- ΒΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Deghar AdharkΜέλος
ggggrrrrrrrrr δεν νου ανοιγει το παραθυρο.
μα γιατι?
απο αυτα που εχω ακουσει μαλλον προκειτε για καποια τρομακτικη εικονα που δεν εχει καμια διαφορα,και απο την βαρεμαρα αρχιζεις να τρομαζεις??
κοντα επεσα ετσι?
μα γιατι?
απο αυτα που εχω ακουσει μαλλον προκειτε για καποια τρομακτικη εικονα που δεν εχει καμια διαφορα,και απο την βαρεμαρα αρχιζεις να τρομαζεις??
κοντα επεσα ετσι?

Deghar AdharkΜέλος
ggggrrrrrrrrr δεν νου ανοιγει το παραθυρο.
μα γιατι?
κοντα επεσα ετσι?
μα γιατι?
κοντα επεσα ετσι?

Η διαφορά είναι στην πυκνότητα του χιονιού...
Deghar AdharkΜέλος
επιτελους μου επαιξε.
να πω την αληθεια ειχα καταλαβει οτι θα ειναι κατι τετοιο,οποτε ημουν προετοιμασμενος.ερωτημα ομως παραμενει....
υπαρχουν διαφορες στις 2 εικονες?
να πω την αληθεια ειχα καταλαβει οτι θα ειναι κατι τετοιο,οποτε ημουν προετοιμασμενος.ερωτημα ομως παραμενει....
υπαρχουν διαφορες στις 2 εικονες?

Οχι, μόνο το χιόνι
Deghar AdharkΜέλος
quote:
Οχι, μόνο το χιόνι
αχα ημουν σιγουρος οτι θα την παταγες,στις εικονες δεν υπαρχει χιονι,εκτος και αν εννοεις αυτο τον ταρανδο αριστερα της μαυρης αγελαδας που την αρμγεγει ο μπατσανακης του τεταρτου εξαδερφου του προπαπου του ταρανδου.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΜέλος
αι στο καλό σας!!!
μην εκφραστώ η γυναίκα..πήγα να το παίξω και θαραλέα τρομάρα μου.
στην αρχή ούρλιαξα και μετά γέλαγα(αφού το έκλεισα).Βλέπεται ενα φόντο στα νερά??
any way σήμερα να θυμηθώ να εκδικηθώ τον δικό μου που είπε οτι δεν φτιαχνω καλό μουσακά.ΧΙ!ΧΙ!
μην εκφραστώ η γυναίκα..πήγα να το παίξω και θαραλέα τρομάρα μου.
στην αρχή ούρλιαξα και μετά γέλαγα(αφού το έκλεισα).Βλέπεται ενα φόντο στα νερά??
any way σήμερα να θυμηθώ να εκδικηθώ τον δικό μου που είπε οτι δεν φτιαχνω καλό μουσακά.ΧΙ!ΧΙ!
ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ
BoobooΝέο Μέλος
%&*^&*%#%$^Υ$Υ(%*%*%*^$

1)η γραμη στο πανω μερος του φουγαρου
2)ο ποδηλατης
3)το τριτο γραμμα στην ταμπελα του ανθοπολειου
μου βγηκαν τα ματια αλλα τα καταφερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
DidoriumΜέλος
Xοχοχοχοοοο - Α Ι Σ Χ Ο Σ!! Μπρρρ!!!
-/![]()
Better to save the mystery than surrender to the secret..