;
4. Τι είναι τα ομοιοπαθητικά φάρμακα;
5. Τι πρέπει να προσέχει ο ασθενής κατά την ομοιοπαθητική θεραπεία;
6. Η ομοιοπαθητική μπορεί να συνδιαστεί με άλλες θεραπείες;
7. Γιατί ένας γονιός να κάνει ομοιοπαθητική στο παιδί του;
8. Με ποιά κριτήρια επιλέγονται τα ομοιοπαθητικά φάρμακα;
Εμενα η ομοιοπαθητικη με βοηθησε ελπίζω να καταλαβουν και οι άλλοι τη τις δυνατοτητες της και να την δοκιμάσουν.
Πάντως χαριν σε αυτη έκοψα την coca cola !!!!!
Δεν κανει να πινεις όταν κανεις ομοιοπαθητικη γιατί εχει καφεΐνη.
quote:
Εμενα η ομοιοπαθητικη με βοηθησε ελπίζω να καταλαβουν και οι άλλοι τη τις δυνατοτητες της και να την δοκιμάσουν.
Πάντως χαριν σε αυτη έκοψα την coca cola !!!!!
Αυτό είναι πράγματι πολύ καλό
Όταν όμως ένας φίλος μούπε για ένα ομοιοπαθητικό από Αμερική και Αγγλία που τούκανε θεραπεία χωρίς να του απαγορέψει τον καφέ και είδε μεγάλη βελτίωση δοκίμασα κι εγώ. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι καταπληχτικά και πίνω τους καφέδες και τις κόκα κόλες μου κανονικά μου κάθε μέρα.
Δεν μαρτυράω τόνομα του γιατρού για να μη λέτε ότι τον αβαντάρω. Άμα θέλετε όμως βρείτε τον στο δίχτυ. Είναι Γκάζι στην Αθήνα.
Όπως δεν είναι όλοι οι Γιατροί της Συμβατικής Ιατρικής ίδιοι και αποτελεσματικοί, έτσι δεν είναι και οι αντίστοιχοι της Ομοιοπαθητικής.
Και εγώ έχω ακούσει περιπτώσεις όπου επιτρεπότανε ο καφές και η μέντα, αλλά εγώ στα 15+ χρόνια που κάνω Ομοιοπαθητική, ο Ομοιοπαθητικός μου απαγορεύει: καφείνη, καμφορά, ναφθαλίνη, μινθόλη, μέντα, ευγενόλη και αιθέριο έλαιο γαρυφάλλου...
Όλα είναι θέμα προσέγγισης....
"Φύσις κρύπτεσθαι φιλεί", Ηράκλειτος
Η συζήτηση σχετικά με τα συγκεκριμένα θέματα μπορεί να συνεχιστεί στις καινούργιες τους θέσεις!
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------