- αποδείξεις για την ύπαρξη θεού/ών; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Οι δυο πρόσφατοι σεισμοί στην Αιτη και όσα διαδραματίζονται εκεί, ήταν ένα καλό παράδειγμα, για να δούμε το πότε ο άνθρωπος θυμάται τον Θεό και πότε, τον ξεχνά..Τώρα στις δύσκολες αυτές ώρες,ο άνθρωπος είναι ευάλλωτος και τώρα, στρέφει τα μάτια του στον Θεό...Έτσι κάνουμε όλοι μας...Γιατί τον ξεχνάμε και τον θυμόμαστε, ανάλογα του πόσο άνετα είμαστε;
Στην Ιαπωνία που είναι κατ'εξοχήν σεισμογενής περιοχή φίλε μου Βαγγέλη και επειδή οι άνθρωποι εκεί είναι εργατικοί αλλα και μορφωμένοι , έχουν δημιουργήσει τις ανάλογες υποδομές προκειμένου να ανταπεξέρχονται σε τέτοιου είδους φυσικά φαινόμενα και δε προσβλέπουν στον Κύριο αλλα και ούτε του αποδίδουν την έλλειψη της δικής τους μέριμνας...
Βέβαια στην Αίτή τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και γι'αυτό υπήρξαν τόσα θύματα και τόση καταστροφή και δυστυχία , ας ελπίσουμε να μην ξανα-συμβεί αλλα δυστυχώς ζούμε πάνω στην γή και η γή κινείται ...όχι γύρω απο τον αξονά της και τον ήλιο ταυτόχρονα αλλα κινούνται και τα ίδια της τα μέρη και αυτό θα πρέπει να το λάβουμε υπ'οψιν μας και να μην θεωρούμε ότι υπήρξε δάκτυλος του θεού ή του σατανά...!
Οι νόμοι της φύσης δεν είναι ούτε καλοί ...ούτε κακοί...είναι αυτοί που είναι και δεν ρωτούν κανέναν!
Ρωτάς γιατί αυτές τις στιγμές οι άνθρωποι ψάχνουν τον θεό και μάλιστα χρησιμοποίησες τον όρο "ευάλωτος"...πράγματι φίλε μου , τα παιδιά όταν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δυσκολίες αναζητούν τον μπαμπά τους , πάντα θέλουν να ξέρουν ότι είναι εκεί και θα τους υποστηρίξει..
Πρόκειται για εσωτερική ανάγκη και η οποία ορίζει και μια εσωτερική αδυναμία..θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι υπάρχει θεός και αυτό διότι θέλουν να απευθύνονται εκεί ...ως ύστατη λύση και στήριγμα!
Τον δημιούργησαν οι ίδιοι ή μάλλον οι φοβίες και οι αδυναμίες τους ταυτόχρονα..!
Προσωπική μου εκτίμηση...![]()
soul
quote:
Τώρα στις δύσκολες αυτές ώρες,ο άνθρωπος είναι ευάλλωτος και τώρα, στρέφει τα μάτια του στον Θεό.
Λάθος κάνεις. Αυτές τις ώρες οι άνθρωποι στρέφουν τα μάτια τους στα πλούσια κράτη που στέλνουν βοήθεια και στα σωστικά συνεργεία. Το θεό τον έχουν για άλλες ώρες.
Οπως και γω, όταν μου εμφανίστηκε ο καρκίνος έστρεψα τα μάτια μου στο γιατρό. Βέβαια, ο θεός ήταν πολύ μικρός κι ανίσχυρος να τα βάλει τόσο με το γιατρό μου όσο και με τους επιστήμονες που είχαν βγάλει το φάρμακο. Τον ξεφτίλισαν! Και, δόξα τω γιατρώ, είμαι μια χαρά. ![]()

macedon
Και ξέρεις, ειναι αυτό το παιχνίδι με τον χρόνο...Ποτέ δεν ξέρεις, πότε ή πόσες φορές θα γίνει...Φτάνει να έχεις την εντιμότητα και την ειλικρίνια, να το παραδέχεσαι...
quote:
ακόμη κι εσύ,όταν δεν θα υπάρχει γιατρός, ή άλλςο άνθρωπος να στραφείς, τότε τον Θεό θα ζητήσεις
Αν δεν υπάρχει ούτε γιατρός ούτε άλλος άνθρωπος σημαίνει ότι είμαι ναυαγός σε ερημονήσι. Μάλλον το λιμενικό θα ζητήσω.
Για το θεό, μάλλον απίθανο. Εχω σταματήσει να περιμένω τη βοήθεια μυθικών πλασμάτων από τότε που πήγα σχολείο.

macedon
quote:
Λάθος κάνεις. Αυτές τις ώρες οι άνθρωποι στρέφουν τα μάτια τους στα πλούσια κράτη που στέλνουν βοήθεια και στα σωστικά συνεργεία. Το θεό τον έχουν για άλλες ώρες.macedon
Δεν ξέρω για πότε έχουν τον θεό στην Αϊτή , αλλά εμείς στην χριστιανική μας χώρα τον έχουμε για όλες τις ώρες. Το γα@@@@@@@@δι πηγαίνει σύννεφο από τους πιστούς.....
Τελικά μάλλον πρέπει να ισχύει αυτό το "και ο άγιος φοβέρα θέλει" και για τα ανώτερα των αγίων αξιώματα...![]()
Βρίζουν αυτό που πιστεύουν
Και μην μου πει κανείς πως έχει ακούσει κανέναν άθεο να ρίχνει χριστούς και παναγίες
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
Είσαι σίγουρη;
Για μένα, πάντως, θα ήταν παράλογο, να μην υπήρχαν...Τους πήρε τη δουλειά, το ψωμί απο το στόμα, ποιόν να βρισουν;
Όπου και να δεις χριστιανό τσαντισμένο τους κατεβάζει και το ευχαριστιέται
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
Edited by - alex22 on 23/01/2010 09:56:21
quote:
Πριν ανοίξω το θέμα αυτό έψαξα όλο το φόρουμ κ δεν βρήκα κάποιο στοιχείο.
Προφητεία από το τραχώνι της λεμεσσού
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΘΑ
ΞΕΚΙΝΑΓΕ Ο 3ΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 99 ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ
ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
ο θεος ξερει!
η αγαπη ειναι παντοτινη
gh
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!
Αν ήταν εκείνο το καολοκαίρι πάντως έγω ήρθα σε μεγάλη σύγκρουση με τον ψυχισμό μου, απέκτησα φοβίες που με βασάνιζαν για μήνες..
Θυμάτε κανείς αν ήταν αυτό?
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!