- ΛΕΥΚΗ ΑΜΑΛΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Τρέχα γρήγορα!
Πάρε το πρώτο αεροπλάνο
...![]()
![]()
![]()
σβήνω... με χάνετε
Είναι κι αυτός ο τίτλος του θέματος που μόλις τον βλέπω σκιάζομαι...
Κάντο τουλάχιστον ..."Ροζ amalia"... Ή κάτι παρεμφερές βρε παιδάκι μου... Να μπορούμε να μπαίνουμε και μεις πιο άνετα και άνευ φόβου αλλά με πάθος!

ΕΙΛΘΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ....
ΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ....
ΑΜΑΛΙΑΑΑΑ ΕΙΛΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ....
ΔΕΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
Εχω δωράκι;
Τι μού φερες; Φέρτο γρρρρρήγορα!!!
![]()
![]()
![]()
Φίλε Ανανά (ANANASS), σου χρωστάω κι εσένα ένα καλωσόρισμα...
Ξεχνάω όμως τώρα τελευταία, κάτι έχει πάθει το μυαλό μου, ίσως φταίει η δίαιτα (η γνωστή...) που ακολούθησα πιστά - πιστότατα όλα τα Χριστούγεννα.
Καλημέρα σε όλους!
Εδώ και καιρό διαβάζω τι γράφετε σε αυτό το θέμα.
Αυτό το μήνυμα είναι το πρώτο και τελευταίο που γράφω.
Κατά αρχάς δεν έπρεπε να επιτραπή από ένα σοβαρό site να έχει τίτλο όνομα μέλους που είναι αποκλεισμένο και δεν του παρέχουν το δικαίωμα να απαντήση.
Παίρνω την πρωτοβουλία να γράψω ξεκάθαρα δίχως φόβο και πάθος και γνωρίζω ότι αυτά που γράφω θα τα αφαιρέσουν (admin) και θα μου αφαιρέσουν και το δικαίωμα συμμετοχής.
Δεν επιτρέπεται να προσβάλλουν την ΙΩΑΝΝΑ ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ και αναρωτιέμαι ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ το επιτρέπουν (ADMΙΝ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ).
Ο φίλος avatar.gr γράφει ότι έφερε μαζί του την ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ και τον ρωτώ τι εννοεί;
Γιατί η ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ είναι δίπλα με τον ΛΕΥΚΟ ΑΕΤΟ. Και είμαστε στην Όμορφη ΚΥΠΡΟ.
Με σεβασμό
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ
Ο Λευκός Αετός επιβλέπει από ψηλά
Edited by - ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ on 15/01/2003 12:59:07
Παρατηρούσα ότι μας επισκέπτεσαι σχεδόν καθημερινά και απορούσα πως δεν έχεις παρέμβει μέχρι τώρα.
Για το συγκεκριμένο topic, τώρα. Αν παρατηρήσεις καλά υπάρχουν δεκάδες topics που ξεκινούνε με έναν τίτλο και μετά από αρκετά μηνύματα αλλάζουν τελείως θεματολογία. Αν κάναμε τους τροχονόμους σε κάθε τέτοια περίπτωση θα μας είχαν... πυροβολήσει. Παρεμβαίνουμε μόνο τότε που ο δημιουργός το ζητάει και έχει βάσιμους λόγους και αποδείξεις για αυτό. Η Λ.Κ. θα μπορούσε να είναι στο forum και να υπερασπίσει τον εαυτό της αν δεν είχε μια τέτοια ανεξέλεγκτη και αγενή συμπεριφορά παραβιάζοντας κανονισμούς και κωφεύοντας σε κάθε διάλογο.
Εφόσον επέλεξε με την στάση της να βρεθεί εκτός forum θα έπρεπε να γνωρίζει ότι σε κάθε συζήτηση που θα γίνει και θα περιλαμβάνει αναφορά στην ίδια δεν θα μπορεί να παρέμβει. Νοήμονες άνθρωποι είμαστε, πιστεύω, και αυτό μπορούμε να το αναμένουμε. Έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω κάποιον να την κατηγορεί και να καταφέρεται εναντίον της, ούτε και να την προσβάλλει, όπως ισχυρίζεσαι. Νομίζω ότι μάλλον την αγνοούν.
Αν ο Avatargr κάνει μια αναφορά σε αυτήν νομίζω ότι μπορεί να απαντήσει ο ίδιος με υπεύθυνο τρόπο.
Αντιθέτως από ότι ισχυρίζεσαι δεν σας αγνούμε. Εγώ ο ίδιος πριν λίγες ημέρες έδωσα την διεύθυνση του forum σας στην Κύπρο για όσους θέλουν να μιλήσουν με εσάς μέσα στο δικό σας forum. Χαρήκαμε ιδιαίτερα που υλοποίησατε την πρότασή μας, να κάνετε το δικό σας forum εστιασμένο στο δικό σας "θεόπνευστο" έργο και έτσι να μην προκαλείτε τόσες διαμάχες και συγκρούσεις στο δικό μας forum με την μονολιθική και αποκλειστική σας νοοτροπία και δογματική.
Το ξαναδίνω για να αποδείξω σε όλους, και σε εσάς, ότι δεν είσαστε θύματα συνομωσίας και αποκλεισμού από... Σιωνιστές όπως μας έχετε χαρακτηρίσει έμμεσα. Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος με κρίση και κοινή λογική μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
http://www.jkoneipo.com/forum/index.php

ΦΙΛΕ ΛΕΥΚΕ ΑΕΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ....
Η ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΟΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΕΙΤΑΝ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ..
ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ....
ΦΙΛΕ ΛΕΥΚΕ ΑΕΤΕ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ.....
ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΕΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Forum ΤΟΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο Admin ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ...
ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΛΕΥΚΕ ΑΕΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΤΟΤΕ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.
ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΩΝ ΘΑ ΕΙΤΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΕ Η ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....
(ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ)
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
quote:
ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΒΑΟΥ!!!!!!!!!Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον
κόσμοιο τό σύμπαν.......
ουπς! λάθος φόρουμ.
τα πτηνά μεταφέρθηκαν στο σχετικό φόρουμ.
Εχει και φαί. Καλό μάλιστα. Ο ananasss, θα φέρει λέει το φρούτο.
![]()
![]()
![]()
Edited by - amalia on 15/01/2003 22:22:51
Edited by - amalia on 15/01/2003 22:23:51
αυτή...που τα κατάφερε!
Edited by - amalia on 22/01/2003 00:11:01
Επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση. Εάν βέβαια διαθέτει ηχεία το PC σας.
Κάντε "κλικ" σε κάθε άλογο, με διαφορά περίπου 10 sec μεταξύ τους...
http://laacz.lv/f/swf/hestekor.swf
αυτή...που τα κατάφερε!
Admin*, shukran, για το λουκέτο στο ΑΑΑ.
Syst_ran: Σ-ευχαριστώ, «καλή μου»!
Μτφ: Το μέλος Moz (3ης βαθμίδας) ευχαριστεί τον/την/τους/τις Αdmin... κτλ κτλ
[π]
InVino... Very_T.A.Z. / Kαλημερούδια φόρουμ-έσω
Hak_im Παντεπόπτης ΟφθαλM©Ζ
-----------------------------------------------------
*SIM-card «της αρχικής θεματοθέτριας»: Θυμήστε μου,
έχουμε συμφάγει κάπου-κάποτε;!; ((Δεν ξεχνώ Ποτέ πρόσωπα...))
**ΣτΜ.: Διασκεδάζω με την «σιγουριά» της Θείας Επιστήμης. / Η «αξιοπιστία» των συσκευών επικοινωνίας made in Turkestan είναι το παστελάκι που λατρεύει ο αγαπητός μου
ΓκαίMΠΕλς... ((SSo-f*ckin-easy...))
Εάν απευθύνεσαι στους αναγνώστες, δεν κατάλαβα τίποτα.
Εάν απευθύνεσαι στούς διαχειριστές, γιατί δεν το έστειλες στα προσωπικά τους mail;
Αυτοπροβολή;
Επίδειξη "νοημοσύνης" με αρλούμπες;
...ή κατι άλλο;
Μετά τιμής, Αίολος.
«Αγαπητέ Moz.»
Αγαπητέ Αίολος,
Αίολος
«Εάν απευθύνεσαι στους αναγνώστες, δεν κατάλαβα τίποτα.»
Δεν πειράζει.
Αίολος
«Εάν απευθύνεσαι στούς διαχειριστές, γιατί δεν το έστειλες στα προσωπικά τους mail;»
Δεν σε αφορά.
Αίολος
«Αυτοπροβολή;»
Εννοείται.
Αίολος
«Επίδειξη "νοημοσύνης" με αρλούμπες;»
Πάν-τα.
Αίολος
«...ή κατι άλλο;»
Α, αυτό είναι απόρρητο. ((«σκοτεινοί+υποχθόνιοι» λόγοι, όπως προείπα.))
Αίολος
«Μετά τιμής, Αίολος.»
Πόσο;!;
«Και μια παιδική»: Ας πούμε ((ας πούμε)) πώς άφησα εδώ το μήνυμά μου για όλους τους παραπάνω λόγους και ίσως ((ίσως)) γιατί από εδώ και στο εξής αυτό θα είναι το νέο μου «μετερίζι»............... ΕΣΥ; Τι θες εδώ;!;
Μετά 3+60...
«άπορος» / GutTtenacht
SchwAAAbenlandBased_Μ©Ζ kai taliban kai taliban...
quote:Περαστικός...
«Και μια παιδική»: Ας πούμε ((ας πούμε)) πώς άφησα εδώ το μήνυμά μου για όλους τους παραπάνω λόγους και ίσως ((ίσως)) γιατί από εδώ και στο εξής αυτό θα είναι το νέο μου «μετερίζι»............... ΕΣΥ; Τι θες εδώ;!;
Είδα φώς και... κτλ.
Αν θες να προβληθείς, ε, υπομονή!
Χρειάζεσαι και κάποιες ικανότητες...
Ισως με τον καιρό...
Δεν εχετε το Θεο σας....
Την πραγματικοτητα την εχετε αντιμετωπισει ποτε;